Olen maadlenud juba tükimat aega ühe koha juures SP-s. Äkki keegi oskab aidata?
Spoiler
Peale seda kohta kus Vietnamis tellid tankidele tänavatel tule peale, on üks stseen kuidas tegelane proovib mingit ust eest lükata koos teise vanaga.
Järsku plahvatas kõrval olev auto, mis peale lendas. Peale seda on pilt pime, näha ainult punkt meetritega, kuhu minema peab.
Noo ühe kohani kuidagi ei j6ua, mingi takistus on ees koguaeg..
Spoiler
Mingi bug, peale plahvatust peaks ta sinna majja sattuma ja sis selle Reznoviga hakkama mingit gang-bäng juttu ajama ja majas ringi liikuma.
E: Tundub mingi co-op sul muidu v? / proovi üksi teha, äkki saad edasi?
Mingi jama jah täna, tegin 2 levelit üles pool tundi tagasi ja nüüd olid need kadunud koos teenitud rahaga
Peab väikese pausi tegema kuni kõik vead on ära fixitud.
Eile lammutasin SPd 4 tundi ja täna hommikul suures lootuses et jätkan kus pooleli jäi aga millegi pärast algas kõik jälle otsast peale, ometi savegame eksisteerib
Keegi ei tea kuna jälle mängida saab ? Siiamaani on BO kogemus ikka väga k*sine olnud :/ närvi ajab mp levelite kadumine ja täna avastasin , et mu sp savegame on kadunud . Uue patchiga pole neil nagunii kiiret ka , kuna käesoleva patchiga sai enamustel asi korda :/
Mingi jama jah täna, tegin 2 levelit üles pool tundi tagasi ja nüüd olid need kadunud koos teenitud rahaga
Eile lammutasin SPd 4 tundi ja täna hommikul suures lootuses et jätkan kus pooleli jäi aga millegi pärast algas kõik jälle otsast peale, ometi savegame eksisteerib
SP-s aitas mind see kui vajutasin Campagin ja siis läksin tagasi menüüse ja uuesti Campagin ja tuli tagasi "Continue" et savest edasi mängida.
SP-s aitas mind see kui vajutasin Campagin ja siis läksin tagasi menüüse ja uuesti Campagin ja tuli tagasi "Continue" et savest edasi mängida.
no continue on nüüd hilja vajutada juba kuna alusatsin uuesti, mission selecti alla ka neid ei tule mis on läbitud. Suht tujurikkuja on selline bug.
kellelgi töötab ka MP? Selles suhtes, et mäng näitab, et 50k inimest on online ja serverites on ka inimesed sees, aga ise kuskile sisse ei saa, jääbki connectima. _________________ PSN: J44nuzk4
kellelgi töötab ka MP? Selles suhtes, et mäng näitab, et 50k inimest on online ja serverites on ka inimesed sees, aga ise kuskile sisse ei saa, jääbki connectima.
No ma ei tea, panin connectima ja 5 min pärast näitas endiselt, et connecting. Imelik, et näitab, et inimesed serveris sees on, kui Mp maas on. Aga no vahet pole. _________________ PSN: J44nuzk4
steavy on cod4jas üks parimaid snipreid for real.
tõesti annab leida paremat seal.
ta on tõesti valus vend kelle vastu mängida rsk, tõesti valus
kui aus olla, siis laseb kõikide relvadega nagu pro, tal on lihtsalt seda annet
Kui mod toolid väljas siis hakkab kohe promodi paugutamine jälle vast pihta, SMG'd tehakse raudselt survamaks, sest 74u on suht suure recoiliga ja suht nõrga dmge'ga :p
Kus the Kuroi'ga Stevy vastu mängisite? Mingil turniiril?
Aga AK74u on minu meelest suht tugev. Long range tundum mulle parim SMG olevat ja close range omab ikka täiega. Samas nii tugev, kui ta CoD4'ja oli, ta kindlasti ei ole.
Dominus kirjutas:
MP balance on imo noobidel küll olematu Müttasin algul default classiga ringi ja rottisin maast relvi, et mõnedki killid kirja saaks.
Seni kuni ma raha ja leveleid parema pahna jaoks kogusin, niitsid teised mind nagu loogu.
Hiljem, kui juba oli piisavalt nutsu, et uusi relvi/perke osta siis läks asi lõbusamalt
Tegelikult on asi pigem selles kinni, et sinu mängustiilile lihtsalt need default setupid ei sobi. M16 on näiteks väga hea relv. Level 4 (mille saad juba 1-2 roundiga kätte) võid juba create a class'is endale sobivad perkid ka osta.
