28.10.2010 00:53:45
This device can perform faster!
IBM T-40. Välise kõvaketta (ja ka muude jubinate) USB-sse ühendamisel viskab (peaaegu alati) ette teate "This device can perform faster" ja soovitab ühendada kiiremasse porti. No kuhu, kaks USB pesa tal ainult on ja varemalt on nad ikka normaalse kiirusega olnud. Ja liiklus on tõesti üüberaeglane. Aga aeg-ajalt toimib asi siiski normaalselt. Mis võiks sellist anomaaliat põhjustada?
Kuidas neid uuesti installida, et midagi nahka ei keeraks? Kui Device Manageri alt proovida "Update Driver", siis väidetavalt paremat ega uuemat ei leita. Miskipärast on seal üleüldse 4 asja reas, kuigi füüsiliselt 2 USB pesa ainult on.
To: Tener
Kes seda porti lülitamas käib? Vahepeal töötab ju. Lülitaks siis ise tagasi kui saaks ja oskaks.
Mul on läpakal varuks teine kõvaketas, opsüsteemi ja hädavajalikuga, nii backup-i mõttes. Proovisin sellega, täpselt sama lugu. Siis ikka draiverite viga vast ei ole?
Välises kettas viga pole, teise arvuti taga toimib normaalselt.
Mis see "lõunasild" on?
To: Tener
Kes seda porti lülitamas käib? Vahepeal töötab ju. Lülitaks siis ise tagasi kui saaks ja oskaks.
Mul on läpakal varuks teine kõvaketas, opsüsteemi ja hädavajalikuga, nii backup-i mõttes. Proovisin sellega, täpselt sama lugu. Siis ikka draiverite viga vast ei ole?
Välises kettas viga pole, teise arvuti taga toimib normaalselt.
Mis see "lõunasild" on?
Tänud seletuse eest, põhimõtteliselt saan aru... aga mida see praktiliselt tähendab?
Kas on põhjust karta, et sellisel juhul on oodata veel mõne elutähtsa funktsiooni anomaaliat? On siis võimalik miski väsimahakkav jupp välja vahetada või oleks (majanduslikult) mõistlikum juba täitsa uut asja hakata vaatama? Enne kui hilja?
Tänud seletuse eest, põhimõtteliselt saan aru... aga mida see praktiliselt tähendab?
Kas on põhjust karta, et sellisel juhul on oodata veel mõne elutähtsa funktsiooni anomaaliat? On siis võimalik miski väsimahakkav jupp välja vahetada või oleks (majanduslikult) mõistlikum juba täitsa uut asja hakata vaatama? Enne kui hilja?
Peaks aitama lõunasilla reflow ehk lõunasild uuesti kinni jootmine. Foorumis peaks neid mehi jätkuma,kes seda teevad. .Kui kedagi ei leia võin ise ka aidata,Võib juhtuda et usb kaovad täielikult ning olen ka kogenud heli kadumist .Kui veel töötab ja oma töö ära teeb,pole minu arvates mõtet uut osta. _________________ Some Will Seek Forgiveness, Other Escape...
Endal on kogemus kehvemapoolse USB kaabliga, kus ühe masina otsas käis USB2 , teine aga teatas sama teksti, kui sul ja nii mitmeid kordi uuesti proovides. Vahetasin kaabli ning läks ka teise masina taga USB2 peale. Ei olnud aega uurida, kas kaabel kehvem, näiteks varjestused või otstega mingi jama.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.