oleks ka üsna tobe hakata britte jäljendama
kui meil on omad traditsioonid olemas.
Taevast on vilja sees muidki kujundeid leitud kui ringe.
Õndsal sotsialismi ajal oli viljapõllul selge üleväetamise abil tekkinud kujutis , LEIDA ON LITS .
Leida oli nimelt selle sovhoosi agronoom.
ma seda maiade fenomeni üldse ei mõista. oli ju tegu suhteliselt barbaarse tsivilisatsiooniga, nad ehitasid linnu ja templeid, aga need olid euroopas ammu juba olemas.
euroopas juba kirjutati, nemad seal toksisid kivisse alles sümboleid. mis neis siis nii ulmelist on täna.
Tõestada? Tuleb peakene ratsionaalselt tööle panna ja viljaringide teostus pole teab mis keeruline.
Huvist olen nende meisterdamist vaadanud.. Nagu Tanel ütles, olenevalt kujundist on eeltöö lausa meeletu, kuid kõik mis järgneb, vaid mõõtelindi, nööri ja lauajupiga mässamine.
Tähendab..sellise küsimuse peale on raske mitte viltu vaadata.
Ning äärmiselt hüpoteetiliselt oletades (!!!!), et kui lgp. arenenum tulnukrass antud kunstiliigi autor on, siis on tegu rohkem vaese ufoloogist paranoilise inimmõistuse mõnitamisega. Kui neil oleks meile midagi öelda, on selleks äärmisel juhul (kuigi kosmoselaevadega ringi lendavad elukad ei tohiks minu arust küll raskusse sattuda meie lingvistika mõistmisega) matemaatika.. niiet.. ühendust võtta ei taheta, kuid keegi rallib laevaga aga põldude kohal ja paneb nõrgamõistuslikke erutusest värisema. Sel juhul neist suurt oodata pole.
Suurima osa teevad ilmselt inimesed, mingi osa taga on arvatavasti loodusnähtused vms ja mingi osa ... kes teab.
Austraalia viljaringide saladus lahendatud - moonidest pilves kängurud
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=335077
miks just viljaringid, palju tuusam oleks kui ringid asuks meres. mitte mere põhjas vaid lainetes. kujundi süvendid oleksid vee tasapinnast 2m madalamal ja seda ei saaks ära lõhkuda. sõidad mootorpaadiga läbi ja kujund säiliks.
miks just viljaringid, palju tuusam oleks kui ringid asuks meres. mitte mere põhjas vaid lainetes. kujundi süvendid oleksid vee tasapinnast 2m madalamal ja seda ei saaks ära lõhkuda. sõidad mootorpaadiga läbi ja kujund säiliks.
siukse teed öösel pimedas valmis?
päris hea nöör ja laud peab olema.
seda enam, et seljuhul peaks seal päääris palju tallamisjälgi olema aga reeglina neid ei ole.
See on ikka liiga sürr, et olla inimese tehtud...vähemalt need väga keerulised ja üleöö...usun, et see on üks suurimaid mõistatusi, kuidas need tekivad...
siukse teed öösel pimedas valmis?
päris hea nöör ja laud peab olema.
seda enam, et seljuhul peaks seal päääris palju tallamisjälgi olema aga reeglina neid ei ole.
päris hea, tulnuka passipilt templiga.
tahab vist viisat saada.
aga eks need arengumaade immigrandid on nõus kõike tegema, et näit inglismaale pääseda.
vabalt võis koos suguvõsaga käia tallumas, pärast saadab neile küllakutsed.
Keegi ei räägi salaja tegemistest.. veelvähem öösel (üleöö on omaette ähmane kas põllupidaja teadmatus või tulnukfanaatiku fantaasiaviljaline "tõde"). Parimad ja kaunimad tehakse siiski omaniku loal ja/või vaid ufoloogide ergutamiseks. Tallamisjälgede välistamiseks eeldabki antud ettevõtmine üsna põhjalikku plaani. Eks see on ju tore, kui sinu töö ja vaeva kummardavad sajad tuhanded nõdrad meeled, lällates tulnukatest.
The 2002 Chilbolton Crop Circle ET Face and Disk Message
Appeared in wheat on August 15, 2002 Crabwood, Hampshire UK
The crop circle disk had a binary code message, the message was decoded exactly as it appears here:
Beware of the bearers of
FALSE gifts and their
BROKEN PROMISES.
Much PAIN but still Time.
There is GOOD out there.
We Oppose DECEPTION
conduit CLOSING
(BELL SOUND)
In the same year 2002, in the Tibetan Himalayas 24 Ancient Crystal Skulls - 16 human size and 8 small Crystal Skulls and 3 large Disks were found. The disks look like CD’s and were said to be made of cobalt and other metallic substances and look similar to the crop circle disk of 2002 with etchings much like the binary code.These Himalayan crystal skulls were found buried in caves.
Winterwind: see on nii kõrgelt tehtud pilt, sealt pole inimest nähagi, ammu siis mingid jalajäljed. lennuki pealt meie põlde vaadates on ka kõik väga sirgjooneline.
Tõestada? Tuleb peakene ratsionaalselt tööle panna ja viljaringide teostus pole teab mis keeruline.
Huvist olen nende meisterdamist vaadanud.. Nagu Tanel ütles, olenevalt kujundist on eeltöö lausa meeletu, kuid kõik mis järgneb, vaid mõõtelindi, nööri ja lauajupiga mässamine.
