Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [Wii] Nintendo Wii arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 174, 175, 176 ... 182, 183, 184  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tom-D
HV veteran
Tom-D

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 19.10.2010 07:47:06 vasta tsitaadiga

Flacko, minul on eraldi ostetud juurde 3 wiimote ja mitte ühelgi pole seda plastikosa karbis, see on ainult nunchuckil.
Kommentaarid: 174 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 155
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
aksel
Kreisi kasutaja
aksel

sõnum 25.10.2010 21:49:15 vasta tsitaadiga

http://wiiparty.nintendo.com/ tellitud, nähtud, katsetatud. Eelmised seltskonnamängud on lapsele suurema emotsiooni jätnud kuid pole väga viga
lkraav
Kreisi kasutaja
lkraav

sõnum 25.10.2010 23:08:59 vasta tsitaadiga

täna hakkas üks wiimote täiesti tühjast kohast jupsima. lihtsalt kaotab ühenduse ära. kui paar litakat virutada kuskile külgede peale siis vahepeal võtab elu sisse jälle, siis random hetkel jälle kaob ühendus ära, ükski nupuvajutus tulukesi põlema ei löö. patakates ei saa hästi asi olla, proovitud teise wiimote patakaid, uusi patakaid.. resyncida normaalselt ei saa sest ükski tuluke ei hakka üldse põlema enne kui wiimotele füüsilist valu ei tee.

teab keegi mingit nõu? on midagi sees surnud?

Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 26.10.2010 08:21:06 vasta tsitaadiga

Mul oli sama jama kunagi, kiskusin puldi isegi lahti aga füüsiliselt midagi katki küll ei olnud, muidu nende kiipide ja kondekate sisse muidugi ei näe, aga väliselt oli täitsa ok. Lahenduseks ostsin uue puldi lihtsalt.
Kommentaarid: 174 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 155
tagasi üles
merx121
HV vaatleja

sõnum 27.10.2010 11:29:39 vasta tsitaadiga

xtr kirjutas:
Väike palve: kui keegi hea inimene saaks nädalavahetuseks laenata mängu LEGO Indiana Jones: The Original Adventures, siis palun saada mulle PS!

Mul oleks täpselt sama soov,väikse tasu eest muidugi icon_wink.gif
tagasi üles
lkraav
Kreisi kasutaja
lkraav

sõnum 27.10.2010 15:34:42 vasta tsitaadiga

50 eek, poehind pandiks ja südalinnast saab seda mängu küll.
xtr
HV Guru
xtr

sõnum 27.10.2010 21:25:04 vasta tsitaadiga

lkraav, paganama kahju, et sind 5,5 nädalat tagasi näha polnud. Nüüd võin minagi laenutamisega tegeleda icon_razz1.gif
tagasi üles
lkraav
Kreisi kasutaja
lkraav

sõnum 28.10.2010 09:08:03 vasta tsitaadiga

xtr kirjutas:
lkraav, paganama kahju, et sind 5,5 nädalat tagasi näha polnud. Nüüd võin minagi laenutamisega tegeleda icon_razz1.gif

well yeah, 5.5 nädalat tagasi polnud mul veel wiid toas..

Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 15.11.2010 19:01:09 vasta tsitaadiga

Sonic Colours on nauditav! Siiamaani on mulle meeldinud, kiire ja lõbus. Roosa Wisp on mu lemmik ja Roheline ka. See laser on sutsuke keeruline veel.... Siiamaani pole olnud väga palju auke kuhu kukkuda ja mõtetuid combosi mis mulle Unleashedis ei meeldinud., Ainult nr 2 pressi.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ToivoLep
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 09.12.2010 14:57:30 vasta tsitaadiga

Nii sai ka avastatud üks hetk, et WII on olemas maamunapeal ja kohe ka ära ostetud. Võtsin veel lisaks 1 lisapuldi+nunn ka. Siin teemas küll ei tahaks PS mainida, aga siiski siiski mingi võrdlusmoment peaks olema. Paluks siis mitte sõda korraldada.

