Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallout New Vegas märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 27, 28, 29  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millist oskust ("Skill") pead tähtsamaiks?
Barter
1%
 1%  [ 3 ]
Energy Weapons
4%
 4%  [ 8 ]
Explosives
1%
 1%  [ 2 ]
Guns
27%
 27%  [ 47 ]
Lockpick
9%
 9%  [ 16 ]
Medicine
2%
 2%  [ 4 ]
Melee
1%
 1%  [ 2 ]
Repair
6%
 6%  [ 11 ]
Science
8%
 8%  [ 15 ]
Sneak
5%
 5%  [ 9 ]
Speek
24%
 24%  [ 41 ]
Survival
4%
 4%  [ 8 ]
Unarmed
2%
 2%  [ 4 ]
hääli kokku : 170

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 08.11.2010 18:38:55 vasta tsitaadiga

kuidas modide suhe steami ja näiteks achievementide või usage trackinguga on?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.11.2010 18:47:43 vasta tsitaadiga

sigakoer kirjutas:
Auron kirjutas:
Sai ka läbi tehtud ja nüüd uuesti very 'ard + HC käsil. Enivei osa (ja kindlasti tegelt paljugi) queste jäi tegemata esimene laks kuna lihtsalt motivatsioon kadus peale max leveli saamist ja jumaluseks muutumist - jälle oleks vist vaja mingit vähema expi modi.

Võta eelpoolmainitud pisike level capi eemaldamise mod ning naudi maailma uurimist.

Muide, developerid jõudsid uurimise tulemusena ka järeldusele et Boone on bugine ning mingi kala tõttu (eliit snaipri treening icon_biggrin.gif) on tal kohe alguses 100+ skilli Gunsi. Nii et kui easy mode-i ei taha, siis kasuta mõnd teist kaaslast. Olemas on ka mod, mis tema oskusi ja damaget maha keerab, nii et ka mängijale antakse võimalus ise mõni vaenlane tappa. icon_smile.gif
pole Boone'i leidnud ja siiberdan ED-E ja Raul'iga ringi - nood küll kukuvad küllalt tihti pikali ja ma pelan easy'ga

peale sniper rifle leidmist aga kukuvad death claw'd single shotiga - relva sain level 15 ja guns on mingi 80
death claw alpha male ja motheri jaoks oli vaja pide tühjaks lasta thumbs_up.gif

Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.11.2010 18:54:51 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
Tegelikult on minumeelest nii, et mängu alguses on suht võimatu võidelda mingite teatud elukatega, aga näiteks kõik inimvastased, kes vastu juhtusid, olid "tehtavad". muidugi leveleid võibolla tasuks tõesti natuke rahulikumalt anda kui juba neid xp'sid hakkab tulema suuremate summadena.
Mulle selline asi tegelt ilgelt meeldib kui kuskil kapist kohast on võimalik midagi head ära tuua aga vastased on sellised kellevastu pole lootustki - hea näide siin see krdi kaevandus oma deathclawdega. Morrowindis meeldis ka käia igast uniqe eq järel niiet üritasid läbi joosta kuna tappa poleks joppand. Noh jahh saab mängu tüssata ja kuhugi kivide otsa ronida kust tainapead kätte ei saa aga siis lased lihtsalt omal ammo tuugaks enne kui raiped maha kukuvad. Esimeses seivis mõned suutsin ikka maha võtta varmint riifaga millel optiline küljes, lased lihtsalt niikaugelt kuhu vastane kallale ei mõista tulla ja samas oled pidevalt hidden ehk siis sneak critti aga isegi siis paugutad end vigaseks. Tegelt kuna incineratori saab varakult kätte siis sellega on ka algul ilgelt mõnus kuskilt üüratu kaugelt jebida - ise killasin niimoodi terve per$etäie giant radscorpione ära.
Wiltz kirjutas:
kes need tyrahiinlased on? icon_lol.gif
Fallout 3'e peale selle...eee... anchorage questi sai ju chinese stealth armori ehk mis sneakides 100% perm stealth field oli - enam stealth omadust pole thumbs_down.gif icon_sad.gif
sigakoer kirjutas:
Auron kirjutas:
Sai ka läbi tehtud ja nüüd uuesti very 'ard + HC käsil. Enivei osa (ja kindlasti tegelt paljugi) queste jäi tegemata esimene laks kuna lihtsalt motivatsioon kadus peale max leveli saamist ja jumaluseks muutumist - jälle oleks vist vaja mingit vähema expi modi.

