Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 253, 254, 255 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pois11
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 05.11.2010 22:43:28 vasta tsitaadiga

vortex kirjutas:
Praegu on seis selline et Royal Maili tracking näitab et UK'st on lahkunud, juba jupp aega tagasi, Eesti Post väidab et Eestisse pole saabunud.

mul pandi kaks pakki UK eelmine reede posti ja täna sain kätte. Kui tracking ka olemas siis kurda müüjale oma muret. Mul on koheselt uus pakk teele pandud.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 05.11.2010 22:54:20 vasta tsitaadiga

mul käis näiteks üks pakk UK'st Austraaliasse ja sealt Eestisse icon_razz1.gif ei mäletagi kaua aega läks, 3 nädalat ehk icon_rolleyes.gif
kui kuu aega juba möödas, siis tuleks kõigepealt müüjat pommima hakata ja kui see tulemust ei anna, siis EP'i.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mario.
HV Guru

sõnum 05.11.2010 23:13:06 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:

kui kuu aega juba möödas, siis tuleks kõigepealt müüjat pommima hakata ja kui see tulemust ei anna, siis EP'i.

Ja sellepärast tunnen väga eBay's müüvatele isikutele kaasa.. ostjakaitse missugune.. võtad aga raha tagasi, kuid mitte miski ei keela ostjat valetamast - müüja on aga paraku sunnitud sulle uue kauba saatma. Selge, et suure käibe puhul pole see väike välja petetud topeltkaup suur kadu, kuid siiski.
Ausam oleks enne posti pommitada ja siis müüjat.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 05.11.2010 23:24:12 vasta tsitaadiga

Kõige nutusem ongi see et asi on UK's elava sõbra poolt saadetud, ehk nõuda pole kuskilt midagi.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 05.11.2010 23:28:23 vasta tsitaadiga

Alustad aga järelpärimist. Kõik jälgimisnumbriga pakid käivad läbi süsteemi ja kui ta nüüd kuskilt väljus, siis kuskile ta ka sisenes.

UK postiasutuse poole pöördudes soovitavad esmalt EP'i pinnida, mida võid kindlasti teha, kuid olematu tulemuse korral tuleb pöörduda tagasi algpunkti.
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 06.11.2010 00:06:24 vasta tsitaadiga

Jah, see mul esmaspäreavl plaanis ongi.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Karuj6mm
HV vaatleja

sõnum 06.11.2010 12:45:36 vasta tsitaadiga

Okey sain siis aru et virtuaalkaardiga saab teha makset.
Aga siis küsimus kuidas ma saan aru kas ma saan asja Paypali kaudu osta?
Kas ma vaatan sealt toote kirjeldusest kas paypal on olemas?
Kas neid asju saab paypali kaudu osta?
http://cgi.ebay.com/3-X-New-Screen-Protector-Sony-PSP-1000-2000-3000-/280584128727?pt=Video_Games_Accessories&hash=item41541e08d7
http://cgi.ebay.com/one-high-quality-screen-protecter-sony-psp2000-3000-/170562348738?pt=Video_Games_Accessories&hash=item27b64ee6c2

Ja siis veel selline asi et kui ma teen paypali kontot siis ta küsib kuna kaart aegub, kaardi numbrit ja mingit kaardi koodi mis on kaardi taga.
Aga kui mul on virtuaalkaart siis mul pole toda koodi aga too on vaja panna.
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 06.11.2010 12:55:45 vasta tsitaadiga

No kuule. Loe ostetavate toodete kirjeldust, kui sind huvitab, kas müüja PayPal'i makseid aksepteerib. Meie ei pea oksjonitingimusi sulle ette lugema.

Virtuaalkaardil on CVV kood küll olemas - vaata taaskord kaardi andmeid.

Kui sa krediitkaarti lisad, siis arvesta, et PP võtab sinu arvelt €1,5, mille tehingunumbri sees on kood (mille leiad kaardimaksete väljavõtu alt), et kaart kinnitada. Ennem sa maksta ei saa.
tagasi üles
Karuj6mm
HV vaatleja

sõnum 06.11.2010 14:37:03 vasta tsitaadiga

Aga hiljem ei võeta raha maha jah?
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 06.11.2010 14:41:58 vasta tsitaadiga

Kui sa midagi ei osta, siis ei võeta muidugi.
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.11.2010 15:28:42 vasta tsitaadiga

Karuj6mm kirjutas:

