Theater mode töötab ilusti:
Mängus paned /record ja kindlasti ka /stoprecord kui valmis.
Siis lähed oma moovide alla (seal on küll mitu tükki aga mille ta ära laeb on see mis sa lindistasid)ja seal saad igast trikke teha.
Väikse katse tegin...omasin vähe
Täna tuli? Zolona sain ma juba eile mängida. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
See kõhuli kargamine tundub suht feil olevat nagu BF2
Ei ole kuna sa ei saa kohe lasta hoo pealt või nii ja vähegi kogenumale mängijale see ei mõju.
Ja sellest Nuketown secret-ist oleks küll midagi loovamat oodanud. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
kas on lootust, et fps paraneb ja saaks normaalselt kasvõi sp-d mängida? _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
See diving ajab tegelt närvi, kuna varasemates CoD-des pole seda olnud ja väga harjumatu on. See imo suht kasutu, sest seda tehes hakkab relv käes üles-alla hüppama ja ei saa mitu sekundit lasta. Õnneks selle saab maha keerata: mängusisestes settingutes kasutad "Toggle prone" asemel "Go to prone"
oleks abi vaja.. maadlesin selle kohaga tükk aega mõtlesin mis ma mõtlesin aga välja ikka ei nuputanud.. seal sp olen suht alguses ja mingi vangla on vist kus olen mingi maas ja siis tuleb üks vend ja hakkab mingit teist venda tümitama kes on samuti pikali ja siis ma võtan maast mingi asja kivi vms ? ja siis ükskõik mida teen tahan liikuda või mõtlesin et peab selle kiviga sellel tümitaja kutile pähe lööma siiis tule kiri et mingi follow escape plan has failed Ühesõnaga et põgenemisplaan on läbikukkunud ? Oskab keegi öelda mida ma tegema pean ?
Mp on ikka epic! Meeldib rohkem kui MW2 Väga äge... eile panin tähele et see RC car on ikka väga populaarne rahva seas Ise suutsin ka mõned korrad seda saada suht raske on ainult seda juhtida natuke,aga noh alguse asi taha harjumist Alguse ei tunne neid mappe ka nii hästi veel .. Tagusin eile kuni 14 levelini loodan et säilivad nüüd statsid....Kuigi jah võrreldes MP on selline lääg ikka igalpool sees... ei tea kas see on netiühendusest või peaks graafikat all laskma ?
ja need serverite rida seal et sry kui rumal küsimus aga kas on mõttekam minna sellesse serverisse kus on ping madalam kui mul või siis kõrgem ? Näiteks et minu ping on 80 siis kas lähen serverisse kus on ping 100 või 70 ? kumb see parem on või ei ole vahest ? Sest eile mängides osades serverites lõpetasin näiteks skooriga 17-11 sja osades jälle vastupidi sain sellist reipi et vähe pole
Mul on küll fps täiesti normaalne profiiliarvutiga 70-90 kanti 1080p max settingutega. Nüüd kui multiplayer ka töötab siis on ikka täitsa hea mäng. Campaign ka üle ootuste hea. _________________ PSN: J44nuzk4
Lõpetasin üksikmängu, mis oli AWESOME. Mõnus lugu, hästi tehtud vaheklipid ja levelid, mille tootmisse on silmnähtavalt ikka väga palju tööd ja raha maetud. Tasemel meelelahutus algusest lõpuni. _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
Mul on küll fps täiesti normaalne profiiliarvutiga 70-90 kanti 1080p max settingutega. Nüüd kui multiplayer ka töötab siis on ikka täitsa hea mäng. Campaign ka üle ootuste hea.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.