Igatahes sai tükk aega mõeldud, et kumba siiski võtta. Kirjatükkide järgi küll kaldusin ps poole aga nagu Flacko kogu aeg joriseb, et FUN factor on see mis oluline. Ja saigi WII ära toodud. Ütleme, et ostu kahetsema ei ole siiani pidanud ja kindlasti ei tee ma seda ka edaspidi ennast tundes. On ka PS2 olemas ja sellega võrreldes on ikka päääris rohkem lõbusa ja elavama asjaga tegu. PS2 pmst jäigi tolmu koguma (alguses muidugi 1 nädal sai kõvasti mängitud). Mulle just see puldiga askeldamine, tee mis tahad, ei istunud. Arvuti tundus hulka mugavam ja mis salata - ka pilt kuidagi parem (sama mäng kahes kohas). Paraku mängisin suures enamuses samu mängusid. WII vastupidiselt aga just ongi see mida ma meelelahutuselt ootan. On mõte ka PS3 koju tuua aga kardan, et asi jääb lihtsalt seisma.

Sai veel ports mänge ka wiile "laenatud" ja need mis meeldivad ostan välja ka. Kaasas olnud spordimängud tundusid ikka ilged jurad ja see DVD aparaadis endas ainult 1 kord käinud ongi. Eraldi mängudest ma veel ei ole mängu leidnud mis igav või jama tunduks.

Hetkel mängin maailma nunnumat mängu - Dog Island. Ise olen kusjuures kõva shooterite ja võidusõidu fänn aga... Võib öelda, et see läbi aegade kõige parem mäng mida ma üldse olen mänginud 20 aastajooksul kokku icon_smile.gif Lihtsalt haakub ja haarab ja ei lase telku tagant minema - 6h eilset maratoni ei ole mingi näitaja. Kahjuks saab mäng varem või hiljem läbi tehtud...

Mario bros - minul kahjuks ei ole telekamängu olnud - sellel ajal kui teised said tähtpäevadel noid tänasel päeval vanu konsoole siis mina pidin 386/286 kodus piiksutama... Oi kuidas tahtsin ka seda omal ajal kuid kui esimest korda sõbrajuures nägin siis oli küll tõeline pettumus. Doom/mystic towersi/keeni/dune 2 jne kõrval nägi see plönn ikka ääretult hale välja icon_rolleyes.gif Sestap mulle ka maario sooje tundeid ei tekita. Aga WII peal sama asi uues kuues - no ikka täitsa thumbs_up.gif kraam. Eriti kahekesi mängides.

Proovisin ka CODi mängida ja imede ime - nii nagu ka wolfenstein 3D mulle tänasel päeval iiveldama ajab tegi seda ka COD. Ma ei saa aru, 93 aastal sai wolfarit jõhkralt taotud ja polnud häda kedagi. Nüüd saan 10 minutiga tohutu motion sicknessi. Mis on kahju, nii tahaks mängida seda veel. CODiga igatahes sama jama... Peaks midagi ette võtma. Aga niipalju kui mängida sain siis kontrollikombinatsioon meeldis väga.

Ahjaa. Sattusin elektrooniksisse ja vahtisin korra mis verbatim väline HDD maksab, et saaks WIIle tagumikku ajada (ei ole seotud piraatlusega. Ja isegi kui ka oleks siis iga endast lugupidav mängur leiab need mõned tonnid lemmikmängude jaoks). Tegelt sain juba ära ostetud ja ketas naispoole käekotis ja vaatasin niisama konsooli nänni. Siis vaatan, et ägeee PSP on ometi näppimiseks välja pandud nii et juhe ka sabas ja mäng käib. Proovisin ka natukene ja seletan siis oma armastatud naisterahval et täitsa viisakas graafika ju nii väikse asja kohta. Tuli juurde ka (no kuidas neid nüüd minetatakse kes mööda poodi ringi töllavad ja küsivad kas saan aidata) mingi mehike hakkas sony taevani kiitma. Küsisin, et kui rääkida pihukonsoolidest siis kumba valida? Ja 5 sekundit hiljem oli jutt juba SONY ülistamine.