Ja kui ostad e-Bay´st näiteks, siis konverdi enne see 1,5 eurot PayPal´s selleks valuutaks, millega ostu eest maksad. Sinu linkidel siis dollariks, siis kaasatakse ka see kinnitusraha maksesse. Uuesti virtuaalset kaarti tehes võetakse jällegi kinnitamiseks 1,5 eurot ja nii see "kinnitusraha" kogunebki ning kui maksad muus valuutas, siis jääb see kasutamata ning PayPal´i "kinni". Näiteks maksad alati dollaris ja oled teinud selle aja jooksul 10x virtuaalkaarti, siis on sul lõpuks PayPal´i kontol kasutamata ning "kinni" 15 eurot...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
hemmar
HV kasutaja

sõnum 06.11.2010 15:38:49 vasta tsitaadiga

Üks kehvapoolsem kogemus DealExtreme'ga: tellisin 13. augustil sõbrale sünnipäevaks ühe särgi. Kuna sünnipäev oli 20. august siis olin arvestanud, et pakk päris selleks päevaks arvatavasti kohale ei jõua. Aga samas ei osanud arvata, et pean pakki nüüd 2. novembrini ootama icon_lol.gif Kokku kulus siis 81 päeva millest esimesed 58 DX tegeles paki välja saatmisega ja ülejäänud 23 päeva oli pakk postis. Aga no lõpp hea, kõik hea.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 06.11.2010 16:21:48 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
Karuj6mm kirjutas:

Ja kui ostad e-Bay´st näiteks, siis konverdi enne see 1,5 eurot PayPal´s selleks valuutaks, millega ostu eest maksad. Sinu linkidel siis dollariks, siis kaasatakse ka see kinnitusraha maksesse. Uuesti virtuaalset kaarti tehes võetakse jällegi kinnitamiseks 1,5 eurot ja nii see "kinnitusraha" kogunebki ning kui maksad muus valuutas, siis jääb see kasutamata ning PayPal´i "kinni". Näiteks maksad alati dollaris ja oled teinud selle aja jooksul 10x virtuaalkaarti, siis on sul lõpuks PayPal´i kontol kasutamata ning "kinni" 15 eurot...

Ahjaa.. et nii ei juhtuks, nagu kasutaja ewur kirjutab, tuleb PayPal'i vaikesätetes valuuta dollaritesse muuta. Siis võtab automaatselt kinnitusraha maha makse korral.

expressive kirjutas:
Üks kehvapoolsem kogemus DealExtreme'ga: tellisin 13. augustil sõbrale sünnipäevaks ühe särgi. Kuna sünnipäev oli 20. august siis olin arvestanud, et pakk päris selleks päevaks arvatavasti kohale ei jõua. Aga samas ei osanud arvata, et pean pakki nüüd 2. novembrini ootama icon_lol.gif Kokku kulus siis 81 päeva millest esimesed 58 DX tegeles paki välja saatmisega ja ülejäänud 23 päeva oli pakk postis. Aga no lõpp hea, kõik hea.

Postitusaeg jääb ikkagi postiteenuse ja juhuse kanda.
Tavaliselt on toodetel "backorder" märge juures, kui kuskilt kaupa võtta pole, tootja pole uut laadungit saatnud või ajutine ladu on tühi - siis sõltub kõik mitte DX'ist, vaid tootjast/tarnijast, kes neid varustab.

DX varasemalt ladu ei omanudki ja kõik tellimused täideti jooksu pealt, mis hoidis nende endi kulud madalal. Nüüd on neil ajutine laohoone-puhver. DX ei ole vastutav, kui kauba juurde on märgitud õige info, kui kohe pole saada.. siis pead ikka arvestama.
tagasi üles
atsetoon
HV vaatleja

sõnum 06.11.2010 20:02:00 vasta tsitaadiga

kas keegi oleks nõus minu poolt ühe eseme ebays müüki panema, väikese tasu eest?
tagasi üles
DjMax
HV vaatleja

sõnum 06.11.2010 21:57:30 vasta tsitaadiga

Mina kasutan paypali suht igakuiselt. Kuna onu elab soomes ja eesti rahaga kokku ei puutu(eesti konto ka muidu olemas aga sommest eesti panka raha ülekanne suht kallis) siis saadab mulle paypalis eurodes ja ise kannan eesti arvelt tema eesti arvele, ehk siis raha jääb paypali. Paypalis kaart ka muidugi lisatud. Olen ostnud igaltpoolt UK ebayst com Ebayst igaltpoolt ühesõnaga. Kui paypali enda oma peal raha on siis võtab sealt ja kui pole võtab eesti arvel(ehk siis kaardi pealt)

Selle pikka juttu lõpetuseks küsingi, et kas mul siis on valuuta USD. Kuidas vaadata saab? Paypalis on nii valuutat nii USD-s kui EUR-is

EDIT:
jeesus188 kirjutas:
peab meeldima. kirjutas:
[VaHuR] kirjutas:
Timberg kirjutas:
Kuidas sebpangaga lood on?

