Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
xtr
HV Guru

|
28.10.2010 20:19:43
|
|
|
Suht segikamminud peab ikka olema, et NFS seeriast realistlikkust oodata NFS on ikkagi funnimise mäng, mitte miski Richard Burns Rally. Aga jah, peale Most Wanted'it on asjalood kehvemaks läinud.
_________________ M: Magic Mouse + Keyboard
M: Ryzen 2600/B450M/16GB/1TB/GTX1080/650W
M: MacBook Pro 13 i5/16/500, Dell Latitude 5510 |
|
Kommentaarid: 315 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
2 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
28.10.2010 20:50:44
|
|
|
xtr, Minu arust juba undergroundist hakkasid halvaks minema .
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
28.10.2010 21:04:42
|
|
|
Most Wanted ja Porsche olid kõige paremad, Undergroundi seeria oli ka päris hea, Carbon mängitav ja Undercover, 1 sõit ja maha laadimine. IMO!
E: Ahjaa, Shift oli ka täitsa hea jah!
viimati muutis KrisVr 28.10.2010 21:41:29, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
28.10.2010 21:35:47
|
|
|
Shift oli igati ka pandav. Ning sellele on ka järge oodata kohe 2011 esimeses kvartalis.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.10.2010 22:50:40
|
|
|
xtr kirjutas: |
Suht segikamminud peab ikka olema, et NFS seeriast realistlikkust oodata NFS on ikkagi funnimise mäng, mitte miski Richard Burns Rally. Aga jah, peale Most Wanted'it on asjalood kehvemaks läinud. |
Ei oodanud reaalsust, ammugi mitte. Aga see juhitavus on seal lihtsalt ... mööda. Auto füüsika ja juhitavus on kuidagi... ei oska kirjeldada. Pask oleks õige sõna vast. Burnout'i sai mõnuga taotud ja seal oli palju "ägedam" autuga mööda linan ringi kihitada ja teisi seina rammida. Damage, füüsika ja juhitavus oli päris äge v.a see kässar mis ei istunud kuidagi.
NFS MW oli viimane pandav ja normaalne NFS mis uuena tehtud... teised on suht *. Shift, gtr2 klooni meenutav asi oli kah mängitav aga mingi hetk viskas üle kui pidid jälle samu radu sõitma mis kõik olid suht ühesuguse ülesehitusega või siis "theme'iga".
NFS MW oli ainult see "cheativ, puudulik AI" kes pani ükskõik mis masinaga sust mööda ja võmmid nagu 20 tonnised tangid, muud nagu väga palju ette heita ei olnudki.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xen0n
HV kasutaja
|
28.10.2010 23:42:42
|
|
|
xtr kirjutas: |
Suht segikamminud peab ikka olema, et NFS seeriast realistlikkust oodata NFS on ikkagi funnimise mäng, mitte miski Richard Burns Rally. Aga jah, peale Most Wanted'it on asjalood kehvemaks läinud. |
Selles mängus ei ole isegi midagi funni. Tõsine saast millega üritatakse jälle nutsu taskusse ajada.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
29.10.2010 00:08:35
|
|
|
Autolog on lahe ja motiveerib, aga kuna juhitavus on kräpp ning vastaste rammimine ka kohati ajuvaba, siis tasub seda osta alles siis kui hind on 10 naela.
_________________ PSN: weaselEST |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
29.10.2010 14:16:23
|
|
|
Ma küll enne reliis ei hakkaks mängu halvustama .
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
29.10.2010 14:18:21
|
|
|
Osadel mängudel on ka varem olnud nii et demo on ehtne juust, ent täismäng on vägagi mängitav.
|
|
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.10.2010 15:09:25
|
|
|
loodame siis, et tegemist on mingi beta vms koodi jäägiga mis lasti mingil põhjusel demo'na välja et inimestes tekitada idee, et asi on lihtsalt jura...
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
29.10.2010 15:35:13
|
|
|
iDemon kirjutas: |
Osadel mängudel on ka varem olnud nii et demo on ehtne juust, ent täismäng on vägagi mängitav.  |
Ole nüüd, eks erandeid kindlasti on, kuid need ongi pigem need, mis reeglit kinnitavad.
Aga kindel on see, et demo ja täismängu erinevuseks ei ole kindlasti juhitavus. Ja juhitavus on just asi, mida sellel mängul kiruda saab.
Miks peaks üldse selline gigant laskma välja "vigase" demo? Demo on ju ometi asi, mis antakse tutvumiseks ja loodetakse, et see tekitab inimestele ostu soovi.
