Eelmine mäng oli paras kräpp ning see ei tundu väga palju parem. Vähemalt on lühike üksikmäng - parem õudne lõpp kui lõputu õudus. _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
Mingi vahepeal saad nuppu vajutada, ülejäänud tehakse sinueest ära, se ka hea pole. Aga pildiliselt on ilus muidu. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Sai proovitud ja midagi erilist ei ole, aga midagi hullu ka mitte, hea ajaviide!
Just täpselt, mitte midagi erilist kiirelt läbi. Peab mainima,et need vähesed auto stseenid,mis olid olid päris hästi tehtud. Autod mida ohjata sai olid üllatavalt detailsed ja sõidukitega missioonid tekistasid kergelt isegi NFS'i tunde. Maastik,liiklus,inimesed,majad Mängu enda graafilisel poolel polnud ka midagi häda ,kohati olid efektid isegi väga ilusad, näiteks vesi laevad jne. Samas mulle isegi meeldis ,et mäng sinu eest kõik hüped ja nö rasked katsumused ära tegi ,lihtasalt vajuta nuppu ja ülejäänu eest hoolitseb juba mäng ise Võibolla on asi selels ,et ma pole suurem asi mängur ja tahaks kõik võimalikult ruttu lõpuni viia ,kuna seda ajanatusekst mida mängimisele pühendada jääb üha vähemaks...
Car_stealer, lugedes sinu kirjeldust, soovitan sulle soojalt tulevikus piirduda filmi(de) vaatamisega! Seal ei pea isegi nuppu vajutama mitte, ja läbi saab ka vast isegi natuke veel kiiremini...nii et ka selle pärast ei pea muretsema Iga meister jäägu oma liistude juurde, või mis see ütlus oligi _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
sõidukitega missioonid tekistasid kergelt isegi NFS'i tunde.
Sama siin
Võrreldes eelmise Bondiga oli see tunduvalt parem minu arvates aga siiski mitte midagi erilist. Kerge meelelahutus ja lihtne ajaviitmise võimalus.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.