Ausalt, ma täitsa kohmetusin ära. Ma pole veel sellist asja näinud. Alguses kiitis, et on juba oma 8 inimest ümber rääkinud wiilt soni ostmaks. Meelde jäid mingid tabavamad löögid, miks on sony parem.
* Sonyga saab filme vahtida/ wiiga ei saa (no mis kuradi jaoks ma peaks üldse konsooliga filme vahtima icon_rolleyes.gif )
* Sonyga saab netis käia, wiiga ei saa ( icon_eek.gif ). Uuendused on sonyl kõik taasuutaa ja isegi mänge ei pea ostma. Demod on kõik tasuta saada. Naine ütles mul et demod on ju ilgelt lühikesed. Sellepeale öeldi, et ega ei olegi kellelgi rohkem aega mängida. Sonyl saab kõvaketast vahetada, wiile ei saa seda mitte kuidagi külge ühendada (HDD oli parasjagu kotis, ok homebrew aga siiski).
* PSi ei saa mitte mingit moodi lahti lukustada. Sony on kõik ära blokeerinud mis vähegi võimalik.
* Wii graafika on totaalne saast ( icon_rolleyes.gif )
* Sony muudkui arendab ja arendab oma konsooli ja see on kõige suurem pluss (tegelikult kui ma ostan poest konsooli siis mind huvitab 95% tänane päev. Nüüd ja kohe tahan mängida, selleks ma ju ostangi just täna konsooli). Loomulikult tehnika amortiseerub aga kui tahan arenenumat keskkonda siis ostangi uue riistvara. Mina küll ei osta konsooli sellepärast, et vot tulevikus...
* DS ja WII on mõttetu kuna nendega ei saa midagi teha. (Mängida saab ju? selleks ma ju konsooli ostangi. Ja oh üllatus, saabki)
* PS3 on põhimõtteliselt arvuti, sellega saab ka panga ülekandeid teha. (WTF no ma tõesti ei saa aru. Konsooli ostan mängimiseks ja punkt. Karta on, et igal konsooli ostjal on juba arvuti kodus. Ma isegi ei viitsi mõelda, et peaksin telekamängul ca 5 miljonit kirjet omavat statistikat kokku kribama. Seal siis vist peak R ka tööle minema mehikese juttu lähtestades.)

Igatahes oli mul icon_eek.gif . Ma saan aru, et igal inimesel on täielik õigus oma arvamusele ja selle viisakale avaldamisele aga liig on ikka liig. Igatahes sain sealt eluga tulema ja on lausa kahju et olen antud poest viimase paari kuuga ca 20 000 eest tehnikat omastanud.

Aga WIIga on asi lihtne - minu arust peaks iga inimene selle ära tundma kas wii talle sobib või mitte puhtalt youtube videote järgi. Üks konsool ei ole parem kui teised, inimesed on hoopis erinevad.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 62
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 09.12.2010 15:45:37 vasta tsitaadiga

ToivoLep - kus poes sa käisid, kui see saladus pole?
Enamus asjad mis ta rääkis on kahjuks vale:
1) WII-ga saab streamida filme, vaja natukene arvutialast teadmist, kuid ei midagi rasket
2) WII-ga saab ka netis käia, kusjuures minu meelest mugavam kui PSi peal
3) Graafika ei tee mängust head mängu - kõik oleneb inimesest, mida taga aetakse. mulle isiklikult on esmatähtsad gameplay ja story, story vast kõige esimene.
4) WII-d arendatakse samamoodi.

Mõningad mängu soovitused ka sulle:
Mario kart - Must be WII-le
Zelda: Twilight Princess - vast maailma üks parimad RPG seeriaid üldse
Super Mario Galaxy ja Galaxt 2.
Head shooteritest: Resident Evil 4 (vast parim RE versioon üldse)

Kindlasti muretseda WII puntktide eest ka sellised hitid: Super Mario Bros 1 ja 3, Zelda 1, 2, 3 ja mõned hitid veel Virtual Konsoolile.

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 09.12.2010 15:53:35 vasta tsitaadiga

Kirjatükkide järgi küll kaldusin ps poole aga nagu Flacko kogu aeg joriseb....

