Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
karlutikas
HV kasutaja

|
14.11.2010 14:22:19
Ruuteri jama |
|
|
Tere!
Probleem siis selline. Kui mängin mingeid mänge või olen vahel niisama netis, siis pidevalt katkeb ühendus ära. Eriti veel mingit CSS-i mängides või nii. Siis koguaeg on nett väga aeglane, ma pole juba pool aastat saanud normaalselt videosid vaadata, midagi alla laadida jne. Vanasti oli nagu ok kõik, aga viimasel ajal on nett nii pasaks läind et ma tahaks pidevalt arvutit aknast välja visata. Kas see võib olla ruuteri viga et ta pidevalt disconnectib? Hetkel lihtsalt mingid tulukesed vilguvad koguaeg nagu segased, vahel katkeb ühendus üldse ära. Ja see neti kiiruse asi on ka huvitav, vanasti oli mul nett iga stabiilne, enamus ajast oli kõik kiire ja korralik. Meil on siin maapiirkonnas mingi elioni pakett, kiirus 768k või miskit. Kas on asi selles, et nii aeglane? Kaablit siia vedada ei saa, öeldakse et meil on plaanid aastaks 2020 nii et mida teha. Arvuti ei saa pahna täis olla, sest alles mul tehti arvuti puhtaks ja pandi uus windows peeale, pole ka midagi kahtlast alla laadinud.
Ette tänades
karlutikas
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
14.11.2010 15:13:47
|
|
|
Ja äkki ütled mis ruuteriga tegemist ja kui vana see on ? Interneti pakkujale oled helistanud ja uurinud mis jama on ?
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
karlutikas
HV kasutaja

|
14.11.2010 17:03:15
|
|
|
Thomson TG784 ruuter, mingi pool aastat vana äkki. Internetipakkuja poole pole veel pöördund, mõtlesin et vb on ajutine probleem, aga mul vanemad kah kodus jopskid, ütlevad et ikka asi selles et kõik on arvutis pühapäeviti (pühapäev on 7 päeva nädalas).
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
someguy
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
karlutikas
HV kasutaja

|
14.11.2010 18:16:24
|
|
|
Kardan et mul võib someguy-ga sama probleem olla. Eks ma vaatan äkki saab mingi kirja organiseerida kuskile et täpsemat infot saada. Suur tänu hetkel.
EDIT: HUvitav on see, et kui ma Steamist uuendusi alla laen, siis tuleb ilusti 120kb/s (maksimum mis mul tuleb), aga kui lähen mängim siis üsna varsti viskab pingi 900+ jne. Youtubes kah vahetevahel mõne video vaatad ära ja siis on jokk, laeb nagu tigu ja midagi teha ka ei saa. Millest see tingitud võib olla?
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
14.11.2010 19:23:03
|
|
|
Asi võib olla ka sinu arvuti wifi kaardis.
See ruuter peaks kasutama wpa+wpa2. Võid proovida wep-i peale keerata
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
203 |
|
tagasi üles |
|
 |
karlutikas
HV kasutaja

|
14.11.2010 22:14:35
|
|
|
Aga mul on ju nagu modem-ruuter ühes, nii et mul ei ole wifiga üldse arvuti, juhtmega saan netti mina , kuidas see wifi kaart siia puutub? Ja mis see wep on ja kust peale saab keerata?
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
16.11.2010 10:16:43
|
|
|
Arvasin tegu läpakaga
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
203 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|