angel, kunagi oli üks popp ütlus.. Lootus on lollide lohutus!
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
29.10.2010 15:42:10
|
|
|
Khm. Split/Second, anyone? Lost Planet 2? Demod olid täiesti kohutavad, ent valmis produktid olid vägagi mängitavad.
Halb demo ei tähenda vigast demo, herp derp - vaid varajast buildi. Grow a brain or something Olaf.
|
|
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.10.2010 15:53:22
|
|
|
Idiootne oleks oma toodet reklaamida negatiivselt ja siis loota, et pärast keegi fulli kah osta soovib
Enamasti on demo = full mäng. Väga harva võib olla juhus kus demo'ga pannakse mööda. Ise ei tea ühtegi sellist mängu juhtumit. Split Second demo ei ole proovinud aga Lost Planet 2 oli imo sama jama mida algselt demo'na näidati. Review'd räägivad kah juba asja eest.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
29.10.2010 15:59:47
|
|
|
Lost Planetid on olnud koguaeg veidi teisele maitsele, you either hate it or love it. Nagu Monster Hunterid. (Mainida võib ka et mõlemad on Capcomi poolt action mängud kus sul on vaja strateegiat rakendada et midagi üldse saavutada).
Casual rahvale on see liiga raske, liiga keeruline või liiga vaevanõudev ning tänu sellele on ka enamus ülevaateid väga kriitilise hinnangu andnud. Seega siinkohal = reviews don't mean shit.
Demodes võib vabalt esineda buge või exploite mida full mängus enam ei kohta. NFS'i kohta näeb juba mõne nädala pärast.
|
|
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
29.10.2010 16:09:37
|
|
|
iDemon, loe uuesti mu jutt läbi, pärast seda räägi minu ajust. Nagu ma ütlesin, siis erandeid on, kuid Criterion Games ja EA ei ole kordagi midagi säärast teinud, miks peaks teisiti olema nüüd? Turunduse kohalt kordas angel ilusti mu mõttekäigu üle ja enamus inimestest on sellega ka nõus, reklaam on asi, mis paneb toote müüma, halb reklaam on küll reklaam, kuid usu mind, tootja sellist halba reklaami kindlasti ei taha.
Tegelikult võiksime ju mingisuguse kihlveogi teha, mina väidan, et täismängus on juhitavus sama ja sina ütled, et nad teevad seda mängu mootorit veel ringi ja täismängus tuleb hoopis teine juhitavus?
--(e)--
Lisan juurde, et bugid tehakse muidugi korda, neid parandatakse ju ka ajapikku erinevate mängu uuendustega. Üks asi ongi pisikese putuka kõrvaldamine, teine asi on aga auto juhitavus.. Antud mäng on ju sõitmisele üles ehitatud ja et seda juhitavust kardinaalselt muuta, tuleks vast paljugi ümber teha. Selle muutmise all ei mõtle ma käsipiduri tugevuse reguleerimist või muud säärast.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
29.10.2010 16:11:29
|
|
|
Juhitavus on fine. See et osadele siin see muret tekitab on te enda probleem.
Ma pidasin silmas seda hala mis käib teises NFS'i teemas, isegi joonised on seletuse kõrval.
See mäng müüb suuremjaolt ikka tänu nimele. Olgu see demo nii weird kui tahes.
/ anyway - custom soundtrack full versioonis on confirmed.
|
|
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
29.10.2010 16:13:43
|
|
|
Tuli meelde, et Shifti demos ma ei saanud ka juhtimisega mitte kuidagi hakkama. Täismängu tegin aga läbi...
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.10.2010 17:10:06
|
|
|
iDemon kirjutas: |
Lost Planetid on olnud koguaeg veidi teisele maitsele, you either hate it or love it. Nagu Monster Hunterid. (Mainida võib ka et mõlemad on Capcomi poolt action mängud kus sul on vaja strateegiat rakendada et midagi üldse saavutada).
Casual rahvale on see liiga raske, liiga keeruline või liiga vaevanõudev ning tänu sellele on ka enamus ülevaateid väga kriitilise hinnangu andnud. Seega siinkohal = reviews don't mean shit.
Demodes võib vabalt esineda buge või exploite mida full mängus enam ei kohta. NFS'i kohta näeb juba mõne nädala pärast. |
Lost planet küll midagi rasket ei olnud ja strateegilist
Monster hunter'i kohta ei ülte midagist, PSP peal proovisin ja ei ole minu pirukas. Jube üksluine ja igav nottimine oli. Kuid see vist oligi mängu point seega las olla.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsellu
HV vaatleja

