Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] Demon's Souls märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
renhoelder
HV veteran
renhoelder

sõnum 02.11.2010 12:36:42 vasta tsitaadiga

Kes pole veel raatsinud osta, siis ~20 naela eest on mängu küllaga.

http://www.365games.co.uk/ps3-games/demons-souls
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
euforia
Kreisi kasutaja
euforia

sõnum 02.11.2010 13:20:26 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
mõõk terve? mõõk vastavuses statsidega? kui vastupidavus otsas siis ei tehta enamasti midagi relvaga ja funksioonid ei tööta.

Mõõk terve ja statside osas ei tohiks midagi valesti olla -täiendustega broadsword ehk siis see mis sõduril juba alguses peos oli.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 02.11.2010 13:55:02 vasta tsitaadiga

ei mõika ausalt öeldes mida silmas pead... ehk saad kuidagi asja salvestada ja näidata.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 02.11.2010 15:16:48 vasta tsitaadiga

euforia kirjutas:
angel kirjutas:
mõõk terve? mõõk vastavuses statsidega? kui vastupidavus otsas siis ei tehta enamasti midagi relvaga ja funksioonid ei tööta.

Mõõk terve ja statside osas ei tohiks midagi valesti olla -täiendustega broadsword ehk siis see mis sõduril juba alguses peos oli.

mul vahest lööb nii, nagu tahaks vastast lükata(lambist).

ja kas ma sain õigesti aru et Colorless soule on ainult 10 terve mängu peale? ja kuskilt juurde ei saa farmida(Primeval Demonid maas)?
siis küll joga, sest raiskasin ühe ära.

euforia
Kreisi kasutaja
euforia

sõnum 02.11.2010 15:25:06 vasta tsitaadiga

tsitaat:
mul vahest lööb nii, nagu tahaks vastast lükata(lambist)

Kusjuures on jah selline liigutus nagu tahaks lükata või nii, aga reeglina lõpeb see minu mehele paugu sisse saamisega, sest sel hetkel ta ei löö ega ka hoia kilpi ees. Suht häiriv, see liigutus on vist vaid juhul kui mõõk/kilp käes.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 02.11.2010 15:26:14 vasta tsitaadiga

colorless demon soule sai farmida mingi trikiga, wikis kirjas. Aga ideeliselt on neid vähe. Aga milles probleem.. teed mängu läbi ja alustad teise ringiga ning korjad jälle asjad ülesse . Stuff v.a võtmed jäetakse ju alati alles kui new game'i lähed.
tagasi üles
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 02.11.2010 15:59:09 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
colorless demon soule sai farmida mingi trikiga, wikis kirjas. Aga ideeliselt on neid vähe. Aga milles probleem.. teed mängu läbi ja alustad teise ringiga ning korjad jälle asjad ülesse . Stuff v.a võtmed jäetakse ju alati alles kui new game'i lähed.

teise ringiga jääb mu hero alles ? :I

angel
HV Guru
angel

sõnum 02.11.2010 16:15:34 vasta tsitaadiga

eee kõik jääb alles ju. Sa võid oma tegelast level uppida edasi. New game, new game +, new game ++ jne. Mäleta palju kordi sai seda ringi otsast alustada. Iga kord kui alustad on mäng raskem aga pms kõik algab otsast peale. Kõik asjad jäävad sulle alles v.a võtmed ehk siis esemed mis mängus mingit "tähtsust" edasi saamise osas omavad.

Wiki icon_wink.gif

tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 02.11.2010 17:12:41 vasta tsitaadiga

ei ole iga kord raskem, new+ ja new++ olid sama igatahes.
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 02.11.2010 17:19:40 vasta tsitaadiga

NG+      Increased difficulty by approximate 40% compared to NG assumed your CT is neutral.       + 40%
NG++     Increased difficulty by approximate 8% compared to NG+ assumed your CT is neutral.       + 51.2 %
NG+++    Increased difficulty by approximate 8% compared to NG++ assumed your CT is neutral.       + 63.3 %
NG(4+)   Increased difficulty by approximate 8% compared to NG+++ assumed your CT is neutral.   + 76.4 %
NG(5+)   Increased difficulty by approximate 8% compared to NG(4+) assumed your CT is neutral.   + 90.5 %
NG(6+)   Increased difficulty by approximate 8% compared to NG(5+) assumed your CT is neutral.   + 105.7 %
NG(7+)   Increased difficulty by approximate 8% compared to NG(6+) assumed your CT is neutral.   + 122.2 %
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 02.11.2010 18:32:03 vasta tsitaadiga

muidugist ei tundu new game ++ enam raskem kui tegelane on õigesti genereeritud ja mingi "ülim" jõmm. Pms jooksen enamus leveleid juba läbi. Paar vastast on sellist, et kui hoolas ei ole ja pihta saad siis on kööga.
tagasi üles
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 11.11.2010 02:56:48 vasta tsitaadiga

sain läbi ! icon_smile.gif mingi 50+ tundi kulus. Nüüd hakkan vaikselt 100% trohveed sebima.
Kurat colorless kive on joga saada :/ need vaglad ka ei respawninud.
aga jah..

