Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Two Worlds 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 20.11.2010 11:45:28 vasta tsitaadiga

Esimese ropsuga ei leia kohta, kuhu screenid tehakse.
Igastahes ütleks, et ka maagiaga saab pulli päris adekvaatselt. icon_biggrin.gif
Alustasin mõõgamehena, aga tegin lisaks maagi.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.11.2010 00:07:44 vasta tsitaadiga

mängus kuidagi oma hobust maha lüüa ei saagi? kuramuse sõge orav paneb ringi ja sama hästi juhitav nagu marutõbine jänes icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

sõnum 21.11.2010 00:35:09 vasta tsitaadiga

"hästi juhitav" hobuse kohta, EPIC icon_lol.gif

keera vedrusid jäigemaks ja pane spoilerid külge thumbs_up.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 21.11.2010 02:53:09 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
mängus kuidagi oma hobust maha lüüa ei saagi? kuramuse sõge orav paneb ringi ja sama hästi juhitav nagu marutõbine jänes icon_rolleyes.gif

mine hobusega vette ja saab infarkti vmt, ja surnud kah!
icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
Dag
Kreisi kasutaja

sõnum 21.11.2010 12:25:01 vasta tsitaadiga

kas mängule on võimalik kuidagi eesti keelseid subtiitreid külge pookida?
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 21.11.2010 16:26:38 vasta tsitaadiga

Dag Kui sa tõlkima hakkad, siis kuidagi ikka saab!
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
ObNixilis
HV kasutaja
ObNixilis

sõnum 21.11.2010 18:19:31 vasta tsitaadiga

Alguses tundus mäng väga super... aga nüüd kus ma olen umbes 14 tundi seda mänginud ja lvl 21 ära saanud - hakkab isu kaduma icon_cry.gif Main story on üldse meelest ära läinud, sest olen palju side queste teinud (kõiki vist).

Ja ma pole ikka aru saanud mida nn "elemental damage" staffide peal tegema peaks icon_confused.gif
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Dag
Kreisi kasutaja

sõnum 21.11.2010 19:36:39 vasta tsitaadiga

jõudsin oma uurimistööga wd failideni seal üks subtiitrinimelin on olemas
aga mis programmiga neid faile söödavalt lahti saab?

tahaks mängust kogu perele röömu pakkuda icon_smile.gif
tagasi üles
Maaaaark
HV kasutaja
Maaaaark

sõnum 22.11.2010 11:24:41 vasta tsitaadiga

mida see roheline sulgudes olev number relval näitab? Näiteks (+34)? Kui kätte võtan relva siis kaob ära see.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 57
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 22.11.2010 13:18:27 vasta tsitaadiga

Võrdlus hetkel kasutusel oleva relvaga on see.
Punane on vähem ja roheline rohkem.

white
HV kasutaja

sõnum 22.11.2010 14:20:31 vasta tsitaadiga

oeh ei ole siiamaani aru saanud kuidas craftida relvi. MItte upgradeda vaid teha nullist. Weapon forging olemas.. samuti Crystal fuse.. aga kus ja kuidas seda teha? Oo
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 23.11.2010 14:51:42 vasta tsitaadiga

white, relvi craftida kuidagi ei saa icon_neutral.gif.
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
Maaaaark
HV kasutaja
Maaaaark

sõnum 23.11.2010 17:10:21 vasta tsitaadiga

Selline küsimus, et kas need dirty trick ja muud mõõgamehe skillid on passiivsed või ma lihtsalt ei leia võimalust kuidas neid kasutada. kui F1'ga skillide menüü lahti võtta siis kaob alt see hotkey värk ära ja sinna panna neid ju ei saa icon_rolleyes.gif

Ainult see üks skill seal mis kohe alguses sinna tutoriali ajal tuli.
tagasi üles
Avalance
HV vaatleja
Avalance

sõnum 25.11.2010 12:04:51 vasta tsitaadiga

Tere!

(alguses on veidi infot vähe kongenud mängu mängjatele ja lõpu poole on mul väike abi palve.)

Ma ise 33LVL ja olen Sega maag.