|
29.10.2010 20:42:17
|
|
|
aga sõpru pole vajagi et mängida seda teist demo osa...piisab sellest kui omad kahte psn kontot...minul on usa ja soome oma..
panin nad omavahel sõpradeks...
ja asi toimis...
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.10.2010 21:37:40
|
|
|
tsellu kirjutas: |
aga sõpru pole vajagi et mängida seda teist demo osa...piisab sellest kui omad kahte psn kontot...minul on usa ja soome oma..
panin nad omavahel sõpradeks...
ja asi toimis... |
tea miks ise selle peale ei tulnud
-edit-
proovisin ja ei võta vedu, mälema konto peal tegin selle võmmi jama läbi. Ainuke asi, et ei reganud ühtegi kasutajat ära selle EA jama sisse.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsellu
HV vaatleja

|
29.10.2010 21:49:52
|
|
|
no ma soome kontot ei reganud aga selle usa oma regasin küll...
äkki selles ongi asi... see autolog ongi asja võtmeks ma arvan...
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kohv
HV kasutaja

|
02.11.2010 21:09:11
|
|
|
Demos oli juhtimine minu jaoks imelik... tundus rohkem nagu suunamine. Muidu oli tegemist igati mängitava asjaga.
_________________ PSN: Kurjam
Twitter: @Vahtra |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
asdasd
HV kasutaja

|
03.11.2010 20:04:03
|
|
|
Selle "juhitavusel pole midagi viga, sa ise oled vigane" commenti võiks nüüd küll tagasi ära panna sinna kust ta tuli. Ma olen näinud saasta omal ajal ja ma võin öelda nendest hägustest pixlitest, et tegu on kemmergusse kuuluva juhitavusmudeliga. Kui selline juhtiavus osadele meeldibki siis con-gratz varsti on kõik autokad sellised. Uus PES on nagu FIFA ka, sest oi kui hästi see uimane juhitavus müüb. Miski tekitab mulle tunde, et see juhitavus on tehtud taotluslikult just kinecti pärast selline. Siis ei pane keegi tähele, et puldiga parem või et kõik sõidavad puldiga kiiremini.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riddim
HV kasutaja

|
07.11.2010 20:54:04
|
|
|
Oh jah, see juhitavus on ju õudne lausa, nagu laevaga sõidaks. Loodetavasti võetakse ikka aru pähe ja lõppversioonis sellist asja enam ei näe. Kuidas säherdune pläkk üldse kahe silma vahele võiks jääda? Väljanägemine on muidu ise ilus.
_________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles! |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|