Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 254, 255, 256 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ricard
HV kasutaja

sõnum 12.11.2010 09:38:45 vasta tsitaadiga

vortex kirjutas:
On kellelgi kogemust kaua pakk tänapäeval UK'st Eestisse liigub?.
Kui on kuu aega möödas siis võib ilmselt lootusetult kadunuks pidada?

Minul on esmaspäeva hommikul ostetud asi juba kolmapäeva hommikul kätte jõudnud icon_smile.gif

MarioA. kirjutas:
arm2004 kirjutas:

kui kuu aega juba möödas, siis tuleks kõigepealt müüjat pommima hakata ja kui see tulemust ei anna, siis EP'i.

Ja sellepärast tunnen väga eBay's müüvatele isikutele kaasa.. ostjakaitse missugune.. võtad aga raha tagasi, kuid mitte miski ei keela ostjat valetamast - müüja on aga paraku sunnitud sulle uue kauba saatma. Selge, et suure käibe puhul pole see väike välja petetud topeltkaup suur kadu, kuid siiski.
Ausam oleks enne posti pommitada ja siis müüjat.

Täpselt minu mõte.... Mulgi üks pakk usast ei ole kohale jõudnud, pommitasin müüjat enne mitme kirjaga ja lõpus mainisin, et homme on pretensiooni esitamise viimane päev (60 päeva on see aeg). Alguses vabandas, et ju postis kaduma läinud ja et saadab uue, siis aga kandis lõpus raha tagasi. Täiesti lihtsalt minu väidete peale, et pole kätte saanud, isegi ametlikult pretensiooni ju ei avanud... mõtlengi mida võiksid pahatahtlikud inimesed lihtsa vaevaga korraldada...
Ja minu juhtumi puhul kõige lollim ju kui toll saatis tagasi või lasi hävitada, siis ju pole müüja mitte milleski süüdi aga kinni plekkima peab ikka... Ja siis hakkavadki varsti järjest rohkemad müüjad oma oksjonikirjelduses mainima: "Shipping anywhere in the world * No shipping to ESTONIA" icon_lol.gif

Küsin ka- kaua võtab laekumine mu krdiitkaardile aega kui paypalis refund tehtud? Praegu tundub, et raha ripub lihtsalt kuskil õhus teadmata aeg...
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Jaanus
HV Guru
Jaanus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.11.2010 09:43:47 vasta tsitaadiga

Ricard, kaardile jõudmisega võib minna kuni nädal icon_smile.gif
Kommentaarid: 707 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 563
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 12.11.2010 09:55:45 vasta tsitaadiga

Paljud riigid, nagu Itaalia, Hispaania jne on juba petmiste ning tolliprobleemide tõttu enamuses välditud.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 12.11.2010 11:47:18 vasta tsitaadiga

MarioA. kirjutas:
Paljud riigid, nagu Itaalia, Hispaania jne on juba petmiste ning tolliprobleemide tõttu enamuses välditud.

Ma viimasel ajal palju kokkupuutunud asjaga, et ei taheta saata eestisse. Kirjas on, et eu-sse saadavad, siis vaatad täpsemalt v.a ..........estonia thumbs_down.gif
Võiks siis mujalt sama asja saada hea hinnaga, aga pole. Ja kaup mida tahtnud olen, ei ole olnud võltsing

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
bearhunter
HV vaatleja

sõnum 12.11.2010 14:43:21 Küssa vasta tsitaadiga

Tere, kui ma müün midagi ebay vahendusel maha, siis kas saan paypalist kanda saadud raha oma Eesti arveldusarvele? Kui kaua see aega võtab?
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 12.11.2010 15:44:22 vasta tsitaadiga

bearhunter, saab küll, kusagil nädal-kaks võtab aega.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
DjMax
HV vaatleja

sõnum 13.11.2010 01:53:26 Re: Küssa vasta tsitaadiga

bearhunter kirjutas:
Tere, kui ma müün midagi ebay vahendusel maha, siis kas saan paypalist kanda saadud raha oma Eesti arveldusarvele? Kui kaua see aega võtab?

Raha kantakse samale kontole, mis on krediitkaardiga seostatud. Ei lähe midagi nädalakest. 2-3 tööpäeva. Ükskord proovisin läbi.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Ricard
HV kasutaja

sõnum 13.11.2010 10:01:11 Re: Küssa vasta tsitaadiga

Ricard kirjutas:

Küsin ka- kaua võtab laekumine mu krdiitkaardile aega kui paypalis refund tehtud? Praegu tundub, et raha ripub lihtsalt kuskil õhus teadmata aeg...

