Minu jaoks on NFS tagasi selle mänguga. Ilusad kohad, kus sõita, arkaadi stiilis sõitmine ja veidral kombel põhiline NFS feeling tuli peale nende naishäälega tehtud autotutvustuste juures.
Tahan teada vingeid asju autost enne kui sellega teedel sõitma hakkan
+1
Kui välja arvata esimene NFS, siis on tegemist tõesti seeria parima mänguga. Autod, sõidud, maastik ja peamine - fiiling on täpselt see, mida ühelt NFS'il oodata. Vägagi ootamatult positiivne üllatus _________________
Minule jääb arusaamatuks, kuidas 2010. aastal lastakse välja mäng, milles AntiAliasingu tööle saamiseks tuleb näha mingit emakeppi driveri settingutes ja ka siis ei pruugi seda tööle saada. A-Z default gaas-pidur on ka retarded, aga see on ju Criterion. Eks näis, mis emotsioone mäng edaspidi tekitab.
Mis vahet mis need default controls-id on, kui neid saab vahetada!? Põhimõtteliselt on siis iga mäng retarded, sest default controls ei sobi kellelegi jne?
Mul on hea meel, et teile meeldib A-Z'ga sõita. Ausalt. Ja ma ju just seda kirjutasingi, et selle default controlsi tõttu on terve mäng retarded. Mul on ka selle üle hea meel, et te mind täpselt nii mõistate, nagu vaja.
kuna EA on läinud seda teed, et allinone ei toimi, siis tehti erinevatele sihtgruppidele erinevad pelad, paraku aga nüüd nood erinevad sihtgrupid bashivad üksteist
kellele ei meeldi ema, kellele tütar
konkreetne pela on täiesti ok , paraku mina ei suuda mõista, mida inimesed nö "selle õige nfs" alla mõtlevad
frantsiis evolveerub, muutub vastavalt võimalustele
hea, et veel ei ole nostalgikuid accolade aegadest, kus 2D oli kõva sõna
nfs2 oli üks paras jama samas nfs1 oli põnev, kuid andestan oma varasemad hinnangud füsioloogilisele arengule
paraku paljud mäletavad ainult head lapsepõlve, kuid ei arvesta arvustamisel isiklikku arengut, muutusi ega muid vaimseid tsükleid
Rudolf112 kirjutas:
Muuseas mõni ATI mees endal AA mängus tööle ka on saanud? Minul viskab mäng igal juhul desktoppi driveritest forssimise peale...
AA töötab ilusti
Marduuhin kirjutas:
NATAS999, pole see midagi nii ulmeline. Esimesel katsel 1:41.18, autoks Jaguar XKR. Kogu sõit läbitud asfaltkattega teel.
ma sain m3'ga alles 10ndal katsel 1:41.20 _________________ ☠
Minu jaoks on NFS tagasi selle mänguga. Ilusad kohad, kus sõita, arkaadi stiilis sõitmine ja veidral kombel põhiline NFS feeling tuli peale nende naishäälega tehtud autotutvustuste juures.
+1
Kui välja arvata esimene NFS, siis on tegemist tõesti seeria parima mänguga. Autod, sõidud, maastik ja peamine - fiiling on täpselt see, mida ühelt NFS'il oodata. Vägagi ootamatult positiivne üllatus
NFS-siks saaks seda mängu nimetada juhul kui see oleks puhas EA töö, kuna see on Criterioni poolt valmistatud, see on pigem "Burnout Paradise meets NFS". Maastik on 1,5aastat vana, kogu see ilu oli juba "Burnout Paradise" mängus .