[VaHuR] kirjutas:
Timberg, Eesti krediitkaardid ei sobi selleks. Läbi teise inimese on aga küll võimalik.

Seb pangas saab ju virtuaalkaardi teha. Osta kasvõi terve ilm koju icon_rolleyes.gif

tahtsin sama öelda, aga polnud kindel, et kas saab otse paypalile raha kanda

SEB pildikaart sobib vägahästi paypali jaoks. Korduvalt tellinud ja tellin edasi.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 06.11.2010 23:24:08 vasta tsitaadiga

Mul 23-ndast augustist DX pakk teel, teie vingute siin icon_biggrin.gif
Tegelt ka teine pakk on teel juba viimased 3 nädalat. Kuidagi kahtlane on muidugi, kuhu need kadunud on thumbs_down.gif
Mõistan, et ühel asjal ei olnud CE märget ja võidakse tagasi saata, kuid kõrvaklapid peaks ju igal juhul läbi minema.
DjMax, oli küsitud raha paypal kontole kandmise kohta, mitte ostmise. Kontole pappi kanda ei saa.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
DjMax
HV vaatleja

sõnum 06.11.2010 23:40:10 vasta tsitaadiga

Mul ka miskisest eelmisest kuust Dealextremist pakk tulemas. Usun, et süüdi on rohkem eesti toll või post.
Kunagi sa tellitud dealextremist pakk ja peale seda veel üks pakk. tulid umbes kuu aja pärast koos, kuigi tellitud olid eraldi ja saatmise ajad olid ka erinevatel kuupäevadel.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 07.11.2010 02:21:40 vasta tsitaadiga

DjMax kirjutas:
Selle pikka juttu lõpetuseks küsingi, et kas mul siis on valuuta USD. Kuidas vaadata saab? Paypalis on nii valuutat nii USD-s kui EUR-is.

EU-siseselt käib ju arveldamine eurodes, nii et sul peaks PayPal´s olema ainult eurod loogiliselt võttes. Ostma hakkad, siis juhul kui ostetav asi on muus valuutas, konverdid eurod, et ostes PayPal´s olev raha käiku läheks, mitte pangaarvelt ei võetaks. Loogiliselt peaks nii olema. Ja kus vaadata saab? Uuri, eks see ülesehitus suht keeruliseks on aetud PayPal´s, aga midagi pole teha.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 07.11.2010 12:42:55 vasta tsitaadiga

Profile - Currency Balances. Sealt saab muuta eelistatava kursi.. paraku on nii, et kui ta on eurodes, siis ostes $'s märgitud kaupu, kontolt raha maha ei võeta. Ja tihti tuleb dollarites ka mõned kroonid odavama kursi tõttu odavam.
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 08.11.2010 03:32:33 vasta tsitaadiga

Kas keegi tahab mulle eBayst paar odavat vidinat osta? Paarsada krooni jääb tellimus, ma arvan. Kannaks raha ja teenustasu ning jääks ootele. icon_smile.gif

edit: Aitäh, olemas.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
marxius
HV kasutaja

sõnum 09.11.2010 11:56:08 vasta tsitaadiga

Kui usast tuleb pakk, siis mis hinnast alates peab tolliga jändama?
Plaan tellida telefonile uus ekraan tagavaraks ja ei tea, kas kasulikum tellida UK'st või siis USA'st. USA's on hind ca 150 EEK'i soodsam.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Chaza!
Kreisi kasutaja
Chaza!

sõnum 09.11.2010 12:31:39 vasta tsitaadiga

Tiba üle 300 kr oli minu mäletamist mööda.
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
Dinkz
Kreisi kasutaja

sõnum 09.11.2010 13:11:30 vasta tsitaadiga

marxius kirjutas:
Plaan tellida telefonile uus ekraan tagavaraks ja ei tea, kas kasulikum tellida UK'st või siis USA'st. USA's on hind ca 150 EEK'i soodsam.

Tollimaksu piir on 22 eurot ehk siis 344,22 krooni.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 09.11.2010 13:53:47 vasta tsitaadiga

c20xe kirjutas:
marxius kirjutas:

Tollimaksu piir on 22 eurot ehk siis 344,22 krooni.

Käibumaksu piir on 22 või 45 eurot ja tollimaksu piir 150 eurot.

http://www.emta.ee/public/toll/Kolmandatest_riikidest_imporditud_vaikese_vaartusega_alates_01.01.2010.pdf
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
Onedream
HV veteran
Onedream

sõnum 09.11.2010 15:07:26 vasta tsitaadiga

Kes Ebayst tellida viitsib siis võiks ps-i saata thumbs_up.gif
Kommentaarid: 136 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 0 :: 116
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 253, 254, 255 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.