Kahju, et otsa sai ja ootan huviga uut osa.
Ps. miks see naine mu auku lükkas :I

warsteine
HV kasutaja

sõnum 11.11.2010 12:51:48 vasta tsitaadiga

Sarin kirjutas:
sain läbi ! icon_smile.gif mingi 50+ tundi kulus. Nüüd hakkan vaikselt 100% trohveed sebima.
aga jah..

Primeval deemonid (need, kellelt colorless demon soulid kukuvad), spawnivad vaid siis kui su WT läheneb mustale. Kui sa vagla maha koksad siis su WT automaatselt tõuseb, ehk siis ta spawnib uuesti kui sa WT-ga manipuleerid.
Naine lükkas su auku, kuna sinu saatus oli Nexuse all 'Old One'-ga asjad ära klaarida.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 11.11.2010 13:05:15 vasta tsitaadiga

warsteine kirjutas:
Sarin kirjutas:
aga jah..

Primeval deemonid (need, kellelt colorless demon soulid kukuvad), spawnivad vaid siis kui su WT läheneb mustale. Kui sa vagla maha koksad siis su WT automaatselt tõuseb, ehk siis ta spawnib uuesti kui sa WT-ga manipuleerid.
Naine lükkas su auku, kuna sinu saatus oli Nexuse all 'Old One'-ga asjad ära klaarida.

tnx. eks ma hakkan siis enekaid tegema : )

aise
HV Guru
aise

sõnum 11.11.2010 13:27:35 vasta tsitaadiga

warsteine kirjutas:
Sarin kirjutas:
aga jah..

minu teada on need deemonid 1 kord ainult, võid uuesti mustaks teha aga ta ei tule enne taasi kui NG+
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 11.11.2010 13:58:39 vasta tsitaadiga

demon souls wikis on mingi nipp kuidas colorless demon's soulse farmida. Ideeliselt vist saab seal kõiki asju farmida mida upgrade'ideks vaja. Omal on suures puuduses mercury stone'id. Jookse ringi 3-x maailmas aga ikka ei saa neid piisavalt mida vaja. Peab vist lucky upgrade'ima icon_neutral.gif
tagasi üles
warsteine
HV kasutaja

sõnum 11.11.2010 14:48:29 vasta tsitaadiga

Aise, ma ei tea kas oli glitch, aga ma sain 2x ühe läbimängimise jooksul samasse osasse spawnida.

Farmimise kohta nii palju, et üle ei tasu end leveldada nagu ma enda tegelasega tegin - ma ei leia enam teisi mängijaid kelle maailma invadeda icon_lol.gif
tagasi üles
euforia
Kreisi kasutaja
euforia

sõnum 14.11.2010 00:51:09 vasta tsitaadiga

Selline jama, et andsin Stonefang tunnelis kaupmehele mõõgaga pikki kukalt kogemata ja nüüd vana kole pahane ja muudkui vehib oma kaikaga.
Kas on võimalus, et see päss veel maha rahuneb, või pole muud kui lõpp peale teha?
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 14.11.2010 01:01:53 vasta tsitaadiga

minuteada kui 1x annad ja ta sind hoiatab, kallale ei tule siis OK. Mine tagasi nexsusesse ja pärast tagasi. Aga kui tüüp kallale kipub stabiilselt siis vist asi kööga. Pead next play thro korral ettevaatlikum olema.
tagasi üles
euforia
Kreisi kasutaja
euforia

sõnum 16.11.2010 19:27:51 vasta tsitaadiga

No näib et on kööga... kahju, peab kive farmima hakkama.
tagasi üles
warsteine
HV kasutaja

sõnum 11.02.2011 23:19:46 vasta tsitaadiga

Dark Soulsiga seoses tekkis jälle himu mängida. NG+++ käsil siis ja tiksus just 102 tundi kah täis. Lisaks veel üks tegelane 32-tunnise pagasiga ning teine 12-tunnisega.
Üks hetk oli vaja HDD tühjaks teha, millega kadus ära üks 74-tunnise ning üks 89-tunnise pagasiga tegelane.
Päris korralik aeg on ikka läinud DS alla icon_biggrin.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 12.02.2011 00:16:25 vasta tsitaadiga

Hiljuti tegin endale 3'nda tegelase veel juurde. Ja peaks ütlema et kui asja mingi +4x läbi teinud siis on suht ... üli kerge mänguga tegemist isegi 0'ist alustades. Samas väiksemgi viga ja oled kohe kutu icon_razz.gif

Üks tegelane on level 15x midagist. Teine 79 ja kolmas on varsti 60'ne leveliga (seda vaid paar korda mängides icon_biggrin.gif ). Kõige kergem on mängida minuarust tegelasega kes oskab väga hästi vibu kasutada, on hästi mobiilne ehk siis rullub kiirelt vastase löökidest eemale ning kasutab mõnda kiiret ja väga asjaliku mõõka (siiani leian et northern regalia on parim mõõk samas magic statiga kasutan mingit Falchion 'it mille saab level 4-1 musta luukere käest + upgrade'id hiljem peale.

