helistasin gamestari, kuna tellimus oli nii suur, tehti lisatellimus, mõned pandi reedel posti, mõned eile hommiku, ehk siis mõned said täna kätte, ja mõned homme..
Oodake oodake.. nagu ma aru saan siis..
Ma ostan siit selle venekeelse CD key. Lükkan steami.. ja saan saan selle mängu venekeeles? Ma tahan ainult MP-d mängida. Kas see on ka venekeeles?
Hmm,Mul annab,et The Game is Currently Unavailable please try another time :S _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
MP on väga hea... mõned servud suts lagivad ja suht tüütu on üritada maha lasta mingit 400 pingiga mikit kuid parem variant siiski kui too 400 pingiga tüüp vanasti MW2-s mängu hostis oma 486-l
Ülejäänud muljed on lihtalt super.. oluliselt parem kui mw2 ja seda meeletut-tüütut killstreaki hooramist kah ei toimu.
.RU servudes ping 50 kanti, USA omades nii 70... suht
modern failware ja fail company võib nüüd küll uhkelt deliiti lasta
Kui kellelgi läggab, pange Task managerist(ctlr+shift+esc), Processes tabist steami priority LOW, mängule high või realtime.
Steam muidu võtab mingi 50% CPU'd ja siis läggab
Ja täitsa ongi ping 60-70 usa-sse, starmani ühenduse pealt... dunno kuidas aga imestasin isegi.
Mingid pilukate servud olid pingidega 170+, ülejäänd kõik alla 90 sht
pole kül cerb kuid jah FOV-i saad modida ja pmst kõike..
nagu üks normaalne pc game olema peab, consool on olemas ja töötab! Mitte, et consooli enablemiseks nupuke on aga consooli kasutada ikka ei saa ühesõnaga so far ei ole mingit piixu ja saan mängu oma käe järgi sättida nagu vanasti cod-s või cs-s ikka
oma mitte väga kaasaegse masinaga fps-i alla 50 pole kukkumas näinud
viimati muutis ottf 09.11.2010 16:57:48, muudetud 1 kord
Ja täitsa ongi ping 60-70 usa-sse, starmani ühenduse pealt... dunno kuidas aga imestasin isegi.
pole kül cerb kuid jah FOV-i saad modida ja pmst kõike..
nagu üks normaalne pc game olema peab, consool on olemas ja töötab! Mitte, et consooli enablemiseks nupuke on aga consooli kasutada ikka ei saa ühesõnaga so far ei ole mingit <b>piixu</b> ja saan mängu oma käe järgi sättida nagu vanasti cod-s või cs-s ikka
Äkki see ainult listis nii? Seda paljudes mängudes juhtunud, et listis on ping 30 ja reaalselt mängus 130+ _________________ Web3 | ERC721A
mängus kah ikka... ingame ping 60-70 näiteks mõnes treyarci usa servus...
ja ei, see pole nagu fail company 2-es kus vaatad "OH ping 30 gotlandi" googoggogogogogo
5 min hiljem... crap... ping 110..
Tuleks nüüd aint mõni servu kuhugi ligidale kah... eestisse mõnda loota oleks vist liigne luksus aga mingi SWE, FIN jms. oleks juba päris-päris tegija.
Theater mode pole veel eriti uurida jõudnud.. kas seal saan sõprade gameplay videosid kah vaadata või mismoodi see asi käib? Vaja mingit eraldi treyarci theater accounti?
Aga jah kangipoistele tunnen hullult kaasa (not) leanimine on olemas.. lamamine, sprint->prone hüppamine on üli 1337 stuff.. tõsine rambo tuleb peale kohe XD
kõike seda klaveri ja hiirega.. oiiii (boner)
kui kunagi cod-is ja cs-is (ka quakes) piisas vaadata, et ping 30 ja spikesid sisse ei visanud nii sserver browseris kui ka ingame.
net graph ja muud jutud eks
siis imo fail company puhul on lihtalt tegu kas ÜLI sita netcodega või ma ei tea millega, et on vaja serverbrowseris pingi näidata ning ingame siis latencyt?
meh.. who cares igastahes on dedicated servud ja hea pingiga servus tõsiselt mõnus mängida.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.