Ma eriti ei muretseks 5-manide pärast, valdav osa inimesi ei näe esimesi bossegi üsna pika aja jooksul _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
ehh .. leveldan üht drüüdi .. healerina random instance .. average wait time 15-20 min .. väga leili ajab .. samas alustasin eile blood tankiga seal loetud sekundid ..
blood = dk tank, neil catas on blood tank tree, teised kaks dps. Ei ole enam nii, et suvalises specis saad tankida. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Hei,
Mul selline mure tekkis kui 4.0.3-e allalaadisin, et mäng enam käima ei lähe. St laseb tegelase valida ja siis hangub nagu ära, näitab tausta, st kohta kus viimati lõpetasin mõne tegelasega, aga teisi mängijaid ega oma tegelast seal ei näe, hiir liigub ka, aga muud nupud ei toimi. Korralikult kinni panna mängu ka ei saa kuna nupud ei toimi. Vahe lülitab jälle wifi tulukese arvutil välja ja jälle hanguks nagu ära. Olen kogu mängu paar korda peale-maha tõmmanud aga ei miskit. Korra restardi ajal ütles et windowsis mingi viga leitud, aga rohkem seda pole öelnud. Kuidas asjast jagu saada, on kellelgi mõtteid selle kohta?
Kaua sa ootasid seal? Võibolla sul polnud mängu data lõplikult alla laetud ning sisenesid tühja maailma. Sellist pildi täielikku hangumist esineb mul endal tavaliselt siis, kui mu tegelase seljas olevate itemite või moundi infot pole. Ootad mõne sekundi (või minuti, olenevalt neti kiirusest ) ning peaks tööle hakkama. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Seal võibki ootama jääda. Ja mängu käivitamisel ta kontrollib, kas uuendusi pole ja kas need on kõik olemas, siis ei leia ta midagi, et miskit puudu oleks. Varem kui mäng jooksis ilusti, siis jah oli mõne sekundilisi viivitusi ja siis läks käima, aga nüüd ikka teine asi.
Ho Ho, oskad sa midagi soovitada, et win.-ga ettevõtta? Kas see mäng ka välisekõvaketta pealt jookseks ja kuidas seda siis seadistada kui ma tahaks seda mitme arvuti peal kasutada.
Seal võibki ootama jääda. Ja mängu käivitamisel ta kontrollib, kas uuendusi pole ja kas need on kõik olemas, siis ei leia ta midagi, et miskit puudu oleks. Varem kui mäng jooksis ilusti, siis jah oli mõne sekundilisi viivitusi ja siis läks käima, aga nüüd ikka teine asi.
Ho Ho, oskad sa midagi soovitada, et win.-ga ettevõtta? Kas see mäng ka välisekõvaketta pealt jookseks ja kuidas seda siis seadistada kui ma tahaks seda mitme arvuti peal kasutada.
Välise ketta pealt saab jooksutada, aga siis hakkab asja kvaliteet kannatama
Ise mängin seda linuxis valdavalt seega ei oska wini koha pealt midagi soovitada. Vahepeal proovisin ka wini all kuid seal oli probleeme märksa rohkem
Väliselt kettalt kannatavad ainult laadimisajad, muu ei tohiks vahet olla. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Mis mõttes võiks kvaliteet kannatad? Kas selles, et väliseketta ühenduse kiirus väiksem, kui see oleks usb-ga ühendatud? Aga kui e-sata ühendus oleks kas siis ka kvaliteet kannataks?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.