Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 470, 471, 472  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lepkai
HV kasutaja
lepkai

sõnum 04.11.2010 21:46:58 vasta tsitaadiga

urri, thumbs_up.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ewur
HV veteran
ewur

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.11.2010 00:52:26 vasta tsitaadiga

Jutt algas "filmide sikutamisest", aga P2P jaoks pole 3G ette nähtud, lugege tingimusi, sõbrad icon_smile.gif . Muidu läheb jutt jälle ebamääraseks ning tuuakse mängu ei tea mis põhjused, et ennast õigustada. Ja mina pole neid tingimusi teinud, ainult viitan. Minu poolest tehke mida tahate icon_smile.gif ...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
ehtne
HV vaatleja
ehtne

sõnum 05.11.2010 11:29:04 vasta tsitaadiga

Niisiis, kirjutasin eelnevalt, et mul Mint Lightiga igavene jama ja kiirus polnud siiani tõusnud ja Elisa sõnul mingeid probleeme mu naabruskonnas ei leidu. Mõned minutid tagasi kadus mintil ühendus tagant ning tagasi ühendudes oli LÕPUKS ilusti 2mbit olemas icon_smile.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 10
tagasi üles
urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 05.11.2010 11:53:12 vasta tsitaadiga

ehtne, siis lubatud kiirusel võttis pisut aega sinu juurde jõudmisega
ja jään ikka enese juurde, et kui pole mahupiirandut ja sellisena seda ka reklaamitakse
siis lasekasvõi 24/7... pole ju kirjas, et nt üks 700Mb film nädalas per kärss
leidsin tingimustest vaid ühe rea: "MiNT paketid on asenduseks kui puudub kaabelside võrk" ja nimelt mul puudub
kaabelside võrk praktiliselt kogu aeg
"Elisa otsustas aga Eestis mobiilse interneti mahupiirangutest loobuda - nüüd ja alati saad meie MiNT pakettides surfata just nii palju, kui ise tahad!"
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
lepkai
HV kasutaja
lepkai

sõnum 05.11.2010 12:04:25 vasta tsitaadiga

urri, thumbs_up.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
ehtne
HV vaatleja
ehtne

sõnum 05.11.2010 12:13:47 vasta tsitaadiga

urri kirjutas:

Sain sellest aru jah, kuid kui Elisasse ka kirjutasin sel teemal, oli nende sõnul kõik korras.

Nüüd siis Mint Light Pärnus Suurejõe Selveri lähedal.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 10
tagasi üles
HaKo
HV vaatleja
HaKo

sõnum 05.11.2010 12:44:49 vasta tsitaadiga

ehtne kirjutas:
Sain sellest aru jah, kuid kui Elisasse ka kirjutasin sel teemal, oli nende sõnul kõik korras.

tore kui kellelegi vastatakse, endal juba nädal möödas ja endiselt kiri klienditeenindusele "töötluses" ...mida on seal niiväga töödelda !? (Seoses järelpäringute mahuga viibib Elisa lõplik vastus.) ..."töötleva" vastuse kribamise asemel võiks ju töötleja numbri edastada tehnikutele !thumbs_down.gif

Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 05.11.2010 13:02:24 vasta tsitaadiga

HaKo, Hei, proovi palun uninstallida modemi soft ja uuesti peale lasta thumbs_up.gif
Anna teada
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 05.11.2010 13:08:35 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
Jutt algas "filmide sikutamisest", aga P2P jaoks pole 3G ette nähtud, lugege tingimusi, sõbrad icon_smile.gif
Ega p2p ainuke sikutamisviis pole.

Põhimõtteliselt ärge kooma tõmmake jah. Kui koomas pole on ping ok ja saab vabalt võrgus mängidagi thumbs_up.gif

HaKo
HV vaatleja
HaKo

sõnum 05.11.2010 13:29:01 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
HaKo, Hei, proovi palun uninstallida modemi soft ja uuesti peale lasta thumbs_up.gif
Anna teada

Tegin nii kuis kästud icon_wink.gif ...erilist vahet aga ei hooma icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 05.11.2010 13:30:10 vasta tsitaadiga

HaKo, Selge tänud, viska PM-i oma MINTI number thumbs_up.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 05.11.2010 15:20:19 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
ewur kirjutas:
Jutt algas "filmide sikutamisest", aga P2P jaoks pole 3G ette nähtud, lugege tingimusi, sõbrad icon_smile.gif
Ega p2p ainuke sikutamisviis pole.

