Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vunts
HV vaatleja
|
15.10.2010 20:42:55
Probleem Sata kõvaketta lisamisega |
|
|
Ostsin täna Arvutikeskusest selle kõvaketta. Varasemast ajast on kasutusel kahe partitsiooniga Samsungi ketas.
Probleem on siis selles, et kuigi uus ketas on korralikult ühendatud, ja bootides tunnustab seda primary slave drivina, ent my computeri all ei ole seda näha.
Device Manageri näitab, et "device is working properly". Aga kui minna sealt "volume" alla, ja populate valida, siis kirjutab, et:
type - unknown
status - not initialized
partition style - not applicable
Ei tea, kas on veel mingit lisainfot vaja anda, aga ma tõesti loodan, et mul mingi väga basic asi kahe silma vahele ei jäänud.
Aitäh!
EDIT: olen vaadanud allolevat teemat, mis tundub olevat kas sama, või vägagi sama probleem, aga mul on XP (proovin veel leida seda õiget kohta)
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=466680
|
|
tagasi üles |
|
 |
xecroy
HV kasutaja

|
15.10.2010 20:54:55
|
|
|
Pead täpselt sama tegema mis selles teiseski teemas, ehk siis My Computer ikoonil parem klikk, sealt võta manage ning sealt võta disk management ning lisa oma ketas.
_________________ Kõige suurem pidur on alati ketas. Naudi inimväärset elu, osta SSD! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
vunts
HV vaatleja
|
15.10.2010 21:02:44
|
|
|
Okei, tunnistan eksimust omalt poolt. Ma tahtsin pidevalt my computeri alt leida lahendust...Otsisin sealt alt "manage" nuppu.
Tänan selgituse eest. Sain probleemi lahendatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tarme
HV kasutaja

|
31.10.2010 23:49:29
|
|
|
Mul on uue WD CAVIAR GREEN 1.5TB kettaga selline mure, et ketta ühendamisel ja arvuti käivitamisel ei taha masin Windowsi (Win 7, 64-bit) käivitada, vaid pillub errorit "NTLDR is missing. Press ctrl+alt+del to restart". BIOSis näitab ketast ja bootimisel on valitud esimeseks see ketas, kus Win7 peal on. Mis ma tegema pean, et masin koos selle kettaga korralikult tööle saada? Edasi oskan juba ise tegutseda, aga mõistus ei käi üle, et miks ta seda errorit näitab. Tundub, et tahab bootida valelt kettalt, kui see uus külge on pandud. Eemaldades ketta, läheb Win7 ilusasti tööle. Kastis on varasemast veel paar ketast ja nende lisamisel probleeme ei esinenud.
_________________ Liigne agarus on ogarus. |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
31.10.2010 23:51:24
|
|
|
tarme, pane kettad külge ja vali biosist milliselt kettalt masin end üles lugema peab.
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarme
HV kasutaja

|
31.10.2010 23:56:25
|
|
|
No seda ma tegingi, aga ikka sama jama.
tsitaat: |
BIOSis näitab ketast ja bootimisel on valitud esimeseks see ketas, kus Win7 peal on |
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
01.11.2010 00:04:50
|
|
|
Kui boot menüü ette võtad ja sealt käsitsi õige ketas ette näidata on sama tulemus?
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarme
HV kasutaja

|
01.11.2010 01:08:35
|
|
|
Jah, seda olen ma ka teinud.
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
insekas
HV Guru

|
01.11.2010 01:12:43
|
|
|
proovi SATA porte / kaableid vahetada ... äkki aitab ...
_________________ Teooria - kui sa tead kõike, kuid miski ei tööta; Praktika - kui kõik töötab, aga sa ei tea miks.
Siin, IT-osakonnas, me ühendame teooria ja praktika – miski ei tööta ja keegi ei tea miks!
NB! - vajadusel saab kontakti telefonil: viis-üks-üks-üks-viis-üks-null |
|
Kommentaarid: 558 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
468 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarme
HV kasutaja

|
01.11.2010 01:54:21
|
|
|
Olen ka seda proovinud, tulemusteta.
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|