Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
BigBabba
HV kasutaja
|
27.10.2010 18:13:04
|
|
|
inc kirjutas: |
Nii, stsenaarium on selline, et mul on 50 domeeninime, mis peaksid suunama edasi mu peadomeenile. |
Zones on piiramata hulk aliaseid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
27.10.2010 18:57:13
|
|
|
inc, sellisel juhul siiski Tantum, sest piirangut ei ole aliaste ega addon domeenidele. Võid neile siis teha lihtsa lehe või panna kohe domeeni automaatselt põhilehele suunama. Hind alates 33.- kuu ja see aeg kui server peaks olema kättesaamatu, on suhteliselt väike.
Mul endal on tantumis nüüd 2 kontot, just nimelt statistika (webalizer) pärast aga olulisemad lehed on siiski mujal. Eile õhtul nad kolisid servereid ja eelneval päeval oli õhtul 21 ajal ka umbes 30 min kus ftp-ga ligi ei saanud aga http oli kasutatav. Ma ei saa aru siin eelpool kirjutanud "SOODSAD veebilahendused, kodulehed, logod ja firmagraafika" tegelasest, kes nüüd kurdab Tantumi üle. Ma ütleks sedasi, et vaatan sinu serveri järgi, mis sinu teenused ka maksta võiksid.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
c3ltic
HV kasutaja
|
27.10.2010 19:38:22
|
|
|
No sa võid ju vaadata, keda huvitab?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
30.10.2010 13:06:26
|
|
|
Algab jälle sellest, et meilid ei lähe välja..
Seejärel checkin oma domeeni: maas
Seejärel checkin http://www.tantum.ee/clients/serverstatus.php ... isegi see leht ei avane
Nüüd lõpuks avanes ja pilt on vastav:
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
1 :: |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
hybrid
HV vaatleja
|
30.10.2010 16:09:00
|
|
|
Nüüd on serverid tagasi, mehed vahetavad vist servereid keset päeva. Twitteri järgi peaks küll öösiti toimuma...
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
30.10.2010 16:11:10
|
|
|
Kella 15.40 aegu tuli ühendus tagasi jah. Viimased meilid enne seda tulid läbi ca 23 ajal eile õhtul.
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
30.10.2010 19:27:19
|
|
|
Märkasin ka hommikul seda, et üks kahest ei vastanud. Kuna kasutasin statistika eesmärgil ja lehed polnud rahalist tulu toovad, siis ei näe erilist probleemi. Muidugi kui see juhtub kord kuus, siis peaks juba firmat vahetama hakkama. Aga Eestis vist ei ole ühtegi teist, mis laseks ühel kontol majutada 15+ domeeni (mitte aliastena ega alamdomeenidena).
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
montesauri
HV kasutaja

|
30.10.2010 20:17:13
|
|
|
montez kirjutas: |
Märkasin ka hommikul seda, et üks kahest ei vastanud. Kuna kasutasin statistika eesmärgil ja lehed polnud rahalist tulu toovad, siis ei näe erilist probleemi. Muidugi kui see juhtub kord kuus, siis peaks juba firmat vahetama hakkama. Aga Eestis vist ei ole ühtegi teist, mis laseks ühel kontol majutada 15+ domeeni (mitte aliastena ega alamdomeenidena). |
Aga võiksid ikka Fellida'lt küsida - neil on ju isikliku paketi koostamise võimalus olemas, nii et kui sinu jaoks on oluline just addon domeenide arv, siis võib olla mõne teise komponendi arvel nad täiesti nõustuvad suurema addonide arvuga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
31.10.2010 16:57:01
|
|
|
ei, ma olen piisavalt näinud neid kiireid tulijaid ja sama kiireid kadujaid. Tantum on olnud aastaid, vahepeal kadus ekodu ja virho.com (see kõlas nagu virhe ehk eesti keeli viga). Seda viimast soovitas siin teemas ka väga aktiivselt üks teine tegelena ja pärast krahhi mängis kannatajat. Seega on väga raske eristada kasutajate soovitusi teenusepakkujate värvatud reklaamist (näiteks Fellida promoja on meil alla 2 kuu olnud liige).
Ma ei ütle, et liituge Tantumiga, vaid seda, et minule on ta sobinud ja ei kavatse veel lahkuma hakata. Isegi sellele vaatamata, et praegusel hetkel on need kahe konto domeenid kättesaamatud aga addon ja alamdomeenid toimivad. Pealegi on mul põhiserver niigi välismaal.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
montesauri
HV kasutaja

|
31.10.2010 17:09:03
|
|
|
montez kirjutas: |
ei, ma olen piisavalt näinud neid kiireid tulijaid ja sama kiireid kadujaid. Tantum on olnud aastaid, vahepeal kadus ekodu ja virho.com (see kõlas nagu virhe ehk eesti keeli viga). Seda viimast soovitas siin teemas ka väga aktiivselt üks teine tegelena ja pärast krahhi mängis kannatajat. Seega on väga raske eristada kasutajate soovitusi teenusepakkujate värvatud reklaamist (näiteks Fellida promoja on meil alla 2 kuu olnud liige).
Ma ei ütle, et liituge Tantumiga, vaid seda, et minule on ta sobinud ja ei kavatse veel lahkuma hakata. Isegi sellele vaatamata, et praegusel hetkel on need kahe konto domeenid kättesaamatud aga addon ja alamdomeenid toimivad. Pealegi on mul põhiserver niigi välismaal. |
Ja-jaa, ühes teises teemas mind juba süüdistati selles, et ma olen Elisa töötaja, nüüd siis sinu silmis olen juba Fellida töötaja, nii et nalja saab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kembadesig
HV veteran

