Eks näeb mis onlainis saama hakkab. Kuid splitis on hetkel mw2 > bo. mapid on Bo ikka suht nirud ja sisutud. Balanss on jah ehk paigas - vähemalt pead shotguni valima põhirelvaks nüüd, mitte ei küta lmg + pumppüssiga ringi.
Perkid ei seganud mind kunagi mw2es, isegi ac130st sai suht koht kähku lahti kui õige klass juhtus olema.
Lisaks on tänaseks mw2 ele dedid olemas
Ilge mõte on muidugi levelisüsteemil kui päevaga saad end juba maksi ajada ja kõik asjad kätte
Jätkuvalt, ei näe ma siin mängus seda über-super-asja mida paljud näevad _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
nuketown on jah ainuke normaalne map. veits suurem võiks olla, siis oleks perfekto. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
KRT hää näeb välja küll aga MW2-st parem mitte, jookseb kõik lahmakas põhjas päris kenalt koos 16xAA
Aga vähemalt kõik controlid on 5+ samad ilma jurata
1. Kas mäng nõuab Steami?
2. Kas serverid on asjalikud?
3. Kas vene versiooni CD-key'ga peab mängima venekeelset mängu või töötab reaalselt ka ingliskeelne? _________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018
3. Kas vene versiooni CD-key'ga peab mängima venekeelset mängu või töötab reaalselt ka ingliskeelne?
No serverites on ping enam vähem norm aga kui ise omad serverid siis selle seadistamine pole just kõige parem.
Ja kui inglisekeelsed failid tulevad kuskils siis saab ka RUS to ENG teha. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Hommikuks oli siis MP kohale jõudnud aga SP-d ikka veel tõmbas.
Lasin kiirelt 2 raundi ka ennem tööle tulekut ..... pole midagi öelda päris naiss kakelung käib.
Õhtul ajan asja ingliseks üle ja siis ....TULD.
Võiksid screenshoti siia postitada .
Mul win7 x64, mäng on vene versioon, alt+tab toimib normaalselt.
MP proovisin hollandi servudel, ping 35, täitsa ok
Natuke vajab harjumist mäng kuna tundub hoopis teistsugune kui teised cod.d
selline üldine fiiling meenutab kuidagi cod2.e mis on muidugi hea...ei mulle meeldib, paar pätsi ja siis on tip top.
a ja kui nuketownis kõikidel mannekeenidel pead otsast ära lasta siis pidi juhtuma midagi see on aja peale ja peab terve tiimiga tegema. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Esteetiliselt on Launch muidugi ülilahe. Kusjuures, sel hetkel kui rakett lendu läheb, vaatavad garanteeritult vähemalt pooled vastased taevasse, nii et neid on mõnus noppida _________________ Raamatud --www.kentraju.com Kõik grillimisest --www.tuleroog.ee Dokumendihaldus --www.folderit.com/et
Esteetiliselt on Launch muidugi ülilahe. Kusjuures, sel hetkel kui rakett lendu läheb, vaatavad garanteeritult vähemalt pooled vastased taevasse, nii et neid on mõnus noppida
Jäin isegi mokk töllakil vaatama, mida paska nüüd juhtuma hakkab. Õnneks keegi sel ajal nuga neeru ei löönud.
3. Kas vene versiooni CD-key'ga peab mängima venekeelset mängu või töötab reaalselt ka ingliskeelne?
3. Venekeelsega on mäng läbinisti venekeelne - isiklikult väga häiriv. Minu kogemuse järgi MW2 venekeelsega oli nii et pidin 4,5 korda uuesti kopeerima Steamist laadima ja kokkuvõttes päevi kulutama inglisekeelseks saamise jaoks. Ning siis kui tuli mõni suurem patch siis algas kõik otsast peale kuni loobusin ja mängisin venekeelset. Venekeelsest inglisekeelsek saamiseks rikud litsensitingimusi nii et keegi ametlikult sind ei aita.
3. venekeelse Bad Company 2 ei olnud küll mingit probleemi. tõmbasin EAst inglisekeelse versiooni ja kasutasin vene Keyd. samamoodi peaks ju toimima, kui tõmbad tirrintist inglisekeelse ja kasutad vene keyd? _________________ www.simracing.ee
3. venekeelse Bad Company 2 ei olnud küll mingit probleemi. tõmbasin EAst inglisekeelse versiooni ja kasutasin vene Keyd. samamoodi peaks ju toimima, kui tõmbad tirrintist inglisekeelse ja kasutad vene keyd?
Steamiga ja COD-ga ei ole asi kaugelti nii lihtne. Peab laadima teatud failid inglisekeelse omad teatud jätma venekeelse omad asendama teatud kohad kaustades. Siis 4,5 õpetuse järgi lõpuks üks töötab, mängid nädala ning lambist annab uuesti errorit... jaaa alustad otsast peale.
Saab küll vene keelsest ingliskeelse
Endal ka õpetus tehtud(2 punkti ainult) ja pole midagi seal rasket aga noh kes ei viitsi parem siis tõsiselt inglise kohe.
proof:
Krt... tirisin MP ära aga sain exe cannot find zone errori ja siis vaatasin, et polegi rus faile ja noh käima ta mul ei läinud, näitas et ma mängin aga mäng tööle ei läinud. Siis uurisin ,et mul oli properties alt pandud language english peale... nüüd panin russian 1.6Gb update hurraaaaa veel 5h ootamist _________________ Bawse
Natuke vajab harjumist mäng kuna tundub hoopis teistsugune kui teised cod.d
selline üldine fiiling meenutab kuidagi cod2.e mis on muidugi hea...ei mulle meeldib, paar pätsi ja siis on tip top.
a ja kui nuketownis kõikidel mannekeenidel pead otsast ära lasta siis pidi juhtuma midagi see on aja peale ja peab terve tiimiga tegema.
Kas graafikat kuidagi maha võtta ei saa , setupis nagu pole eriti valikuid . Depth of fieldi ja specular mapi valikut üldse pole seal :/ , selle pealt tuleb päris hea fps boost imo .
lucky you.... mõnedel on jah nii aga ei pidanudüldse hardwariga seotud isegi olema... :/
Kõik on seotud raudvara ja tarkvaraga.
Videokaart vajab draivereid, draiverid vajavad osi jne.
Halvad draiverid = halb performance. Mänguga mittesobivad draiverid = halb performance.
Kõige lihtsam oleks katsetada teisi draivereid. Vanemad, uuemad, unofficial jne. Seda loomulikult juhul, kui masin vastab nõuetele ja performance on ebanormaalselt madal.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.