Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millist oskust ("Skill") pead tähtsamaiks? |
Barter |
|
1% |
[ 3 ] |
Energy Weapons |
|
4% |
[ 8 ] |
Explosives |
|
1% |
[ 2 ] |
Guns |
|
27% |
[ 47 ] |
Lockpick |
|
9% |
[ 16 ] |
Medicine |
|
2% |
[ 4 ] |
Melee |
|
1% |
[ 2 ] |
Repair |
|
6% |
[ 11 ] |
Science |
|
8% |
[ 15 ] |
Sneak |
|
5% |
[ 9 ] |
Speek |
|
24% |
[ 41 ] |
Survival |
|
4% |
[ 8 ] |
Unarmed |
|
2% |
[ 4 ] |
|
hääli kokku : 170 |
|
autor |
|
Crow
HV kasutaja

|
15.11.2010 19:43:13
|
|
|
Yannic kirjutas: |
Huumorit kah. Olen nüüd ametlikult survival spetsialist: Lake Meadi ääres , kui jäin peale cazadoridega võitlust kuidagi ellu, seisin ma põlvini Lake Meadi järves. ja mida ma teen, muidugi joon ja muidugi oma radiatsiooni vett pudelist, ise kõrini puhtas vees. Vaat nii teevad survival spetsilistid, ise puhtas vees olles Algul ise ei märganudki , et tasuta kraami jalaga segada otseses mõttes  |
nagu väike fail
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
15.11.2010 20:16:19
|
|
|
Huumorist - tegijad lasevad vanal heal lainel - lühikese aja jooksul nägi tegelasi: sexbot, 3 taignarullidega kurja vanadaami ja Mean Sonofabitch
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
17.11.2010 10:29:57
|
|
|
kogemata sai seda sexboti isegi testitud enne tööle saatmist, vana ütles peale tegu, et ei tunne oma jalgu
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
17.11.2010 17:23:43
|
|
|
Niih, 'ardcore+very' ard läbi tehtud. Krt ikka hoopis teine tubakas oli- sellest söömisest, joomisest ja magamisest pohh aga krt jäsemete konditsiooni taastamine pmst doctori juures või doctors bag'ga on päris karm. Samas kui juba tegelane enamvähem level siis on täitsa normaalselt tehtav. Kasulik on teada kust mõned head asjad saab- näiteks ratslayer rifle'd on vägakõva asi päris pikka aega kuna optilisega ja kõrge crit kordajaga. On täitsa äratioodav alguses aga vaja kas stealthboy'd või karmi relvastust ning mõnda miini.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
17.11.2010 18:01:14
|
|
|
Auron kirjutas: |
Niih, 'ardcore+very' ard läbi tehtud. Krt ikka hoopis teine tubakas oli- sellest söömisest, joomisest ja magamisest pohh aga krt jäsemete konditsiooni taastamine pmst doctori juures või doctors bag'ga on päris karm. Samas kui juba tegelane enamvähem level siis on täitsa normaalselt tehtav. Kasulik on teada kust mõned head asjad saab- näiteks ratslayer rifle'd on vägakõva asi päris pikka aega kuna optilisega ja kõrge crit kordajaga. On täitsa äratioodav alguses aga vaja kas stealthboy'd või karmi relvastust ning mõnda miini. |
HC on tõesti hea
Korra surin isegi ära joogi puudumise tõttu... õnneks oli võimalik natuke nuputades mingit solki sisse juua
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
kissu19
HV kasutaja
|
18.11.2010 15:44:49
|
|
|
See mäng käib kategooriasse farcry 2, niipalju bugisid korraga pole ma üheski teises mängus näinud.
FPS-i lääg low settingutega, kollid kõnnivad raudtee all mudas, silmnähtaw spawnimine, itemite creationi liides ei toimi, inimesed ärkavad lambist ellu, NPC-de lõustad liiguvad edasi peale jutu lõppu, big radscorpionid spawnivad keset esimest küla, ma lvl1 jnejne. Kas nad korra käivitasid ka mängu enne müükipaiskamist we? Õudne.
Kõige vahvam oli see kui campsite juures tuli miski tüüp mulle valetama, et kuskil mäeotsas on tema plika ja et ma ta üles otsiks. Põhiline oli see, et selle tüübi laip oli eelmisel ööl seal mäe otsas.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
18.11.2010 15:46:41
|
|
|
Kas sa seda DX dll faili trikki proovisid läägi vastu ?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
abyssonal
HV kasutaja

