Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 478, 479, 480  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Spezz
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 18.10.2010 15:16:36 vasta tsitaadiga

flake kirjutas:
ceemic kirjutas:
Helistasin Elioni ja paarikümne minutiga oli õige kiirus jälle tagasi thumbs_up.gif
Nad olid kogemata vale profiili vms aktiveerinud.

"kogemata" my ass... kui ma hüperkiire sain, siis oli mul sama jama icon_biggrin.gif

Jeah, mul ka icon_smile.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 67
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
input
HV vaatleja

sõnum 19.10.2010 16:34:35 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
flake kirjutas:
ceemic kirjutas:
Helistasin Elioni ja paarikümne minutiga oli õige kiirus jälle tagasi thumbs_up.gif
Nad olid kogemata vale profiili vms aktiveerinud.

"kogemata" my ass... kui ma hüperkiire sain, siis oli mul sama jama icon_biggrin.gif

Jeah, mul ka icon_smile.gif

Mul oli ka sama jama. Peale 100 mb saabumist kadus see jälle 12 mb peale, öeldi et mingi vale profiil on "sattunud". Huvitav kas keegi kuri onu või evil rotid on pääsenud seal seadeid näppima, et need nö satuvad valeks.

Aeg-ajalt ikka kontrollin, kas tellitud internet on alles või on jälle kogemata ära kadunud kuhugi.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 19.10.2010 16:36:32 vasta tsitaadiga

No mulle helistati lausa eile hommikul uuesti, ning küsiti, kas ikka nett on õige kiirusega. Sellise teeninduse kohta ei tahaks küll midagi negatiivset öelda icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 19.10.2010 19:26:34 vasta tsitaadiga

ceemic kirjutas:
No mulle helistati lausa eile hommikul uuesti, ning küsiti, kas ikka nett on õige kiirusega. Sellise teeninduse kohta ei tahaks küll midagi negatiivset öelda icon_rolleyes.gif

Jah, ka mulle on helistatud ja küsitud näiteks kas olen ühenduse kvaliteediga rahul.
Homme saab nädal aega täis, kui optiline kaabel koridori kilpi pandi ja peale testimist öeldi, et peaks saama tellida (isegi reklaam on esimese korruse tahvlil). Peale elioni helistamist ja kirja saatmist oli vastus ikkagi eitav. Näis kaua läheb, kui ollakse valmis ka kaablit tuppa vedama ja ühendama. Lubasid ise ühendust võtta, kui võimalus tekib. Hetkel tundub, et kaabeldajad on väga usinad Tartus neid maju ühendama (minu lähedal pandi veel osadele), kuid Elion vist ei suuda reaaselt teenust pakkuma hakata sama kiiresti icon_confused.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 19.10.2010 19:51:38 vasta tsitaadiga

Zonerman, minu majas läks üle 2 kuu aega, enne kui reaalselt hüperkiirega liituda sai. Optika veeti Elioni "karpi" juba suvel.
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
oliver989
Kreisi kasutaja
oliver989

sõnum 21.10.2010 21:51:03 vasta tsitaadiga

Zonerman, mul sama lugu, nüüdseks juba 1,5 kuud möödas sellest kui reklaam üles pandi ja siiani ootan oma hüperkiiret icon_sad.gif Ei mina aru saa milleks on vaja see reklaam siis toppida, kui reaalselt läheb veel mitu kuud aega icon_evil.gif
Kommentaarid: 223 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 196
tagasi üles
T1000
HV kasutaja
T1000

sõnum 21.10.2010 22:00:03 vasta tsitaadiga

Rahu, küll veavad kaableid nii kiiresti kui jaksavad. Nüüdseks on siis ka minukanti nad jõudnud ja iga päev on suured kaablirullid siin kandis lahti.