Jaanus kirjutas:
Ricard, kaardile jõudmisega võib minna kuni nädal icon_smile.gif

DjMax kirjutas:
bearhunter kirjutas:

Raha kantakse samale kontole, mis on krediitkaardiga seostatud. Ei lähe midagi nädalakest. 2-3 tööpäeva. Ükskord proovisin läbi.

Raha laekuski mu krediitkaardile 2 päeva pärast icon_smile.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 14.11.2010 16:52:14 vasta tsitaadiga

Siin ekslikult mitmed kirjutavad, et 60 päeva jooksul saad algatada probleemi menetlemist, kahjuks ikka 45 päeva on see aeg ja 45-60 päeva saad ebay all avada
vaidluse müüjaga mille peale pole ebay enam kohustatud sekkuma.Pärast 60 päeva ei saa enam midagi.
Otse paypal all saab ka vist hilisemaid, kui 45 päeva avada ent ei tea kas reaalselt aidatakse.Ka seal on 45 päeva tähtajaks.
Kommentaarid: 822 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 19 :: 6 :: 564
tagasi üles
prints
Kreisi kasutaja

sõnum 14.11.2010 23:18:38 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:
Mul 23-ndast augustist DX pakk teel, teie vingute siin icon_biggrin.gif
Tegelt ka teine pakk on teel juba viimased 3 nädalat. Kuidagi kahtlane on muidugi, kuhu need kadunud on thumbs_down.gif
Mõistan, et ühel asjal ei olnud CE märget ja võidakse tagasi saata, kuid kõrvaklapid peaks ju igal juhul läbi minema.
DjMax, oli küsitud raha paypal kontole kandmise kohta, mitte ostmise. Kontole pappi kanda ei saa.

ma ootan septembrist juba pakki icon_smile.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 26
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 14.11.2010 23:23:57 vasta tsitaadiga

prints, ma lasin uue saata. Jõudis kohale ka, oli oktoobri keskel saadetud. Augusti lõpust tulnud pakk on kadunud kuhugi.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 16.11.2010 01:13:25 vasta tsitaadiga

Minul küsimus suurele ringile. Tahaks midagi Hispaania ebays-t osta. On see sama turvaline kui nt. UK või USA ebay? Mingeid kogemusi või jutte või asju kellelgi rääkida konkreetselt Hispaaniast tellimise kohta?
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 16.11.2010 07:20:03 vasta tsitaadiga

Reeglid on samad, müüjaid saab samamoodi peedistada.
Isiklikult näen eBay'd kui üthe turvaliseimat ärikeskkonda ostja jaoks.. pole veel kordagi vastu näppe sealt üle aastate saanud, tehes juba kokku ligi tuhat ostu. Aga eks ma astusin ka seltsi alles siis, kui reegleid karmistati.
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 16.11.2010 12:41:18 vasta tsitaadiga

Kuidas tollis paberite ajamine käib?
Peaks lähiajal läbi DHL pakk tulema, mis üsna kindlasti tollimaksust (ja käibest) mööda ei lipsa.
Paberites kirjas CIF, ehk tollid ja muud maksud peaks jääma minu kanda. Kas DHL aitab paberite majandamisega?

Ja kui mul saatmise all kirjas CIF, kas see tähendab, et pakk mulle näppude vahele ei toimetata ja ma pean ise selle kusagilt DHL laost üles korjama?

Mario.
HV Guru

sõnum 16.11.2010 13:45:26 vasta tsitaadiga

DHL aitab lisatasu eest kindlasti.
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 16.11.2010 19:08:42 vasta tsitaadiga

Ise saaks sellega hakkama või läheb väga keeruliseks?
soodent
HV Guru

sõnum 16.11.2010 19:33:05 vasta tsitaadiga

MarioA. kirjutas:
Reeglid on samad, müüjaid saab samamoodi peedistada.
Isiklikult näen eBay'd kui üthe turvaliseimat ärikeskkonda ostja jaoks.. pole veel kordagi vastu näppe sealt üle aastate saanud, tehes juba kokku ligi tuhat ostu. Aga eks ma astusin ka seltsi alles siis, kui reegleid karmistati.

