Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
21.11.2010 15:29:22
|
|
|
mingi jama on, rumalast peast installisin avg (üldse miks ei tea androidil vist ei ole ju palju viirusi) Ja siis kustutasin avg ära aga nüüd... kui vajutan käivitamise nuppu mobla külje peal siis ilmub ekraanile tekst:
this phone belongs to:
---
protected by antivirus
ja väike kella ikoon nende kolme kriipsu ette. Kuidas ta on kaitstud kui viirust ei ole, see kiri on mingi krd programmi jäänuk, veider ja kummaline. Kuidas seda saasta ära koristada? (see kiri on siis kui kasutan avamise mustrit)
edit: app tuleb uuesti installida, vajutada menüüd - settingut. ja siis remote management ja koristada linnuke ära enable lost message" eest. Ja kiri kaob ära. puhh...
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
unzip
HV vaatleja
|
21.11.2010 22:44:32
|
|
|
Ehk on mõnel Galaxy kasutajal kopikas aega/viitsimist mind aidata? Pikemalt @ http://www.tunewidgets.com/hv/
Krosspostin sama palve ka SonyEricsson Xperia teemasse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
23.11.2010 10:47:22
|
|
|
Tükk aega juba otsin kus on Galaxyl mängud. Pole leidnud. YouTubest leidsin küll toredaid videoklippe aga arusaamatuks jääb, kustkohast sellele neid saab?
Kõik tasulised või on Free variante ka (ma ei räägi NFSist vms)
_________________ Võta aega veidi ringi vaadata |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
23.11.2010 11:23:23
|
|
|
TheDJ kirjutas: |
Tükk aega juba otsin kus on Galaxyl mängud. Pole leidnud. YouTubest leidsin küll toredaid videoklippe aga arusaamatuks jääb, kustkohast sellele neid saab?
 |
Angry birds'ist pole midagi kuulnud?
_________________ ..::ToTuMaN::.. |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sandrew
HV vaatleja
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
rtfm99
HV kasutaja
|
23.11.2010 22:07:41
|
|
|
Ei viitsi kogu romaani läbi lapata ehk keegi lahke inimene teab öelda mida oleks sel telefonil navigeerimiseks koos hääljuhistega kasutada ja kas kaardid mälus? Tänud!
_________________ |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
23.11.2010 23:36:20
|
|
|
rtfm99 kirjutas: |
Ei viitsi kogu romaani läbi lapata ehk keegi lahke inimene teab öelda mida oleks sel telefonil navigeerimiseks koos hääljuhistega kasutada ja kas kaardid mälus? Tänud! |
Palun
Ise proovisin Ndrive (trial 7 päevaks täitsa saadaval), hästi otsides leiab veel Copilot Live, Motonav (IGo kaartide peal) ja Navigon. Kindlasti on neid veel, kuid seda pead siis ka uurima, kuidas meie väikese konnatiigi kaartifega lood on. Tasuta asjadest olen proovinud sellist asja nagu Andnav - paras õnnetus hetkel ja mina küll aru ei saanud, et see offlines kaartidega toimetaks. Guugeldades tuleb üht, kui teist välja ning alles hiljuti oli androidspin.com lehel näha tiba põhjalikum jutt Navigoni vastavast softist.
Ühesõnaga ei saa öelda, et pole nagu midagi...
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
24.11.2010 02:42:14
|
|
|
eh eh eh Peaaegu oleks küsinud, et kuidas seda pulli animatsiooni tekitada
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
24.11.2010 09:22:20
|
|
|
ToTuMaN kirjutas: |
 |
Angry birds'ist pole midagi kuulnud? |
Tänan. Siiski Vihased Linnud lastesaade jätab võrdlemisi külmaks....
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
24.11.2010 09:36:49
|
|
|
tsitaat: |
Tänan. Siiski Vihased Linnud lastesaade jätab võrdlemisi külmaks....
|
tegelikult on marketis isegi vastav rubriik olemas nagu "games". Kui ise installida ei taha, siis on kommentaarid erinevate mängude juures vägagi abiks ning peaaegu alati on ka paar screenshotti juures. Lisaks on erinevaid appe, mis ongi mõeldud mängu uudiste edastamiseks. Ma ei kujuta ette, kui palju sa tegelikult pingutanud oled omale meelelahutuse leidmisega, kui ütled, et pole leidnud ühtegi mängu...