Dark souls võiks veelgi sisukam ja raskem tulla... õiglaselt raske mitte cheativalt raske nagu tänapäeval 95% mänge on kus üritatakse välja vabandada dev'ide saamatust AI'd progreda ja leveli disaini teha + testida thumbs_down.gif

Demon Souls wiki's juba ka väike "märge" üleval, et Dark Soulsile ehitatakse juba sarnast wiki süsteemi http://forums.demonssouls.info/viewtopic.php?f=28&t=6385 banana_dance.gif

tagasi üles
warsteine
HV kasutaja

sõnum 12.02.2011 01:11:58 vasta tsitaadiga

Mu peamine tegelane on soul leveliga 199 icon_biggrin.gif oleks 200 täis aga sain mingi aeg soulsucki osaliseks. Ma kasutan nüüd täis darksilver turvist (Garl Vinlandi set) koos Northern Regaliaga ja Large Brushwood kilbiga, samas uuendan Darksilver kilpi kuna too on parim kaitse maagia eest. Vastupidavust on piisavalt et sell suudaks ringi ka rulluda. Samas on magic ja miracle lahtrid ka kõik olemas, et parimad loitsud ja imed oleksid tagataskust võtta kui vaja (mõni boss on niimoodi 1-2 shoti vääriline).
Üritan trofeesid noppida, aga kuradima raske on mõni ikka icon_razz1.gif .

See on igati asjalik, et Dark Soulsile samasugune wiki tuleb - on kuhu pöörduda kui jama käes beer_yum.gif .
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 12.02.2011 02:57:20 vasta tsitaadiga

kui tark idee üldse on teha vennikesest selline "kõike oskaja" ? selles mõttes et kui level up'id end pms igas asja a'la 40 peale siis saad ju ideeliselt ikka peksa mingilt vandilt kes on keskendunud vaid ühe kindla suuna peale. Ehk siis su vend suudab küll kõike aga teine saab sust ikka jagu kuna suudab ühte asja ja hästi. Endal on vennike jäänud str ja dex peale rohkem + end ja eluriba hästi pikaks aetud. Ei näe sellel maagila enamasti mõtet. Üks tegelane on sellele suunatud ja mäletan kuidas ma seal 3 'nda maailma lõpus sattusin sellega nn "bossiks". Madistasime nii kaua kuni mul kõik asjad olid purud ning ei olnud mu maagiast tuhkagi kasu kuna tüüp healis end kohe ära... nagu minagi icon_lol.gif ja võitsin ainult tänu sellele, et suutsin spämmida kõige kiiremini lööke ja maagiat ehk siis tüüp ei saanud enam õieti püstigi tõusta icon_lol.gif

... ideeliselt võiks siiski mingi chat uude ossa tulla.. kohati on suht masendav näha kuidas coop'is mingi vant suitsiidi teeb ja ei saa isegi käratada talle, et mõistusega asja võtaks icon_neutral.gif

Armor'il võiks kah mingi point olla. Olen proovinud mitut tüüpi armorit seal mängus ja imo on seal suht mõttetud nad kõik või siis kõik enamvähem samal tasemel. New game +++ või mäletagi mitmes ring mul seal on kehtib igatahes reegel, nagu ka ideeliselt algselt esimest korda mängides, et ära pihta saa ja vsio. Nii kui pihta saad oled kas kutu või enamus elud kadunud vaatamata sellele mis armorit kasutad. Ainuke asi mis veel päästa võib on kilp ning see kui tugev su tegelane on ehk siis kas suudab vastu pidada seal kilbi taga või mitte.

tagasi üles
warsteine
HV kasutaja

sõnum 12.02.2011 12:25:39 vasta tsitaadiga

No mul on elusast peast 1500 hp, põmst mitte miski peale Firestormi ei võta seda lühikese ajaga 0 peale, mis annab mulle omakorda buffertsooni võitluseks valmistumiseks. Erinevatel turvistel on erinevad omadused ning need annavad tunda ka nt Gloom setil on kõrge vastupanu haigustele, katkule, mürgile (seega kasuta valley of defilementis), Old King's turvisel on kõrge vastupanu tule vastu (kasuta Stonefangis), Darksilver turvisel on kõrge vastupanu maagia vastu (ükskõik kus mujal).