Huvitav küll- ma saadan pea iga nädal kirjeldusele mittevastavaid asju tagasi oma kulul ja sul pole ühtegi probleemi...
Selliseid asju mis vaid kuu aega toiminud on ikka rihmaks olnud.Mul oli vahepeal keskmine tagasisaatmite kulu kuus 500-600kr...puhas kahjum.
Ei tea mis müstilisel moel sul kõik õnnestub.Mul mingi ligi 900 tehingut tehtud.
Samas, kui ostaksin puulusikaid siis vist pääseksin minagi probleemidest.
Kommentaarid: 822 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 19 :: 6 :: 564
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 16.11.2010 20:26:17 vasta tsitaadiga

Kaks äärmust. Tunnen muidugi kaasa..
Turvalisuse all pean pigem silmas, et minul kui ostjal on vähemalt ette antud päevade piires üsna hästi vähemalt mingigi positiivne lahendus tagatud.
Kuidas aga on lood defektidega.. eks see on halb ja hea õnn, ma ütleks.

Muidugi ma pean märkima, et kastuatud asju on ligi tuhandeist tehingust vast viiendik.
tagasi üles
Dinkz
Kreisi kasutaja

sõnum 16.11.2010 20:56:56 vasta tsitaadiga

MarioA. kirjutas:

Kuidas aga on lood defektidega.. eks see on halb ja hea õnn, ma ütleks.

Õnneks ei ole ma siiani kohanud ühtegi müüjat, kes kaupa ümber ei oleks vahetanud, üldjuhul tasub müüjalt ennem küsida (eriti kasutatud toote puhul), et kas on ka ümbervahetamis/tagastamis võimalust, kui toode ei sobi või on defektne.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 16.11.2010 22:44:06 vasta tsitaadiga

Mul tuleb üks pakk tagasi saata, kas see on õige, et eesti posti kodulehel on inglismaale saatmise kulu 120Eeku. Ei teagi kas tasub, toode ise maksis 260Eeku.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dinkz
Kreisi kasutaja

sõnum 16.11.2010 22:50:26 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:
Mul tuleb üks pakk tagasi saata, kas see on õige, et eesti posti kodulehel on inglismaale saatmise kulu 120Eeku. Ei teagi kas tasub, toode ise maksis 260Eeku.

Mul ei ole küll väga vajadust EP kaudu UK'sse tagasi saata olnud, kuid USA'sse lennupostiga tagasi saatmine maksis 90 eegu ringi.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 17.11.2010 00:18:07 vasta tsitaadiga

Keegi teab rääkida kuidas siis on kui saatsin müüjale tagasi eseme mis mulle ei sobinud, tema kandis raha juba tagasi enne kui jõudsin asja postitada,panin posti, kuid pakki pole ta ikka kätte saanud(pea kuu möödas juba). Kui jääbki kadunuks või vinnatakse kuidagi ära, mis juhtub? Jään mina süüdi ja paypal võtab uuesti minult raha müüjale tagasi või kuidas?
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 17.11.2010 00:19:51 vasta tsitaadiga

pyrex kas sa tracking nr. ei saanud? sellega saaks jälgida kus su pakk on, või käi eesti postis uuri asja.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 87
tagasi üles
514
HV vaatleja

sõnum 17.11.2010 23:07:48 vasta tsitaadiga

vabandan võibolla tundub loll küsimus aga olen nii paypalis kui ebays alles algaja kasutaja, paar ostu olen teinud ja kõik on läinud ok, tahaks teada et kas arve mis mulle meilile saadetakse (your invoice for ebay purchases) see tuleb vist automaatselt ebay poolt või saab müüja ka sellele kaasa rääkida? ja kas peab just selle arve järgi oksjoni eest tasuma või võib lasta müüjal ise arve koostada, küsimus selles et kui tahan ühelt müüjalt näiteks 2-3 toodet (väikesed asjad,mahuksid ühte pakki) osta et kas siis tuleb ju iga oksjoni võidu kohta eraldi arve ja iga arve juures on ka eraldi saatmiskulu.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 18.11.2010 01:46:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:

küsimus selles et kui tahan ühelt müüjalt näiteks 2-3 toodet (väikesed asjad,mahuksid ühte pakki) osta et kas siis tuleb ju iga oksjoni võidu kohta eraldi arve ja iga arve juures on ka eraldi saatmiskulu.

Selles lepi müüjaga enne kokku (osad pakuvad ise, et ostes mitu eset saad x% postikuludest alla).

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 254, 255, 256 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.