07.11.2010 11:49:44
Black Prophecy - F2P Space MMO
Üks uus sci-fi teemaline MMORPG mäng. Mängul on suur tähelepanu massilistel PvP/RvR lahingutel. Hetkel on käimas Closed Beta, ning Open Betat on oodata novembri lõpuks. Mäng tuleb täielikult tasuta.
Leidsin ühe lehe, kus saab endale Closed Beta võtmeid, vaadake esimese posti algust. Järgi on veel palju
Hetkel tõmban.
Samuti tahan tähelepanu juhtida sellele, et registreerides Closed Betasse, nõustute te mitte rääkida Closed Beta sisust teistele (Peale Closed Beta foorumis muidugi) ning mitte jagama mängu materjali (Pildid, videod jne).
Praegu viskab unknown errorit sisse logides. Kas teistel sama jama.
Võib olla selles, et hetkel käib patchimine ja server on maas. Kindel muidugi ei ole aga see on üks võimalustest. Samuti soovitan "Bug Report Archive" alafoorumit uurida, et otsida vastuseid enda probleemidele. http://blackprophecy.gamigo.com/forum/forumdisplay.php?f=119 (Vaadata saavad ainult Closed Betas kasutajad).
Kes endale veel võtit pole saanud, siis soovitan kiiresti esimese võimalusega (esimeses postis) endale see hankida, kuna eilse päevaga läks juba umbes ~1000 võtit ära.
EDIT:Hetkel on võimalik tõmmata suurt (~900MB) patchi.
Nüüdseks asi jälle maas. Eks ta jah rohkem katsetamise jaoks on, see patch oli jah ulme, kuid clan probleemid pidid olema ja no ETA _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Minuarust läks asi hullemaks nende uute patchidega. Õhtu hakkab jamama rohkem ja hommikuks on server koos omadega, 2 päva järjest on hommikuks kick to login screen ja tuleb oodata auto server restarti. Staff ei ole kohal ka nädala vahetustel. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Andke oma nimed kes kuskil katsetab. Mina olen Margus ja Margus oolb1. Et sõbraks addida peaks vist mõlemad online olema, võiks ju team missioone teha.
Genide olen Margus oolb1.
Minuteada hakkab open beta varsti. NDA lifted. Closed beta foorumid on nüüd kõigile saadavad ja võib kõike teha mida ennem pidi saladuses hoidma.
We are happy to announce the next major step in Black Prophecy’s development; today, the Closed Beta Non-Disclosure-Agreement will be lifted. This means that it is no longer prohibited to publically discuss beta content, post videos or screenshots. In addition, the Closed Beta Forums will be opened to the public.
However, the beta invitation process is still in place and you will only be able to play the Beta if you have been invited. But don’t worry, we will open the beta in the beginning of 2011 to allow everyone to have a look at the game.
Until then we kindly ask non-beta testers to refrain from participating in beta specific discussions and bug reporting forum threads without the beta game experience required to provide productive feedback.
Tiris öö läbi seda mängu alla ja siis hommikul panin ta installima, sai kõik tehtud aga käivitades launcher.exe anna sellise veateate:
To run this app, you first must install one of the following version of the .NET Framework: v4.0.30319 . Contract your app publiher for instuctions about obtaining the appropate version of the .NET Frameworks. Kui ta mängu installis siis ta installis ka .NET Frameworks v4 ära aga kuidas ma seda .NET Frameworks update'in ? sest kodulehel ei näinud sellist versiooni.
Sain terrariaga omal .NET Framework'i korda ja nüüd saan mängida seda. Kuna fantaasia ja sci-fi meeldib siis siiani on mäng väga meeldiva mulje jätnud. Hetkel siis lvl 5, sain just alguse läbi. Valisin omale Genides poole. Suht huupi võtsin, sest kirjas pole ju kusagil mis neil vahet on.
Kas siit mängib keegi veel seda ? Kui keegi clani's kusagil juhtumsi on siis võib mind kutsuda või lihtsalt sõbralisti lisada. IGN on Hiir.
Ma pole seda jura mitukuud vaadanud, ootasin release ära kuid rohkem ei viitsi.
On siis keegi veel seda mängimas olen level 14 juba punnitanud, palju uut ka seal kuid ühe laksuga saab veel surma. NPCs on käkitegu seal surma ei saa.
Põhiliselt kasutatakse rakette pika vahemaa tagant. Warzone on ka olemas vallutades saab boonust. Täiesti erinev tegevus nüüd seal. Tiimi missioonidega saab level up ruttu.
Väga vähe kohtab ligidalt tulistamist. Self target rakettidega saab ennem surma kui üldse ligi saab. iga leveliga saab 3 punni 10 numbriga saab 5 ilmselt 20 annab ka viis. Rohkem ei saa laeva parandada sõjas 1 hit ja repair katkeb.
E:
22 Päeva mängus ja kukkunud lvl42 Eestlasi seal vist peale minu kedagi rohkem pole. Nimi seal on Margus. Umbes 10 päeva peaks mängu aega kuluma ,et saada max level 50. Vahepeal olid down ajad DDos atakkid 10€ kingutused ja palju boonuse aegu. Need kes oma accounti ei taastanud vahivad ilma. Samuti tulek betast lihtne midagi uut accounti pole vaja. Paljudel peaks postkastis olema e-mail ,et saada parooli resetitud. Samuti betas olijad said natuke boonust.
Betast tulijad muidugi peavad algusest pihta hakkama. Keskenduda tuleks ühe relva klassi peale mitte hakkama kõiki korraga leveldama. Skill point reset peaks kõigil olema 1 tasuta. Mille väärtus on 10€
Samuti lõpetasin joomise. Plus muidu ei saa rahvast maha. Genide pool jama sest terve ekraan pea aegu laeva täis Tyi on lapiti ja ei sega kuid see on maitse asi. Samuti pole võimalik rokem endast palju nõrgemaid killida ja koguda PvP kille kuskil muus sektoris. 10 level piirang.
Ise jäin energy relvade peale snaipin kõiki mis ette juhtub va omad.
E: Ikka olete eba aktiivsed Ma olen ainuke eestane seal ja kui eestit mainin siis kõik on awsome. Osad on isegi eestis käinud. Halvast küljest me kuidagi kohe ei paista. Tulge tehke nime omale. Inglise keel vajalik.
crazyxman, Sa pole lvl 5 kaugemale jõudnutki on vähemalt eestlasest vastane.
Hee level 50 varsti. Saab teist chari alustada. Nojaa edusammud ma sain 20% rohkem boonust. Gamigo andis mulle 20% rohkem premium shopi raha. Mitte kõik seda ei saanud.
Aavo, sa võiksid oma beta juttu ära koristada või teeb seda mode. Igapäev vahite online, mingit uut teemat pole ju vaja.
E: ühe asja ütlen, Kui PvP lahingsse minna ja pidevalt edukas olla ei piisa kuu aega mänguaega. Eriti super olla siis tuleb eurosid lennutada summad küll väikeased kuid nagu on. Panga ülekandega saab jonksu. Raha tuleks lennutada siis kui max level käes. Klannid on lausa super koht ja igav ei hakka. Hetkel pole küll võimalust mängida kuid asi vajab veel harjutamist.
Honorit kogudes saab super asju osta. Ja eriti super on critical crafting mis teeb super asja kokku. Kõik seal on õnn kuid küsida tuleks minukäest kui midagi vaja.
Mäng on nii hea ,et hakkasin lausa kahe uue char-iga pihta.
Clan Exile waits you become a tyi.
Mudugi meest peab ka olema.
Ma olen klannis juba kapten. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.