Thank you for your order with zavvi. We can confirm the item(s) below have been sent to you.
Gran Turismo 5
tellisin omale ka zavvist kuna topsho sain banni duubel accoundi eest kuna esimese tegin valesti kahjuks. mul veel zavvis öeldud et status Awaiting Stock Pick nii et saadetakse vast homme teele,iseasi kas jõuab üldse nii nagu nad lubavad et release päeval saan kätte,kuidagi kahtlen natukene
Rool Driving Force GT oli igalpool 99 €, kuid Minimani pakkus seda 89 € eest. Too on siis official rool gran turismole ning ma eeldan, et ta on siis parem valik kui 200 € kallim Logitech G27 ?
Huvitav... kas selle põhjal võib järeldada, et damage sõiduomadusi eriti ei mõjutagi? _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
Kosmeetiline kindlasti mitte. Kui saab tugevama matsu näiteks siis ega ikka edasi pruugi sõita küll.
Physics-Affecting Damage
This is damage in which the physics simulation is affected by alignment deviations, etc. This is damage that affects controllability, and the car may not drive straight, or it might become unstable in corners, etc. depending on the amount of damage. Affects all cars.
Dirt, Scratches, and Dents
This is damage that can be visually seen, and involves dirtying of the body, scratches and dents. Affects all cars.
Separation (dislocation) of Body Panels
This is damage in which body panels are dislocated from their original positions, or deform. Affects only premium cars.
wtf, miks nad ei reklaaminud damaget??? Pikka aega sain aru, et VAID WRC autodel on damage... irw veider marketing
edit: Halleluuuuja
tsitaat:
GAME: Your order is on its way
Your order has left the building and will be with you soon! Your credit/debit card will now be charged in accordance with your instructions and if you are a Reward Member your points will be added to your card.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Rool Driving Force GT oli igalpool 99 €, kuid Minimani pakkus seda 89 € eest. Too on siis official rool gran turismole ning ma eeldan, et ta on siis parem valik kui 200 € kallim Logitech G27 ?
Sellele saab ainult ühe sõnaga vastata: Ei.
ei
Andestust, olen roolide kohapealt võrdlemisi võhik.
Saan aru, et driving force gt on keskmise klassi rool ning logitech g27 on tippude tipust.
Sellele logitech g 27le on konkurent Porsche 911 GT3 RS V2 Wheel (from http://fanatec.com/ )
Hind on neil võrdlemisi sama ca 300 eurot. Kas keegi on uurinud nende roolide võrdluseid? Mis on nende plussid ja vead?
Seal samal saidil on selline asi nagu Rennsport cockpit, kas tegu on samuti niiöelda premium klassist tootega?
nendest racing seatsidest on mul veel vähem aimu tegelt.
Küsin vaid sellepärast, et ehk on keegi varem huvi tundnud ning juba omab vastust minu küsimustele.
Sellele logitech g 27le on konkurent Porsche 911 GT3 RS V2 Wheel (from http://fanatec.com/ )
Hind on neil võrdlemisi sama ca 300 eurot. Kas keegi on uurinud nende roolide võrdluseid? Mis on nende plussid ja vead?
Seal samal saidil on selline asi nagu Rennsport cockpit, kas tegu on samuti niiöelda premium klassist tootega?
nendest racing seatsidest on mul veel vähem aimu tegelt.
Kui võrrelda G27 5990.- hinda, mis meil paljudes poodides on, siis Fanteci rool võib tulla paarsada krooni kallim, kui just postikulu vahepeal odavamaks pole läinud, aga see eest on asi ka teisest klassist. Force feedback on rihmaga, mitte hammasratastega ja seega ei ole mingit surnut tsooni, lisaks on oluliselt rohkem nuppe, rooli seadeid saab valida igal aja hetkel. Pedaalid ei kannata üldse mingit võrdlust, need on hoopis teisest liigast. Lisaks võrreldes g27 on eraldi järjestiklülitusega käiguvaheti.
Rennsport cockpiti kohta ei oska eriti midagi öelda, sest 1200 eurot on päris suur summa sellise asja eest. Kindlasti on tegu tugeva ja kvaliteetse asjaga.
NeroEST, igasugune lärmakuse võrdlemine on idiootsus Mis vahet on kuipalju lärmi teeb? Mängides ei pane tähelegi ja rooli kasutadki vaid mängides. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
asdasd, ei saa aru... Mis sellest teibist seal? Ja kas ongi nii, et rooli ei näe? Ainult valitud autodel. Vähamasti on minginegi seestvaade tehtud. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
katkestasin zavvist ära oma ostu (kuna palju juttu et sealne kaup ei jõua õigel ajal) ja tellisin shoptost.on siis kellelgi ehk aimu kaua royal mail first class tuleb ? vaatasin et nad on sellega teele saatnud
SHOPTO DELIVERY NOTICE
Your Order has been dispatched!
This order has been sent using ROYAL MAIL
GT5P-s teenitud krediit ja autod kantakse GT5-e üle? _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
ivokas, mingi pool või veerand rahast vms oli küll vms, või oli, et saab starter raha mingi 30 000 vms, mul seal kõik rajad kullale tehtud nii, et peaks ehk kasutama seda _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
GT5P autod kanduvad üle arcade mode ja kõik on standard autod, selle foorumi jutu järgi.
Talv on mul siis sisustatud _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Aga see mulle küll ei meeldi, et HUD-i ei saa simulatsiooni mängus maha võtta wtf, milleks ma pean seda tilulilu pool ekraani täis soditud vaatama??? oehhhh _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ma ise küll mõtlen, et peab kõige raskema tasemega alustama, et saaks võimalikult kaua nautida...mõni tahaks kohe lõppu jõuda, et saaks mängu riiulile tolmu koguma jätta :p _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
ma ise küll mõtlen, et peab kõige raskema tasemega alustama, et saaks võimalikult kaua nautida
Mis ajast GT-s seda valida saab? _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
gta pro. oli ju arcade olemas, samas sai ka seadistada vastavalt oma oskustele nn "helpid" peale. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Küsimus puldimeestele. Kuhu tuleks gaas mappida. Kas R2 või parem analoog. Analoog vist lubab gaasi täpsemalt doseerida? _________________ PSN: weaselEST
ise mapin R2 alla vaatamata sellele, et def puldil on need trigerid suht jurad ja ebamugav hoida. Ostsin need kuramuse "nurgikud" mis aga peale mõningast aega puuruks läksid. Panin liimiga tugevalt kinni ja kuidagi püsib, kärab kah.
Muidu on alati trigeritega olnud mugavam gaasi ja pidurit anda, hoida X asendis. Kangi kasutan keeramiseks + teine kaamera kontrollimiseks. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
viimati muutis angel 23.11.2010 16:33:09, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.