Praktiliselt miski ei 1-shoti mind (isegi mitte Dragon God) kui saan isegi laksu sisse siis kui kilp maas. Lisaks on Large Brushwood shieldil võimalik Guard break reductionit tõsta 80% peale (100 max), ehk siis peaaegu miski ei löö mu kilpi maha. Teisalt sain valmis nüüd Darksilver shield +5, millel pole küll nii hea break reduction, küll aga on 100% kaitse maagia vastu.

Maagia on väga hea teatud olukordades, pvp-s eelistan pigem meleed. Nt firestorm põmst 2-shotib Leechmongeri, Homing soul arrowd 3-shotivad Tower Knighti (kui tabad näkku), Adjusticator on võimalik fireballiga kuskil 6-7 lasuga maha võtta enne kui ruumi alla laskudki üldse, Phalanx 1-shotid firestormiga, Penetrator läheb kuskil 6-7 homing soul arrow-ga maha + mitmed bossid on nõrgad mürgi ja surma pilve vastu.

Pvp-ga on see, et mu SL on nii kõrge NG+++ kohta, et praktiliselt keegi ei tungigi mu maailma :p.

Mina ei poolda vaid ühe atribuudi kasvatamist, sest on vähe relvi mis reaalselt su potentsiaali ära ka kasutavad, iga punkt kõrgematel tasemetel annab nii vähe dmg juurde lihtsalt. Muidugi kasutatakse nt Homing soul arrow-d, mis stackib magic statiga, aga selle vastu on dark silver shield. Teisalt on firestorm, millel on fikseeritud dmg ning mis ei sõltu millestki muust vaid kas sul on piisavalt mana.
Kui ma mingi vibumehe vastu satun siis pole üldse probleemi, mul vastupidavus nii kõrge et ajan lihtsalt nurka.
Teise melee vastu ongi kõige raskem mängida, eriti sellid kes oskavad korralikult dual wieldida midagi väga kiiret. Aeglaste vastu võtan lihtsalt maagia appi.
Kuigi ma ei spetsialiseeru millegi kindla arendamisse, siis põmst mul on võimalik ikkagi olukorraga kohaneda ja vastane lihtsalt outlastida icon_biggrin.gif .

Chati osa niiväga kommenteerida ei oska, kuna üsna harva leian üldse võimaluse kedagi endale co-opi võtta thumbs_down.gif .
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 12.02.2011 15:22:19 vasta tsitaadiga

Tegin eile õhtul katse, mehe hp level on minuteada 45. Armor on see old kind dorian kuna sellega suudan kiirelt rulluda kui mõõk, flame kilp, võlu keppike, vibu on equip'itud. Läksin new game +++ (tõesti ei mäleta, tea kas kusagilt vaadata ei saa kas on +++ või ++++) sellele kuramuse tower knight'ile pikki varbaid andma. Ja olin 1sec surnud. Tüüp lihtsalt andis ühe hoobi jalaga vastu maad ja kõik elud otsas. Isegi need väiksed ahvid kes vehivad oma toigastega enne teda tapsid paari hoobiga ära. icon_lol.gif Ehk siis pihta ei tohi absoluutselt saada millegagi kohe kutu. Aga samas kui ise saan esimese hoobi anda on ka kõik maa ja ilm siruli. Mage'iga enamasti kasutasin seda "kaitse spelli" mille sai vist tower knight "soulsi" eest ja sellega tõesti sai new game 'is (+'is ei ole proovinud) kenasti hakkama ilma et oleks keegi lömastanud. Tule vastu ei kaitse ka midagi, korraks sain säuhaka sellelt lendavalt tondilt kes taevast alla sajab kui sillal jooksed ning olin ühe hetkega kadunud icon_lol.gif Maailm on "white" 'i poole suunatud. Kui läksin natuke "dark" maailma siis oli asi veel jubedam icon_biggrin.gif

Selline kogemus enamvähem terve mängu jooksul erinevate tegelastega kui armor peal ja ei kasuta ühtegi spelli. Sisuliselt selle põhjal väidan et armor on peaaegu mõttetu või siis ei ole suure tähtsusega. Kilp, mõni spell, rullumine ja kiired jalad ning mitte pihta saamine on parim kaitse. Ehk siis kui eest joosta ei jõua vms langesid rünnaku ohvriks ürita ära rulluda, kui ei õnnestu siis kilp ette ja loota parimat. Flame shield on päris asjalik hea tegelasega kui see lõpuni upgrade'itud. Samuti mõned spellid kui kasutad maagi. Ehk siis jah kilbid aitavad. Aga mida edasi mängus lähed seda vähem neist tolku on. Dragon God lõi minuteada mind iga tegelasega sisuliselt kohe siruli seega tuli kasutada kavalust ja väledaid jalgu, et üldse ellu jääda. Kuigi kõige esimesel läbimise korral ei rünnanud tüüp mind üldse ja jalutasin selle leveli läbi, üldse oli mul esimest korda kahtlaselt palju buge ehk siis mängu tegelasedki ei ilmunud sageli sinna kuhu pidid.

