Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
RannoT
HV kasutaja
|
12.11.2010 01:25:39
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
RannoT, tunnista, et sa ei tea mida sa räägid. Ma olen kasutanud E90 praeguseks 3 aastat ja 3 kuud ning ma ei kujutaks ette mingit teist lahendust trükkimiseks kui 2 pöidlaga, ülimalt kiiresti ja mugavalt saab kõik tekstid sisestatud. Muidugist klaviatuurid on erinevad, seega E7 oma tuleb ilmselt üle testida enne kui julgelt ostma joosta.
Enne E90 kasutasin E70, sellel oli pisut teine layout aga ikkagi 2 pöidla trükkimine. See küll niivõrd mugav polnud aga selles oli pigem süüdi paigitus. |
KillerXP, tunnista, et sa ei saa aru, mida mina räägin! Ma rääkisin, et E7 klaviatuur on (minu jaoks) nii ebamugav, et mina ei saanud kuidagi pöialtega trükkida (tean väga hästi, et niimoodi on see õige, jah!). Ja et normaalselt klaviatuuri kasutada, pidingi ühe näpuga tähti taga ajama... Kas oled ise proovinud E7?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
12.11.2010 01:57:07
|
|
|
RannoT kirjutas: |
KillerXP kirjutas: |
RannoT, tunnista, et sa ei tea mida sa räägid. Ma olen kasutanud E90 praeguseks 3 aastat ja 3 kuud ning ma ei kujutaks ette mingit teist lahendust trükkimiseks kui 2 pöidlaga, ülimalt kiiresti ja mugavalt saab kõik tekstid sisestatud. Muidugist klaviatuurid on erinevad, seega E7 oma tuleb ilmselt üle testida enne kui julgelt ostma joosta.
Enne E90 kasutasin E70, sellel oli pisut teine layout aga ikkagi 2 pöidla trükkimine. See küll niivõrd mugav polnud aga selles oli pigem süüdi paigitus. |
KillerXP, tunnista, et sa ei saa aru, mida mina räägin! Ma rääkisin, et E7 klaviatuur on (minu jaoks) nii ebamugav, et mina ei saanud kuidagi pöialtega trükkida (tean väga hästi, et niimoodi on see õige, jah!). Ja et normaalselt klaviatuuri kasutada, pidingi ühe näpuga tähti taga ajama... Kas oled ise proovinud E7? |
pole kusagilt võtta seda E7-t aga sooviks küll, väikene mõte on isegi antud seade osta aga mitte ilma näppimata.
Tegelikult enda kogemus ütleb ka seda, et klaviatuurid on väga erinevad aga kuna ma olen kuulnud positiivseid hinnanguid E7 omast, siis on lootused kõrged. Üks pluss on ka see, et kuna tegu on 4" seadmega siis on pisut nupud / nuppude vahed suuremad ja disaineritel pole olnud niivõrd palju jonnimist nende sinna mahutamisega.
Igastahes ma ootan kusagil jaanuariks seda Eesti esindustesse, olenevalt mis uudiseid MeeGo endaga kaasa toob ja mida see seade pakkuda suudab võib juhtuda, et võtan ka selle ära.
|
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
1 :: |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
24.11.2010 18:21:07
|
|
|
Nokia E7 might be delayed until January 2011, costs 700 euro?
GSMArena
tsitaat: |
Two weeks ago Nokia has reported the QWERTY slider E7 will launch in December. But a popular online retailer lists the E7 for January 2011 availability on a quite hefty price.
Despite Nokia's Twitter announcement, Expansys is listing the E7 on pre-order for 585 pounds (695 euro) and 10 January as a release date.
There is no other official statement from Nokia, so December still might be the launch month. But it could also happen the same way N8 did - the pre-orders were shipped the last day of the month and arrived within the first days of the following.
The price is our biggest concern. According to Nokia, the official price is 500 euro before taxes and that 700 euro seems quite steep to us. Let's hope the things will get to normal when we get closer to the release date. |
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
24.11.2010 23:17:18
|
|
|
Starcom lubab seda müüa juba 15.12.2010
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
13.01.2011 12:08:36
|
|
|
Eestisse lubati mulle esindusest 15.01.2011. Paari päeva pärast saadaval seega.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
14.01.2011 01:17:17
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Eestisse lubati mulle esindusest 15.01.2011. Paari päeva pärast saadaval seega. |
Mis esindus seda enda lettidele juba laupäevaks lubas siis? Pole küll ülemaailmseid uudised jälginud, kuid kui tõesti kohe-kohe letil, siis võiks ilmselt ka endale ühe krabada.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
14.01.2011 03:13:54
|
|
|
Mina käisin Endla elionis uurimas ja neil olla süsteemis selline kuupäev. See oli kuu alguses.
