praegune kellaaeg 25.06.2025 19:14:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Märt.
HV Guru

|
13.11.2010 12:48:22
|
|
|
! kaust+ selle alamkaustad, saeda jah, aga see on ka kõik. Ise Cobianiga saan aga varundada ka erai ketastel ja partidel olevaid kaustu ja nende alamkaustu varundada.
Näiteks on tarvis varundada Skype, FF ja TB seaded, mis asuvad C: kettal %Appdata%- blaah kaustades. Samuti on vaja varundada ka Desktopi kaustad ja failid ning My Documents, mis asuvad E: kettal. Seda SyncBack ei suuda, igast asjast on vaja teha eraldi profiil. Cobianiga määran korra ära ja ühe nupuvajutusega saan kõik selle ühe korraga varundatud.
SyncBack:
vs. Cobian
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
13.11.2010 12:51:55
|
|
|
Aha. See on tõesti mugav.
Ma Cobaini hetkel ei tiri, kuid muud sätted on sama sisukad, kui SyncBack`il?
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
13.11.2010 15:52:18
|
|
|
Veidi sisukamadki. Mõnigi seade on paindlikum, alates kasvõi sellest, kuidas sa soovid daatumit kuvada- ise annad mooduse ette ja oled rõõmus (nt: dd-mm-yyyy hh;nn;ss), millist pakkimist kasutada või sünkroonid pakkimata, eri seaded pakkimisele, sead näiteks, et iga 5-s (ise kirjutad, mitmes) backup on "full", vahepealsed on siis kas (soovi kohaselt muidugi) kas incremental, differential või dummy backupid. Mugavaid asju on veel. Üks miinus on ka- avatud fail jäetakse vahele. Endal aga pole see probleemiks.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
15.11.2010 01:34:58
|
|
|
Kas mõni varundus- või sünkroniseerimistarkvara sellest ka aru saab kui on faile ühest kaustast teise ümber tõstetud?
Piltlikult siis: mul on X kettal kaks kausta A ja B.
A sees failid näiteks 1.txt ja 2.txt.
B sees 3.txt ja 4.txt.
Kõigest sellest tehtud backup Y kettale.
Siis tuleb mul tuju nihutada X kettal fail 2.txt kaustast A kausta B.
Nüüd peaks see otsitav varundusprogramm nii intelligentne olema, et tõstaks Y kettal samuti selle faili teise kausta ümber, selle asemel, et hakata faili uuesti ühelt kettalt teisele uude asukohta kopeerima.
Loodan, et sai arusaadav probleemipüstitus...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|