Dominus kirjutas:
Imestavalt palju on aga värdjaid, kes pidevalt Prone-ivad, isegi kui jooksete üksteisele otsa kuskil kitsas koridoris.
Hea tiimitöö on haruldane luksus ja tavapärane campimine/töllerdamine kestab edasi.
Kui sprintid ja prone vajutad, siis teeb sellise diving hüppe, nagu action filmis. :p Kuid "dolphin diving" (jump -> prone) on juba ammustest aegadest CoD mängudega kaasas käinud. Asja eesmärk on lihtsalt vastase kuulide eest kõrvale põigata ja oma hitbox võimalikult väikeseks teha.
Tiimitööd pole mõtet oodata, kui pubis mängid. Teistega koos voice chatis olles on ainuke võimalus seda aretada.
võtas-uxu kirjutas:
LightsabeR, kui prestiget alustasid kas lõi relvad ja mudru nulli uuesti..... nagu vanasti?
Kõik nulli, CoD pointid (ehk raha) ka nulli, ainuke asi, mis jääb, on su Emblem.
See Mida ViT*U on eesti server.
Ja Sisse ei saa juba alates kella 13-st.
Endal 1 sõber mängib ja tal probleeme ei ole, pole vist vahepeal välja loginud vms.
Täitsa pöördesse ajab...........aga selle peale teeme woooshaa ! (võtame parem CoD:Bo tegijate terviseks)
See Mida ViT*U on eesti server.
Ja Sisse ei saa juba alates kella 13-st.
Endal 1 sõber mängib ja tal probleeme ei ole, pole vist vahepeal välja loginud vms.
Täitsa pöördesse ajab...........aga selle peale teeme woooshaa ! (võtame parem CoD:Bo tegijate terviseks)
Sõber sul välja logib, siis kõik lännu.(Statsid ha raha)
Just sain BO kätte ja kui multiplayer läksin siis veitsa aja pärast menüü freezis täiesti nii et pidi ctrl alt delete kinni panema, kellelgi sama jama???
Just sain BO kätte ja kui multiplayer läksin siis veitsa aja pärast menüü freezis täiesti nii et pidi ctrl alt delete kinni panema, kellelgi sama jama???
Mul algul oli ka sama jama, Vista roheline ring aina keerles ja BO 'Not Responding'. Arvutile restart ja vist aitas.
Praegu faunkab küll.... aga
...tittedel on igav vist, kaks korda järjast sain mängust kinga. Ükskord lampi ja teinekord kui julgesin küsida miks mängija...whatever... minama peksti. Selle eest sain jalaga siis....
Praegu faunkab küll.... aga
...tittedel on igav vist, kaks korda järjast sain mängust kinga. Ükskord lampi ja teinekord kui julgesin küsida miks mängija...whatever... minama peksti. Selle eest sain jalaga siis....
Tead ma ka aina rohkem märkan seda, et adminid on jõle agarad kickima/bannima. Mul kahes serveris, kus pidevalt mängisin, ban peal ja mitmelt poolt olen kicki saanud. Tunnike tagasi mõtlesin, et teen paar mängu ja kohe esimeses serveris sain kicki. Ma isegi ei mänginud väga hästi, mingi 15-10 score oli, aga ju siis andsin adminnile nuga või tegin midagi muud "reeglite vastast".
Ma mäletan, kui kunagi sai Medal of Honor: Spearheadi clan'iga mängitud oma serverites, siis seal ikka niisama lambist kedagi ei kickitud/bannitud. Kui mingi kahtlane vend silma hakkas, siis üks adminnidest spectates teda natuke aega, kui nägi, et tõepoolest cheater, siis pani bänni.
Praegu on vist lihtsalt asi selles, et igasugustel jobudel on adminni õigused käes ja kui mäng hästi ei lähe, siis hakkavad närvitsema ja kickivad need inimesed välja, kellest jõud üle ei käi. Suht masendav tegelikult.
puik17 kirjutas:
Täitsa put....
Juba kõik kohad cheatereid täis.
Oksele ajab lihtsalt juba... järjekordselt mängu peale mõttetult raha raisatud...
Imelik, ma pole veel ühtegi näinud. Pole ka kohanud ühtegi mängijat, kellega ma ei suudaks vähemalt samal tasemel mängida. Äkki on lihtsalt tugevad mängijad, mitte cheaterid? Selles mõttes, et ma kahtlen, et ma oleks võimeline mingi aimbot+wallhack venna vastu mängima ilma ise cheatimatta.
viimati muutis LightsabeR 13.11.2010 18:24:25, muudetud 2 korda
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.