Samas komistasin praegu ak.ee lingi peale, kus saab tellida, aga saabumise ajaks on 29.01.11 - link
Starcomis lubatakse alates 21.01.11 link
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
16.01.2011 02:17:31
|
|
|
Praegu starcomi lehele minnes ütleb juba, et 3tk on laos. Üllatus oli seetõttu, et teised telefonite uudiste lehed pole senini kisendanud sellest.
Jääb veel oodata mis hinnaga EMT, Elisa ja Tele2 need endale müügile võtavad. Loodetavasti jääb hind siiski mõistlikuks, siis vb muretsen endalegi.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
16.01.2011 12:18:07
|
|
|
krt minu viga, ajasin just N8 ja E7 segi Tõesti, endiselt saabumas valepaanikat külvasin pisut. Mõtlesin, et kuidagi üliodavalt veel saab kätte
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Iaigro
HV vaatleja
|
17.01.2011 17:36:31
|
|
|
Nokia just kinnitas, maaletoojatele muutub toode kättesaadavaks märtsis, sinna lisandub veel see välbe mis asja turulejõudmiseni läheb  
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Iaigro
HV vaatleja
|
15.02.2011 18:07:49
|
|
|
Minul on E7 tänasest käes (kah soome kaudu) ja esmamulje on päris positiivne. Väga ilus telefon on, kiire ja amoled annab kõigile eelmistele silmad ette. Kasutamismugavuses on mitu uuendust mida teistel ei ole näinud (Puuteekraan oskab väga täpselt arvata millal sa tahad, et ta töötaks ja millal mitte). Ja ei ole võimalik, et sulle ei meeldi 4" ekraan, see on fantast. Samas naise iphone4 on nagu nati sujuvam, mõtlen just küro ja displei osa. Igal juhul kui oled näppinud iphone4 ja E7-t siis võib kindlalt ütleda, et viimane on tööhobune ja esimene rohkem lõbuasi. Ma pole veel kõiki plusse-miinuseid näinud aga kui leian juurde, siis kirjutan. Siiani E90 omanikele soovitaks küll julgelt vahetust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
15.02.2011 18:41:57
|
|
|
Kuidas on lood pnp toega, mida lubati? (peaks mingeid pointing device või klavereid siis toetama oletan) Välised kettad jne?
Kui lükkad hdmi kaudu ekraani järgi, kuidas siis töötegemine on? kas handwriting support on - oled testinud?
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
15.02.2011 22:11:51
|
|
|
kas tulid ka HDMI ja USB OTG kaablid kaasa?
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Iaigro
HV vaatleja
|
16.02.2011 10:30:50
|
|
|
Jah kogu muusika.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
16.02.2011 14:16:04
|
|
|
Äkki kirjutad väikese arvutsuse ja testid proovid veidi, siis teaks ise ka, et kas äkki tooks soomest vms...
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Iaigro
HV vaatleja
|
16.02.2011 15:07:36
|
|
|
Ma ei ole nii suur spets, et kõigest sellest rääkida. Mulle on oluline kasutusmugavus ja ekraani suurus (meili ja neti jaoks) sest loodan, et tegu on lõpuks isendiga mis mul läpakat asendaks. Siis meeldib mulle kiirus, see pill on tõesti võimas. Ja ilus on ta ka, "craftmanship" on ikka võimas. Ja selle symbiani kohta ei oska ma kohe küll midagi halba ütleda, meenutab natuke iphone'i aga samas on lisaks olemas ka oluliselt suuremate võimalustega menüü kui apple'l.