Põhimõtteliselt ärge kooma tõmmake jah. Kui koomas pole on ping ok ja saab vabalt võrgus mängidagi thumbs_up.gif

Palju on kooma tõmbamine? kui üles/alla liigutamise maht jääb nii 14 - 18 Giga sisse kas see on kooma?
nii palju/vähe on siis normaalselt minu neti vajadus ühes kuus(täpsustan: tööga seoses... filme, mänge jms pole ammu tirind)
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 05.11.2010 15:28:29 vasta tsitaadiga

No eks see ole firmapoliitika, kas "nulltolerants" või tõmmatakse neid, kes reaalselt liiklust häirivad.
Ei tahaks ära sõnuda aga Elisa vist kasutab hetkel viimast. Poole aasta jooksul olen ~3GB jagu torrentit kasutanud - ei ole kallale tuldud.

tagasi üles
taX
HV kasutaja
taX

sõnum 05.11.2010 17:06:13 vasta tsitaadiga

Kas võib asi olla hoopis selles, et see pulk on crap
http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Pood/p/zte/mf100

Kui osta nt e1752 kas see muudaks midagi.
Palju levi tugevus kiirust muudab.
3g levi on mingi 3-5 pulga jagu aga kiirus miskine 0.5mega või alla selle tavaliselt.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
krooksu
HV vaatleja
krooksu

sõnum 05.11.2010 17:27:46 vasta tsitaadiga

Oh lõpuks leidsin ühe korraliku foorumi ja teema kus elisa muresid lahatakse.Minu probleem siis selline,suve keskel kui oli kärarikas 3g neti pakumine siis sai elisast võetud Minu meedium pakett ja kuna nende kaardi peal oli märgitud kindel 3g levi ala ja veel 7 testi päeva jooksul oli kah olemas 3g nii 3-5 pulka ,vahel kõikus.Pulgaks siis see valge elisa kirjadega huawei E1752 .Siis jõudis kätte augusti tormi rahutused ja levi hakkas vaikselt langema 2-3 pulka jäi ja augusti lõpuks kõikus 3g ja edge vahel.Sai lukustatud 3g kuni enam ühel päeval 3g vedu ei võtnud.Kohe telefon pihku ja elisasse kurtma ,et levi pole enam 3g ja tehke nüüd midagi.Lubati ,et saadavad oma tehnikud posti kontrollima ja annavad teada.Läks üks nädal,läks teine nädal ja ikka mingit muutust polnud.Sai siis uuesti elisse helistatud ,et midagi pole muutnud 2 nädalaga -3g levi puudub täiesti.Oki ehk maja seinad blokivad,läksin õue kõndisin siis läpakas pihus ligi 300m ühele poole maja ja siis teisele poole ikka ei mingit levi.Ok asi läks juba septembri 2 nädalal kurjaks kui pulk lihtsalt kustus ära ja enam üldse vedu ei võtnud.3g ei olnud enam haisugi ja edge püsis vaevu.Enamjaolt GPRS ühendus ja siis oli juba nett nagu 0 täiesti.Elisa ikka vastas selle peale ,et saadavad tehnikud ja vaatavad.Oktoober möödus gprs ja edge peal WAP teenusega uudiste lugemine,enam tavalise netiga polnud võimalik postimees ega muid lugedagi.Hommikul paned sülearvuti tööle ,pulk külge ,ühendad ära,kirjutad firefoxile üles www.postimees.ee ja lähed teed kohvi ja hommiku söögi ning tood ajalehe ära ning 101 veel ja märkad kuidas vaevu vaevu pildikesed küljepeal laevad icon_biggrin.gif.Nüüd november ja enam ei tööta GPRSgi vahetvahel ,lihtsalt taob errorit : Ei sa ühendada enne registreerimata serverisse vms.Elisa tänaseni veel ütleb ,et tehnikud tulevad ,ilmselt tulevad jala tallinnast siis tamsalu icon_lol.gif .Praegu sai just 10min tagasi elisasse helistada ja kurdetud juba kes teab mitmendat korda ja öeldi endiselt sama ""tehnikud tulevad"" .Ütlesin siis ,et võite oma tehnikud tagasi kutsuda ja mu lepingu katkestada ma lahkun ja lähen teiste pakkujate juurde,see peale kosteti oki katkestame ,teie makske meile nüüd 1000 eeku + tooge neti pulk kah tagasi ,see pole elisa süü ,et teie piirkonnas internet kõigub.Ehk nüüd 3 kuud olen maksnud neti eest 150 eeku ja tahetakse veel 1k peale kah ja veel öeldakse ,et see on minu süü kuna nemad ei suuda oma teenust üldse pakkuda.Kas tasuks sellise probleemi peale ka tarbijakaitsesse pöörduda kuna probleem on juba kasvamaks liiga suureks.
tagasi üles
urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 05.11.2010 18:09:27 vasta tsitaadiga