EvilKatarn, Criteiron on pmt teinud ainult burnouti ja slap me silly, aga mingist gaming epicnessist või revolutsioonist on asi kaugel. Üks title... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
+1
Kui välja arvata esimene NFS, siis on tegemist tõesti seeria parima mänguga. Autod, sõidud, maastik ja peamine - fiiling on täpselt see, mida ühelt NFS'il oodata. Vägagi ootamatult positiivne üllatus
NFS-siks saaks seda mängu nimetada juhul kui see oleks puhas EA töö, kuna see on Criterioni poolt valmistatud, see on pigem "Burnout Paradise meets NFS". Maastik on 1,5aastat vana, kogu see ilu oli juba "Burnout Paradise" mängus .
tule taevas appi
samakõva argument oleks, et idee oli juba 15a vana ja burnout paradise oli tegelikult nfs
artikkel on artikkel
totter on lugeda lugusid, kus inimesed võrdlevad erinevaid asju ning tuletavad sarnasusi ning lisaks justkui võistlevad omavahel - kes rohkem sarnasusi leiab või kes täpsem on _________________ ☠
libe, AA osas on sul siis vedanud, minul ja paljudel teistel AA forcemise peale crashib, kahju... Võid muidugi mingeid täpseid settinguid jagada, kui viitsid, aga võib-olla on 6870 omanikud lihtsalt lucky.
Mul on hea meel, et teile meeldib A-Z'ga sõita. Ausalt. Ja ma ju just seda kirjutasingi, et selle default controlsi tõttu on terve mäng retarded. Mul on ka selle üle hea meel, et te mind täpselt nii mõistate, nagu vaja.
aa, klaveriga mängite ok siis, mul puldil def. seaded küll õiged
Minule jääb arusaamatuks, kuidas 2010. aastal lastakse välja mäng, milles AntiAliasingu tööle saamiseks tuleb näha mingit emakeppi driveri settingutes ja ka siis ei pruugi seda tööle saada
See pole ainus ja ei jää ka viimaseks.Tänukirja võid konsoolidele saata
Rudolf112 kirjutas:
A-Z default gaas-pidur on ka retarded.
Kõikide mängude def kontrollid on bs.Mina mängin alati nooltega ja erifunktsioonid panen numpadi peale.Muid klahve on haruharva vaja
Mis veidike häirib mängus on see, et ei saa valida mängitavaid lugusid ja nö disable panna neile mida kuulda ei taha.Mitemes varasemas NFS-s oli see olemas.
Ma avastasin on mängul on FreeDrive ka olemas, aga see võiks natuke parem olla! Näiteks mendina vastad väljakutsetele või niisama mõni racer sõidab mööda ja hakkad taga ajama.
aap14, tra ma raiskasin 5 minutit oma elust et oodata kuidas kõu laeb seda videot et siis avastada et see on mingi mitu kuud tagasi nähtud.
Irw Saatsin PS-ina sulle uusima Deus Ex 3-e gameplay traileri hingevalu leevenduseks
Catalyst 10.11 panin peale, siis enam AA pealesurumine ei töötanud - asi crashib enne kui auto valikusse jõuab. Üldse nagu - vihma pole, kuigi vihmasaju hääl on. Netis ringi vaadates tundub, et Nvidia kaartidel on päris palju rohkem osasid efekte juures kui paljudel Ati omanikel. Samas need graafilised bugid olid juba vana catalystiga.
Mäng vajab veel patche
Gameplay poolest olen 4 tundi mänginud ja alles nüüd läheb huvitavaks. Mitme interceptoriga chase-id, kus peab õigel hetkel jammima ja kus on isegi võimalik crit dammini jõuda enne finišit
See McLaren F1 preview oli vinge - võttis hairpinne 250km/h. Ei saanudki aru, miks tutvustuses see naishääl ütles, et "nõuab palju juhilt"
Siiamaani kulla ja distinctioni saamisega pole probleeme olnud... sageli on aga juhtumeid, kus olen kulla ülinapilt saanud e. skillilt olen arvatavasti selle NFS-i sihtdemograafias. _________________ Slow is smooth and smooth is fast
krt klaviatuuriga on ikka suht gei mängida kohati. Mäng nagu ütleb küll, et ära drifti kui just vaja pole, võtab hoo maha, aga ometi läheb masin automaatselt külg ees kurvi kui natuke keerata ja kiirus üle 100 on...