Võta eelpoolmainitud pisike level capi eemaldamise mod ning naudi maailma uurimist.
100 on liialt overkill - 40 oleks täiesti piisav kui XP req samamoodi tõuseks nagu praegu. Hmm kas selle modiga perke saab ka peale 30'dat levelit a'la 32,34 etc.?
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Yannic
HV vaatleja
Yannic

sõnum 09.11.2010 02:04:21 vasta tsitaadiga

Boone'i missiooni saab ka siis korda, kui miskit enne piixu läinud. Mul oli nii näiteks.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.11.2010 03:27:59 vasta tsitaadiga

leekari sai jah varakult, tegelikult mul on mingi superior leekar isegi käes juba, hirm läbitõmmatud olekus muidugi. kuskilt koopast mingi erilise supermutandi käest materdasin ära selle. aga jah selle peale ma pole ise tulnudki, et leekariga eriti kaugelt jebida...peab erilist tulekera lennukaart välja arvutama ikka sedasi icon_lol.gif

tegelikult new vegas on paljuski palju vägevam küll kui 3 oli. kasvõi seesama asi meeldib endalegi üldiselt, et iga vastast ikka 2 pauguga maha ei tõmba. samas on paljude jaoks jälle olemas spetsid ja väga efektiivsed relvad. robotitega sai just vägikaigast veetud, pulse grenade alla ja miski paladin breakeri või asjaga robotile lõuksi thumbs_up.gif
aga seda special ammot relvade jaoks võiks küll natuke rohkem kätte saada kuskilt. imelik on kui mingit tava-ammot a'la 600 ühikut aga spetsi heal juhul 5tk kotis.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 09.11.2010 10:11:56 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
leekari sai jah varakult, tegelikult mul on mingi superior leekar isegi käes juba, hirm läbitõmmatud olekus muidugi. kuskilt koopast mingi erilise supermutandi käest materdasin ära selle. aga jah selle peale ma pole ise tulnudki, et leekariga eriti kaugelt jebida...peab erilist tulekera lennukaart välja arvutama ikka sedasi icon_lol.gif
Kurat ma mingit unique leekarit ei leidnudki. Aga noh see lennukaare leiutamine pole hirmus raske - endale alati FPS'des igast grenade launcherid meeldind mille laksusi siis nipitad kaarega ja seinapõrgetest - samas kaugelt kaugeltjebiod siis sneak att critt on ikka ja raiped kenasti põlevad ka nats aega. Radscorpe hästikaugelt jebisin (detectimisest on asi kaugel aga view distance põhjas siis näed ikka) siis peale seda kui üks laks pihta läks spämmasin mingi 10 matsu kiirelt veel ja juhmardid aint tõmblesid leekides ühe kohapeal. Suvalised relvad olid hopeless case tol ajal veel. Robotid on jahh suht kapid - lambi relvaga pole suurt persetki nendevastu teha - samas energy weaponid peaksid vähe adekvaatsemalt mõikama - pean silmas sealmaal kus muidu ikka suht nõrk oled. Melee samamoodi,et pole otseselt tugev aga samas töötab keskmiselt hästi ehk siis siuke suht lollikindel asi, palju saab tampida ka ja seetõttu siseruumides hea kus niikuinii niikaua ei sneaki midagi kui sneak juba päris kõrge pole.

Wiltz kirjutas:
aga seda special ammot relvade jaoks võiks küll natuke rohkem kätte saada kuskilt. imelik on kui mingit tava-ammot a'la 600 ühikut aga spetsi heal juhul 5tk kotis.
See on vist poodide viga. Fallout 3'es oli üsna kähku lihtne värk, et võisid iga 24h tagant tolgendada läbi megatoni, tenpenny toweri ja rivet city vahel ning oli kindel laks, et said vajalikku ammot piisavalt kelelgi käest ikka. Siin natuke nutusem ja ainukle otseselt hea shop ongi see krdi Gun Runners. Esimest korda mängides kui huiatki ei tea aga sinna niiväga kohe ei satu lihtsalt.