Uudist ka:
http://ulme.elion.ee/3528-elioni-valguskaabel-joudis-septembris-3200-korterisse/

Toome valguskaablivõrgu ka sinu majja!
Kui su kortermaja asub Tallinnas Mustamäel, Väike-Õismäel, Lasnamäel Läänemere, Linnamäe, Muhu, Kärberi, Kivila, Ümera, Raadiku, Kihnu või Vormsi tänaval, Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval, Kolde puiesteel, Kari, Ehte, Tuulemaa, Randla, Madala, Pelguranna, Vihuri, Lõime või Sõle tänaval, Laagris Pajude puiesteel, Kuuse, Redise, Sae, Männimetsa või Avamaa tänaval või elad Tartus Annelinnas ning soovid kiirest internetiühendusest, paremast teenuste kvaliteedist, HD-televisioonist ja teistest fantastilistest tulevikutehnoloogiatest osa saada, siis anna endast Elionile julgesti teada, sest just nendes piirkondades paiknevatesse elamutusse plaanime sel sügisel viia kaasaegse valguskaabli, mis seda kõike võimaldab!
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
forint
HV veteran
forint

sõnum 21.10.2010 23:22:29 vasta tsitaadiga

veavad ni kuis jaksavad icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
ega ei jaksa eriti kui aus olla. isegi pildil oleval majal pole hüperkiiret icon_eek.gif Endal ka majas infoneti kliendid enamus ja Elion ei lubanud niipea sinna oma jalga tõsta.
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 295
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.10.2010 23:29:10 vasta tsitaadiga

T1000 kirjutas:
Rahu, küll veavad kaableid nii kiiresti kui jaksavad. Nüüdseks on siis ka minukanti nad jõudnud ja iga päev on suured kaablirullid siin kandis lahti.

Uudist ka:
http://ulme.elion.ee/3528-elioni-valguskaabel-joudis-septembris-3200-korterisse/

Toome valguskaablivõrgu ka sinu majja!
Kui su kortermaja asub Tallinnas Mustamäel, Väike-Õismäel, Lasnamäel Läänemere, Linnamäe, Muhu, Kärberi, Kivila, Ümera, Raadiku, Kihnu või Vormsi tänaval, Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval, Kolde puiesteel, Kari, Ehte, Tuulemaa, Randla, Madala, Pelguranna, Vihuri, Lõime või Sõle tänaval, Laagris Pajude puiesteel, Kuuse, Redise, Sae, Männimetsa või Avamaa tänaval või elad Tartus Annelinnas ning soovid kiirest internetiühendusest, paremast teenuste kvaliteedist, HD-televisioonist ja teistest fantastilistest tulevikutehnoloogiatest osa saada, siis anna endast Elionile julgesti teada, sest just nendes piirkondades paiknevatesse elamutusse plaanime sel sügisel viia kaasaegse valguskaabli, mis seda kõike võimaldab!

Asi areneb thumbs_up.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Goldec
Kreisi kasutaja
Goldec

sõnum 22.10.2010 10:21:00 vasta tsitaadiga

Enda 12 perega kesklinna kortermajja pole vist hüperkiiret ennem lähimat nelja aastat oodata icon_smile.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 26.10.2010 22:22:17 vasta tsitaadiga

Kas kusagilt näha ka on, palju ühendusi korraga lahti? Aeg-ajalt kipub toru umbe jooksma ja ei ava enam uusi ühendusi, vanad ühendused jäävad alles, nt netiraadio võib mängima jääda, aga brauserite ja muude asjadega netti enam ei saa.
Järjekordne kõne elionisse muidugi lahendas probleemi, aga kui nad kuulsid et meil sellised asjad nagu torrentid kah mõnikord jooksevad, hakati kohe süüdistama, et me ise tõmbame ruuteri kooma. Samas samal hetkel heal juhul ühes arvutis torrent jooksis niisama vaikselt uploadides.

T1000
HV kasutaja
T1000

sõnum 26.10.2010 22:32:26 vasta tsitaadiga

Kaabeldustööd ikka käivad iga päev, 6-7 Elteli kaubikut muudkui möllavad. Mis nende huawei ja motorola gpon seadmete mudelid on ka? icon_razz.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
ventt
HV kasutaja

sõnum 26.10.2010 22:35:19 vasta tsitaadiga

Häh, minu 100mbitisest on järgi jäänd 20mbit. Üle 20 mbiti ei lähe. WiFi on väljas, torrent vms ka ei käi.
Pailaps
HV Guru

