Ma pole demagoog, püüan lihtsalt selgust saada mida oma väljaütlemistega mõeldakse.
Vägisi tuleb jutuke meelde kus meesterahvas kiidab ennast:
"Ma ei joo , ei suitseta ja ei vaata võõraid naisi"
"Kas teil ei ole tõepoolest ühtegi viga?"
"Ma "luuletan"" _________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All
Ma saan aru, et sul läks kodus halvasti või ei ole sa mõllu tulemustega rahul aga mina ei ole ju selles süüdi
Võta nats peale, läheb kergemaks _________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All
viimati muutis korsten 22.11.2010 13:20:36, muudetud 1 kord
Ma saan aru, et sil läks kodus halvasti või ei ole sa mõllu tulemustega rahul aga mina ei ole ju selles süüdi
oled ju küll... sest ma ei ole ju sinuga rahul
Mul on kahju su subjektiivset maailmavaadet kõigutada püüdes mainida, et ma pole siin(ilmas) selleks, et sina saaksid minuga rahul olla. Mul on pisut (ainult pisut ) teised prioriteedid.
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All
Pilte sooviks küll
Tervis oli korras mul kuni Tallinna jõudsin...Õhtul magasin paar tunnikest ja kell 22.00 hakkasin siis põdema pohmakat.
Kella 06.00 sai siis põetud ja peale seda sai paar tundi magatud ning tööle mindud
Kust saab Eesti naine oma jõu ?
Teen algust siis möödunud HV Sügismöll 2010 pildialbumite jagamisel: http://picasaweb.google.com/margus.vesi/HVSugismoll2010Rummussaares Pilte oli tegelikuses kaks korda rohkem aga mitmed ei ole korralikult välja tulnud, mõnede sisu ei kannata üldse kriitikat jne. Seega sai kõvasti sorteerimistööd tehtud...
Videolõike on ka päris mitmeid ja erineva pikkusega, kokku võtavad kettal ruumi 1,5GB ja hetkel tegelen nende ümber töötlemisega, mille eesmärgiks on faili suuruse vähendamine, seejärel laen enamiku neid netti üles vaatamiseks.
Üritus oli igati meeldiv ja asjakohane, lisaks olid ruumid ning nende sisustus enam kui pro möllu jaoks. Kahju, et möllu põnevamad ja pöörasemad hetked sai maha magatud otseses mõttes, midagi ei ole teha, pikk ja töine päev oli seljataga ning väsimus tuli peale südaööd vägisi peale...[/url]
Max27, tänud piltide eest KizkaC_, sa olid see noor ema CDROM-iga? _________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All
Vaikselt upib (rar kujul) ka mingit filtreeritud kama, hommikul ehk saab näha.
ootame hirmuga _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
mikk mind juba hirmutas _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
ok, eks siis homme vaatan yle, nüüd peaks valimistuma esimeseks tööpäevaks sel nädalal _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ootan endiselt rahasid fliiside/sallide/helkurvestide eest.
maksin kohapeal fliisi eest...
Sama siin _________________ This message was sent from space using stargate
Olen multifunktsionaalne. Minu tegelik nägu on minu siia postitatud pildil näha, muul ajal vahetan välimust vastavalt vajadusele.
Avastasin oma jalatsi pealt täna tüki teipi kuhu peale oli kirjutatud "magab". Kes selle sinna veel pani?
Minu poolt veidike suurem pilt kõigile huvilistele. (Topelt ei kärise) Kahjuks ei tulnud paarist tehtud pildist eriti ükski välja, ju siis oli silm ja käsi liiga kõver.
(Ülejäänud pildid ei olnud sellise sisuga ka, nii et vahet ju pole.)
Igatahes oli täitsa tore üritus, teinekordgi ehk.
Hea et jook maha ei loksu Mis möllad kas miksid mingi video ka kokku, filmisid suure hurraaga seal _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.