Ma siiamaani kolan HL2 maastikku läbi, vb juba 20. korda! Proovin vahepeal ka tagurpidi tagasi minna. Mõnes kohas saab päris kaugele tagasi, aga kahjuks mõned "loading point"-id on tehtud nii, et sa ei saaks tagasi minna -> sulguvad uksed, teleport, sissevarisevad käigud vms. Muuhulgas on lahe Highway 17 läbida waterboat'iga, millel on hunter-i kuulipilduja küljes. Konsooli kaudu on võimalik see värk endale teha nii.
HDR-i maha lülitamise põhjus pole arvuti jõudlus vaid kole graafika. Maitseasi on see vist, kuid mulle ei meeldi see valguse kõikumine ja "ilgelt moodne" bloom/udu efekt.
... kui graafikast rääkida, siis promoks jällegi natuke FakeFactory Cinematic Modi:
http://www.cinematicmod.com/
... mis on hiljuti jällegi uue versioonini jõudnud
DigeBeni, mulle meenutab see mod pigem mingit rõvedat plastik-hooramaailma _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mõned HD modelid on imelikud ja mulle eriti ei meeldi aga maailm on küll tunduvalt detailsem ja parem kui originaalis. Eelmist CM-i olen natuke mänginud ja väga hea mulje jättis ikka. Tuleb nüüd see uus alla sikutada ja ära proovida.
keegi 3d animaator teeb 3dmaxis valve modelitega animatsiooni.
mis on päris äge. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Sattusin juhuslikult sellise asja peale: http://www.youtube.com/watch?v=w5qAgYDeL2g&feature=channel
Öösel on selliseid asju päris mõnus vaadata _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
At 6am on 7th May 2004, Axel Gembe awoke in the small German town of Schönau im Schwarzwald to find his bed surrounded by police officers. Automatic weapons were pointing at his head and the words "Get out of bed. Do not touch the keyboard" were ringing in his ears.
Gembe knew why they were there. But, bleary-eyed, he asked anyway.
"You are being charged with hacking into Valve Corporation's network, stealing the videogame Half-Life 2, leaking it onto the internet and causing damages in excess of $250 million," came the reply. "Get dressed."
Seven months earlier, on 2nd October 2003, Valve Corporation director Gabe Newell awoke in the large American city of Seattle to find the source code for the game his company had been working on for almost five years had leaked onto the internet.
The game had been due for release a couple of weeks earlier but the development team was behind. 12 months behind. Half-Life 2 was going to be late, and Newell had yet to admit how late. Such a leak was not only financially threatening but deeply embarrassing.
Pigem ikka üks päev tagasi.
Aga tegelt oleks aeg, et miskit tuleks juba. Black Mesa-st pole ka midagi kuulda, kisub vägisi Duke Nukem Forever sarnaseks jamaks minevat.
Pigem ikka üks päev tagasi.
Aga tegelt oleks aeg, et miskit tuleks juba. Black Mesa-st pole ka midagi kuulda, kisub vägisi Duke Nukem Forever sarnaseks jamaks minevat.
Tuleb tunnistada, et mängin Half-Life 2-te esimest korda elus
Sain orangeboxi ja vaatasin, et hea lihtne võimalus kõik osad läbi mängida.
Avastasin mängus täna huvitava asja: http://steamcommunity.com/id/kunnvonkaur/screenshot/596958051132226235 (loodan, et on näha ja andke resosuhtes andeks ) eitea kas ongi mõeldud midagi eesti keelset sinna kirjutada või ? Sest tegevus toimub minu arust venemaal: mossed, siksid, sapakad ja vanad GAZid.
Tuleb tunnistada, et mängin Half-Life 2-te esimest korda elus
Sain orangeboxi ja vaatasin, et hea lihtne võimalus kõik osad läbi mängida.
Avastasin mängus täna huvitava asja: http://steamcommunity.com/id/kunnvonkaur/screenshot/596958051132226235 (loodan, et on näha ja andke resosuhtes andeks ) eitea kas ongi mõeldud midagi eesti keelset sinna kirjutada või ? Sest tegevus toimub minu arust venemaal: mossed, siksid, sapakad ja vanad GAZid.
Hmm ma pole kunagi näinud seda eesti kirjutatud asja
Kuskil oli muidu kirjas, et tegevus venemaal.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.