sõnum 26.10.2010 23:07:30 vasta tsitaadiga

riaak kirjutas:
Kas kusagilt näha ka on, palju ühendusi korraga lahti? Aeg-ajalt kipub toru umbe jooksma ja ei ava enam uusi ühendusi, vanad ühendused jäävad alles, nt netiraadio võib mängima jääda, aga brauserite ja muude asjadega netti enam ei saa.
Järjekordne kõne elionisse muidugi lahendas probleemi, aga kui nad kuulsid et meil sellised asjad nagu torrentid kah mõnikord jooksevad, hakati kohe süüdistama, et me ise tõmbame ruuteri kooma. Samas samal hetkel heal juhul ühes arvutis torrent jooksis niisama vaikselt uploadides.

connection stats käsk näitab infot.

ventt, ilmselt tg 784 kokku jooksnud, maja ressurssi paistab jaguvat

Endal Tg 784 maas ja kasutuses HP Procurve koos ühe linuxi karbiga.

riaak
HV Guru
riaak

sõnum 27.10.2010 12:26:26 vasta tsitaadiga

Palju teil korraga ühendusi on? 3 arvutiga, isegi kui keegi ei tõmba midagi (ja torrentid ei käi), tuleb 500 active connectionit vahepeal ära. icon_rolleyes.gif
Ühes arvutis torrent avatud on (2 faili seedimas), siis tuleb nii 700 active connectionit ja 400 half-openit. 3 failiga üle 1000 juba.
Ühendused torrentis piiratud 200 peale.

viimati muutis riaak 27.10.2010 12:43:37, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 105
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 27.10.2010 12:38:21 vasta tsitaadiga

ventt kirjutas:
Häh, minu 100mbitisest on järgi jäänd 20mbit. Üle 20 mbiti ei lähe. WiFi on väljas, torrent vms ka ei käi.

Ruuteri restart aitab aint.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
Vito
HV vaatleja
Vito

sõnum 27.10.2010 13:09:00 vasta tsitaadiga

mul näitab sellist asja speedtest, kuigi mul on ainult 16mb/s net, millegi pärast ei taha uskuda ,et nii kiire see asi on
icon_wink.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 27.10.2010 13:33:45 vasta tsitaadiga

Vito, Antiviirus trikitab sul kindlasti.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Vito
HV vaatleja
Vito

sõnum 27.10.2010 13:39:42 vasta tsitaadiga

ahso, aga mis moodi see mõjutab nii?
aga proovin siis ilma kahm icon_cool.gif
---------------------------------------

ja nii oligi, ilma kasperskita sain vähe õigema tulemuse:
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
ventt
HV kasutaja

sõnum 28.10.2010 02:40:25 vasta tsitaadiga

Olen teind mitmeid restarte ruuterile. Sessiooni vahetust ka paar korda tehtud.
HA
HV Guru
HA

sõnum 28.10.2010 14:14:13 vasta tsitaadiga

ventt kirjutas:
Olen teind mitmeid restarte ruuterile. Sessiooni vahetust ka paar korda tehtud.

helista elionile...las vaatavad üle, äkki jälle "kogemata vale profiil saanud" vms
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
kindral1
HV vaatleja
kindral1

sõnum 31.10.2010 02:24:47 vasta tsitaadiga

Eh, ka minul oli kogemata muutunud 100mbit nett 12mbit-seks. Kõne Elioni teenindusse parandas asja icon_cool.gif
Tundub, et see on neil massiline probleem icon_razz.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 31.10.2010 16:33:10 vasta tsitaadiga

Nüüd siis ka minu ühendus 12/1 :S
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 67
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 31.10.2010 16:55:25 vasta tsitaadiga

kui speedtest.net elioniga testi teha, siis taustal suunab kiirustest.elion.ee aadressile icon_biggrin.gif

selle 100Mbit puhul meeldib see, kui ruuteriga mingi kamm ja online pelada eisaa, siis juhe otse arvuti taha ja kõik on korras thumbs_up.gif

Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 31.10.2010 19:22:20 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
kui speedtest.net elioniga testi teha, siis taustal suunab kiirustest.elion.ee aadressile icon_biggrin.gif

