Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Minecraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 175, 176, 177  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Gunnar19
Kaevur
Gunnar19

sõnum 09.11.2010 20:58:46 vasta tsitaadiga

Lisage mind ka listi, chekiks ka MP üle.

Kasutaja - qjaq

Väga lambine welcome message oli ükspäev mul siin.

Hiiru
HV kasutaja
Hiiru

sõnum 09.11.2010 21:08:52 vasta tsitaadiga

Kasjutaja: Hiiru lisage listi .
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jleevik
HV vaatleja

sõnum 09.11.2010 21:09:58 vasta tsitaadiga

kasutaja: jleevik
tagasi üles
Tulx91
HV vaatleja

sõnum 09.11.2010 21:21:53 vasta tsitaadiga

kalluka kirjutas:
Merc närvi ajab üks asi.Keegi Tulxil ülesminemavasse kaevandusse vee sisse lasnud ja minu laavast torni küljele risti teinud icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif NÄRVI AJAB

1) Minu kaevanduse alguses (silla all) oli lambist vesi asetatud ja see ujutas mu trepid üle
2) 4ndri majas samamoodi
3) silt muudetud kaevanduse alguses ja idapiiril Tulx'i kaevandus *KAEVANDAMINE KEELATUD ----> Tulxi kaevandus KAEVANDAMINE RANGELT LUBATUD
4) ehk veel miskit, pole avastanud

EDIT: Kui on veel miskit, siis minge ja parandage KOHE.

Merci andmetel tegid seda h2rra ja nbik. Kui teil midagi öelda on siis öelge seda nüüd. Mängus h2rra vähemalt ei vaevunud vastama. nbik-it ei olnud kohal. See on teiste vara rikkumine, mis on reeglite vastane muidugi. Kui teil on mingid probleemid on minuga siis andke teada, aga ärge huiake niisama. Miks ei saa normaalselt otse rääkida? Kui te ei vasta või mõistliku juttu ei aja siis saate karistuse. Merc otsustab karistuse.
tagasi üles
Dvx
HV vaatleja

sõnum 09.11.2010 21:35:53 vasta tsitaadiga

Head uudised:

tsitaat:

An update is coming tomorrow

First of all, most “mods” that add new features to the game are in a very gray area legally, and I frown upon them. Most of them add really cool new features, though. It’s highly likely that something like the bridge mod will make it into the game.

Now, the update.
I was going to release this today, but it’s 6 pm already and my fiancée turns 30 today (I love you, ez!), so I’ll go eat a nice dinner instead.

Here’s what’s already done for the update:

General fixes:
* players and mobs in lava or fire no longer spam sound effects
* getting hit with a higher damage while recovering from a smaller one now works as intended
* lava flows further in the Nether
* zombie pigs eventually forgives
* added support for custom texture packs
* fixed duplicate buttons when resizing screens
* zombie pigs and ghasts no longer get hurt by fire or lava
* fixed volume sliders now saving properly

Multiplayer fixes:
* hellworld=true no longer overwrites old save chunks. Player positions will still break if you switch it on a running server, though
* boats are now visible to other players
* minecarts move nicer
* fishing kinda sorta works, but needs more work
* sheep and cows look like sheep and cows now
* buckets work now
* fixed stairs being really difficult to destroy
* increased the timeout before “Took too long to log in”
* made it possible to ride carts and boats (pigs should work too..)

There are a couple of bugs left, like it not being possible to steer the boats yet, and other players not having the riding animation when riding. Fishing also works horribly poorly. Once I’ve fixed that tomorrow, I’ll release an update for both the server and the client.

http://notch.tumblr.com/
tagasi üles
kalluka
Kreisi kasutaja

sõnum 09.11.2010 21:46:43 vasta tsitaadiga

Merc me tegime tunneli ühenduse tulxi omast spawni aga ma vist täpselt spawni kohal sest kive ei lase lõhkuda seal icon_biggrin.gif.Tule ja aita!
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 12
tagasi üles
Mercury
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.11.2010 22:23:20 vasta tsitaadiga

qjaq Hiiru jleevik
Lisatud!

Hetkel laava/vesi maha võetud.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
kalluka
Kreisi kasutaja

sõnum 09.11.2010 22:36:31 vasta tsitaadiga

Nii kuulus subway on tehtud nüüd 3x5 ja on ühendatud spawni.Tulx täna mind metsalast henrit ja merci icon_biggrin.gif.Täpselt spawnis.
tagasi üles
ander
HV kasutaja
ander

sõnum 09.11.2010 22:39:39 vasta tsitaadiga

Kuulus subway? Mis see on? Kas see kaardil ka näha on?
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 21
tagasi üles
Mercury
HV veteran

sõnum 09.11.2010 22:40:39 vasta tsitaadiga

Server salvestab kaarti iga tunni tagant. Mängijatele ilmub kiri ja paluks teha rejoin vastasel juhul jääte asjadest ilma!
[CONSOLE] World save in Progress

viimati muutis Mercury 09.11.2010 22:48:41, muudetud 1 kord
tagasi üles
kalluka
Kreisi kasutaja

sõnum 09.11.2010 22:43:28 vasta tsitaadiga

ander kirjutas:
Kuulus subway? Mis see on? Kas see kaardil ka näha on?