See on imeb, et mängus põhimõtteliselt tulebki nitrot koguaeg kasutada kui jälgida vihjeid jms asju mängus.
Ja üks miinus on see, et kiirusetunnetus on kuidagi... ei olegi seda. Vahet pole kas sõidad 150 või 350ga. Ikka pilt ühtmoodi tuim. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mulle igastahes meeldib see NFS. Ütleks et see burnout meets nfs on tegelikult peris hea kombinatsioon. Täpselt selline mõnus arcade nagu algus aegade NFS-id olid. _________________ Rolling Thunder
Tuunimist pole? Lame.. Muidu täitsa tore arcade, oleks vaid Ferrarisid ka.. Siiski võiks mäng olla ulatuslikum, võiks alustada mingite rontidega ja siis endale raha teha ning paremaid autosi saada vm..
Underground 2-e vastu ei saa mingil juhul. Oma aja kohta oli too ikka geniaalne
Tuunimist pole? Lame.. Muidu täitsa tore arcade, oleks vaid Ferrarisid ka.. Siiski võiks mäng olla ulatuslikum, võiks alustada mingite rontidega ja siis endale raha teha ning paremaid autosi saada vm..
Underground 2-e vastu ei saa mingil juhul. Oma aja kohta oli too ikka geniaalne
Värvi saab valida ja imo see on piisav .
Ferrarisid ei ole ega tule
Keegi selle asja normaalselt tööle saanud on W7 64 bit all? Katsetanud igast coreide vahetuse jne mitte miski ei aita. Menüü töötab aga kohe kui sõitu viskab kinga.
Keegi selle asja normaalselt tööle saanud on W7 64 bit all? Katsetanud igast coreide vahetuse jne mitte miski ei aita. Menüü töötab aga kohe kui sõitu viskab kinga.
kui originaal ei toimi, siis kindlapeale minek piratebay.org
flameas kirjutas:
Ma ei mõtle romusi, näiteks Honda Civicu, Focuse või Golfi sportversioonid vms
romud.
nbasard kirjutas:
StaticX kirjutas:
Sai ka ära installitud ja paar sõitu tehtud , päris kole mäng . Gameplay on kõike muud kui reaalne ja graafika on jube .
On siin üldse originaali omanikke ka või kõik TBP versiooni omanikud? Võiks oma kasutajanimed siia kirja panna, siis saaks kohe läbi mängu career-i aegu võrrelda ja ehk ka koos sõita mingil ajal.
See mäng on küll 250kulli väärt mis on täpselt see hind mille eest siit key osta saab ja täiesti ametlikult EA serverist mängu tirida. Jooksutan ka W7 x64 all 5700x1000 resos ja lippab nagu täisilastatud jänes.
TPB siinpool. win7 64bit ja töötab väga kenasti.
kommentaarides nägin samuti , et kellelgi oli probleem välja viskamisega. menüüsi nägi aga edasi mitte.
juu siis mingi teatud riistvara või driverite kala.
Minu arust ka ülikõva pela, viimati oli selline tunne Most Wanted-iga, natuke ka Split/Second-iga!
MSn jah,
Mis natuke vastik on, on see opponentide süsteem jälle, vastane tuleb ja kimab sinust lihtsalt mööda, sama so endaga ka, et lihtsalt jõuad järgi. Mingi veider süsteem.
Kasutasin paari shortcuti, ja vastane oli 5 sekundi kaugusel järsku.. sõidu lõpus oli jälle järgi samas.. Mäng on kull 100% arcade, aga huvitav oleks rooliga proovida..
Sai ka siis asi just peale lastud. Algusest paar sõitu tehtud , kõige hullem polegi ootasin hullemat. On keegi läbi ka teinud juba? Et kui pikk mäng siis on ka?
Peale sai installitud kenasti , mingeid kalasid ei olnud. OS Win7 32-bit. 10 punkti süsteemis annaksin esialgse hinnangu järgi 5/10.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.