Elioni serveris asub see kiirustest neil Tallinnas.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 31.10.2010 19:43:40 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 31.10.2010 20:31:17 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:

Ja kuhu sind siis suunatama peaks?
Google.com või? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 236 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 196
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 31.10.2010 20:43:09 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
libe kirjutas:

Ja kuhu sind siis suunatama peaks?
Google.com või? icon_rolleyes.gif
ei tea, aga sa oled targem, kui eelnevad kaks, ütle thumbs_up.gif
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 02.11.2010 15:11:03 vasta tsitaadiga

Niih sain ka endale hüperkiire neti sisse aga mingi kala on. Nimelt minu suures masinas algusest peale näitab speedtest max 37mbit ja upload on kena 18mbit.
Proovisin igasugu nippe ja üle 37mbit lihtsalt ei lähe. Siis panin läpaka taha ja voila kohe 94mbit.

Mõlemas on op süsteem windows 7. Ainuke erinevus et suures masinas on 64bit. On kellelgi ideid mis kala võin olla? Nod32 ja tülemüür peal ning up to date. Nii kui arvuti taha panen hakkab link vilkuma jäädavalt. Tunne on nagu oleks mingi pahalane sees aga seni kõik full scannid midagi ei leia. Mõistus otsas misasi selle ühenduse üle 37mbit ära sööb :/

Ahjaa ruuterit vahel pole, otse link on arvutisse, sest polnud vajadust.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 02.11.2010 15:24:18 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
Niih sain ka endale hüperkiire neti sisse aga mingi kala on. Nimelt minu suures masinas algusest peale näitab speedtest max 37mbit ja upload on kena 18mbit.
Proovisin igasugu nippe ja üle 37mbit lihtsalt ei lähe. Siis panin läpaka taha ja voila kohe 94mbit.

Mõlemas on op süsteem windows 7. Ainuke erinevus et suures masinas on 64bit. On kellelgi ideid mis kala võin olla? Nod32 ja tülemüür peal ning up to date. Nii kui arvuti taha panen hakkab link vilkuma jäädavalt. Tunne on nagu oleks mingi pahalane sees aga seni kõik full scannid midagi ei leia. Mõistus otsas misasi selle ühenduse üle 37mbit ära sööb :/

Keela katse mõttes nod32 ja määra arvutis võrkarile 100BaseTFD fikseeritud kiirus.

Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 02.11.2010 15:46:52 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Zonerman kirjutas:

Keela katse mõttes nod32 ja määra arvutis võrkarile 100BaseTFD fikseeritud kiirus.

Voh aitaski thumbs_up.gif
Mingi idee ka on miks win7 ei suuda hoida fikseeritud kiirust, ilma et peaks käsitsi ette andma
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 02.11.2010 16:24:54 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
Pailaps kirjutas:
Zonerman kirjutas:

Mingi idee ka on miks win7 ei suuda hoida fikseeritud kiirust, ilma et peaks käsitsi ette andma

Ei tea täpselt, pole süvenenud, mul on kehv integreeritud Realtek võrgukaart, Intel Pro 10/100 VT -ga kiirused korras, kas tüüreli jama või võrkar ei suuda kiirust kokku leppida Cisco-s korralikult.

rene p
HV veteran

sõnum 02.11.2010 17:36:02 vasta tsitaadiga

Minul oli ka nod32 süüdi, kui sain hyperkiire. Samamoodi proovisin teise masinaga, kus nod-i polnud ja seal töötas. Nod32-s keerasin web access protection-i maha ja probleem kadus.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 02.11.2010 17:42:17 vasta tsitaadiga

rene p kirjutas:
Minul oli ka nod32 süüdi, kui sain hyperkiire. Samamoodi proovisin teise masinaga, kus nod-i polnud ja seal töötas. Nod32-s keerasin web access protection-i maha ja probleem kadus.

Sellega teed karuteene oma op süsteemile icon_biggrin.gif Nimelt NOD32 web access puhul kontrollib külstatavaid lehti ja ka allalaaditavaid faile enne kui need lõplikult kettale talletatakse.