Vaata maaalust kaarti ja see ühendab NYC spawn merc mina jne pm kõiki peaaegu!Aga veel panna track jne
tagasi üles
ander
HV kasutaja
ander

sõnum 09.11.2010 22:52:51 vasta tsitaadiga

Tulx91 kirjutas:
Merci andmetel tegid seda h2rra ja nbik. Kui teil midagi öelda on siis öelge seda nüüd. Mängus h2rra vähemalt ei vaevunud vastama. nbik-it ei olnud kohal. See on teiste vara rikkumine, mis on reeglite vastane muidugi. Kui teil on mingid probleemid on minuga siis andke teada, aga ärge huiake niisama. Miks ei saa normaalselt otse rääkida? Kui te ei vasta või mõistliku juttu ei aja siis saate karistuse. Merc otsustab karistuse.

Ma pole küll nende suuvooder ja pole kuidagi sinu kaevanduse üleujutamisega seotud ning pole üldse kindel kas h2rra ja nbik seda tegid, kuid mind näiteks häirivad sinu sildid ja üldse ülbe suhtumine, et "see koht siin on minu oma, gtfo". Kui teed, siis tee ühte kohta korraga, mitte ära reserveeri lambi kohti. That is all.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 21
tagasi üles
jiki
HV vaatleja

sõnum 09.11.2010 23:38:20 vasta tsitaadiga

Wow, 5 päeva selle eest, et ehitasin kose oma maja ette ja siis üritasin seda Mercile selgeks teha? Kummaline suhtumine, kus ühed võivad ehitada massiivseid laavalangusi, kuid teine, asetades peatse arendamise eesmärgiga kose oma maja lähistele, saab bänni kuna keeldub seda eemaldamast. Ja mida tuuakse vabanduseks? Et mäele ei tohi jugasid teha? Esiteks ei kehti see reegel, sest jugasid tehakse siia-sinna endiselt kui tahetakse ning reegel tuleb mängu vaid kui adminnile enesele on midagi vastumeelt, teiseks aga polnud tegemist mitte suvalise mäega vaid sürrealistliku konstruktsiooniga, mis koosnes lendavast saarest, langevast joast ja koopajõest. See vabandus aga, et see "näeb nõme välja", on juba eos kehtetu, sest maitse on äärmiselt subjektiivne küsimus - ma võiksin samahästi tõsta kära NYC vastu, mis näeb mu meelest äärmiselt fantaasiavaene ja nõme välja, ning olen seejuures veendunud, et nii mõnigi nõustuks minuga, kuid ma ei tee seda, sest olen võimeline aru saama, et kellelegi paistab see maitse mööda olevat.

Kuulsin samuti, et sa olevat eemaldanud mu maja küljes oleva veekogu, mis on aga veel otsesem naeruväärsus - see polnud isegi alles sündiva plaani osa, vaid oli juba maja külge monteeritud - sellega lausa kahasse ehitatud. Tõepoolest väga huvitav suhtumine siin, ma vaatan.

Samuti olen sunnitud märkima, et ka mind häirib Tulx'i lapsik käitumine oma siltidega.
tagasi üles
Dvx
HV vaatleja

sõnum 10.11.2010 00:09:48 vasta tsitaadiga

Mis värk selle veega on üldse? Miks see nii keelatud on jne? Vett ja laavat saab ju blokkidega ära katta ning kaduma panna.
Kui keegi ehitab midagi siis miks see peaks teistele korda minema mida ja mismoodi sa ehitad. Kui ei meeldi ehita omale paremini vms. Ei pea ju käima ja vaatama mida teised ehitavad kui ei meeldi. Mäng peaks olema fun mitte selliste reeglitega piiratud. Jällegi kui keegi kuritarvitab veega kedagi ehk lõhub vms siis ju saab alati karistada seda inimest.
tagasi üles
Mercury
HV veteran

sõnum 10.11.2010 01:53:12 vasta tsitaadiga

HVSURV X Kaart / Kartograaf

Tunnelid

--------------------------------------

Soovitused seoses reeglitega? Laske käia.
Hetkel on kuum teema seoses laava/veega. Kus on need piirid kus hakkab kehtima reegel.
• Laava/Vee kasutamine normaalsuse piiris eeldusel et ei sega teisi mängijaid. (mööda mäge alla voolavad laava/vee joad ei ole lubatud)
Muuta reegel? Ümbersõnastada?
Soovitage.
tagasi üles
jiki
HV vaatleja

sõnum 10.11.2010 02:20:35 vasta tsitaadiga

Reegli esimene osa ongi mu meelest peamine - laava ja vee kasutamine on oma maja (või muu ehitise) juures lubatud, kuni see ei tekita teiste mängijate ehitistele kahju või nendega seosnevalt otsest ebamugavust. Näiteks naabri ukse ette sellist joa ehitamist, et see talle uksest sisse kihutab, ei ole võimalik seletada isikliku projektiga, kuna see puudutab vägagi otseselt ka teisi inimesi.