Kus kohas ma jorisenud olen? Või mis tähendab jorisema, kas rääkima või vinguma? Lihtsalt tahan teada, ma ei taha midagi valesti teha.

viimati muutis Flacko 09.12.2010 15:57:20, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 199 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 166
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 09.12.2010 15:53:40 vasta tsitaadiga

No ikka päris "samamoodi" ei arendata küll. PS3 firmware uuendused lisavad enamjaolt ikka featuure juurde. icon_rolleyes.gif
Mainida võib ka et Wii on ülimalt kehv meediamasin võrreldes PS3/X360'ga.
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 09.12.2010 16:14:20 vasta tsitaadiga

Ajah, soovitan ToivoLep, osta veel Sonic 1,2,3 ja Sonic & Knuckles mängud, vanad mängud aga seda raha väärt, sest need on head. Muidugi mariod. Soovitan ka veel osta Raving Rabbidsite seeria, hunnik minimänge lollidest jänkudest icon_biggrin.gif Mu emale meeldivad need ja ta tahab alati et seda mängu panen icon_biggrin.gif kui keegi külas vms. Soovitatav osta see 3 ühes, kus 1,2 ja 3 osa kõik ühes karbis icon_smile.gif. Seal on pisimängud kus näiteks tuleb lehma keerutada või hüppenööriga hüppama jne.

Sonic Colours on ka väga nauditav. Lihtsam mängida kui Secret ringsi või black knight. New Super Mario Bros.

EI SOOVITA osta Mario 25th anniversary, see on VÄGA suur rip off, mingi SNES mäng topitud plaadile, mille saab mujalt palju odavamalt....

Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 09.12.2010 16:32:36 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
No ikka päris "samamoodi" ei arendata küll. PS3 firmware uuendused lisavad enamjaolt ikka featuure juurde. icon_rolleyes.gif

Wii suunitlus on hoopis teine võrreldes PS3/XBOX360. Kui võtta seltskonna mängud, siis WII-le ei saa neist konsoolidest keegi ligi lähedalegi. Neid omavahel ei ole mõtet võrrelda.

Mis puudutab Mediat - siis jah, ega WII puyhul see ideaalne pole, kuid võimalus on täitsa olemas.

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
NekoRobin
HV kasutaja

sõnum 09.12.2010 17:05:09 vasta tsitaadiga

Shade kirjutas:
iDemon kirjutas:

Wii suunitlus on hoopis teine võrreldes PS3/XBOX360. Kui võtta seltskonna mängud, siis WII-le ei saa neist konsoolidest keegi ligi lähedalegi. Neid omavahel ei ole mõtet võrrelda.

Mis puudutab Mediat - siis jah, ega WII puyhul see ideaalne pole, kuid võimalus on täitsa olemas.

Mnjah, eks see wii ole jah siuke, et kuigi seal korralikke mänge on, siis ta ole rohkem siuke casual asi :/ Mind wii võlus ainult alguses, kuid muutus igavaks ikka vägaaa kiiresti (vend omab wii'd ning see suht kogub tolmu elutoas v/a kui külaline tuleb talle saab tunniks või paariks tööle pandud icon_biggrin.gif ), "not my cup of tea" I guess..
inb4LOLWII'LTÄIEGAPALJUHÄIDSINGLEPLAYERMÄNGE, millele ma vastaks: "jah, seal on paar tükki, kuid ps3-xbox360 ja imho ka ps2 heade single player mängude arv siiski kõvasti suurem icon_biggrin.gif)
Ning Legend of Zelda pole siiski RPG, action-adventure vms. pigem, RPG elemente on küll, aga RPG ta pole icon_biggrin.gif

ToivoLep
Kreisi kasutaja

sõnum 09.12.2010 17:43:24 vasta tsitaadiga

Kõigepealt oma suurimad vabandused preili Flacko ees. Ma oma slängiga pingutan aeg-ajalt üle. Jorina all mõtlesin armsat urinat mis on suunitletud graafikasõprade poole icon_smile.gif (lugesin terve teema läbi)

Raving Rabbidsi DVD saan ma täna proovida. Olen palju lugenud selle kohta ja lõbu pidavat laialt olema. Kindlasti proovin ka teisi mänge mis siin soovitasite.

Shade, poodi ma parem ei nimetaks siinkohal. Nimelt ei meeldiks ka endale kui keegi hakkaks internetis pommitama kui sarnaselt oleksin käitunud. Pahatihti on inimesed oma vaatevinklis kinni ja selline käitumine oleks minust äärmiselt ebaviiskas (seljataga sajatamine) ja mehikesele endale mõjuks frustreerivalt (kui lugema satub).