Maagjaid on 5 liiki. Tuli, vesi, Õhk, Maa ja lisaks Surm. Ma ise olen saanud lahti kõigile 3 kaarti välja arvatud õhule. Iga elemendiga annab välja kutsuda erinevaid olendeid kes aitavad sind vaenlase vastu. Aga tavaline kutsutud ehk siis 1kaardi koll on nagu lihtsalt abiks blockkida kuna kestab ca 60 sec ja on lvl 1. Suurendad elemendi kaarti suurendad elusi/damage %, Suurendad kaardi Summoning ca 10. siis kollike on näiteks vist lvl 24. Ja nüüd see koll suudab vaenlast veidi tampida ka. Life+ Summoning(carrier)=??? ei ole aru saanud mida see teeb kuid jah laipu ei elusta. Necromance caardiga Corpse(effect) + Area effect(või enchant) Saad endale appi elustada surnud vaenlase. Corps + summoning = Necris, Grand Necris või siis Ice Necris. Poison kaardiga saad undead liiki elukaid. Decay - saad surnud rüütleid ehk Dead Knighte. Tulemaagja: Tuli e. Fire Spelliga sa kutsud välja hellhoundi ja teise sarnase eluka. Tulemaagiga saad tule palle, tule nooli, tule mine ja muud toredat teha.(enamus olendeid on nõrgad selle maagja vastu). Tule maagjal on veel power ja Force Kaardid millega saab ka olendeid kutsuda jne. Maa kaartidest on Stone, earth ja siis see trangle.... Maa maagjast on kõige kasulikum spell mida casutan on Stone Golem ehk siis Stone + Summoning. Saad 1 hea kaitse eluka endale appi kes lööb pikalik Humanoide ehk lööb oimetuks. Vee elemendiga saad endale appi inimese laadsed kollid kes on suht head abistamises kuid alati ei pruugi saada just seda keda vaja. 1 tuleb kahekäe relvaga, üks on kilbi ja ühe käe relvaga ja kolmas on vibuga. Jääga saad endale ämbliku päris suure eluka kuid suht mõttetu kuna oma suurusele üsna koba jääb igale poole kinni. Kuid veega on ka lahe pull et saad kaitse kõige vastu aga väga madala prostsendi mida muidugi saab muuta carrier, modifit kaartide ja muidugi vee enda kaartidega. Õhk on ka tore saad endale hiigel herilase appi:DXDX vapsik vist pigem. Aga lendavad elukad on head kui põgened näiteks sügavasse vette siis sinu lendav abiline kiusab vees ulpivat vaenlast ja saad ise vaiskselt eemale põgeneda:D. Ma nüüd ei mäleta täpselt kuid vist õhuga sai nähtamatuks teha ennast;) saad vaikselt põgeneda või enda elusi ravida vaikselt ilma pingeta või luurata vaenlase tagalas.icon_biggrin.gif

KUid nüüd asjast:

Selline probleem et SAVE game jookseb mul kokku:( et olin QUESTIL WITCH HUNT et pidin selle neiu vardasse lööma kuid jama selles et jooksis pidevalt kokku:( ja kui alustasin uue mänguna siis polnud häda midagi:( ainult seal proovisin veits vanematega mängida aga ikka sama jama:( tegin patchi kuid tolku ei essugi. Lasin maha ja üritan millalgil uuesti peale lasta kuna mul netis üleval ja võtab veits aega kui kätte saan. Viga veel üks neis questides kus oled ARCPRIEST questil siis ma olen kogend sellist glischi et jooksen ja siis jooksen läbi seina ning olen labis kinni:DXD või isegi tegin pilti kui mu Caracter kõrbes kukkus maastikust läbi ning ujusin all pool maapinda ja siis vaatasin ülesse et puud paistavad ja sinine taevas:D beer_yum.gif thumbs_up.gif Siin siis ka upload link:

http://www.upload.ee/files/944616/SCREEN_0002.BMP.html

Maaaaark
HV kasutaja
Maaaaark

sõnum 26.11.2010 02:44:31 vasta tsitaadiga

Mul main story läbi ja imo see viimane fight oli ikka ulme lame.

Avalance, witch hunti kohta (kui tahad ise enda valikuid teha siis ära ava)
Spoiler Spoiler Spoiler

Level 36-na tegin viimase questi ära ja rohkem pole edasi mänginud.

Vastan enda eelmisele küsimusele ka siis, et Dirty trick ja mõned veel on passiivsed skillid ja teised on seal all olemas aga mõni vajab näiteks blokk olekut, et seda võtet teha.

Nõme asi on see, et näiteks chainmaili ja fabricut on raske saada ja korralikult on rüüsid raske ära upgreidida (vähemalt mõõgamehel). Maagidel vist enamasti ainul woodi ja leatherit vaja?
Ja mängus suht korralikult vigu ka, nagu kui üritatada leida teisi võimalusi kuidas mäng ära teha.. näiteks kasutades potionit mis annab 500% hüppevõimet juude, hüppab tegelane dungeonis kuskile musta alasse kus ta lihtsalt ei liigu ja kõik. Ja siis näiteks see nähtamatuse värk.. vaenlased ei näe aga mingid tegelased mängus küll näevad.

Muidu kas maagiga raske pole mängida? Terve mängu jooksul ei kohanud ühtegi maagi kes oleks kasvõi natukenegi suutnud elu ohtu panna.
tagasi üles
ObNixilis
HV kasutaja
ObNixilis

sõnum 26.11.2010 04:34:38 vasta tsitaadiga

Maagiga mängides pole päris pikka aega keegi mulle pihta saanud... tänu summonitele mis töötavad "meatshield"'na.
+ life drain over time spell on ka päris hea... nii ~300 elu iga sekund 10 sekundi jooksul vist (ma lvl 24 vms... jõudsin just teisele saarele)
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
white
HV kasutaja

sõnum 26.11.2010 08:42:07 vasta tsitaadiga

oeh lõpuks sain kõik Rune'd kätte pimedale sepale keldrist. Ootasin korralik rewardi selle pika questi eest aga sellisest poleks küll osanud unistadagi icon_smile.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
Dag
Kreisi kasutaja

sõnum 26.11.2010 09:08:30 vasta tsitaadiga

Ootaks abi - kuidas või mis faile muuta, et subtiitrid eestikeelseks saada.