Samas peab säilitama ka mingit huumorisoont. Andri majas asuv veelaat on tema ja minu vahelise asja tulemus, seega ei puutu reeglitesse (või vähemalt senikaua, kuni kumbki meist reeglite poole abi saamiseks ei pöördu - mida pole aga toimunud ega eeldatavasti ei toimugi). Paari sildi muutmine või asetamine on ennemini potentsiaalne huumoriallikas kui pahatahtlik kuritegu, mille eest peaks nõudma vabandamist või karistamist. Jah, eks ole sellegagi võimalik üle piiride minna - kuid siiamaani pole seda toimunud ning loodetavasti on - seda eriti väikses kommuunis - kergem vahet teha naljal ja tõeliselt kuritahtlikul tagakiusamisel.
tagasi üles
Celos
Kreisi kasutaja
Celos

sõnum 10.11.2010 02:21:15 vasta tsitaadiga

Miks mäest alla voolavad veejoad teile ette jäävad? icon_eek.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Mercury
HV veteran

sõnum 10.11.2010 02:34:21 vasta tsitaadiga

jiki kirjutas:
Reegli esimene osa ongi mu meelest peamine - laava ja vee kasutamine on oma maja (või muu ehitise) juures lubatud, kuni see ei tekita teiste mängijate ehitistele kahju või nendega seosnevalt otsest ebamugavust. Näiteks naabri ukse ette sellist joa ehitamist, et see talle uksest sisse kihutab, ei ole võimalik seletada isikliku projektiga, kuna see puudutab vägagi otseselt ka teisi inimesi.

Samas peab säilitama ka mingit huumorisoont. Andri majas asuv veelaat on tema ja minu vahelise asja tulemus, seega ei puutu reeglitesse (või vähemalt senikaua, kuni kumbki meist reeglite poole abi saamiseks ei pöördu - mida pole aga toimunud ega eeldatavasti ei toimugi). Paari sildi muutmine või asetamine on ennemini potentsiaalne huumoriallikas kui pahatahtlik kuritegu, mille eest peaks nõudma vabandamist või karistamist. Jah, eks ole sellegagi võimalik üle piiride minna - kuid siiamaani pole seda toimunud ning loodetavasti on - seda eriti väikses kommuunis - kergem vahet teha naljal ja tõeliselt kuritahtlikul tagakiusamisel.

Arukas post. AegMaha maas.

Celos kirjutas:
Miks mäest alla voolavad veejoad teile ette jäävad? icon_eek.gif

Eelmisel kaardil oli laava üldiselt kasutatud kurjana.
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 10.11.2010 08:53:21 vasta tsitaadiga

Nonii sain oma mapi korda uuesti backupiga Classicus, täna kella 3 paiku panen servu uuesti üless, annan märku siin. Kahjuks vist ei saa püsiva aadressiga servut teha kuna kui mul pordid avatud kui servu ülal ja siis staatiline ip.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 116
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
OnuUno89
HV kasutaja

sõnum 10.11.2010 13:09:36 vasta tsitaadiga

tsitaat:
AegMaha
• killen AegMaha kuni Notch parandab anticheat vead
• Minarr AegMaha 1 nädal. 11.12.2010
• Mootori6li Permanent
• ehitajamalle 1 nädal. 11.12.2010
• k115 2 nädalat. 21.12.2010. Varastamine.
• martenvaster 1 nädal. 14.12.2010

Kas ei peaks 12(detsember) asemel 11(november) olema?

Korra tegin väikse pausi - MC'l nii palju update olnud ja uus HV SMP server jõudsalt arenenud. thumbs_up.gif
Kiikan ka sisse mõni õhtu.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 10.11.2010 14:45:05 vasta tsitaadiga

http://www.minecraft.net/play.jsp?server=74da20e9d9309dee2162e9d0e2ca0586

Servu ülal uuesti, sain veest lahti!
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 116
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tulx91
HV vaatleja

sõnum 10.11.2010 15:48:40 vasta tsitaadiga

kalluka kirjutas:
Nii kuulus subway on tehtud nüüd 3x5 ja on ühendatud spawni.Tulx täna mind metsalast henrit ja merci icon_biggrin.gif.Täpselt spawnis.