Aga siia kirjutasin sellise kirjatüki kuna ma pole enne sellist asja veel näinud icon_rolleyes.gif Aga nüüd ma tean mis on tõeline fanboy. Ok, saan aru äriühing toodab kasumit - mida kallim kaup seda suurema summa % määrab. Aga niimodi nüpeldades 76 milj tükki müüdud toodet... kasutades väljendit "mõttetu kast"... võib öelda, et ka need inimesed kes ostsid on mõttetud. Kaasaarvatud mina tollel hetkel. Ok, kui inimesel puudub esteetiline välimus nagu tollel noorsandil siis vähemalt võiks klientidega suheldes omada mingisuguseidki algteadmisi turundusstrateegiatest ja loomulikult viisakusest. Eks norida saaks iga asjaga aga kohatu on välja näidata suhtumist, et "sony ostes hakkavad ka fertiilses eas olevad daamid poegima või kiilakal juuksed kasvama" (kui keegi aru ei saanud siis loe: sony on ülim tipp). Sellega saavutab ainult seda, et jõulukingitusteks vajaminevad tehnikaüllitised saab ostetud teisest kohast.

Aga aga aga. Rääkige parem seda kuidas on mängida selle rattaga mis mario kardiga kaasa saab? Vaatan, et eestlaslikku tambovi konstanti ei ole mõtet kinni maksta ja ikka ebay poole piiluda. Pean silmas komplekti kus zipperid ja kõik jutud veel kaasas on.

Ahjaa, muideks veel inimestele teadmiseks kuigi olen 4 aastat hiljaks jäänud siis eurooniksis pakutav bigben remote ja nuchuckiga on tegelikult bigshit. Asi on nimelt selles, et need nooled remotel tunduvad olema teise lahendusega kui originaal motel. Bigjunnil on need nagu sellise ümariku kettaga koos. Mängimist ei ole see õnneks seganud veel aga menüüdes ringi turnides võib juhtuda, et läheb üles asemele paremale jne. Alguses ilgelt häiris aga pärast sain aru milles nõks on. Orienteeruvalt 900 raha (kanti 1/3) konsooli hinnast on ilmselge ülemaksmine.

Kuidas te rahvas siis oma remote laete? Viskate patareisid jutist sisse või olete laadimisalused hankinud? Kaua keskelt läbi patakad vastu peavad. Ma siin olen lugenud, et üks ööpäev jutist mängimist ja on tühi kah. Hetkel on mul ämbritäis patareisid ( mobiilse kardiogrammi patareid visatakse pärast nelja mõõtmist minema - max 6 minutit tööd) kõrvale võetud aga plaanin ikke akuvarianti. (viimati panin lohakusest surnud tavalise patarei poolsurnu pähe laadima nagu ikka ja kui siis jumakas käis...)
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 09.12.2010 18:03:42 vasta tsitaadiga

Tänud, nüüd sain paremini aru icon_smile.gif. Ma ei solvunud ega midagi, lihtsalt huvitas, et ma ei tahaks halva inimesena nagu tunduda.

OT:

Spoiler Spoiler Spoiler

Mina laen oma remote akudega, kui pult tühjaks saand, siis eelmised laetud akud lähevad sisse ja tühjd laadima ja vice versa.

Mario Karti rattaga (alguses mõtlesin et wtf, rattaga, nagu jalgratas icon_biggrin.gif?) on mugav kasutada, nagu päriselt rooliks. Kõik on mugavustes nn kinni, kellele sobib rooliga, kellele mitte. Mulle sobib, kuna on rohkem kinni hoida ja tundub mugav. Pulti hoiad mõne näpuga ja pihuga kinni. Raske seletada natuke mida mõtlen icon_sad.gif

Edit: tuli meelde et mingi Wii mäng pidi küll tulema rattaga..... et istud peale ja sõidad koha peal.

vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 09.12.2010 18:05:37 vasta tsitaadiga

Tahtsin ainult seda vahele öelda, et ToivoLep on mu uus lemmikkasutaja HV-s. Päris ausalt.

Oma wiimote'il võtan akud välja, topin laadijasse, topin laadija seina ning pärast laadimist kakun akud uuesti laadijast välja ja topin wiimote'i tagasi. Kilplaslik, tean, aga ei taha osta rohkem plastmassi koju kui peab.