Minu probleem lahenes lihstalt fikseeritud kiiruse panekuga võrgukaardile. Kiirustest näitab kuni 95Mbit nüüd. Lisaks sain jagu ka sellest, mis seda ühendust kogu aeg vaikselt piinas.
tagasi üles
marco
Kreisi kasutaja
marco

sõnum 02.11.2010 17:44:34 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
...Minu probleem lahenes lihstalt fikseeritud kiiruse panekuga võrgukaardile...

Kuidas?

Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 02.11.2010 17:51:45 vasta tsitaadiga

marco kirjutas:
Zonerman kirjutas:
...Minu probleem lahenes lihstalt fikseeritud kiiruse panekuga võrgukaardile...

Kuidas?

Netist leidsin pildi, ei viitsinud ise teha, avad oma võrguka networking alt ja siis properties ja configure, peale seda nii nagu pildil:

tagasi üles
marco
Kreisi kasutaja
marco

sõnum 02.11.2010 18:00:30 vasta tsitaadiga

ah muidugi. See juba proovitud. Aga kasu ei toonud. Hetkel siis saan 100mbit/s kasutada kuskil 3h peale ruuteri restarti. Peale seda langeb 50Mbit/s peale. Olenemata võrgu koormusest.
rene p
HV veteran

sõnum 02.11.2010 18:17:09 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
rene p kirjutas:

Sellega teed karuteene oma op süsteemile icon_biggrin.gif Nimelt NOD32 web access puhul kontrollib külstatavaid lehti ja ka allalaaditavaid faile enne kui need lõplikult kettale talletatakse.

Minu probleem lahenes lihstalt fikseeritud kiiruse panekuga võrgukaardile. Kiirustest näitab kuni 95Mbit nüüd. Lisaks sain jagu ka sellest, mis seda ühendust kogu aeg vaikselt piinas.

Mul kama kaks, ei käi kahtlastel lehtedel icon_biggrin.gif
Mul vahepeal polnud aastaid ühtegi viirusetõrjet isegi ja ei tulnud ka siis ühtegi jura sisse icon_lol.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 03.11.2010 11:04:36 vasta tsitaadiga

rene p kirjutas:

Mul vahepeal polnud aastaid ühtegi viirusetõrjet isegi ja ei tulnud ka siis ühtegi jura sisse icon_lol.gif

Ära hõiska midagi, ka mittekahtlastele lehtedele võidakse mõne XSS või muu augu läbi pahalasi sisse sokutada.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 03.11.2010 11:26:33 vasta tsitaadiga

rene p kirjutas:

Mul kama kaks, ei käi kahtlastel lehtedel :D
Mul vahepeal polnud aastaid ühtegi viirusetõrjet isegi ja ei tulnud ka siis ühtegi jura sisse :lol:

Kas sa Eesti suuri päevalehti ei loe? Üsna hiljuti levitas viirust Postimees/EPL vms selline koht, täpselt enam ei mäleta.
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.11.2010 13:20:03 vasta tsitaadiga

sigakoer kirjutas:
rene p kirjutas:

Ära hõiska midagi, ka mittekahtlastele lehtedele võidakse mõne XSS või muu augu läbi pahalasi sisse sokutada.

Ka selle eest kaitstud.NoScript blokeerib vaikimisi kõik kahtlased XSS päringud thumbs_up.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
foxx_
HV vaatleja
foxx_

sõnum 03.11.2010 23:28:39 Elioni hüperkiire kodulahenduse ruuteri Thomson (TG784) muutmine bridge'iks vasta tsitaadiga

Tere!

Kas keegi on saanud tööle Elioni DigiTV'ga kaasa pandud ruuteri Thomson TG784 (8.2.3.A) võrguühenduse bridgina (sillana) koos DigiTV pildiga?
Proovisin kodanik jaansalv 'i õpetust HinnaVaatluse foorumist ning sain tänu sellele tööle võrguühenduse bridgina, kuid DigiTV pilt läbi ei tule. Motorola VIP1903 digiboksi käivitamisel jääb vilkuma viimane laadimise "ringike".
Tegemist on 100/20 Mbit/s pakutava Elioni "Hüperkiire" kodulahendusega (fiiberoptika tuleb otse majja ning Ericssoni modem konverdib signaali cat5'le).
Lahendus, mida soovin saavutada, on et NATimisega tegeleks arvuti (see osa töötab probleemideta), aga samas oleks võimalik DigiTV-d vaadata.

