Pärast selle zombie mod nägemist tuli preorder ära ka ... Gamestarist sain 709 eekuga (kinkekaart)
Steamis on ikka väga kirves hind 59,99 € = ~ 936 eeku
Kas selle mänguga saab ka nii teha , et ostan vene key ja panen ingliskeelsele mängule ? Äkki peaks uue prose ka soetama , kuna systemrequirementslab näitas "fail" :=)
Pärast selle zombie mod nägemist tuli preorder ära ka ... Gamestarist sain 709 eekuga (kinkekaart)
Jep, Steami dollarid = eurod poliitika põlema
Online Gamer'i 2.osa ka juba YouTubes olemas btw. Mõnus sell: "Dude, do yourself a favour before that game comes out and get a divorce!"
jõhker hind ikka steamis
StaticX kirjutas:
Kas selle mänguga saab ka nii teha , et ostan vene key ja panen ingliskeelsele mängule ? Äkki peaks uue prose ka soetama , kuna systemrequirementslab näitas "fail" :=)
Vene keyst saab kindlalt teada paar päeva enne reliisi kuid suhteliselt kindel et saab sama moodi nagu mw2.
ma ei saa aru mis värk on nende zombidega ? kõigil läheb alt märjaks kohe kui on mingi zombi teema
minuarust võiks juba maha matta need zombid ja midagi uut välja mõelda
mängu poolest niipalju et kui see mingi valemiga mul tööle läheb ja on mängitav siis ehk saab vene keelse versiooni ka ostetud
server kus ma cod4 mängimas käin seal on poistel juba server black opsi jaoks reserveeritud et kui mäng välja tuleb läheb neil ka server kohe püsti
Loodan ,et venekeelne key sobib jällegi, raudselt peab mingeid faile vahetama ja jurama et inglise keelseks saada seda kuna Steam raudselt sul inglise keelset downloadida ei lase.
Kuna Lovvi tegi engliššmannide eeltellimuse ära ehk saab siis tema kaudu ka vajalikke "vailikesi", et asi angliiskiks ajada. Eks ju:::... nurr,nurr.
Veits pesse pugemist ja usun ,et saame hakkama....
Gamepood.ee-s on 255.-....selle raha eest oleks saand 3 mängu juba. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Kuna Lovvi tegi engliššmannide eeltellimuse ära ehk saab siis tema kaudu ka vajalikke "vailikesi", et asi angliiskiks ajada. Eks ju:::... nurr,nurr.
Veits pesse pugemist ja usun ,et saame hakkama....
Alguses saab vast neid failikesi ka *köh* *köh* kohast . Hiljem aga tekib probleem kui update tuleb ja mingeid uuemaid failikesi vaja un
puik17 kirjutas:
Kui selle mänguga peab ka samamoodi jebima nagu MW2, sis ma ostan kasvõi kilo eest ingl. variandi.
MW2ga polnud ju nii hull... Tõmbasid ing. veri kausta stiimi kausta ja vsjo. Vahest tuli mingi patch_mp fail ka välja vahetada.
MW2ga oli veel selline asi et kes aktiveeris esimestel tundidel vene key laseb siiani vabalt ingliskeelt valida, vb ei olnud veel keele lukk peal kui startis
Loodan et BOga ei tule keeltega probleeme kuid kui isegi tuleb siis minu meelest 20 minti jamamist on parem kui 2-4 korda rohkem maksta
ma ise ostan kah inglise variandi, mõndadel mängudel võib. ma toetan codi täiel rinnal. cod4 oli kõvva, cod5 tehti kõvaks updatedag cod6 oli täielik jama ja kahetsen et ostsin aga cod7 modid ja asjad ilusti sees ehk võib tulla kõvv ja hakkan siis raudselt jälle tõisemalt mängima nagu cod4ja, siis sobib mulel inglise variant nii hästi, vaja kiirelt updatesid ja pealegi, kuskilt tuleks välja, et ma mingi vene variandiga mängiks mul hakkaks masendav
muud mängud on savi, et vene variant on kuna neid ma nii ei toeta ja ei mängi.
pealegi, kui sellel tuleb sama lukk mis CS:S'il nüüd on.. et region lock registrationiga siis edu ^^
ma ise ostan kah inglise variandi, mõndadel mängudel võib. ma toetan codi täiel rinnal. cod4 oli kõvva, cod5 tehti kõvaks updatedag cod6 oli täielik jama ja kahetsen et ostsin aga cod7 modid ja asjad ilusti sees ehk võib tulla kõvv ja hakkan siis raudselt jälle tõisemalt mängima nagu cod4ja, siis sobib mulel inglise variant nii hästi, vaja kiirelt updatesid ja pealegi, kuskilt tuleks välja, et ma mingi vene variandiga mängiks mul hakkaks masendav
muud mängud on savi, et vene variant on kuna neid ma nii ei toeta ja ei mängi.
pealegi, kui sellel tuleb sama lukk mis CS:S'il nüüd on.. et region lock registrationiga siis edu ^^
Balti riikidel ei tule kindlalt region lock probleeme selle mänguga.
IMHO: Rohkem oleks masendav kui maksad 900.- kuigi oleks võinud 2-3 korda odavamalt võtta aga eks iga üks ise valib ja teeb mis tahab
IvarV kirjutas:
kuidas see region lock töötab?
IP järgi vaatab su asukoha kui see sobib annab aktiveerida / mängida, kui ei siis näitab et regioon ei sobi ja ei lase sellega midagi teha.
viimati muutis zpsy 30.10.2010 20:37:07, muudetud 1 kord
Eks jah, mõnele meeldib pappi maha visata. Mul pole mingit probleemi 10min tegeleda mänguga et saada see tööle. Säästan parem 600.- kui saan mängu kohe tööle.
