praegune kellaaeg 17.06.2025 21:24:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
montez
Kreisi kasutaja
|
26.09.2010 13:22:19
Neti Nuhk: välismaise dedicated IP indekseerimine |
|
|
Mure siis selline, et Neti Nuhk (otsirobot http://www.neti.ee/cgi-bin/abi/Otsing/Nuhk/) ei külasta minu serverit, sest see asub väljaspool .ee IP-sid. Nagu ise kirjutavad: Nuhk külastab ainult .ee või Eesti ISP IP aadressvahemikes olevaid webiservereid, millel võib olla ka rahvusvaheline domeeninimi.
Mul on .ee domeen majutatud sellises paketis, kus on ka dedicated IP.
Oskab keegi öelda, kuidas ma saaksin selle dedicated IP Neti otsiroboti külastatavate aadressivahemike hulka? Teen oma .ee domeenile nimeserverite muutuse taotluse, et esimeseks panen dedicated IP, selle järel praegused teenusepakkuja NS1 ja NS2 IP-d? Mul sama dedicate IP peal tegelikult rohkem kui .ee domeen ning mõnikümmend teist .eu/com domeeni, millel eestikeelne sisu.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
andresv
HV kasutaja
|
28.09.2010 10:33:50
|
|
|
Miks ta ei peaks väljamaal olevat lehte indekseerima? Alusta sellest, et lisa leht neti kataloogi ja küll ta siis indekseerib seda.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
22.10.2010 19:20:04
|
|
|
Nii, lisasin ühe .com aadressi ja seda pole 3 nädala jooksul kordagi vaadatud. Samas .ee domeene samalt IP-lt on ikkagi külastatud, mõnikord.
Seevastu ühes Eesti hostingupakkuja juures olevat .eu ja .com domeeni on külastatud kordi aktiivsemalt, kuigi ma ei ole neid Neti kataloogi sisestanud.
Endiselt siis üleval küsimus, kuidas teha Neti jaoks selgeks, et üks konkreetne dedicated IP sisaldab eesti sisuga lehti, mis sellest, et erinevatel domeenidel.
Kas aitab see kui Eesti serveris majutatud lehtedel panen linke sinna välismaisele serverile? Kas peaks linke panema IP kujul?
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
hybrid
HV vaatleja
|
26.10.2010 13:16:43
|
|
|
Võibolla liiga radikaalne näide, aga tee eesti serveris mingi index.php mis kontrollib, kas tullakse host1.ee või host2.com peale ning kui tahetakse välismaise serveri sisu, siis võtad selle get_file_contents abil ja kuvad välja.
Oma domeenid suunad kõik eesti serveri peale, välismaine jääb ainult koodi ja andmebaase hoidma ja töötlema.
Netil võib raske olla küll eristada, kas oled ikka eesti leht või mitte. Paha ei teeks ka webmaster@neti.ee kirjutamine.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
27.10.2010 19:00:05
|
|
|
hea soovitus hybrid. Kirjutasin e-maili ja sain 15 minutiga positiivse vastuse. Seega minu jaoks teema lahendatud ja hiljemalt järgmisest nädalast pidi Nuhk minu lehti külastama tulema.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
mudakoon
HV vaatleja
|
28.10.2010 13:34:19
|
|
|
montez kirjutas: |
Nii, lisasin ühe .com aadressi ja seda pole 3 nädala jooksul kordagi vaadatud. Samas .ee domeene samalt IP-lt on ikkagi külastatud, mõnikord.
Seevastu ühes Eesti hostingupakkuja juures olevat .eu ja .com domeeni on külastatud kordi aktiivsemalt, kuigi ma ei ole neid Neti kataloogi sisestanud.
Endiselt siis üleval küsimus, kuidas teha Neti jaoks selgeks, et üks konkreetne dedicated IP sisaldab eesti sisuga lehti, mis sellest, et erinevatel domeenidel.
Kas aitab see kui Eesti serveris majutatud lehtedel panen linke sinna välismaisele serverile? Kas peaks linke panema IP kujul? |
Neti.ee on oma asjadega üldiselt väga pervo koht. Oma lehe sinna kataloogi saamine on nagu lotomäng, et kas adminnil on hetkel hea tuju või mitte.
Ise olen viimasel ajal loobunud oma aega neti.ee peale kulutamas. Kui on korraliku sisuga hea leht, siis asjalikumad otsimootorid indekseerivad selle kiiresti ilma erilise keemiatta.
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|