Korpus on ehk nati libedavõitu, käes tundub hea aga ta nagu ei "istu peos kinni" Klapp avaneb väga hästi, ei mingit vaeva ja kogu asi ajätab väga tahke mulje. Proovisin eile hämaras pilti ka teha ja minu meelest seal on mu naise iphone parem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
04.03.2011 20:30:14
|
|
|
Nüüd siis Eestis müügil:
Elisa 570€
EMT 599€
Starcom 629€
Tele2 pole veel e-poe nimekirja antud aparaati pole, nende kohta mul info puudub.
Vahepeal on ka GSMArena oma hinnangu seadmele andnud: http://www.gsmarena.com/nokia_e7-review-575.php
Minu arvamus - hea telefon halval ajal ja seda eriti tänu Nokia ja Microsofti koostööle. Tahaks osta aga paraku on sellel ostul niivõrd palju agasid juures ja seda eelkõige OSi jätkusuutlikkuse osas. Ilmselt on kõige mõistlikum oodata PR2.0 ära ja siis otsus langetada.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
04.03.2011 22:59:48
|
|
|
Samas paadis sinuga. Motorolal olla mingi telefon/pc asi ka väljas, mis oleks mulle alternatiiv. Ei teagi. Tegelt tundub loll aeg telefoni ostuks. Tahaks pigem netbooki funktsionaalsusega pilli juba, mis mahuks taskusse.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
04.03.2011 23:34:07
|
|
|
Praegu on tõsiselt loll aeg kui aus olla. Peale jõuavad dualcore androidid poelettidele, WinPho OS on minumeelest endiselt liiga auklik, et osta kuniks suurem uuendus ei tule.. Nokial pole ühtegi pikema perspektiiviga OSi hetkel müügis - Maemo vana, MeeGo pole väljas, Symbian jäeti sekundaarseks, WinPho pole väljas. Samamoodi on kohe-kohe ka tulemas LTE toega telefonid. Samas kuna sai siin väikese õnnetuse käigus oma E90 ära rikutud siis on vaja alternatiivi asemele..
Mõtlesin küll minna E52 teed aga ilmselt tahan siiski kasutada mugavalt qwerty klaviatuuri ja siis jääb E7 suhteliselt ainukeseks mõistlikuks, kuigi kuradima kalliks aparaadiks. Võimalik, et järgmise nädala lõpus omastan aparaadi ära aga seniks jätan mõtlemisaega...
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
05.03.2011 01:23:46
|
|
|
No teoreetiliselt on HTZ Desire Z ka... |
Jap ka seda olen arvestanud, samas siin on see koht, et HTC puhul pole telefon ise niivõrd viimisletud igasuguste lisavõimaluste ja mugavustega.. seda toetab ainult OS mis on vägagi võimekas. Nokial on jällegist ehituskvaliteet ja lisavõimalused riistvaral äärmiselt edevad aga prose/ram/ekraani reso ja OS nõrgem.. OSi suhtes ainuke positiivsus on see, et E90 pealt on lihtne end üle syncida ja edasi minna..
Kompromissid... kuigi mulle need sageli meeldivad siis tehnika maailmas ei aktsepteeri ma neid...
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
05.03.2011 02:25:42
|
|
|
Motorolal olla mingi telefon/pc asi ka väljas, mis oleks mulle alternatiiv. |
kui sa vähegi uuendustest hoolid, siis Mototola on viimane asi mida võtta! on see meie mail tuntud Samsungi aeglus mis ta on, aga Tola enamasti ei uuendagi!
kui side-slide klaver tõesti nii tähtis on, siis võib vast aastaks maha istuda ja ootama jääda. või leppida sellega, et see tüüp jääb vähemuseks (ning sureb välja) ja harjutada end bar'iga E7 on nagu hingamisaparaadiga sündinud laps - kui küüniline olla, siis majanduslikult ebapraktilisuse tipp, ometi loobuda ei suudaks
tsitaat: |
Nokial on jällegist ehituskvaliteet |
millist konkurendi sama hinnaklassi apastraati torkinud oled? ei tea kuidas madalamas otsas on, aga kõrgemas otsas ei eristu Nokia mitte kuidagi konkurentidest juba aastaid. hingega side-slider'id ehk on praegu teistest paremad (või noh, Desire Z'i imelikust hargist ), aga tava-slider'id nägid juba 2005 a tagatulesid ja Nokia hullab slider'itega siiani vaid seetõttu, et eelmine juhtkond nägi tulevikku veidi teistmoodi ette kui tegelikult läks...
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|