Muideks maagiaga on üks hea konks -> kui sul mingi über power firestorm siis sellega võib nii mõnegi algaja pvp paari hoobiga maha võtta. Isegi kogenuma playeri kui kohe jaole saad ja tüüp ei jaga matsu et hakatakse põrandat kütma. Ühe sai sedasi 3-2 maailmas tulel röstitud nõnda et tüüp kukkus kogemata lüüa saades üle mapi serva :lol Igakord ei aita aga ise sain nõnda new game'is sellest 1 maailma bossist jagu et spämmisin seda paar korda ja vsio. Vastasel juhul sain suht kiiresti otsa. Mingid armor spellid olid kah peal kuna vastasel juhul ei olnud ta löökide eest kaitset.

Vibud on ainult AI tapmiseks asendamatud tööriistad. pvp jaoks on vibu mõttetu kuna nooled lendavad aeglaselt ja enamus vastavad sellega maagiga või siis mõõgaga. Sellist asja nagu kahes käes mõõgad venda pole kohanud vist... suht kergelt aga maha löödavad, usun. Dual wild ei anna minuteada eriti kaitset ehk siis sa ei plokki eriti lööke ära. Ise proovisin vahepeal ja loobusin kuna ei olnud asjast tolku. Kiire säuhakas mõõgaga ja liduda oli palju parem taktika. Ja kilpide kohta -> ei ole kohanud ühtegi mängijat kes kannaks kahte kilpi kaasas ja oleks nad pannud endale vahetatavate relvade hulka. Seega ise kasutan flame kilpi mis saab 1-1 maailmast traakoni saba alt. Ja ei ole sellest midagi tolku kui teine sul selle puruks peksab icon_lol.gif Seda on juhtunud päris mitu korda ning isegi VIST teistel asju sodiks löönud. Kõige vajalikum on see ed'i teritus kivi ja siis hea mõõk ja palju heal'imiseks vajalike asju.

Ei ole väga palju pvp tegelenud aga omajagu siiski... kurb et kas ei tähta su soul märki või ei taheta kutsuda aga jah.. peab vist jälle invade'ima hakkama. Kuigi olen sattunud viimasel ajal mitu korda mingitesse 2-3 suurustesse gruppidesse ja siis on suht kurvad lood icon_lol.gif

Statside kohapealt -> minuarust mäng võtab suht tõsiselt seda kuidas sa leveldad ülesse. Seega kui sul ikka mingi vant kellel dex sõltuv relv ja tal on see põhja krutitud sulle ühe hoobi annab siis usuks, et sa oled ka siruli maas. Ise võtan northern regaligaga suht kiiresti kõigil elud maha. Ja see et ta seal üritab otsustada kas on maag või sõdur on ta enda mure kuna ma niidan suht kiiresti ta maha. Aga kui mingi str statsiga vant tuleb mulle lihakirvega kallale on suht kurvad lood... olen päris kiiresti nõnda kaodanud järjest ühele tüübile (kutsusin tagasi rematchiks icon_razz.gif ).

Muideks mis level sa oled? Ja mis maailmas ? Endal see punane kivi olemas, kui soovid võin väljakutse esitada ja paar pvp madinat teha beer_yum.gif

Pean vist uude new game'i minema kuna antud hetkel pakub vaid huvi pvp kuna ülejäänud mäng on juba liialt läbi mängtud, kuigi kõiki relvi ei ole kätte saanud. Raskusi on pure white'i saavutamisega, tean peaks offline'is mängima.

tagasi üles
warsteine
HV kasutaja

sõnum 12.02.2011 15:49:28 vasta tsitaadiga

Mul on konstantselt pure white tendency igas maailmas ja pure black character tendency. Tower knight kui jalaga tammub siis võtab mul halvimal juhul poole hp-st maha, ainult üks tema spetsiaalrünnak - paneb oma kilbi horisontaalsesse asendisse (vertikaalse asemel) ja tõmbab ilgelt laia slami mööda maad - võib mind 1-shottida ja selleks puhuks on mul ka one time resurrection icon_razz.gif . Too punane draakon sillal võtab mul ühe sähvkaga aint 1/4 hp-st maha kuskil.

Dragon God algselt ei tapa ainult Knight klassi selli uue mängu ajal 1 löögiga ära kuna tal kohe alguses üks parimaid turviseid. Mul on aga lihtsalt vitality nii kõrge ja ma teen seda osa enamasti üldse paljalt (et kui suren siis turvis ei kannata). Kui surengi on one-time res.

