Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 617, 618, 619 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Oscarr
HV vaatleja

sõnum 28.10.2010 08:52:36 vasta tsitaadiga

Rando112 kirjutas:
No, ma ei tea aga sitaks ilmselt. Tekitas sõltuvust küll.

Tohib äkki küsida, et miks sellist varustust kannad? Level 60 PvP gear? Ja level 70 oma pole ka nagu mõtet kokku ajada icon_rolleyes.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 28.10.2010 09:49:32 vasta tsitaadiga

Oscarr kirjutas:
Rando112 kirjutas:

Tohib äkki küsida, et miks sellist varustust kannad? Level 60 PvP gear? Ja level 70 oma pole ka nagu mõtet kokku ajada icon_rolleyes.gif

äkki ta sellep kannab, et ta lvldas ennast pvp teel ?
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
indrek309
HV kasutaja
indrek309

sõnum 28.10.2010 11:01:33 vasta tsitaadiga

Oscarr kirjutas:
Rando112 kirjutas:

vaatasin kah, weapon ja helm
pvp rewardid on küll aga tegelikult ei ole otseselt pvp itemid, resi=0 nende peal (vanillas ei olndki resiga itemeid). kiirvril +hit peal ja pvp weaponid olid vanasti head
ning kui näha activitit siis ple tal ilmselt wotkl expansionit.. seega hea gear ju esimese tegelase kohta kui kuu aega mängind.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Rando112
HV vaatleja

sõnum 28.10.2010 17:00:59 vasta tsitaadiga

Rando112 kirjutas:
Oscarr kirjutas:
Rando112 kirjutas:

Ma ei tea gearidest sittagi, pole väga palju neid 65+ lvl dungeone ka teinud, et paremaid asju saada. Ostsin selle kokku mis oli tol korral saada.
Pmst mul peaks olema iga item siis võimalikult palju strenghi, hit ja crit rate?

Kuidas Trinketid muidu on? Ma mõtlesin ,et võimaluse korral teise Battlemaster's Aggressioni ka osta?
Ma ei kujuta ettegi tegelikult kust peaks korraliku geari saama ja kaua aega võtab kui ma lich kingi ostan.
//krt tuli imelik postituse muutus.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
olavip
HV kasutaja
olavip

sõnum 28.10.2010 18:30:01 vasta tsitaadiga

Rando112, osta LK ja levelda rahulikult 80 ära ,siis ostad cata ja leveldad jälle rahulikult ja siis jooksed 5mane normalis , siis jooksed 5 mane erokius, siis esimesed raidid jne pve wise.
samas sul on kõik pvp gear seljas ja võib olla istub sulle pve asemel hoopiski pvp. selle jaoks tulevad rated BG-d ja areenid kui oled lõpplevelis.

skim and go nuts http://www.wowpedia.org/Portal:Main
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.10.2010 22:50:43 vasta tsitaadiga

saan aru et hetkeline poolteist kuud on tegelt möödanik, aga no väga sitt poolteist kuud kui mingi suvaline sitemini geeritud arkaan maag spämmib 95% arcane blasti ja toppab minu deepsu või tuleb samale tasemele. 1 button gamemode ftl.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 29.10.2010 00:20:22 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
saan aru et hetkeline poolteist kuud on tegelt möödanik, aga no väga sitt poolteist kuud kui mingi suvaline sitemini geeritud arkaan maag spämmib 95% arcane blasti ja toppab minu deepsu või tuleb samale tasemele. 1 button gamemode ftl.

halage veel palun !!! Väike DEJAVU Lockid olid TBC lõpus samaEZ SPAM ! SHADOWBOLT !!!
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 29.10.2010 00:32:16 vasta tsitaadiga

mingi ilvl 251 geeris arkaan maag purtsutab herooik saurfangi peal minust tühipalja arkaanpauguga mingi 500-1000 deepsu rohkem. saan aru et frost pole miski optimal raiding spec, aga no piix mingi 1 button spam peaks imema oma pöialt kuskil tabeli lõpus mitte raiuma vahepeal 25k äkkpurtsu deepsu. õnneks pole leveldamise aeg kaugel, aga no suht ekskavaator on kui sina tõmbled nagu tibla ja vahid proce ja liikumist ja eiteamida veel samal ajal kui teise venna moto on "samm või kaks, pressi alla number üks".
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 29.10.2010 00:34:36 vasta tsitaadiga

no aga rolli ka arkaan siis frost ei ole ju kunagi mingi raiding spec olnudki kui siis mc ajal icon_razz1.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 29.10.2010 00:36:40 vasta tsitaadiga