Ning äärmiselt hüpoteetiliselt oletades (!!!!), et kui lgp. arenenum tulnukrass antud kunstiliigi autor on, siis on tegu rohkem vaese ufoloogist paranoilise inimmõistuse mõnitamisega. Kui neil oleks meile midagi öelda, on selleks äärmisel juhul (kuigi kosmoselaevadega ringi lendavad elukad ei tohiks minu arust küll raskusse sattuda meie lingvistika mõistmisega) matemaatika.. niiet.. ühendust võtta ei taheta, kuid keegi rallib laevaga aga põldude kohal ja paneb nõrgamõistuslikke erutusest värisema. Sel juhul neist suurt oodata pole.
sinu äärmiselt üleolev suhtumine eeldaks vähemalt nobeli preemiat kui mitte kolme tagataskus. Õnneks saad välja vabandada noorusest tuleneva oo-ma-tean-kõike-ja-olen-oma-elus-juba-kõike-teind-ja-näinud suhtumisega, mis teatud eluperioodil on omane kõigile. Küll sa välja kasvad. Ehk.
Mis viljaringidesse puutub, siis kus ma midagi arenenud tulnukarassist rääkisin? Või üldse tulnukates.
Ning endiselt pole sa küll mingit pädevad seletust toonud vaid lahmid niisama. Täpselt sama faktivabalt kui põlatud tulnukakummardajad. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Winterwind: see on nii kõrgelt tehtud pilt, sealt pole inimest nähagi, ammu siis mingid jalajäljed. lennuki pealt meie põlde vaadates on ka kõik väga sirgjooneline.
jajah, dokis näitas neid erinevaid ringe ka maapinnalt ja erinevalt kõrguselt,
ei olnud seal mingeid jalajälgi ja kõik oli ikka väga korralikult tehtud.
loomulikult on ka neid laua ja nööriga tehtud ja ka laksu all kängurude tehtud ringe
aga vaevalt neis mingi point on ja vaevalt, et nad nii kiirelt tekivad ja nii korralikud on.
ei ole ka mina midagi tulnukatest rääkinud aga need nööri ja laua jutud on bs,
samuti ka mingi paari puu istutamine kuskile metsa.
sellega saaks tõesti ka 5a laps hakkama.
pläralõugadele annan võimaluse eeltööd teha ja tulge tehke mulle suvel heinamaale
samasugune "viljaring", annan jupi nööri ja ühe lauajupi omalt poolt.
eks ööga peaks asi tehtud saama küll.
Ühe keskmiselt kõva pinnasega viljapõllule ei jäägi jalajälgi kui seal ringi tatsata _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Kui seltsimehed tulnukad tõesti kärutavad siia valgusaastate kauguselt, siis nende morbiidne huvi meie lehmade varastamise ning viljaringide tegemise vastu saab tähendada ainult seda, et tegu on sealse Jackassi seltskonnaga, kes teevad meie kulul pulli.
Winterwind: eks seal on mingid iseärasused, näiteks vili peab olema kindel sort (teed ikka vahet viljaringil ja heinaringil?), mida annab nii vormida. üldse mida tähendab üleöö? kui on suured põllud siis ega maapinnalt pruugigi tegemist märgata ja palju neid lennukeid üle lendab mis suudaks tuvastada viljaringe. reisilennuki pealt ei näe midagi. mina arvan et need viljaringid on turismibisnis. nii nagu lätlased tegid tele2 meteoriidiaugu, nii tehakse neid ringe.
alati ma olen imestanud neid uskujaid, tavaliselt sellised inimesed ei oska ise ehitada, seepärast nad ei kujutagi ette töövõtteid. inimesed ehitavad kosmoserakette ja nüüd ühe viljapõllu tuunimine on võimatu? praegu sa enam ei saa, aga mine kõnni järgmine aasta läbi viljapõllu ja vaata mitu jalajälge sinust maha jääb.
näiteks eestis on majadel rookatused ja need on pilliroost tehtud. ei ole ju heinast tehtud katuseid.
uskumatui kuidas saab roost nii hästi koosseisvaid katuseid teha, näet saab:D tuleb valida õiged materjalid, siis on võimalus teha.
sinu äärmiselt üleolev suhtumine eeldaks vähemalt nobeli preemiat kui mitte kolme tagataskus. Õnneks saad välja vabandada noorusest tuleneva oo-ma-tean-kõike-ja-olen-oma-elus-juba-kõike-teind-ja-näinud suhtumisega, mis teatud eluperioodil on omane kõigile. Küll sa välja kasvad. Ehk.
Mis viljaringidesse puutub, siis kus ma midagi arenenud tulnukarassist rääkisin? Või üldse tulnukates.
Ning endiselt pole sa küll mingit pädevad seletust toonud vaid lahmid niisama. Täpselt sama faktivabalt kui põlatud tulnukakummardajad.
Rumal.
Mis puutub võimsa kunstiteose loomisesse, siis minu kallal lällamise asemel tasuks ise natukene uurida ja diy juhendeid otsida. Küllaga. : )
Scart kirjutas:
Kui seltsimehed tulnukad tõesti kärutavad siia valgusaastate kauguselt, siis nende morbiidne huvi meie lehmade varastamise ning viljaringide tegemise vastu saab tähendada ainult seda, et tegu on sealse Jackassi seltskonnaga, kes teevad meie kulul pulli.
Mis puutub võimsa kunstiteose loomisesse, siis minu kallal lällamise asemel tasuks ise natukene uurida ja diy juhendeid otsida. Küllaga. : )
no aga kui sinu kujul on spetsialist olemas, siis milleks foorum muuks mõeldud on kui selleks, et targad inimesed oma teadmisi lollidele jagaks. Pole kahjuks hetkel võimalust ühegi viljapõllu äärde viljaringide meisterdamist vaatama minna. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.