Navidest niipalju veel, et austraalia jaoks on Navigon teinud täitsa tasuta variandi. Hoiatuses oli ka kirjas, et pakett on mõeldud galaxy tab'ile, samas sgs froyo peal funkab ka. Kui näidata end marketis Telstra kliendina, siis saad selle tasuta alla laadida. Asja juures on ainult üks aga - tasuta saad austraalia ja uus meremaa kaardid
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
24.11.2010 11:05:53
|
|
|
ToTuMaN esialgu sain aru nii et saadaval on sellele telefonile ainult uhkemate mängude demod ja mõni on suutnud Quake 3 imetrikiga tööle saada. Kuidas - jäi täielikuks müsteeriumiks
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
24.11.2010 12:12:50
|
|
|
Endiselt - soovitan ikkagi huvi olemasolul kolada natuke erinevates foorumites ringi, küll õigele rajale satud. Samas kitsenda oma otsingut samamoodi nagu sa mõtled - räägi kohe 3d fps'idest. Kui konkreetselt Quakest rääkida, siis esmapilgul isegi puust ja punaseks asi tehtud: http://code.google.com/p/kwaak3/ Seda ma ise nüüd üle kontrollinud pole aga edasi pusimiseks võiks päris hea hüppelaud olla v mis?
Edit: pealegi androidi mängude asja võiks ilmselt ajada juba eraldi teemas, siinne jutt peaks vist reeglite järgi seonduma SGSiga
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomz
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
24.11.2010 13:25:37
|
|
|
Plaan ka nüüd Galaxy S endale ära osta. Siiani kripeldavad siiski mõned küsimused:
1) Kas hetkel on kõige uuem 2.1 versioon Androidist (Froyo vist?)? Tuleb sellele telefonile siiski ka 2.2 (või isegi 2.3 on kuskilt silma jäänud)? Flash 10 hetkel vist ei ole olemas veel? Reporterit jms veebis vaadata ei saa hetkel 2.1 versiooniga?
2) Custom romide install ei tundugi väga keeruline. Kuna olen alati plaaninud proovida neid, siis kas originaal romi saab kuidagi tagasi ka või jääbki asi customiks? Tundub customitena olevat olemas 2.2 versioonid. Sisaldavad need täis flashi? Kui panna custom 2.2 peale ja tuleb ametlikult välja ikkagi millalgi 2.3 näiteks, kas siis seda (custom rom`i) saab ametliku 2.3 versiooni peale uuendada?
Vabandan ette ära juba, et nähtavasti on nendest palju räägitud siin ja mujal foorumites ka, aga äkki siiski keegi on kokkuvõtvalt nõus mu küsimustele vastama? Valikus ostu puhul veel Nokia N8, mida ei saa niiväga "pilbasteks" häkkida, aga samas Android sümpatiseerib järjest rohkem.
Ette tänades!
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
24.11.2010 15:19:22
|
|
|
1) 2.1 on eclair. Froyo ikka 2.2. Eks seda 2.3 asja paistab tulevikus, kül romikokad midagi ikka valmis möllivad;
2) pole seal keerulist jah midagi, samas kogemus näitab juba, et sõltub ka isendist. Kui 3btn ikka ei tööta, siis tuleb iga liigutust tiba rohkem ette mõelda;
Flash on froyol olemas ja selle toimivust pead siis ehk ise hindama. Soovitan võtta lahti nt xda-developers foorum SGS alajaotus ja siis sealt tiba uurida, kuidas ja mida. Seal on erinevatest arvamustest, nutust ja halast kuni ägedate juhenditeni välja. Kui palju sa ise oled pilli normaalse (enda jaoks) toimivuse nimel tuunima ja häkkima, see on juba su enda eelistus.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
24.11.2010 15:22:07
|
|
|
2.3 peaks ka ametlikult kunagi tulema. GSMArenas oli mingi artikkel, et GS on esimene WiFiDirect toega föön ja selle saab just 2.3'ga.