5man hc peal pole lihtsalt m6tet ega pointi midagi muud peale ab spammida+cd, a n2ita mulle arcane maagi kes icc25 bossidepeal ainult ab spammimisega h2sti toime tuleb.
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 29.10.2010 00:41:26 vasta tsitaadiga

ma ei viitsi mingiks shit-for-brains debiloidiks hakata, selleks, et visata oma deepsule paar pulka otsa. lihtsalt arkaan on viimaseks pooleteiseks kuuks tõmmatud eriti katki. arvestades kui katki on mäng üldse praegu, siis väga siin muidugi imestada ei saa. rageb rohkem see, et tehku iga spec selliseks, kus on reaalselt vaja tähelepanu ka sisse panna. fire on juba enam-vähem ok ja selle suurema deepsu kapabiilsusega olen ma täitsa rahul. ja frostile deepsu lisa praegu ei taha ka, isegi haige asi.
lihtsalt kui reidis on mingi ühe-nupu-kloun siis seetõttu tavaliselt kannatab ka reid antud narri tähelepanematuse pärast.

e: mina ei tea mis sa toime tulemise all mõtled, aga kui tegime saurfangi poissi herooikul, siis lõpetas antud sitemini geeritud maag (uus ui ütleb mu itemleveliks 265) mingi ca 600 deepsu eespool. vaatasin rekaundist siis breikdauni ja 97% ab, 2% missile ja 1% barrage. einoh päris hea, samas kui näiteks jäämaagil on frostbolt ja ice lance u võrdsed ja ff bolt tiba taga (pluss muu kama).

tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 29.10.2010 00:48:51 vasta tsitaadiga

Hull paanika lahti kui nüüd poolteist kuud on numbrid paigast ära icon_rolleyes.gif

Ole rahulik, hetkel betas on arkaan tabeli lõpus ning OOM poole minutiga kui üritab lollusi teha. Mõeldes tagasi enne 4.0 patchi siis ega see fire maag polnud eriti parem arcanest. Nuppe oli küll paar tükki juures kuid nende klõpsimine oli vaat' et lihtsamgi.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 29.10.2010 00:56:24 vasta tsitaadiga

nagu ma mainisin siis olen kursis jah, et poolteist kuud on seda jama veel. samas on poolteist kuud vaja ikkagi kuidagi ära sisustada ja mäng on lõbuks. hetkel katkises mängus (mitte ainult arkaanmaagid) on seda lõbu järjest vähem alles jäänud.
prepatch fire oli suht sama mis fire praegu üksiktarget bossul. fireball + living bomb + scorch. arkaan oli väheke keerulisem (et deepsu teha pidid ikkagi oma kolme spelli kasutama) ja frost oli üldse mõttetu ja lisaks sama igav kui arkaan enne.
hetkeseisuga on kõikse põnevam fire spec mingisugusegi aoe puhul ja frost täiesti olenemata kohast - tänu oma suht proc based mängustiilile ( kontrollitav peti freeze annab tohutult juurde).

tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 29.10.2010 01:17:54 vasta tsitaadiga

97% ab ja siis paar % teisi, 600dpsi vahet, palju dmgdone vahe oli ? ma v6in ka seal paugutada imenumbreid ja siis jooksen ennast kuskile surnuks ja olengi esimene. arcane laseb ennast oomi kuskil laias laastus 700k pealt, fire seevastu 1.6m pealt ja nn rotationit kasutades, arcane specis lasen ennast oomi ab spammides juba vahest sitemate kaaslastega 5man bossidepeal, ilma et evoc kasutaks ja yhemanagemmiga. firespec on hetkel igatahes igavam kui arcane, hoia aga living bombi peal pauguta fireballi kui procib pyro siis seda ja ongi k6ik, isegimanamanagment on suhtteisej2rguline, sest oomi l2heb tunduvalt aeglasemalt kui arcane. oomis mage on kasutu mage.
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 29.10.2010 01:21:48 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
nagu ma mainisin siis olen kursis jah, et poolteist kuud on seda jama veel. samas on poolteist kuud vaja ikkagi kuidagi ära sisustada ja mäng on lõbuks. hetkel katkises mängus (mitte ainult arkaanmaagid) on seda lõbu järjest vähem alles jäänud.
Mis lõbu sa saad 30% buffiga bosse facerollides peale seda kui kõigi DPS lisaks 30-50% kõrgemale tõsteti 4.0'ga? Ise lõpetasin live's raidimise ära üsna mitu kuud tagasi kui asi igavaks läks. Pigem mine levelda mõnd alti cata jaoks või hangi omale beta ligipääs icon_smile.gif
tagasi üles
freestyler
Kreisi kasutaja

sõnum 29.10.2010 01:53:07 vasta tsitaadiga

me oma tiimiga otsustasime achievemente teha niipalju kui jõuab kuni catani. icc, toc, ulduar, naxx, onyxia.... päris lõbus on. Igatahes etem kui lihtsalt bossudele pasunasse panna.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 29.10.2010 10:13:45 vasta tsitaadiga