Aga neid ka vaja kes ostavad inglise versiooni, mõndasi failikesi vaja neilt võibolla
Eks igal ühel on erinev enesehinnang ja südametunnistus. Ühest küljest on ju veidi nukker küll vaadata, kuidas mõni peab mängu maailma parimaks ja laseb 100+ tundi seda, aga samas ei leia 700 eeku millega tänada inimesi, kes on näinud vaeva, et midagi sellist kokku panna. _________________ TALUSILDID
Jah, nüüd on mängijad süüdi, et nii odavalt müüakse.
Ei ma kohe tellin kõige kallimast kohast 10 mängu. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Dude ., seda kutsutakse säästmiseks. _________________ Kodulehekülg:http://kethmar.ee/university Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt.
IMHO: Rohkem oleks masendav kui maksad 900.- kuigi oleks võinud 2-3 korda odavamalt võtta aga eks iga üks ise valib ja teeb mis tahab
asi selles, et CS:S'il nüüd on isegi balti riikidel region lock, et sõber CS:S'i pelada saaks pidi üks teine päris venemaalt selle aktiveerima peale aktiveerimist kõik ok.
teine asi. MA EI TAHA ET PC GAMING ÄRA SUREKS! kui kõik ostaks odavalt, saaks nad 3x vähem raha, siis nad jälle ei teeks selliseid mänge.
Piraatlusega niigi jamad, suht 50% raudselt on piraadid, kes seda lõpuks omavad, ega ma isegi algul, kuni plaadi kätte saan.
Aga tõesti, kui see tuleb natukenegi sarnane cod4 ja läheb LAN mänguks, ma ei pane üldse paha seda 600.- välja käia, kuna nähes et ma cod4 mänginud 2000+ tundi.
ja dunno kust te ostate aga ma küll ostan 630.- mäng, mitte 900.- .... game.co.uk...
asi selles, et CS:S'il nüüd on isegi balti riikidel region lock, et sõber CS:S'i pelada saaks pidi üks teine päris venemaalt selle aktiveerima peale aktiveerimist kõik ok.
teine asi. MA EI TAHA ET PC GAMING ÄRA SUREKS! kui kõik ostaks odavalt, saaks nad 3x vähem raha, siis nad jälle ei teeks selliseid mänge.
Piraatlusega niigi jamad, suht 50% raudselt on piraadid, kes seda lõpuks omavad, ega ma isegi algul, kuni plaadi kätte saan.
Aga tõesti, kui see tuleb natukenegi sarnane cod4 ja läheb LAN mänguks, ma ei pane üldse paha seda 600.- välja käia, kuna nähes et ma cod4 mänginud 2000+ tundi.
ja dunno kust te ostate aga ma küll ostan 630.- mäng, mitte 900.- .... game.co.uk...
Tean jah et CS:Sil on nii, seal oli teine Venemaa publisher. BO kohta öeldi et kas tuleb täiesti regiooni lukkudeta või siis lubatud on Venemaa, SRÜ ja Balti riikides.
Eks iga üks ise valib palju raiskab ja ostes vene versiooni kah toetad mängu tegijaid.
No Steamist ostes peab tõesti raha peale vihane olema
Ise nõustun Cerberosega ning ilmselt ostan (CoD-fännina) inglise keelse mängu, sest praegu tundub küll, et BO on seda väärt. Vahel võib ju mõne mängu peale rohkem ka kulutada, kui raha on. Isegi Eestist ostes saab inglise keelse versiooni 700.- eest kätte (Gamestar.ee kinkekaardi kampaania)
Eks igal ühel on erinev enesehinnang ja südametunnistus. Ühest küljest on ju veidi nukker küll vaadata, kuidas mõni peab mängu maailma parimaks ja laseb 100+ tundi seda, aga samas ei leia 700 eeku millega tänada inimesi, kes on näinud vaeva, et midagi sellist kokku panna.
Kas me jäämegi ühes teises teemas ootama seda linki vastavatelt instantsidelt, mis kuulutavad Eesti mõnda teise regiooni kuuluvaks ja välistavad Vene mängude müümise Eestis?
Kui seda linki aga pole ega tule, soovitaks lõuad soojalt kinni hoida. Kui asi on Eesti poes riiulil, on see täiesti legaalne.
A, et jutt käis moraalsusest hoopis? Päris kõva feat poiste kohta, kes kasutatud mänge mängivad ja edasi müüvad, röövides mängu tootjalt uue mängu ostusumma ning siis räägivad sellest, kuidas Vene regiooni mängu ostjad on närukaelad.
No siin Eestis karmide talvedega katsu paksu lume alt taarat otsida ja siis mine osta üheksa sotiga mäng omale.
Mina vana kerjus viskan ikka pilgu enne prügikasti kui selveri poole. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
invension, kuna sul poksikott on müügis siis peaks juba kätega ka raha teenima, reketit või midagi oled proovinud....
Miks nad lasevad teisipäeval mängu välja. Suht imelik päev , neljap. reede oleks vähe parem ju.... IMO.
invension, kuna sul poksikott on müügis siis peaks juba kätega ka raha teenima, reketit või midagi oled proovinud....
Miks nad lasevad teisipäeval mängu välja. Suht imelik päev , neljap. reede oleks vähe parem ju.... IMO.
Et naerda inimeste üle ,kes seisavad töö/kooli ajal väljas reas ,et mingit mängu endale saada. Teada värk et selline asi ka juhtub
Miks lastakse potentsiaalsed kassahitid välja teisipäeval? Et saada võimalikult suur avanädalavahetus. Teisipäeval on kohal fännid, kolmapäevaks tulevad välja revüüd ja hinnangud ja reedeks jõuavad vanaemad ja muidu memmed kinno. Täpselt sama on ka mängudega.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.