praegune kellaaeg 18.06.2025 14:38:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sant
HV veteran

|
12.11.2010 19:07:55
Arvuti surnd, ei teind piiksu ka mitte, emaplaat ja toide vahetatud, ikka ei tee piiksugi... (korras) |
|
|
Suvel suri ära mu eelmine arvuti (loomulikult pärast garantiiaja lõppu): amd x2 6400+ 125wt 3,2ghz + freezer pro64, am2 gigabyte s4 nforce 570sli, 2*2gbt ddr2 800mhz, psu zalman 600wt, 2*hdd ja 2*dvd rom. Suremise hetkel oli sees gigabyte gf 8600gts 2 tk sli-s. Suri ära kasutamise ajal (hv foorumit lugesin ) plaksti ja pilt kadus, ainult vendid käisid ringi ja hdd tuli põles. Mul oli emaplaadiga algusest saadik selline kamm et ta siristas iga asja peale, kui cpu sai loadi hakkas siristama, kui hdd tuluke vilkus kohe siristas, hiljem hakkas biose patakaid tühjaks lekitama, ma päris mitu tükki vahetasin neid ära. Garantiisse ei läind sellega kuna pold aega. Hdd-d kontrollisin järgi töötasid, videod kontrollisin järgi töötasid, arvuti jätsin nurka vedelema.
Arvuti oli 24\7 sees ja cpul oli full load 100% taga sünnist surmani välja- boinci jooksutasin, 2 aastat oli sees gtx 260 ja gf8800gt mõlemad jooksutasid boinci 24\7 nii et asi sai hagu ikka. Staabiilsus probleeme ei old kordagi.
See nädal ostsin uue plate MSI Socket AM2 K9A2 PLATINUM, panin vana plaadi asemel ja ei tööta, piiksu ka ei tee, vendid hakkavad keerlema ja plaadi tulukesed lähevad põlema, hdd tuluke pool heledalt vilgub, hdd-d ja rommid küljes pole, võtsin ddr 2 mälud küljest seis sama, panin 500 wt zalmani toite töötava arvuti küljest külge seis sama, koos ja ilma rammideta, midagi ei muutu. Ühtegi piiksu ei saa kätte, kas tõesti cpu läbi? Msi cpu support listi järgi toetab minu proset bios version 1,0 alates. Juhe on koos, kas lähen poodi uut proset ostma? Juhe suht koos praegu
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
viimati muutis sant 07.12.2010 01:13:10, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
p6ders6ber
HV kasutaja
|
13.11.2010 11:00:01
|
|
|
ma arvan et on ka võimalus et su eelmine emaplaat su protsessori läbi põletas.. kuid õnneks su uus emaplaat toetab peaagu kõiki amd protsessoreid. Kuid soovitan veel kellegi targema käest uurida:)
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gorilla
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
18.11.2010 01:49:41
|
|
|
Selge siis, varsti saan teises arvutis proovida mis mälud ja prose teevad. Siis vaatan edasi.
Edit: Sõbra juures käidud ja mälud ja cpu testitud, mälud on korras aga cpu ongi surnud iroonia seisneb veel selles, et see on ainuke cpu mida ma üle ei kellanud Veel halvem on see et mu uus msi plate ei võtnud jalgu alla sõbra töötava x2 4400+ prosega. Pean vist selle homme garantiisse viima
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
p6ders6ber
HV kasutaja
|
18.11.2010 02:26:46
|
|
|
jama lugu.. kuna see plaat toetab seda protsessorit ja loodan et garantiist abi saad..
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
07.12.2010 01:12:38
|
|
|
Ei, selliseid asju pole mul veel juhtunud. Ju siis 3 aastat järjest 100% loadi tappis prose ära. Plaadi kohta saab esmasp\teisip vastuse.
Edit: vastus tuli - plaat läheb tootjale tagasi, uut ma sellist ei saa kuna neid enam ei toodeta - saan raha tagasi hoopis.
Vaatan uut plaati jälle miinimum nõuded platele on ddr 2 mälu ja vähemalt 2 pci e siini (kahe graffa jaoks).
Lähen seda hommikul vaatama: https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Emaplaadid/109884/ tea kas saab seda üldse.
Edit: teema võib lugeda lõppenuks , uus plaat, uus prose, teine toide ja uue platega uued mälud soetatud.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|