Ühtlasi soovitaksin ToivoLep'il osta Classic Controller Pro. Minu hinnangul on tegu tasakaalustatuimat ergonoomikat omava "juhtmeta" universaalpuldiga, mis praegu müügil on. Virtual Console'i jaoks ilmselt asendamatu. Wiimote + CCP kombinatsiooni saab ka PC-ga paaritada, kui selleks viitsimist on.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
ToivoLep
Kreisi kasutaja

sõnum 09.12.2010 19:39:04 vasta tsitaadiga

Nüüd ma hakkasin mõtlema, et seletage nüüd kuidas ma aru saan kui pult on tühi? Seda ma tean et ilma vooluta asi lihtsalt ei tööta (inime ka ei tööta ilma icon_smile.gif ) aga kas hakkab nagu ära hääguma või kontrollimine osutub järjest keerukamaks, nool vibab, nupud ei allu?

Ma arvan, et ma võtan ebayst mingi hetk 2 komplekti lisadega ära, kus rooliratas ka sees on:)

Ah muide, kes on väljamaa mänguhindadega kursis. Flacko on päris kindlasti. Kuidas siis hinnad on? Ma vaatasin, et eestimaal isegi 1000 kr tükk müüa ei ole häbi. See on meeletu hind kui võrrelda keskmist eestlase palka. Mängutootjate tööd tuleb originaalidega kahtlemata tunnustada. Aga küsitav on kas ääri-veeri logistikaga hakkama saavatele firmadele (mis intellektuaalset omandit sisuliset võttes ei oma) on mõtet mängu tegelikust hinnast märkimisväärset protsenti maksta?
tagasi üles
Riddim
HV kasutaja
Riddim

sõnum 09.12.2010 20:11:16 vasta tsitaadiga

Nool hakkab mäkra mängima ja kaotad juhitavust, kui patakad tühjad. Nö."kodu" nupule (see sinise majaga) vajutades näitab kuskil nurgas ka kui palju patareisid veel järgi on.
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 09.12.2010 20:13:54 vasta tsitaadiga

Puldil saab vaadata seda kui vajutada väiksele home buttonile (sinine nupp millel maja peal) või annab mäng teada et teie pult hakkab tühjaks saama.

Hinnad on krõbedad jah kuid Wii mängud tunduvad sutsu odavamad kui X360 või PS3 oma. Ise sain näiteks Sonic Coloursi 649ga. Soovitan silma peal hoida PROGAMES kasutatud mängudel, sealt saab asju 199 - 599 hindadega.

http://www.progames.ee/index.php/cPath/279_284?osCsid=df52d295c2309f25630de0a7518d2708

ToivoLep
Kreisi kasutaja

sõnum 09.12.2010 21:30:25 vasta tsitaadiga

Oo, saabki nii, väike kaval aparaat.

Kasutatud mäng persoonipõhiselt on hea ja soodne ost. Laiemas perspektiivis vaadates aga jäävad mängutootjatel nii siiski raha saamata kui ühte koopiat mängivad mitmed inimesed.

Loomulikult ma siin juures ei viska halba pilku lugupeetud kaaskodanikele kes nii samuti maja lusti ja rõõmu täis saavad pisut odavamalt. Pigem vastupidi on õige lõbusaid ja arendavaid tegevusi oma võimaluste piires lubada . Aga kellele mängu täishinna maksmine ei vähenda esmatarbete pealt kokkuhoidu, siis olgem ikka mehed (ja ka naised) ja müts mängutootjate ees maha icon_wink.gif

Vabarna, sügav kummardus vastu. Oled mulle oma sõnavõttudega juba ammu silma jäänud icon_smile.gif
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 09.12.2010 21:32:37 vasta tsitaadiga

Mina olen alati olnud aus ja ostnud mänge, sesst mina hindan seda et inimesed saavad makstud tehtud vaeva eest.
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 09.12.2010 21:48:06 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ah muide, kes on väljamaa mänguhindadega kursis.

Soovitan sul nende teemadega tutvuda:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=390147
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=433995
Ise tellin enamus mänge välismaalt ja säästab ikka korralikult kui Eesti hindadega võrrelda...

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [Wii] Nintendo Wii arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 174, 175, 176 ... 182, 183, 184  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.