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
24.11.2010 18:00:02
|
|
|
uhkemate mängude demod ja mõni on suutnud Quake 3 imetrikiga tööle saada. |
Q3 ja teised spets mobiili 3d action mängud Nova jms. on mõttetud sest neid on võimatu normaalselt mängida.
automängud mida saab normaalselt mängida (asphalt 5 galaxy omanikele tasuta) on aga lihtsalt igavad.
olafsand kirjutas: |
Tuleb sellele telefonile siiski ka 2.2 (või isegi 2.3 on kuskilt silma jäänud)? |
custom rome pole vaja. veidi eespool panin lingi eraldi installitavale JPA firmwarele. (samfirmwarewebis on upgrade variant) tõmba ära ja lase Odiniga peale.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
1 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kelbas1234
HV vaatleja
|
24.11.2010 19:54:39
|
|
|
Hei! Kas te teate keegi kuidas saaks panna asjadele auto-sync peale, ent ta ei kasutaks selleks mitte midagi peale WIFI ühenduse? Mul hakkab kohe H märki vilgutama kui updeitid peal on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
wonder
HV vaatleja

|
24.11.2010 21:22:28
|
|
|
kas keegi oskab öelda kuidas saab galaxyl muuta themet? tee või tina mina ei leia..
_________________ dimidium facti, qui caepit, nabet - alustamine on juba pool tehtut |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
24.11.2010 23:24:18
|
|
|
Selleks tuleb muuta graafika faile framework-res.apk's
ja kuna see on süsteemi fail siis vaja rootida muidugi.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
1 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
wonder
HV vaatleja

|
25.11.2010 00:05:16
|
|
|
Nu kirjutas: |
Selleks tuleb muuta graafika faile framework-res.apk's
ja kuna see on süsteemi fail siis vaja rootida muidugi. |
krdi jama, sest see mulle tundmatu ja pime maa...
_________________ dimidium facti, qui caepit, nabet - alustamine on juba pool tehtut |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
25.11.2010 12:23:03
|
|
|
kelbas1234 kirjutas: |
Hei! Kas te teate keegi kuidas saaks panna asjadele auto-sync peale, ent ta ei kasutaks selleks mitte midagi peale WIFI ühenduse? Mul hakkab kohe H märki vilgutama kui updeitid peal on. |
Ei tea, ma keerasin just auto-syncid vms maha, pidavat akut koormama. Kuskil on netis terve kuhi õpetusi mida kõik sellel telefonil võiks välja lülitada kui tahad et aku kauem peaks
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
25.11.2010 14:33:56
|
|
|
Hei! Kas te teate keegi kuidas saaks panna asjadele auto-sync peale, ent ta ei kasutaks selleks mitte midagi peale WIFI ühenduse? Mul hakkab kohe H märki vilgutama kui updeitid peal on. |
Kui mobiilset internetti harva kasutad, võiks selle üldse välja lülitada ja ainult vajadusel uuesti sisse. Sünkroniseerimine ei pruugi olla ainuke, mis võrguühendust tekitab.
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sandrew
HV vaatleja
|
26.11.2010 00:07:03
|
|
|
Ei tea, ma keerasin just auto-syncid vms maha, pidavat akut koormama. Kuskil on netis terve kuhi õpetusi mida kõik sellel telefonil võiks välja lülitada kui tahad et aku kauem peaks  |
... ja seda rohkem telliseks sa telefoni muudad. Olen siiski arvamusel, et õhtul korraks juhe sappa visata ja aku täis laadida pole mingi probleem. Tahad kõiksugu syncid ja muud toredad asjad kinni keerata? Milleks siis sellise klassi telefon. Rääkimiseks kõlbab mõni odavama otsa toru ka. Mitte et ma ei tahaks, et aku kauem vastu peaks, kuid lisade pärast, mis nutitelefonist teevadki just sellise seade nagu ta on, ei ole ma nõus loobuma.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clasu
HV vaatleja
|
26.11.2010 11:03:14
|
|
|
Kontaktide alt Õnnestus kuidagi ära kotada SIM kaardil olevate numbrite kuvamine, numbrid ise on telefonis kusagil küll olemas, kuid kontaktide all kuvab ainult google konto kontakte? Kuidas saaks tagasi SIM kaardi kuvmise?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|