23.11.2010 21:13:27
Kuidas arvuti Bluetoothi passkeyd teada saada?
Ma olen suht segaduses :S. Ma tahan oma Nokia XpressMusic 5800 ühendada ViewSonic läpakaga, millel Windows Xp on peal aga moblal ütleb et arvuti parooli on vaja et sisse saada, kuid ma ei leia seda kusagilt. kas ma pean mingi programmi tõmbama?
Mul on selline asi olemas aga mitte kusagil ei näe ma seda passwordi...
Spoiler
Tahan laule saada arvutist moblasse. Keegi oskab aidata? mul juhe nii koos, ma ei saa enam idagi aru, Device Manageri all polnud ka kuskil kohta. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Valet pidi paaritad seadmeid. Pane arvuti moblaga ühendust võtma, mitte mobla arvutiga. Siis saad ka määrata parooli, mida mobiil küsib. Vastupidi paaritades asi ei pruugi toimida.
Mul on endal ka see jama olnud.
Aga kuidas ma arvutis seda teha saan, mul pole kuskil sellist kohta, ikoonikest pole ka all paremal :/. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Sellised asjad on ees aga kui panin selle ära, ei juhtunud midagi arvutis. Moblas ma ei saa seda PCd eemaldada, kui see menüü tuleb, on valik aint VALI ja kui peale vajutan siis hakkab otsima.
Kuid netist ma leidsin mingi VNB awbluetooth driveri, kuid eriti ei usu et see midagi teeb. mu arvuti mudel on VNB101. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Siin on driver olemas: http://www.viewsoniceurope.com/uk/products/pcs/netbook/vnb101.htm
Kui sul masinas vanem driver on, siis on hea üle installida.
Aga mis sul teiste tabide all on? Mu XP-l on veidi teistsugusem Bluetoothi soft - ei oska täpselt öelda, kus miski on sinu masinal.
mis teiste tabide? sa mõtled seal bluetooth configurationi osas? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Mul tegi vahepeal arvuti resa kuna installisin selle värgi ära ja nüüd ma sain arvuti moblaga ühendatud. YEAH!!! Ikoon tuli ka alla nüüd. Võib teema kinni panna või kui kellelgi on ka mingi jamps võib siia kirjutada.
Edit: Krt, ma enne sain ühendada ag KUI wizardi kinni panin siis ütles et ei leia enam ühendust....enne tuli suurelt kood ka ette mida lisada.
EDIT: Korras!!!! _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.