Statside ja relvade kohapealt, no Northern Regalia on fikseeritud dmg-ga relv - staatiline atribuutidest mittesõltuv dmg + char tendency dmg (mistõttu ma pure black olengi). Lihakirvega on aga sellised lood, et kui su str/faith jõuavad teatud tasemeteni (kuskil 40-50), siis iga juurdetulev punkt atribuutidesse annab juurde vaid 2-3 dmg punkti, samas punkti ostmine maksab mul nt juba ligi 300 000 hinge. Lihakirves aga pole ainuke selline relv, teistega on samamoodi (lihakirve str kordaja on veel S-klass ehk parim). Ses suhtes minu meelest vähemalt ühte atribuuti lahmida ei ole mõttekas, saad kokkuvõttes vb 100dmg punkti jagu dmg juurde, ent jätad osa potentsiaali kasutamata teiste atribuutide näol.

Dual wieldi puhul on omad konksud, nt epee rapiir ja paring pistoda kooslus, õigesti kasutada oled jõhker püss pvp-s.

Sa ei saa kahjuks mulle väljakutset esitada, ma pelan Korea versiooni icon_lol.gif

Mul hetke eesmärk on saada end nii kõrgeks, et saaks täis Darksilver turvises ringi joosta, vehkida lihakirvega ja kanda Large Brushwood kilpi ning samas suuta ka rulluda. Seejärel hakkan str ja magicut kordamööda laksima üles.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 12.02.2011 15:52:04 vasta tsitaadiga

.. siis mängid sa offline'is kuna online'is pure white'i hoida on 100% võimatu. Selles mõttes, et iga kord kui mängu kinni paned ja uuesti käima siis syncitakse su world tendency serveri järgi paika. Ehk siis enamus ajast on ta seal white 'i suunitlusega. Endal on Euroopa versioon uk'st ostetud ehk siis see "special" edition koos nänniga thumbs_up.gifthumbs_up.gif

Veider et sul nii vähe hp'd läheb... mis levelil sul see värk üldse on? Või on sul mingid spellid peal mis sind kaitsevad? Ise ei hoidnud kordagi kilpi rünnaku suunas vaid proovisin mis juhtub siis kui lihtsalt pihta saada.

Kurb et sul korea versioon... muidu oleks tahtnud näha mis tont sul seal valmis tehtud on beer_yum.gif

tagasi üles
warsteine
HV kasutaja

sõnum 12.02.2011 16:16:07 vasta tsitaadiga

Nüüd mul on SoulLevel 200 käes. Ei kasuta mingeid spelle kaitseks (one-time res ei lase midagi muud kasutada)

Ei ma ei mängi offline-s, vb Korea versiooni ei mängita enam eriti või ma ei tea, aga kui ma ühes osas kasvõi esimese bossi maha löön siis tolles osas on selleks läbimängimiseks PW tendency.

Oleks ka Namco publitseeritud varianti tahtnud, aga mis seal ikka. Mul lahedad hieroglüüfid karbil see-eest icon_biggrin.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 12.02.2011 16:41:23 vasta tsitaadiga

pidasin silmas et kaugele sul see hp level aetud on, endal mäletamist mööda 45 ja kui soul formatis olla siis ei ole ta tea mis hea mahuga tõesti. Vahepeal sai lucky kõvasti ülesse kruvitud kuna oli vaja ühte maavara farmida seega jäid teised skillid natuke tahaplaanile.

Siis arvatavasti jah ei mängita eriti seda versiooni kuna online'is on pms võimatu mängu tagasi tulles leida enda eest PW 'i. Ise ei ole siiani paari asja lahti: 3 maailas mingid kivid ühes kohas ees kuigi sain torni otsast võtme kätte aga kivid jäid ikka seal ette + 5 maailmas üks phantom kellelt saab blind mõõga. Vahest on ka juhtunud, et lähen mängu ja kõik on kuramuse PB suunitlusega. Siis muutuvad asjad eriti karmiks thumbs_up.gif

tagasi üles
warsteine
HV kasutaja

sõnum 12.02.2011 17:08:03 vasta tsitaadiga

No mul on HP 1500 punkti, vitality on 50, ma mängin alati elusana nüüd mitte hingevormis.
Nojah Korea versioon oli 2009 keskpaigas juba väljas, praegu 2011, eks mängitavus ole vähenenud kindlasti + dark souls ju ka tulemas varsti.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 13.02.2011 01:05:20 vasta tsitaadiga

Enda statsid hetke seisuga->

Vit 45
Int 14
End 40
Str 35
Dex 45
Mag 14
Fai 16
Luc 25

Ainuke asi, et ei saa aru millises mängus ma olen... Üritasin vaadata korjatud bosside hindege järgi ja seal osasid tunduks nagu 3tk olevat juba ehk siis olen hetkel vist New Game ++++ 'is.
Mis kaitseid sa täpsemalt kasutad? Endal küll nõnda et kui ilma enesekaitseta (kilp, spell vms) natukenegi pihta saad lendavad suht kiiruga pooled elud minema... ja suht kiiresti saab hukka. Isegi 1-2 sillal need tulega vehkijad suutsid mu elud paari hoobiga suht koht 20 hp peale viia.