|
18.11.2010 16:04:40
|
|
|
Gap kirjutas: |
Kas sa seda DX dll faili trikki proovisid läägi vastu ?  |
Mul aitas ka mängu windowisse toppimine
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kruvi
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
18.11.2010 18:21:00
|
|
|
abyssonal kirjutas: |
Mul aitas ka mängu windowisse toppimine |
CrossFire ?
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terror
HV veteran

|
19.11.2010 19:54:02
|
|
|
Brotherhood of Steelile missioone jne tehes mängu lõppedes neid mainitakse ka kuidagi?
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
2 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
abyssonal
HV kasutaja

|
19.11.2010 21:36:57
|
|
|
heretic666 kirjutas: |
CrossFire ? |
Ei ole crossfire
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
kala1
Kreisi kasutaja

|
19.11.2010 22:02:44
|
|
|
Terror kirjutas: |
Brotherhood of Steelile missioone jne tehes mängu lõppedes neid mainitakse ka kuidagi? |
eks seal ikka neid mainiti küll. Oleneb ka vist m2ngu l6pust
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier. |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
20.11.2010 08:57:08
|
|
|
Kõiki factione mainitakse + nö. suuremad linnad.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
20.11.2010 13:03:45
|
|
|
heretic666 kirjutas: |
CrossFire ? |
Ei ole crossfire |
Lase uusimad mängu fix patchid peale, drivud ka videokale.
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gangrel
HV kasutaja