Samas olen mõtisklenud nats ja tegelt on nipet näpet asju mis võiks teistmoodi olla. Esteks võiks relvadel rohkem mod'e olla. Teiseks võiks ka unique relvadel olla võimalik mod'e leida ehk siis neid veel spetsimaks saada. Kolmandaks võiks lockpickimine teistsuguse süsteemiga olla ehk siis, et näppida on alati lukku võimalik aga kehvema skilliga on raskem kuna skill määraks ära selle õige ala millesees luku lahti saab. Force lock oleks aga just see mis siis on skill req'ga. Praegu tean mitut tuttavat kes ise manuaalselt ei viitsi kunagi kruttida vaid teevad enne lukku quicksave ja siis niikaua spämmivad force lock-fail-quickload-forcelock etc. kuni joppab. Sellisel juhul see quicksave ei päästaks eriti kuna peale igat loadi on õige avanemiskoht uue kohapeal ja force lock nõuaks skilli mida aga ei pruugi olla. Krt keegi võiks siukse mod'i teha oleks vägakõva. Speech võiks ka tagasi joppamisvõimalusega olla mitte kas saab või ei saa - nagu ennem oli, et kõrgem skill annab suurema võimaluse.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.11.2010 11:02:55 vasta tsitaadiga

spets leekar on koopas, mis on helios one'i juures...ei mäleta selle koopa nime, aga "ust" oli enamvähem hästi näha. eks need mutandid võibolla rändavad ringi ka samas, aga sealt mina ta sain igatahes. kahjuks seda ei saa repairida tavalise leekariga...hiljem võibolla selle spets perkiga saab kah, eks näis.
robotite vastu tasub proovida seda paladin "mingiasi" jurakat, käepikendus põmst. ma kujutan ette, et kui mul näiteks unarmed oleks a'la 17 asemel kasvõi 50, siis sellega võtaks vist isegi karmimad robotid umbes nii kahe lõuksiga maha. value on asjal ~5000 ja leides oli max condition icon_biggrin.gif

relvade modid on tõesti mingi extra rare asi mängus, mina olen saanud osta 2 mod'i...varmint rifle'le icon_lol.gif samas erinevaid relvi on käes a'la paarkümmend tükki vähemalt. äge oleks kasvõi niisama leida mod'e kuskilt, isegi kui vastavat relva pole veel saanud mängus. kohe oleks hull motivatsioonilaks explore'da ja vastavat relva otsida!
Lockpickimine on tõesti hirmus kerge nüüd kuidagi. mingi hetk mõtlesin, et bobby pin'e vist polegi mõtet enam koguda. kokku olen 1 murdnud mängu jooksul icon_eek.gif selle nad oleks võinud võrreldes 3'ga ikkagi natuke ümber teha, et oleks midagi uut ja natuke rohkem challenge't.

seda et, kas midagi võrdväärset nende väikeste kogutavate kujukestega (+1 spec'i) selles osas enam pole?

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 09.11.2010 11:08:17 vasta tsitaadiga

kuidas selle modi relvale külge saab?
Teine teema see, et mis on võimsaim laserrelv? See vaulti teema või on midagi muud?
Jama selles, et vaulti oma parseldasin kuhugi maha icon_confused.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
pents
HV kasutaja
pents

sõnum 09.11.2010 11:32:59 vasta tsitaadiga

Mul modidest ainult 9mm pistolil scope icon_razz.gif
Kusagil nägin müügil veel magnumile barrelit vms, mis ainult conditioni parandas

E: Kus saaks õppida power armorit kandma?
Peksin mingi kollid eile Oh Baby-ga sodiks, aga nende armorit kanda ei oska icon_neutral.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Araablane
Kreisi kasutaja