saaksin vaikselt pusima hakata
tagasi üles
Maaaaark
HV kasutaja
Maaaaark

sõnum 26.11.2010 13:22:59 vasta tsitaadiga

white kirjutas:
oeh lõpuks sain kõik Rune'd kätte pimedale sepale keldrist. Ootasin korralik rewardi selle pika questi eest aga sellisest poleks küll osanud unistadagi icon_smile.gif

Kurat peab ka ära tegema selle ikka vist kui reward nii hea. Peaasi, et pole mingi vibumehe või maagi item, would suck icon_mad.gif
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 26.11.2010 15:00:33 vasta tsitaadiga

Maag on suhteliselt easy ju.
Lasen ringi, 11 summonit ümber + 20% phys dam aura peal ja vorbin eemalt 500, 600seid palle loopida icon_biggrin.gif

Avalance
HV vaatleja
Avalance

sõnum 27.11.2010 09:52:19 vasta tsitaadiga

Mõtlesin ennem et oli QUESTI viga aga jah et selline jama tuleb kui lähed maailma avastama ja saad erroreid. Avasin savei suht zoo maailma algusest ja tegin otseteed mööda questini ja probleemi ei tekkinud. Nähtamatuse kohapealt nii palju et sind näevad sinu vastased kes on mingi questiga seotud ehk siis bossid näevad. Ja maagide armorit pole ka lihtne upgradida kuna jah riidest tuleb puudus. Oleneb millist armorit sa paras jagu siis kasutad. Maagi kõige suurem vaenlane on mürgi spellid jne. Mis takistavad elude ja mana taastamist.

Maag on kõige võimsam kuid maagi enda võim on ka tema nõrkus. icon_lol.gif Sest maagiga saad sa mingi 3 k DMG teha kuid peab hoiduma kollidest kes ligidale juhtuvad. Maagi eelis mõõga või muu vennast on see et saad kasutada 5 liiki maagjaid mis annab 5+ DMG ehk siis kui võitled tule vastu immuunsema eluka vastu siis näiteks kasutad decay caarti mis teeb hingelist vigastust ja see tule elukas kaob päris kiirelt. hm endal oli kunagi +14 kolli ümber aga jah polnud manat nii palju et 20 k kolle kutsuda välja:D ehk siis tahan kolli kes suudaks ka midagi muud teha kui lihtsalt ringi chillida.

Ise ka juba jupp aega tagasi lõppu tehtud. Mage jah. Muidugi oleks saanud varem mängu lõppu teha kuid tegin neid kõrval asuvaid queste kuid jah nüüd tean et põhi jutt sellel mängul on küll igavam kui mööda mängu ringi kolada. icon_cool.gif Aga jah et kui kolada tahad tuleb enne linnast välja minekut Queste ahnitseda muidu jääd kusagil soos kinni ehk arvuti saab endale malaarja. jookseb kinni ja save on kasutu. icon_lol.gif Aga introt skippida ei tahtnud lõpukas ja credits jooksis ning oli vaja korra netist staffi uuendada ja ma ei mõelnud sellele et see mäng jälle kokku jookseb. ei viitsind uuesti kah hakata lõpukat tegema et parem küsin kas peale seda ... nii nimetatud ebaõnnestunud lõppu saab edasi mängida? kuna mul jäi päris palju asju tegemata või pooleli ja nüüd lausa võiks täringu mängu ka mängida kuna poodides on väga ilusaid ja läikivaid asju müügil. Ning huvi oleks teada kas armoril on võimalus kõik kivi augud lahti teha ja kas paremale noale saab ka rohkem kui kaks kivi panna. icon_exclaim.gif Aga jah ise nüüd kõrvalt kiikan Call of Dudy Black Opsi kuna ja TTW2 oma lõpuga ajas isu ära. icon_lol.gif

Éxxon
Kreisi kasutaja

sõnum 03.12.2010 23:58:01 vasta tsitaadiga

Kas jääksin väga paljust ilma, kui jätaksin esimese osa mängimata?
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 04.12.2010 00:38:00 vasta tsitaadiga

Éxxon, kui teist osa alustad siis ma ei saanud mitte midagi aru, esimest osa peaks kindlasti mängima ennem, soovitan. Peaks ka varsti esimest pelama hakkama.
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
Éxxon
Kreisi kasutaja

sõnum 04.12.2010 00:50:07 vasta tsitaadiga

Selge värk. Muretsen endale esimese osa ka siis.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 16.01.2011 21:39:07 vasta tsitaadiga

Keegi teab mis sätted peavad Catalysti Control Panelis olema, et mäng käivituks? Ma olen sadat pidi neid AA settinguid peale ja maha keeranud ning miski ei näi aitavat: mäng annab käivitades musta ekraani ja kõik.

6950 ja Catalyst 10.12 on mul.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Two Worlds 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.