Esiteks: pikk/segane jutt, sitt jutt
Teiseks: eneseteadlik kodanik ei käi poolehoidu korjamas foorumis "Oh lõpuks leidsin ühe korraliku foorumi ja teema kus elisa muresid lahatakse"
et siis kui sulle tõesti ei meeldi antud teenus siis loobu sellest, kui sulle ei meeldi loobumise tingimused, siis selleks on meil lõpplahenduseks kohus
ise olen seni ootand antud foorumist, kuidas antud tingimustes leida parim teenuse tarbimine + väike kirumine antud teenusepakkuja suunas
+ alati anna teada teenusepakkujale, mis ja mida sa temast arvad (olgu see siis halb või hea - viimasest tavaliselt teada ei anta)
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 05.11.2010 19:36:57 vasta tsitaadiga

krooksu, tere tulemast Elisa ohvrite klubisse.
Leidsid õige koha, kus infot jagada, sest seda loevad ka Elisaga lähedalt seotud inimesed. Ma usun, et nii mõnigi taoline kasutaja väidab, et 1) see kõik on sinu enda süü või 2) pead midagi Elisa lehelt tõmbama ja pulgale uue tarkvara panema, et siis töötavat hästi. Kui läheb paremini, siis aitab siin lärmi löömine probleemid lahendada.

Tõsisemalt rääkides, pääseda 1000 krooniga on kerge ehmatus. Mul oli 24 kuuline m-interneti leping ja seda sain normaalselt kasutada esimesed 6-7 kuud, siis hakkasid tekkima iseenesest modemi restardid või lihtsalt kadus ühendus ära. Sisuliselt viimase aasta veetsin päevas mitu (kuni 5-6) korda modemit arvuti küljest lahti ja tagasi ühendades. Võib ju küsida, et kas ma Elisale seda ei rääkinud? Ikka, pulk käis ka garantiis aga tuli "sama töötavana" tagasi.
Siis võib ka küsida, et miks ma lepingut ei katkestanud? Jällegi, ennetähtaegsel lõpetamisel oleks tulnud maksta 3000 krooni. Minul seda raha ei olnud ja samas oli vaja 10 kuud ka internetti kasutada ning oleks tundunud raiskamisena, maksta klienti petnud elisale 3000 krooni ja lisaks siis EMT-le ühenduse eest samasuur summa. Seega olin hambad ristis tähtaja lõpuni, 4 päeva pärast seda kõndisin esindusse ja lõpetasin lepingu. Kusjuures, seal hakati mind ka hoiatama leppetrahvi eest aga ma kõrgendasin häält, et kogu järjekord kuuleks ja teatasin, et leping on lõppenud.
Pärast seda on Elisa helistanud minu kahel firma numbril ja pakkunud kampaaniakorras soodsaid kõnepakette aga pärast tutvustust olen kohe teatanud, et ei taha sellest firmast midagi enam kuulda, sest varasemast on halvad kogemused ja sellised kõned on kiiresti lõppenud.
Nagu näete, ma pole andestanud Eesli mobiilisidefirmale seda ebakvaliteetset teenust. Mis sellest, et leping lõppes praeguseks juba 17 kuud tagasi ja kavatsen võimalikke kliente igal võimalikul viisil hoiatada. Kui on raha, siis võta EMT. Kui loed raha, siis võta Tele2. Ainult sileaju võtab Elisa, selline on minu resümeering isiklikele kogemustele. Kusjuures praegu on mul nii EMT kui Tele2.