sõnum 09.11.2010 12:41:35 vasta tsitaadiga

pents, Power armorit õpetavad Brothers of Steel guys kui nende pika, pika quest line läbi teed.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 09.11.2010 14:45:51 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
relvade modid on tõesti mingi extra rare asi mängus, mina olen saanud osta 2 mod'i...varmint rifle'le icon_lol.gif samas erinevaid relvi on käes a'la paarkümmend tükki vähemalt. äge oleks kasvõi niisama leida mod'e kuskilt, isegi kui vastavat relva pole veel saanud mängus. kohe oleks hull motivatsioonilaks explore'da ja vastavat relva otsida!
Mul paar modi on kohe alguses seal goodspingi poes müüa olnud - mõlemad magnumile - üks see kuradi barrel mis durabilityt annab ja teine see kuradi toru mis külge annab panna ja +3 damage annab. Muidugi gun runnersis on hiljem mod'e taiooba aga jahh, jõlenirult saab arvestades, et relva mingiks ulmekapiks tegevat modi ju pole ja suvalisel tukil mingi väike boonus või mitte otseselt mängu ei muuda.
Wiltz kirjutas:
Lockpickimine on tõesti hirmus kerge nüüd kuidagi. mingi hetk mõtlesin, et bobby pin'e vist polegi mõtet enam koguda. kokku olen 1 murdnud mängu jooksul icon_eek.gif selle nad oleks võinud võrreldes 3'ga ikkagi natuke ümber teha, et oleks midagi uut ja natuke rohkem challenge't.
No ma räägin, et see skill rquirement võiks olemata olla ja lihtsalt locki raskust arvestades võiks see ala erinev olla millesees lahti saab. Viitsin ma jee kuskil lambikohas olnud hard lockiga kohta meeles pidada ja mitmeid tunde hiljem otsima minna.
Wiltz kirjutas:
seda et, kas midagi võrdväärset nende väikeste kogutavate kujukestega (+1 spec'i) selles osas enam pole?
Ei ole. On need krdi snowglobed aga nendeeest saab ainult raha siis kui raha enam vaja ei ole ehk pointless. Mulle ka see, et ostad kõik augmentid ühest kohast ei istu.
Magic kirjutas:
kuidas selle modi relvale külge saab?
Teine teema see, et mis on võimsaim laserrelv? See vaulti teema või on midagi muud?
Jama selles, et vaulti oma parseldasin kuhugi maha icon_confused.gif
Modi paned külge inventoris kus vastava relvapeal vajutad X'i ja siis näed kas on olemas mod või mitte mida külge kruttida. Võimsaim laserrelv, hmm...äkki tri-beam laser rifle ongi -sellest muteada mingit unikaalset versiooni pole.

Enivei siis viljelen asja ja nuh see hardcore mode omadus, et süüa juua jne. vaja on suht pajebatt kuna erinevalt eeldatust need vajadused kogunevad niiiiiaeglaselt, et erilist vahet pole. Kasutan ka kahte mod'i - üks siis see krdi interfeissi mod kus rohkem tekstioptsioone korraga jne. näed ja teine on fellout NV mod millekohta pean küll ütlema, et vukken awesome (eriti arvestades, et olematu suurusega asi) - öösel on ikka korralikult pime, kõik valgustandvad asjad heidavad hoopis teistmoodi valgust ehk siis nagu päris juba ja hoopis teine fiiling ringi kooserdada. Üritan parasjagu olles level 2 minna light machinegun'i ära tooma icon_biggrin.gif
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 09.11.2010 15:33:33 vasta tsitaadiga

Mis te ikka siin relvade teemal jahute icon_smile.gif
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_New_Vegas_weapons

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 09.11.2010 15:56:04 vasta tsitaadiga

veidram? põhimõtteliselt on needki ju reaalselt olemas.
lähimatest siis vast ags-17 (wiki).

tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 09.11.2010 16:07:59 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:

Enivei siis viljelen asja ja nuh see hardcore mode omadus, et süüa juua jne. vaja on suht pajebatt kuna erinevalt eeldatust need vajadused kogunevad niiiiiaeglaselt, et erilist vahet pole. Kasutan ka kahte mod'i - üks siis see krdi interfeissi mod kus rohkem tekstioptsioone korraga jne. näed ja teine on fellout NV mod millekohta pean küll ütlema, et vukken awesome (eriti arvestades, et olematu suurusega asi) - öösel on ikka korralikult pime, kõik valgustandvad asjad heidavad hoopis teistmoodi valgust ehk siis nagu päris juba ja hoopis teine fiiling ringi kooserdada. Üritan parasjagu olles level 2 minna light machinegun'i ära tooma icon_biggrin.gif

Ära sa maini mul siis mingi bug - alla 400 ei saa ei sööki ega jooki ja päris kiiresti karjub, et nälg ja janu icon_biggrin.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.11.2010 18:21:01 vasta tsitaadiga

hmm, kas see light machine üldse on mingi asjalik relv, vaatasin et asjal dam on ikkagi nagu väga niru. et noh põmst lased sekundis kõvasti kuuli välja aga ikkagi mingi deathclaw või radscorpioni vastu ei tee mitte midagi sellega siis ju icon_neutral.gif pealegi, ega seda kuuli nii palju nüüd ei ole ka ilmselt, et teda väga suures koguses välja lasta icon_lol.gif
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 09.11.2010 18:54:45 vasta tsitaadiga

Nii kätte sain raipe kuigi huiamist oli kõvasti icon_biggrin.gif Light machinegun on alguse kohta vägakapp, eriti kui HC mängida kus HP'd niisama lihtsalt täis ei saa. VATS'is ju aeg ei seisa vaid näitab lihtsalt slo-mo's (vatsis surma ka küllaga saanud) ja alguses kui ikka mitu vastast kallal on oluline, et DPS oleks kõrge. Ja võtab asi ka deathclawd kuigi tagumiseks minna ei saa kuna deathclaw lööb ühe löögiga mättasse icon_biggrin.gif
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 10.11.2010 14:53:05 vasta tsitaadiga

