Kui kellelgi on soovi selle tulevikuteema üle palju arutada ja leida põhjusi, miks see ebaõnnestub, siis palun minge lugege esimese Modern Warfare'i teema algust.
Nii et järgmised sõjatandrid on jälle mingi mõttetu kõrberalli, kus Abrams M1 tankid vuhisevad ? duff-duff-duff special forces here. Jama !
eyelids kirjutas:
ahh, kuraaat, ei tulegi WW2 teemalist enam?
päris nõme imo
Ja lõppu üks normaalne tsitaat.
madness kirjutas:
heretic666 kirjutas:
Totu user kirjutas:
Tundus vägev. WW2 kiskuski juba igavaks. Midagi uuemat ka vahepeal.
Siis oleks võinud WWI teha modernse sõja asemel.
Alati on keegi, kes pole rahul. Varem vinguti, et "jälle see WW2"...nüüd on "mis kuradi modern combat jälle. ww2 ikka võiks olla edasi"
jne
Waini tuleb siin nii või naa selle tuleviku teema üle, aga lõpuks mpäinrgaivvaadd kõik nii või naa. Call of Duty - lihtsalt paratamatult mängitakse ja on juba varemgi nähtud, et temaatika muutus on asju ainult parandanud.
viimati muutis EvilKatarn 11.11.2010 23:00:33, muudetud 2 korda
Vahet pole eriti, pmst kõik COD on sama asi olnud, kuid nad nõuavad ikka täis hinda nende eest . Kes teab, äkki tuleb midagi paremat? Ma sügavalt kahtlen selles _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
naat cod ei sobi kosmosesse enda nigelate tekstuuridega
space stuff rohkem crysise teema _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
tegelikult oleneb kui kaugel tulevikus see toimub. 2015 on kah ju tulevik. esimene crysis oli vist aastas 2020?
Võttes arvesse "Space Warfare"(Kui see loomulikult kindel on), siis peaks see ikka suht kauges tulevikus olema, ma ei kujuta ette missugune see kosmosesõda CoDi moodi välja näeb. Nad võiksid ikka maa peale jääda ja mingi Future Warfare teha, umbes samasuguse nagu BF2142 oli. BF2142 oli minu arust suht hea, ei pingutatud üle tulevikuga.
Kes teab, äkki isegi saab asja sellest. Hetkel aga tundub küll liiga ulme CoD mängu jaoks, CoD ju algselt ikkagi maailmasõja FPS. Kui see mäng tuleb subscription-based ja kuutasuga, siis unustagu ära - sellisel juhul jääb BO vist viimaseks korralikuks CoD mänguks
Tõeliselt hea uudis ja ootamist väärt, ww2 teema oli alati paras bs, alates mw.st hakkas see seeria alles midagi looma. Tuleviku teema sobib siia kõrvale hästi.
Ma arvan, et Bungie (Halo looja) võib hakata Call of Duty: Space Warfare aretama. Igastahes mul on tunne, et sellega nad killivad selle mängu seeria ära ka.
Ammu on ju teada, et Sledgehammer töötab selle kallal. Ja miks ei võiks kosmoses toimuv COD olla väga vihane? Kas keegi enam ei mäleta vahvaid 3DMarki videoid aastast 2003 ja 2004?
Ammu on ju teada, et Sledgehammer töötab selle kallal. Ja miks ei võiks kosmoses toimuv COD olla väga vihane? Kas keegi enam ei mäleta vahvaid 3DMarki videoid aastast 2003 ja 2004?
mina mäletan, aga mitte ainult 2003 ja 2004, vaid ka 2006 ning vantage. paraku graafiliselt pole need minu maitse ja suht igavuse all kannatades kannatasin runid läbi.
Endale ei istu see tuleviku teema eriti.
Aga samas enne ei hakka maha kah tegema kui mäng väljas , sest tõesti kui tuleb nagu Republic Commando, võib täitsa mängitav olla .
no kui tuleb kehv mäng siis on ju asi tõesti ainult tegijate fantaasiapuuduses kinni.. pmst saaks ju ühendada ühte mängu ja roundi "ship-to-ship" and "boarding" tüüpi madina.. a la meeskond jagatud kaheks, üks kes on pmst Navy ja tegeleb vastase laevade ja süstikute tõrjumisega ja Mariinid kes juba kas ründavad vastase laeva süstikute abil pardale tungides või siis oma laeva samasuguste sissetungijate eest kaitstes..
kaubalaeva ründamine koos kauba hävitamisega, jupphaaval mingi sõjalaeva vallutamine, olgu või spacefighterite omavaheline dogfight, kuskile baasi orbiidilt dessandi tegemine.. individuaalses sõduril võimalus valida varustust jms.. võimalusi missioone varieerida mustmiljon..
kui veel cod ükskord võtaks kasutusele purustatava keskkonna nagu BC2-s..
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.