TY icon_biggrin.gif

ander kirjutas:
Ma pole küll nende suuvooder ja pole kuidagi sinu kaevanduse üleujutamisega seotud ning pole üldse kindel kas h2rra ja nbik seda tegid, kuid mind näiteks häirivad sinu sildid ja üldse ülbe suhtumine, et "see koht siin on minu oma, gtfo". Kui teed, siis tee ühte kohta korraga, mitte ära reserveeri lambi kohti. That is all.

Inimesed saavad väga lihtsalt öelda kui neile ei meeldi kus asuvad mu paikapandud piirid mu kaevanduse ümber. Oleks keegi küsinud "kas võib kaevata?" ma oleks ilmselt jah öelnud, aga seljataga mingite siltide muutmine... see on lapsik. Eriti see vesi, see oli otsene treppide põhimõtteliselt niisama üleujutamine, piirid ei puutu siin asjasse. Kui sa mõtled ülbust siltide väljendusviisis - selgelt välja öeldud mida ma tahan, mõned tajuvad ülbusena, teised mitte, ehk oleksin pidanud "rõõmunägusid" lisama. Piirid üldse eksisteerivad selle pärast et mul on seal maa all projekt plaanis, ja kui inimesed tulevad lihtsalt kaevama siis võib see mu plaanid rikkuda. Map on piisavalt suur ja kõigile ruumi jätkub. Tahate tulla kaevama? KÜSIGE, meil on foorum ja ma loen neid.

jiki kirjutas:
Samuti olen sunnitud märkima, et ka mind häirib Tulx'i lapsik käitumine oma siltidega.

Loe ülevalt.

jiki kirjutas:

Ma küsisin otse sel samal päeval kui h2rralt miks ta seda tegi mängus sees. Selle asemel kas või vastata, et tegi nalja, ta lihtsalt midagi ei öelnud. Isegi mitte vastu ei ajanud, et öelda, et mina ei teinud. -Away From Keyboard- ta ei olnud, sest liikus mängus ringi. Huumorisoon - ok, ei saanud aru siltidest aga see vesi? Üleujutamine läheb üle piiride. Isegi, kui kerge fixida.

viimati muutis Tulx91 10.11.2010 15:51:42, muudetud 1 kord
tagasi üles
kalluka
Kreisi kasutaja

sõnum 10.11.2010 15:48:41 vasta tsitaadiga

Miks martenil aegmaha?
tagasi üles
Dvx
HV vaatleja

sõnum 10.11.2010 15:58:40 vasta tsitaadiga

Minuarust võiks olla ka voolavad vee ja laava joad lubatud niikaua kuni nad on omaniku alal ja ei riku naabrite vara ning kõrval olevaid ehitisi. Samuti võiksid olla lubatud sellised kokkulepped kus 2 naabrit näiteks on ühisel meelel, et panna vesi 2 krundi vahel voolama vms. (kasvõi ilu pärast või, et oleks võimalik liikuda paadiga kiirelt 2 ala vahel.)
Reeglite rikkumiseks peaks lugema seda siis kui keegi hakkab vett/laavat kellegi teise maalapi peale voolama panema ilma loata.
Vett/laavat on väga lihtne eemaldada. Paned ainult source koha kinni ja vesi/laava kaobki. Pärast lõhud pandud bloki ära. Ja need kes kuritarvitavad vett peaks neile andma võimaluse:
kas teevad korda või saavad natuke pikemaajalise mängukeelu näiteks 2 nädalat. Ja kui kuritarvitavad korduvalt siis perm ban.

Mida teised arvavad?
tagasi üles
Tulx91
HV vaatleja

sõnum 10.11.2010 16:01:20 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Järgmine kord pane nimi ka alla, kui on julgust kirjutada siis olgu julgust öelda ka kes kirjutas. Loe minu ülemist posti selle kohta kuidas kõigil on võimalik suhelda ja oma arvamust, tahtmisi ja soove väljendada. Hetkel jääb mulje nagu map ei oleks piisavalt suur ja sa ei leidnud mujalt rauda? Ja - rangelt lubatud? Huumor? Ma ei soovi seda huumorit enam näha, ei adu seda nalja.

Spoiler Spoiler Spoiler

EDIT: Otsene õhutus reeglite rikkumiseks. Kui sulle midagi ei meeldi selle reegli juures mis keelab varastada siis kontakteeru Merc-iga ja arutle temaga seda teemat. Jällegi, nimi alla.

Hetkel jätan sildid ülesse, merc saab vast kirjutajad üles leida.

viimati muutis Tulx91 10.11.2010 16:09:46, muudetud 1 kord
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Minecraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 175, 176, 177  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.