Kui keegi on hakkama saanud sellise lahenduse loomisega või on soovitusi antud lahendi teostamiseks, siis arvamused / nõuanded on teretulnud.

Ette tänades

Krister
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
oliver989
Kreisi kasutaja
oliver989

sõnum 05.11.2010 15:30:01 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Zonerman kirjutas:
Pailaps kirjutas:
Zonerman kirjutas:

Ei tea täpselt, pole süvenenud, mul on kehv integreeritud Realtek võrgukaart, Intel Pro 10/100 VT -ga kiirused korras, kas tüüreli jama või võrkar ei suuda kiirust kokku leppida Cisco-s korralikult.

Mul sama jama, lauakas üle 30mbiti kätte ei saa, aga läpakas kiirused korras. Panin võrkarile fikseeritud kiiruse, see ei aidanud. Antiviirused mõlemal arvutil samad.
Oskab keegi veel pakkuda mis pudelikaelaks ette võib jääda?
tagasi üles
Laizk
HV kasutaja
Laizk

sõnum 05.11.2010 15:53:34 vasta tsitaadiga

oliver989 kirjutas:
Mul sama jama, lauakas üle 30mbiti kätte ei saa, aga läpakas kiirused korras. Panin võrkarile fikseeritud kiiruse, see ei aidanud. Antiviirused mõlemal arvutil samad.

v-o loll küsimus/idee, aga kas sa katsetad läpal ja lauakal läbi sama võrgukaabli kiirust (st. kord kaabel ühe raali ja siis teise taga) - kui ei siis võiksid proovida, et äkist lihtsalt võrgukaablis asi ?

st. pikkused erinevad, üks häirete suhtes tundlikum kui teine jne... või lisaks lihtsalt ruuteri lan pordis miskit katki?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
oliver989
Kreisi kasutaja
oliver989

sõnum 05.11.2010 16:42:36 vasta tsitaadiga

Laizk kirjutas:
oliver989 kirjutas:

v-o loll küsimus/idee, aga kas sa katsetad läpal ja lauakal läbi sama võrgukaabli kiirust (st. kord kaabel ühe raali ja siis teise taga) - kui ei siis võiksid proovida, et äkist lihtsalt võrgukaablis asi ?

st. pikkused erinevad, üks häirete suhtes tundlikum kui teine jne... või lisaks lihtsalt ruuteri lan pordis miskit katki?

Proovisin, sama kaabliga läpakas ilusad suured numbrid icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 05.11.2010 16:46:57 vasta tsitaadiga

oliver989 kirjutas:
Laizk kirjutas:
oliver989 kirjutas:

Võta teine võrgukaart?

oliver989
Kreisi kasutaja
oliver989

sõnum 05.11.2010 22:47:24 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
oliver989 kirjutas:
Laizk kirjutas:
oliver989 kirjutas:

Võta teine võrgukaart?

Tundub et viga kõvakettas, sest panin paar faili copy-ma ja siis kiirusetesti numbrid langesid ka märgatavalt. Tegu siis sellise Samsungi kettaga.
Kas tõesti jääb see pidurdama või on mingi seadistus vale?
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 07.11.2010 13:59:52 vasta tsitaadiga

Samsungi ketta puhul võib vabalt olla...
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 08.11.2010 19:19:27 vasta tsitaadiga

Põlva ja Kuresaare rahvas rõõmustage. Elion alustas ettevalmistusi võrgu rajamiseks Kuressaarde ja Põlvasse thumbs_up.gif (Põlvas 900 korterit saab see aasta)

EDIT: Aeglane, foorumis juba selleteemaline uudis olemas icon_biggrin.gif

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.11.2010 19:25:34 vasta tsitaadiga

HA kirjutas:
Samsungi ketta puhul võib vabalt olla...
sinu jutt on loll thumbs_up.gif
fragmenteeritud ketaste puhul on see kõigil ning ka fragmenteerimata ketastele kehtib icon_idea.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 478, 479, 480  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.