|
25.11.2010 14:15:46
|
|
|
tsitaat: |
Kes seda Brotherhoodi armori trennni teeb kui teeb. Tegin nende missioonid mõlemad ära. (luureinfo ja vaultides juppide kogumine ja kolamine seal).
Kogu tänu , mis sain oli mõned capsid mis nagu koerale visati + XP punnid. Mingi hüti(safehouse) võti ka visati, et ole nüüd rahul.
kellegagi seal ei õnnetunud jutule saada, et armori trenni teha. Ei pealiku, ei lasketiiru mehe, ei scribedega ega missiooni andnud Knightiga. Kapp juba armori kraami täis aga kanda ei saa.
Olengi seda recon armorit kokku ostnud, et nende juppidest üks korralik kokku saada. Sellel kaalu ja kaitse suhe kõige parem + sneak |
Mul endal on sama jama. Otsisin need ventika uued jupid üles ja siis andsin hadrianile teada, et kuidas vana elderit minema lüüa. Nüüd tulemus on see, et Hadrian ütleb, et tule kolma päeva pärast ja siis peaks ma uus ülemus olema. Praeguseks on juba üle nädala.
See eest sain teada, et power armour treeningut on ka võimalik saad Arcade Gannonilt vana mormooni fortist (Freeside-Followers of the Apocolypse). Pead lihtsalt ühe questi ennem ära tegema.
Spoiler 
Lisaks sellele saad selle questi raames ka vana Enclave power armouri.
P.S. "Fisto is here to please. Please bend over"
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
25.11.2010 19:02:48
|
|
|
Peale Gobi saamist polegi nagu mul vastaseid eriti.Võtsin Explorer perki ja hakkasin lihtsalt tuimalt kõiki avastamatta punkte läbi käima ja kes ette jääb löön maha.Ainult Brodherhoodi säästan sest nad lihtsalt meeldivad mulle
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
26.11.2010 10:06:39
|
|
|
Kas modid keeravad saved ka pekki ?
Või võib poole mängu pealt need peale keerata?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
kissu19
HV kasutaja
|
26.11.2010 10:53:19
|
|
|
See explorer perk on üks paras spoiler ikka...
Bugide saaga jätkub, seal külas nus radioaktiivne on, sain kaks questi:
1) Korja feral ghoulidelt holotagid - kolasin mööda linna ja ei leidnud kõiki, siis kui R level hakkas vaikselt 2-le lähenema nägin silla otsas poolenisti peidus ühte laipa kus oli viimane holotag. Tegin loadi, et väiksema R leveliga holo ära korjata ja nagu naksti laip ka kadunud. Tegin uue loadi, laip oli tagasi tekkinud jee.
2) Keldris mingid kahtlased tüübid ütlesid, et uuri niptoni viimase ellujääja käest, mis radiatsiooniülikondadest sai. Niptonis olid selleks ajaks kõik teibasse aetud juba ja minu poolt äragi tapetud. Üks hull poes istus, aga see ajas ka ainult mingit iba. Kuul pähe ja quest failed.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
whelm
HV vaatleja
|
28.11.2010 12:42:47
|
|
|
Otsustasin stealth boy abiga nendest deathclawdest mööda hiilida (sneak on 70), et sinna suurde linna saada. Deathclawdest sain mööda, aga mingis kohas jääb tegelane lihtsalt kinni ja keeldub põhja poole edasi liikumast. Kas sinna suurde linna pääsemiseks on vaja mingid tingimused esmalt täita (mingi level requirement vms)? Põhimissiooniga olen Novacis hetkel ja level on 8.
Kusjuures deathclawd on on väga hirmuäratavad elukad. Fallout 3-s võis stealth boy/chinese stealth armoriga neile nina alla ronida, dart guniga kõik jäsemed sandistada ja siis kasvõi pesapalli kurikaga ära killida või lihtsalt eest ära joosta.
Aga siin on nii, et kui liiga lähedale satud (nii 15 sammu) siis vist haistavad vms ja detectivad kohe ära ka, siis saan kohe tappa. Joosta ei ole mõtet.
|
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
28.11.2010 13:21:09
|
|
|
whelm, deathclaw alpha male ja legendary deathclaw - vot nood on hirmuäratavad
Momendil lvl 28 ise ja explore perki võtsin ära, nüüd hulgun kõikvõimalikud kohad läbi ja teen kõiki queste, mida leida õnnestub. Päris vahva
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
whelm
HV vaatleja
|
28.11.2010 14:29:17
|
|
|
Päris hea mäng on jah. Kuigi alguses, kui sai fallout wikist loetud, et dart gun ja chinese stealth armor on mängust välja jäetud, siis valdas kerge pettumus. Ei suutnud kuidagi välja mõelda, et mis moodi sellele mängule üldse läheneda, kuna eelmises osas olid need kaks itemit kindlalt põhivarustuses . Aga õnneks on New vegases kõik kohad stealth boysid täis (umbes pooltelt nightkinidelt leiab inventoryst stealth boy). Kokkuvõttes on nüüd stealth characteri mängimine huvitavam ja närvikõdi kõvasti rohkem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
28.11.2010 15:19:44
|
|
|
Päris kõigi osapoolte vahel vist sõber olla ei saa... tugev spoiler
Spoiler 
Mingi NCR tüüp väidab, et kui Boomerid enda poole saad, siis andestatakse kõik patud NCR ees. Läksin siis YesMan i juurde, ütlesin, kes jäävad alles, kes ei jää (seepeale muutusin NCR vaenlaseks automaatselt) ning siis tagasi tolle NCR saadiku juurde, et Boomerid on sõbrad. Seejärel on NCR staatus Idolized ning järgmine hetk, kargas mingi NCR tüüp peale, et tappa.
Ilmselt toetan robocoppide armeed - kuigi Black Isle/Troika tegelasi teades, siis liigne võimuahnus, saab ilmselt karistatud  - Pole vaja ette spoilida siiski.
Muidu level 29 ja võib tõdeda, et mäng on igati FO2 vääriline järglane, hoolimata sellest, et >10a on möödunud.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|