Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
maxman321
Kreisi kasutaja

|
15.11.2010 20:24:22
Kõvaketas õhtal, kuid andmeid vaja taastada. |
|
|
Tere,
Sõbra sõbra ketas on omadega igati õhtal. Nimelt kui panin enda raalile taha, panin raali tööle, kuid raal enam ei läind tööle, seni kuni ühendasin ketta tagant JA võtsin arvuti täielikult voolu võrgust välja.
tegin mis tegin, kuid kudiagi ei saanud arvutit tööle nii, et see ketas oleks ühendatud(HDD otse emaplaadiga ühe sata kaabli abil ja power juhe otse toitekast).
Sõbra sõbral oleks sellel olevaid faile vaja kätte saada, kuid mina kahjuks aidata ei saanud. Ehk leidub mõni osav HVlane, kes oskaks aidata?
asja tingimus oleks kindlasti see, et see protsess väga kulukaks ei kujuneks.
kettaks on 500gb seagate, pärit välisest kettabox-st.
Kõike paremat,
Margo
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
15.11.2010 21:09:22
|
|
|
Ma igaks juhuks küsin ikkka üle (parem karta kui kahetseda). Kindel, et ta selle õhtal oleva ketta pealt bootima ei üritanud hakata? Kui kuidagi pildi ette saaksid, siis sellise programmiga nagu Rstudio http://www.r-studio.com/ olen mina suht läbi olevate asjade pealt asjad tagasi saanud.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
3 :: |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxman321
Kreisi kasutaja

|
15.11.2010 21:17:59
|
|
|
sellel kettal on ainult tavalised failid, ei mdiagi bootivat.
pilti ette ei saa, ja kui vajutan power nuppu, siis arvuti isegi ei reageeri sellele, proovisin ka emaplaadil küljes olevaid power/resa jne nuppe, aga miski ei aidanud. Lihtsalt ei reageeri käsule.
Kettal tundub olevat mingi lühise teema vist, et arvuti ei ole nõus end liigutama.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
15.11.2010 21:22:35
|
|
|
Võta kasutajaga toivos ühendust
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
15.11.2010 22:08:15
|
|
|
Teatud tüüpi HDD-elektroonikaplaadi toitelühiste tõttu on seesama kõvaketta elektroonikaplaat täiesti korda tehtav ja ketas töötab rõõmsalt edasi.
Alles paar pärav tagasi vahetasin 1TB WD ketta elektroonikaplaadil välja lühises detaili.
------------------------------
Aga rohkem ei kommenteeri, kuna pole ketast näinud.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
question
HV vaatleja
|
27.12.2010 14:54:42
|
|
|
Mure selline, et väline ketas 1tb WD MyBook 3.5 andis otsad ja nüüd oleks vaja andmed sealt kätte saada. Esmalt kahtlustan kettaboxi viga!
Küsimus, et kui mul on olemas töötav samasugune väline ketas aga 1,5tb. Kas on mõtet 1tb ketast 1,5tb kettaboxi panna?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
27.12.2010 15:04:45
|
|
|
Ega teda ei pea tingimata Boxi panema. Palju lihtsam on otse masina külge ühendada. Välistab igasugused Boxi kalad.
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
2 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
tere112
Kreisi kasutaja

|
30.12.2010 12:14:28
|
|
|
mul läks ka siin asi hapuks. 1tb wd ketas hakkas ka suitsema, oleks vaja samuti sealt andmed kätte saada. kes aitaks?
_________________ BMW |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
30.12.2010 12:20:08
|
|
|
tere112 kirjutas: |
mul läks ka siin asi hapuks. 1tb wd ketas hakkas ka suitsema, oleks vaja samuti sealt andmed kätte saada. kes aitaks? |
kui on TÄHTSAD andmed peal, siis kasutaja toivos abiks
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|