tagasi üles
warsteine
HV kasutaja

sõnum 13.02.2011 16:21:44 vasta tsitaadiga

Mul on
Vitality: 50
Will: 40
Edurance: 45
Str: 41
Dex: 15
magic: 40
Faith: 36
Luck: 11

Ma ei kasuta mingit kaitset peale turvise. Mul on pidevalt one-time res peal, see välistab teise miracle-i efekti ja maagia poole pealt pole ühtegi kaitsvat.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 13.02.2011 16:53:12 vasta tsitaadiga

mnjah, eile mängisin natuke jälle siis oma kohe kohe 160 levelile jõudva tegelasega ja kuramuse tapvaks muutus asi kui pihta sain. ei mõista kuidas su olukorda kus -> "vahet pole kas saan pihta või mitte" . Endal oli pms kui pihta said siis olin suht õnnelik, et elud alles jäid. Seda muidugist teatud vastastega. Mingi üksik vastane muidugist midagist teha ei suutnud v.a ligemale pooled elud maha kruttida kui sai oma "hea" hoobiga kirja. Näiteks need punaste silmadega rüütlid enne bossi... pani oma odaga paar sirakat ja oligi mul aeg nurka healima joosta. Muidugist kilp ees ei olnud probleeme v.a teatud black phantomid mis mängu poolt juhitavad. Üks oli nii kuramuse kõva klibiga vastas et lõi minu oma pooleks ja siis oligi vaid üks "hit and run" taktika kasutuses kuna tüüp litsus mu kohe laiaks kui jaole sai icon_lol.gif

... nüüd suht raske level up'i teha. Ligemale 180 000 soulsi pead kogu aeg kaasas kandma, väike viga ja vsio beer_yum.gif icon_lol.gif

Kurb, et eriti coop'i ei toimu eriti aktiivselt. Tiah kas osad ei kutsu või siis ei nähta su sinist lärakat. Ise võtan alati kellegi kaasa kui näen kedagi ootel.

tagasi üles
warsteine
HV kasutaja

sõnum 14.02.2011 18:37:25 vasta tsitaadiga

Nooh mul on uus punkt atribuutidesse 300 000 hinge väärt juba icon_biggrin.gif

Edit: proovisin siis melee dmg maxida jälle. Meat Cleaver + Morion Blade + Clever rats ring + Light Weapon = ~1400 melee dmg icon_biggrin.gif
Northern Regalia puhul oli tulemuseks ~1320

Muideks, angel, sul oli Luck kõrge eksole. Soovitan sul Blueblood Swordi proovida siis. 18/18/18/18 on vaja et vehkida sellega, kordajad ei ole ka teab mis suured D/-/E/E aga ta saab boonus dmg luck statsist. Base dmg on 200
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 23.02.2011 09:20:29 vasta tsitaadiga

kellelgi siin müüa pole seda mängu plaanis?
oleks huvi enne proovida ja siis ilmselt osta [kui asi vastab ootustele]

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
warsteine
HV kasutaja

sõnum 23.02.2011 22:06:24 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
kellelgi siin müüa pole seda mängu plaanis?
oleks huvi enne proovida ja siis ilmselt osta [kui asi vastab ootustele]

Ega keegi väga seda müüa raatsi ma usun, tegu ikka väga väärt mänguga thumbs_up.gif . Lihtsam oleks kuskilt ise tellida või siis järge oodata. Edu ostuga.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 24.02.2011 02:32:31 vasta tsitaadiga

Ma tahaks laenata enne ostu - anyone? Tulen järgi ja toon tagasi, saab pandi ka kui vaja [tallinnas]
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
warsteine
HV kasutaja

sõnum 09.03.2011 16:50:28 vasta tsitaadiga

Haruldane, progames-is on üks kasutatud eksemplar müüa: http://www.progames.ee/product_info.php/cPath/279_281/products_id/143308
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 09.03.2011 17:09:27 vasta tsitaadiga

