Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kassu
HV kasutaja
|
02.11.2010 10:27:10
MS Wordiga lehe pöördele kirjutamine |
|
|
Tere
Tundub, et olen Wordi kasutamisel ikka suht saabas. Oleks vaja saada tekst nn. tiitellehe pöördele, mitte järgmisele lehele ja ma ei suuda kohe mitte kuidagi välja mõelda kuidas seda teha. Oleks väga tänulik abi eest.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
0 :: |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
kpihus
Kreisi kasutaja

|
02.11.2010 10:30:06
|
|
|
No tehniliselt on tiitellehe pöördel lehekülg nr 2. Kuidas see lk2 sinna pöördele saada, see on juba printimise küsimus, kui kogi juttu mõlemale poolele trükkida ei soovi, võid näiteks 1 ja 2 lk eraldi trükkida, vahepeal käsitsi lehte printeris keerates.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
kassu
HV kasutaja
|
02.11.2010 10:38:06
|
|
|
Tänud vastuse eest, kuid küsimus ongi selles, et see peab ka elektroonilisel kujul olema esimese lehe pöördel, mitte lihtsalt lk nr 2.
|
|
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
02.11.2010 11:10:07
|
|
|
lk nr 2 ongi lk nr 1 (tiitelleht) pöördel, praegu jääb probleem arusaamatuks. Või kuidas sa seda 2D-s ette kujutad?
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
kassu
HV kasutaja
|
02.11.2010 11:22:30
|
|
|
Jah, ta on põhimõtteliselt lk nr2 (sest muidu pole seda teksti tõepoolest näha), kuid wordi faili avades peaks olema näha, et see konkreetne lehekülg on märgistatud selliselt, et see tekst tuleb esimese lehe pöördele, mitte ei ole lihtsalt ülejäänud osa tekstist. Ka üldine lk-de arv ei tohiks sellest suureneda - kui mul on hetkel 60lk ning soovin esimese lehe pöördele midagi lisada, siis mul on ikkagi kokku 60lk, mitte 61 (Kui ma printima hakkan).
Sooviksi teada seda "nippi", kuidas ma saaksin ühe lehe nii märgistada. Keegi seletas mulle, et see peaks olema võimalik. On täiesti võimalik, et see jutt ei vastanud tõele.
|
|
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
02.11.2010 11:37:50
|
|
|
Tundub et sa ei saa päris täpselt aru mõistest "lehekülg". Lehekülg tähendabki ühe paberilehe ühte külge. Igal paberilehel on 2 külge ja ei rohkem. Inimene, kes sult seda nõuab, nõuab sult võimatut, sest ta ise ka ei saa aru, mida ta tahab.
Sul on võimalus printida iga lehekülg igale lehele eraldi (levinuim lahendus) või printida ka ühele lehele 2 lehekülge (nagu raamatutes). Lihtsam variant on teha seda kasutades kahepoolse printimise võimalusega printerit või printida siis lehti kaks korda. Alguses tekst ühele poole ja siis teisele poole.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
kassu
HV kasutaja
|
02.11.2010 11:44:20
|
|
|
Vabandust, leht ja lehekülg läksid sassi. Mõtlesin sõna "leht" ning probleemiks just see, kuidas saaksin printida ühe lehe kahele küljele. Ehk teisisõnu, kuidas saaksin märgistada Wordis teatud osa tekstist nii, et Word mõistaks, et see on vaja printida lehe teisele küljele, mitte eraldi lehele
|
|
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
02.11.2010 11:55:12
|
|
|
Lõputöö/kursusetöö, jah?
Seal ei annagi suurt midagi teha. Cut ja Paste see teisele poole minev leht uude Wordi dokumenti. Siis prindi oma töö ilma selle teisele poole mineva leheta välja ja pärast pane leht, mille teisele poole tahad printida, printerisse (reeglina trükitud tekst allpool). Seejärel võta ette arvutis see teisele poole trükitav osa (see, mille sa Cut ja Paste'isid) ning prindi see sinna printerisse pandud lehele. Kindlasti veendu, et uues Wordi dokumendis poleks sul lehekülje numbreid näha.
Päris paljud üliõpilased on mu juures käinud selle probleemiga ja see "üks-leht-eraldi-failis" tundub ainus lahendus olevat.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
kassu
HV kasutaja
|
02.11.2010 12:03:24
|
|
|
Just, bakatöö ja tervelt 2tk tuli neid teha. Aga suured tänud abi eest, teen täpselt nagu ütlesid
|
|
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
02.11.2010 12:40:54
|
|
|
... kui seda vaja vaid printimiseks, siis selleks on ju "odd/even pages" ehk paaris ja paaritute lehtede printimise funktsioon, kõigepealt prindid ühele poole paaritud ja siis teisele poole paaris
   |
2 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
|