Nujah, lähiajal pidi see tehnoloogia saama paljude digibokside jms meediaseadmete lahutamatuks osaks, selliste litsentside müügiga püütakse osa arendusrahadest tagasi saada. _________________ Raamatud --www.kentraju.com Kõik grillimisest --www.tuleroog.ee Dokumendihaldus --www.folderit.com/et
pmst sa saad käega edasi lükata näiteks oma filmi valikut ja nii, ning kui oled vastava filmi kohal saad anda käskluse kinect play...
AFAIK sa vähemalt hetkel ei saa näiteks lihtsalt filmi nimega play panna.
Mina tellisin Amazon.co.uk-st. Kokku siis enam-vähem 142 naela, Pixmanias küll umbes 200 eeki siis odavam, aga mul selle kohaga halvad kogemused ühe teleriga- jäin kokkuvõttes 1300 eeki miinusesse. Pixmania lükkab ka oma release date`i koguaeg edasi.
Arvan, et Amazon usaldusväärsem ja 200 eeki rohkem maksta seda väärt.
Ehk siis kinect is targeted @ 4 year olds _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Mis siin ikka naerda, vana uudis ju. Kinecti turuks on ikka casual gamers ehk tavalised perekonnad, kuhu kuuluvad ka lapsed (OH SNAP!). _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Ma olen algusest peale sellesse MS projekti skeptiliselt suhtunud, samas lapsevanemana mõistan kui tore "asi" see koolieelikutele on.
NekoRobin, tore, et sa nii diplomaatiline olid - artikli "peategelane" on ju autist... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Ma olen algusest peale sellesse MS projekti skeptiliselt suhtunud, samas lapsevanemana mõistan kui tore "asi" see koolieelikutele on.
NekoRobin, tore, et sa nii diplomaatiline olid - artikli "peategelane" on ju autist...
Ei märgand seda fakti, vabandust tõesti, kerisin artikli väga kiiresti läbi ning jäi vaid üks lause silma.. :/ sorry _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Lõbus on ta esimesed tund aega. Minu arvates pigem täitsa lasteealistele mõeldud. _________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.