Ho Ho, igaüks meist ei istu kuskil hc guildis icon_wink.gif tohutult on meil casuale ja muidu pereinimesi tänu kellele tuleb räigelt pingutada - ka praegu. siiani näiteks 25manis hc putri sindi ja lk tapmata. mõned ei saa siiani oma klassimuudatustest jagu ja feilivad - eriti paar healerit.
KaarelK, http://www.worldoflogs.com/reports/scd12kuezdqjeyzu/sum/damageDone/?s=3382&e=3578 näiteks meie hädine log.
võrdluseks mingi kõvem guild - http://www.worldoflogs.com/reports/qooo2nde5dggz5zt/sum/damageDone/?s=2154&e=2268 . Top 4 on arkaanpauku purtsutavad maagid icon_lol.gif

tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 29.10.2010 10:32:37 vasta tsitaadiga

freestyler kirjutas:
me oma tiimiga otsustasime achievemente teha niipalju kui jõuab kuni catani. icc, toc, ulduar, naxx, onyxia.... päris lõbus on. Igatahes etem kui lihtsalt bossudele pasunasse panna.

Kui esimest korda seda lugesin, siis oli umbes selline mõte "Oeh... achievementite grindi ajavad inimesed taga. Tule taevas appi."

Täna lugesin su juttu uuesti. SIis meenus, et kui ise wowi mängisin, siis ajasin endal av, ab, wsg reppi põhja, et conquerer tiitlit saada.

Ühesõnaga... achievementid, tiitlid, kujuteldavad eepilised relvad - kõik on täpselt ühte moodi mõttetud icon_smile.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 29.10.2010 12:27:46 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Ho Ho, igaüks meist ei istu kuskil hc guildis icon_wink.gif tohutult on meil casuale ja muidu pereinimesi tänu kellele tuleb räigelt pingutada - ka praegu. siiani näiteks 25manis hc putri sindi ja lk tapmata. mõned ei saa siiani oma klassimuudatustest jagu ja feilivad - eriti paar healerit.
Siis ju peaksid just õnnelik olema kui nood perenaised nüüd lihtsa vaevaga paugutavad, vähem ruumi vigade tegemiseks icon_smile.gif
tagasi üles
Ak_47
HV kasutaja
Ak_47

sõnum 29.10.2010 13:35:23 vasta tsitaadiga

Mis te arvate Dk aoe damage'st.Icc25 sindy trashil pumpab 70k+,mina oma hunteriga tihun nutta ja näppu imeda icon_lol.gif
Vabandust hala pärast,aga tore on ikka trollida : p
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Marx112
HV kasutaja

sõnum 29.10.2010 13:40:02 vasta tsitaadiga

Poetan ka paar sõna siia. Millal catalysm üldse tuleb? Hakkaks ka uuesti mängima sealt maalt. Viimati mängisin kui ulduar tuli välja. Tegin 10m ise ära offspecis icon_biggrin.gif ja siis viskas koppa mäng.
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 29.10.2010 13:41:25 vasta tsitaadiga

7 detsember vist
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 29.10.2010 13:59:25 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
KaarelK, http://www.worldoflogs.com/reports/scd12kuezdqjeyzu/sum/damageDone/?s=3382&e=3578 näiteks meie hädine log.
võrdluseks mingi kõvem guild - http://www.worldoflogs.com/reports/qooo2nde5dggz5zt/sum/damageDone/?s=2154&e=2268 . Top 4 on arkaanpauku purtsutavad maagid icon_lol.gif

ega siis midagi myts maha, tuleb v2lja et minu maagil on veel v2gapikk ma minna.
tagasi üles
Button
HV kasutaja
Button

sõnum 29.10.2010 16:48:48 vasta tsitaadiga

grind achievmentid imo on ilgelt igavad, aga eks igaüks ise tea

raid saavutused seevastu on ju lõbus teha, samal ajal raidid ja üritad miskit teistmoodi teha thumbs_up.gif
ise lõpetasin achievmentide farmimise siis, kui main char muutus.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
freestyler
Kreisi kasutaja

sõnum 29.10.2010 17:06:55 vasta tsitaadiga

Ma mõtlen just selliseid achievemente, kus näiteks Lady Deathwhisper nottida maha nii, et 5 erinevat cultist'i veel ruumis ringi möllamas icon_smile.gif
Minuarust teevad need lahingu tunduvalt huvitavamaks.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 617, 618, 619 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.