|
31.10.2010 20:39:32
|
|
|
Tantumi lehel tellimust täites on võimalik sisestada sooduskupongi kood, kas keegi räägiks sellest lähemalt? Kas saab ale´t ja kust seda koodi üleüldse saab?
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
montesauri
HV kasutaja

|
31.10.2010 23:07:14
|
|
|
kembadesig kirjutas: |
Tantumi lehel tellimust täites on võimalik sisestada sooduskupongi kood, kas keegi räägiks sellest lähemalt? Kas saab ale´t ja kust seda koodi üleüldse saab?
 |
Äkki olemasolevatelt klientidelt saab? Fellidal on küll selline süsteem, et olemasolevalt kliendilt saab sooduskoodi ja selle koodiga liitumisel on soodustused nii koodi omanikule kui ka liitujale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kembadesig
HV veteran

|
01.11.2010 00:08:07
|
|
|
montesauri kirjutas: |
 |
Äkki olemasolevatelt klientidelt saab? Fellidal on küll selline süsteem, et olemasolevalt kliendilt saab sooduskoodi ja selle koodiga liitumisel on soodustused nii koodi omanikule kui ka liitujale. |
Kui see nii on, siis kas on mõni tantumi klient kes teab sellest sooduskoodist ja selle kasutamisest ka miskit ning kes oleks nõus seda koodi andma?
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
QWhite
Kreisi kasutaja

|
01.11.2010 00:09:10
|
|
|
Tantumi lehel tellimust täites on võimalik sisestada sooduskupongi kood, kas keegi räägiks sellest lähemalt? Kas saab ale´t ja kust seda koodi üleüldse saab? |
Mul on tunne, et see on nende kasutatavas tarkvaras standardlahendus, mida pole lihtsalt maha võetud.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
oggy
Kreisi kasutaja

|
02.11.2010 14:35:04
|
|
|
see on whmcs-i tavafunktsioon, seega kui nad just kampaaniat hetkel ei tee avalikult siis vaevalt seda koodi ka kuskilt leiab. Samas sa võid ju tantumist küsida ehk annavad küsija suupihta tavaliselt ei lööda vist...
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
zeroconf
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
05.11.2010 10:44:17
|
|
|
Lugeda teenuse tingimusi, siis on lubatud failide arv 250 000 ... inodes, kuigi failisuurus ei ole piiratud. Toimub selge ülemüümine - piiramatut kettamahtu ei ole võimalik pakkuda.
See-eest on aga kogus kena ja et seda täies mahus tarbida, selleks peab suur tahtmine olema.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
oggy
Kreisi kasutaja

|
05.11.2010 11:38:27
|
|
|
serverid on ikkagi usas ju, hostgator estonia lihtsalt minuteada suunab usa lehele ja kõik....
teenivad iga suunatud kliendi pealt paraja kopika - kuni 125$ ühe liituja eest, poleee paha
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
käits
Kreisi kasutaja

|
05.11.2010 15:34:21
|
|
|
tsiteerides ühe kuulsa laulu sõnu: money for nothing and chicks for free
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hurricane
HV kasutaja
|
07.11.2010 16:22:49
|
|
|
zeroconf, mul paar tuttavat kasutavad Hostgator Estonia majutust ja nad küll rahul. Mingeid piiranguid ei ole nagu veebis kirjas ja kiidavad eestikeelset kliendituge - e-mailidele vastatakse kiiresti.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
hode
HV kasutaja

|
11.11.2010 18:58:56
|
|
|
Oskab keegi veel seda Fellidat kommenteerida? Hinna poolest kisub küll vägisi sinna poole. Ja kuna ma ilmselt vahetan sujuvalt oma ee lõpu eu vastu, siis peaks päris ok valik olema.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
montesauri
HV kasutaja

|
11.11.2010 21:39:42
|
|
|
hode, Neil on kodulehel kirjas, et toetavad R-Team tennisekooli - http://www.rteam.eu/ nii et äkki küsid sealt kommentaare Minu poolt aga kui tahad, siis võin sulle oma sooduskoodi PMida
|
|
tagasi üles |
|
 |
hode
HV kasutaja

|
12.11.2010 10:08:23
|
|
|
Sirvisin siis eile õhtul/öösel kõik selle 83 lehekülge läbi.
Pisike kokkuvõte, mis mulle nagu sellest teemast silma jäi:
Tantum-odav aga liiga tihti maas
Netpoint-natuke vähem maas
Viruaal-umbes sama mis netpoint
Lisaks jäi silma selline asi nagu http://www.int2000.ee Seal infot natuke vähe muidugi.
Üldiselt ega pilt eriti selgemaks ei saanud.
Mul on selline lugu, et üks domeen hetkel cactus.ee-s ja kaks netpointis(vastavalt siis e-pood, foorum, koduleht). Lisaks on tulemas veel üks com domeen.
Tahaks kõik need domeenid nagu ühte kohta panna, aga vot ma ikka aru ei saanud, kas on võimalik erineva sisuga domeene ühe paketi all jooksutada?
Ise väga tark sellel alal ei ole, aga e-poe ja foorumiga saan hakkama
Välismaa pakkujaid ei julge eriti kasutada, sest ei tea selliseid kindlaid kohti. .comi võiks muidugi sealt osta
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
12.11.2010 10:35:40
|
|
|
hode, kui vähegi raha teenida siis ma ei hakkaks senti lõhki ajama. Ehk siis võtaks kindla ja usaldusväärse teenusepakkuja, kelleks minu silmis on Elion ning Zone. Enda koduleht on Netpointis ning senine kogemus on samuti hea olnud, samas mõned "agad" on olnud. Kuna raha ma ei teeni enda kodulehega siis ei ole need miinused määravaks osutunud.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|