Relva modid sõltuvad kõvasti ikka, kust otsid ja ostad. 188trading highway (vist nimi), seal üks kutt müüb päris mitut modi, ka gun runnersis on müügil + silver rushis peaks ka olema, kes energy weaponite fänn.
ei peagi neid üleliia olema.. !
tundub ebareaalne, et relvad, mis on pre-war - et neil on sitaks mode turul ja vedelemas. Oleks mingi iseehitatud jupid ja asjad, aga enamus mode on ikka pre-war modid. Scope'id, kergemad klipid jne.
Vennad survive'vad tuumapommide sõda ja kedagi ei koti ise scope'i ehitamine järelikult väga:) (vb gun runners jah)
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 10.11.2010 14:56:32 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Nii kätte sain raipe kuigi huiamist oli kõvasti icon_biggrin.gif Light machinegun on alguse kohta vägakapp, eriti kui HC mängida kus HP'd niisama lihtsalt täis ei saa. VATS'is ju aeg ei seisa vaid näitab lihtsalt slo-mo's (vatsis surma ka küllaga saanud) ja alguses kui ikka mitu vastast kallal on oluline, et DPS oleks kõrge. Ja võtab asi ka deathclawd kuigi tagumiseks minna ei saa kuna deathclaw lööb ühe löögiga mättasse icon_biggrin.gif

Ma sain ka elu rabelemise ohvriks ühes vaultis - robotid tahtsid 1:0 teha väga ootamatult.
Päris räme huumor oli mänguloojate poolt icon_razz.gif Antud hetkel päästis nähtamatus ja nurkade taga istumine
tagasi üles
pents
HV kasutaja
pents

sõnum 10.11.2010 15:07:32 vasta tsitaadiga

Kas New Vegas on ka storylinet pidi kuidagi eelnevate osade järg?
Pole Fallout seeriat varem proovinudki..millegi pärast seostus see racing pelaga ja selleks ei viitsinudki proovida icon_biggrin.gif
tagasi üles
MMx
Kreisi kasutaja
MMx

sõnum 10.11.2010 15:45:00 vasta tsitaadiga

pents kirjutas:
Pole Fallout seeriat varem proovinudki..millegi pärast seostus see racing pelaga ja selleks ei viitsinudki proovida icon_biggrin.gif

Ei tohiks olla kuidagi eelmistega seotud, täiesti eraldi mäng.
No ja eks sa ajasid siis asja Flatoutiga segamini icon_razz1.gif
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 10.11.2010 15:49:28 vasta tsitaadiga

pents kirjutas:

Ei ole otsest lugude järgnevust - lihtsalt kes FO1 ja FO2 on mänginud, neile on New Vegases päris palju äratundmisrõõmu ... sealhulgas (mtak) ka fiiling on sama. Ikka thumbs_up.gif asi on ja lugupidamine Betasheda tüüpidele, kes ei häbenenud, et nende FO laadsele tootele, tuleb kõrvale ka "päris" FO3.

tagasi üles
pents
HV kasutaja
pents

sõnum 11.11.2010 12:39:28 vasta tsitaadiga

Dead Wind Cavern oli päris huvitav koht icon_biggrin.gif
Õnneks ostsin enne sinna sisenemist alles antimateriali thumbs_up.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 11.11.2010 19:22:47 vasta tsitaadiga

heh, olin hirmus sillas just kui sealt eest need 3 deathclaw'd ükshaaval maha tõmmatud sai kuidagi, ja peale sai ise ka sinna koopasse kogemata sisse astutud...väljatulek oli VÄGA KIIRE! monkey.gif

mis see anti-material seal aitab...tüübid on ju täiesti in-ya-face....ja mitte 1, 2 vaid oli vist tükki 5 neid seal sees icon_lol.gif instant death cavern thumbs_up.gif

tagasi üles
zsz
HV kasutaja

sõnum 11.11.2010 20:25:57 vasta tsitaadiga

pents kirjutas:

Marcus Fallout 2-st on täitsa olemas ja räägib natuke sellest, mis tolles osas toimus.

pents
HV kasutaja
pents

sõnum 11.11.2010 20:25:58 vasta tsitaadiga

Sees on veel mingi Legendary-Deathclaw ja Mother-Deathclaw... antimaterialiga tegin igatahes puhtaks seal platsi icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallout New Vegas mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 27, 28, 29  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.