OT:
warsteine, hind paraku poole kallim kui UK-st uus tellida thumbs_down.gif

tagasi üles
warsteine
HV kasutaja

sõnum 09.03.2011 17:24:38 vasta tsitaadiga

Pole hindadega väga kursis, võib nii olla küll. Ma lihtsalt suunasin tähelepanu faktile, et Eestist ka mõni eksemplar üldse saadaval on icon_smile.gif .
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 09.03.2011 19:31:14 vasta tsitaadiga

sellise hinnaga vist sain omal ajal uk'st koos postiga selle "phantom" vms editioni. Väärt ost beer_yum.gif
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 09.03.2011 19:56:17 vasta tsitaadiga

http://www.zavvi.com/elysium.search?searchFilters=&search=demon's+soul 17.95€
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
Timoo87
HV vaatleja
Timoo87

sõnum 02.04.2011 18:59:23 vasta tsitaadiga

Pärast selle teema läbi lugemist olen ma kindel, et ma ostan järgmisena selle mängu.. Ma loodan, et see shopto netis enne otsa ei saa. Ja keegi siin hirmutas, et 2011 aastal lülitatakse sellel mängul serverid välja, ega see ometi tõsi ole? :S
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
asdasd
HV kasutaja
asdasd

sõnum 02.04.2011 19:35:49 vasta tsitaadiga

Peale 25 juuni 2011 on neil õigus 30 päeva ette teatada ja server sulgeda.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
NekoRobin
HV kasutaja

sõnum 02.04.2011 19:42:28 vasta tsitaadiga

Selle ajaga peaks sul mäng vist juba läbi mängitud olema ja kui pole siis ilma onlineta peaks seda ka olema võimalik mängida icon_biggrin.gif
angel
HV Guru
angel

sõnum 02.04.2011 21:00:46 vasta tsitaadiga

ilma online'ita on võimalik mängida aga online lisab asjale vürtsi. Lahe on näha, et maailmas eksisteerib ka teisi tegelasi ja pinge on peal, et iga hetk võib sind keegi invade'ida ja kogu su saavutused laiaks litsuda. Lisaks coop on mängu üks väga hääd omadusi.
tagasi üles
asdasd
HV kasutaja
asdasd

sõnum 04.04.2011 11:02:25 vasta tsitaadiga

Nädalavahetusel alustasin esimest korda selle mänguga. Võtsin suva järgi class'iks "Wanderer" (netist lugedes polevat üldse hea valik algajatele). Jõudsin eile õhtuks 3-1 maailmasse (mis on tõsine ajuderagistamis-labürint, kuna ei leidnud ühte võtit). Maha sain phalanxi, tower knighti ja spiderbossi ilma suurema vaevata (viimane oli eriti lihtne). Selleks, et veidikenegi laksu jagada pidin lugema 3 eri wikit ja paari guide'i, kuid nendes pole ka kõike kirjas - osad asjad ei kattu üldse isegi samas maailmas olles.
Ühesõnaga mõtlesin, et äkki kogenumad võivad aimata/aidata seletada, mis võis juhtuda mul Ostrava'ga 1-1'es. Aitasin teda tappes kõik tondid samas maailmas, siis tüüp hakkas liikuma (ära minema kuhugi), jälitasin teda paar tunnelit ja peale seda läksin tagasi nexusesse, sest kõik muu oli seal tehtud. Peale nexust jätkasin 1-2'ga, kus jutu järgi pidi kohe esimeses ruumis ostrava mind ootama, kuid see koht on tühi. Peale tema päästmist pole tüüpi mitte kuskil rohkem näinud. Jalutasin mitu korda 1-1'e veel läbi, et äkki mõni NPC tappis ta ära, kuid kuskil pole laipa näha. Tema spawn kohas pole ka midagi. Lugesin wikist, et kui mäng kinni panna ja uuesti peale seda tema spawni minna siis peaks laip seal olema, kui ta juhuslikult kuskil suri - laipa pole.
Niisiis kas on mõtet jätkata kui ei saa Mausoleum key'd (Demonbrandt ja Old King Doran).
Samas sain 1-1'es pure white tendency ja niitsin selle executioner naise maha ning sain draakonite juurest kraami (shield+sõrmus). Pmst seni pole esimesest relvast (Falchion+4) paremat veel leidnud ja ülejäänud gear ka selline poolik - kasutan leather armorit veel, et saaks roll'ida (tõmbab equip weighti alla).
F'ed up, ma tean, aga kui keegi oskab seletada, kas Ostrava (ja mausoleum key) on piisavalt vajalik, et katkestada playthrough ja alustada uuesti, siis oleks ülitänulik icon_biggrin.gif
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 04.04.2011 11:08:44 vasta tsitaadiga

Keegi playeritest võib sulle ju selle võtme lihtsalt droppida ka. No problems. icon_razz.gif
Soul-level võib olla kuni -/+ 10 levelit et saaks ühte ilma kokku tulla.
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
asdasd
HV kasutaja
asdasd

sõnum 04.04.2011 11:20:25 vasta tsitaadiga

Ok, pean leidma kellegi, kes on nõus mausoleum key'd laenama ja siis veel +/-10 soul leveli saavutama temaga... tundub near-impossibru.

Ja selleks, et lihtsamini pure white tendency't saada ongi normaalne tappa ennast nexuses ja bossid hingena teha? Pole erilist pointi näinud mitte-hingena ringi käia seal - suremine tõmbab 30% black tendency kohe..
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] Demon's Souls mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.