2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 05.11.2010 20:36:53 vasta tsitaadiga

No kes käseb mingi mõnesaja kroonise modemi "tasuta" saamiseks tähtajalise lepingu sõlmida? Kui endal kupli all mõte õigel ajal ei liigu, siis pole vaja selles teenusepakkujat süüdistada, lepingus on ju trahvi summa kirjas ja kui see on nii suur, et juba ette teada, et ära maksta ei jõua, siis pole vaja sellist lepingut teha. See, kui kellelegi teatud firma teenused ei sobi, ei tähenda veel, et see firma on halb ja nende teenus vilets. Lihtsalt kellelegi võib olla teenus kõlbmatu, siis pole vaja seda kasutada.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 15
tagasi üles
krooksu
HV vaatleja
krooksu

sõnum 05.11.2010 20:45:27 vasta tsitaadiga

tsitaat:

No kes käseb mingi mõnesaja kroonise modemi "tasuta" saamiseks tähtajalise lepingu sõlmida? Kui endal kupli all mõte õigel ajal ei liigu, siis pole vaja selles teenusepakkujat süüdistada,
Teenus ju TÖÖTAS üle kuuaja ilma mingisuguse probleemideta.Lihtsalt midagi juhtus neil mitte minul ja nemad ei taha seda tunnistada.
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 05.11.2010 20:56:47 vasta tsitaadiga

Teise modemiga oled proovinud? Või läbi mobiili kui modemit pole võtta.
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 05.11.2010 21:06:56 vasta tsitaadiga

urri kirjutas:
...Teiseks: eneseteadlik kodanik ei käi poolehoidu korjamas foorumis "Oh lõpuks leidsin ühe korraliku foorumi ja teema kus elisa muresid lahatakse"...

Selles on sul muidugi õigus, et üks foorum nüüd kliendi ja teenusepakkuja vahelisi probleeme kohe kindlasti ei lahenda, küll aga on siinsest kurtmisest vähemalt niipalju kasu, et aitab ühelt poolt neid juba ennetada teavitades tulevasi võimalikke kliente lisaks teenusepakkuja poolsele reklaamile ka ühe või teise teenuse nii öelda varjukülgedest. Teiselt poolt aga võib neilt kes samade probleemidega juba kokku puutunud vahel ka head nõu saada, kuidas või millise lahenduseni nemad oma hädades jõudsid. Isiklikult mulle on sellised foorumites kurtjad olnud vägagi headeks abilisteks erinevate tarbimisotsuste tegemisel, pakkudes teinekord vägagi arvestatavat ja hindamatut lisainfot icon_smile.gif !
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 05.11.2010 22:26:22 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
No kes käseb mingi mõnesaja kroonise modemi "tasuta" saamiseks tähtajalise lepingu sõlmida?

Mõned aastad tagasi oli USB modemi letihinnaks 2-3k.

krooksu'l soovitaks konkreetselt iga päev kõnede ja kirjadega neile pinda käia. Ega muidu miskit liikuma saa.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
montesauri
HV kasutaja
montesauri

sõnum 05.11.2010 22:40:14 vasta tsitaadiga

urri kirjutas:
ja jään ikka enese juurde, et kui pole mahupiirandut ja sellisena seda ka reklaamitakse
siis lasekasvõi 24/7... pole ju kirjas, et nt üks 700Mb film nädalas per kärss
leidsin tingimustest vaid ühe rea: "MiNT paketid on asenduseks kui puudub kaabelside võrk" ja nimelt mul puudub
kaabelside võrk praktiliselt kogu aeg
"Elisa otsustas aga Eestis mobiilse interneti mahupiirangutest loobuda - nüüd ja alati saad meie MiNT pakettides surfata just nii palju, kui ise tahad!"

Natuke arusaamatu miks see nutt ja hala Elisa teemas on? Siiamaani ei ole vist keegi raporteerinud, et Elisa poolt on mingi piirang rakendatud. Kogu see jutt sobib pigem zzzzzzzzzzzzzzzzitika või QuuGSMi teemadesse, sest just neil on see "mõistlikult mõistetav vorst" tingimustesse sisse kirjutatud.
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 05.11.2010 22:51:33 vasta tsitaadiga

............

viimati muutis 2 trini 15.05.2011 23:29:19, muudetud 1 kord
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 05.11.2010 22:57:27 vasta tsitaadiga

Su post oli vahetult pärast montez'e oma, seega võis eeldada, et oli ajendatud ka sellest.

Mina olen neid pruugituna mõne soti eest ostnud. Montez'e E220 ostsin ka ära ja töötas küll minu käes. icon_smile.gif
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 470, 471, 472  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.