|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Button
HV kasutaja

|
02.09.2010 00:49:26
|
|
|
| asjameez kirjutas: |
Button, välise kettaga palju nii juhtunud, et ketas taga, aga arvuti ei tee teist nägugi. Esimestel kordadel võttis ka käed värisema, et kas nüüd andis saba. Korraks boxist välja ja korralikult tagasi ning töötab edasi  |
mul tegu siiski läpaka sisese kettaga
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TammikSi
HV kasutaja
|
04.09.2010 09:09:09
|
|
|
Muidugi kõige paremad juhtumised on just kannu juures juhtunud( kann kaasosaline)
EDIT: Hiljuti juhtus just eriline "epic fail"(mis otseselt ei juhtunud just arvutiga) kuidas ma usb'i pulka arvutisse pannes kõrvetasin ära enda pea joogiautomaadi kuuma veega - müstika
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
12.09.2010 23:32:13
|
|
|
Pole just õnnetus, aga ikkagi valmistas nalja.
Läksin siis sõbranna juurde filmi vaatama ja alguses tundus kõik korras, aga kui mõni minut oli juba film edasi läinud, tundus veits veider, et kõik räägivad suht aegluubis.
Panime hulganisti erinevaid asju kinni - tulemus sama. Sõbranna ise ütles, et oi see peabki nii olema. Okei, vaatasin veel minut aega, aga see juba hakkas liiga veidraks muutuma (enne oli mõrvajärgne stseen ja see nagu sobis mingil määral kokku aga hiljem mitte).
Panin filmi pausile ja läksin full screenist välja ja korra vajus pilk VLC pleieri alla vasakusse nurka ja mis ma seal nägin... 0.67x. Ehk siis filmi esitamise kiirus, mis muidu peaks olema 1x, oli millegipärast väiksema peale keeratud.
Ja pärast seda oli kohe tunduvalt parem filmi vaadata.
Oh... ja filmi lõpus mainis ta seda veel mulle, et äkki sellepärast ongi tal sedasi olnud, et mõnikord filmid tunduvat kauem kestvat, kui filmi all olev kestvuse näidik seda ütleb.
Ja samas.. veider, et tal oli kohe enne filmi mängima panemist 0.67x peal, mul peale filmi vahetust läheb kiirus automaatselt 1x peale. (Ehk üritas ülemiste nooltega seda ja siis teisi filme, mis ta on eelnevalt vaadanud algusse "kerida".)
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
17.09.2010 10:18:21
|
|
|
| sellest on juba ropult aastaid möödas ja teiseks osapooleks polnud küll mitte arvuti vaid projektor. vaatasin slaide ja mul oli miskipärast läes skalpell, millega ma ennist mingeid juhtmete otsi olin puhastanud. motoorselt silitasin skalpelliga mingit junni, mis laual vedeles. äkki käis koletu pauk! skalpelli juures tekkis umbes 10-15 cm läbimõõduga ere tulepall. vähe puudus, et oleks end täis sittunud. kui tule põlema panin, selgus, et nikitsetav vidin oli projektori juhe. olin märkmatult isolatsiooni läbi saaginud ja tekitanud kahe juhtme vahele lühise. skalpelli teras oli 5-6mm läbimõõduga kärsanud auk. sellest ilmselt ka see tulekera - elektriväe toimel higgsi bosoniteks lagunenud teras. ise mingit nätakat ei saanud.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
irx
HV vaatleja
|
19.09.2010 19:48:29
|
|
|
oeh ... kõik need asjad aastate jooksul üritame meenutada ...
kunagi ammu sai näpitud bios'i kiipi ja valet pidi tagasi pandud. garantii ...
vähemalt kahel coolermasteri vendil murtud ära 1 laba. ORDI vennad olid vaimustuses, iga kord tuli paarisajane arve uue vendiga.
sama ordi arvuti: ühel päeval lihtsalt ei lähe tööle. viisin siis sinnasamma ORDI hooldusesse. jõuan koju, tuleb kõne: "kas teil ta kodus tegi midagi või lihtsalt ei läinud tööle?", "lihtsalt ei läinud tööle...", "noh, meil siin toteplokk tegi paugu..." 250w juust toide pidas 4+ aastat vastu
aastaid hiljem ... töötan suure asutuse IT abina. installin mingile muldvanale läpakale Ubuntut. vahetult enne tööpäeva lõppu uuendusi alla laadima. hommikul tulen, uuendused laetud, panen installima. ~10min hiljem: pilt kotti. võtan siis läpaka kätte ja praktiliselt pillan käest: nii kuradima kuum. nimelt oli ventika vahel mingi kruvi terve öö oli läppar sees ...
see suvi samas asutuses: aitasin servereid kolida üle tänava (uksest ukseni alla 50m). 4U server viidi autoga, 1U plaat anti pihku ja öeldi, et mine jala
omaette ooper on eelmine august ostetud 2 Seagate 1TB kettaga. nimelt siis refurbished kettad. esimene ketas läks enne aastavahetust. teine ketas läks veebruaris, asenduseks tuli uuesti refurbished. nüüd juba kolmas garantii tripp, refurbished ketas surnud ... kui ei kasutaks kodus RAID 1, oleks vist juba 3x masendusse langenud sellise andmekao pärast.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
21.10.2010 18:48:26
|
|
|
Uskuge või ärge uskuge, aga kui ma täna otsisin Googlest Justin Bieber gay pildi tulemusi ja läksin ühele lehele sain BSOD-i.
Otsisin sellepärast seda, et otsisin pilti mida panna ühele arvutile taustapildiks.
|
|
| Kommentaarid: 127 loe/lisa |
   |
1 :: |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.10.2010 19:59:37
|
|
|
| K3ndu kirjutas: |
Uskuge või ärge uskuge, aga kui ma täna otsisin Googlest Justin Bieber gay pildi tulemusi ja läksin ühele lehele sain BSOD-i.
Otsisin sellepärast seda, et otsisin pilti mida panna ühele arvutile taustapildiks. |
Spoiler 
| ot: |
ma yldiselt gay pilte ei otsi ja vaevalt selle lehe pärast said BSOD-i |
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
21.10.2010 20:09:01
|
|
|
Vabalt võis olla et leht üritas mingit troojat sulle installida ja hammustas veidi valest kohast.
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
| Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
2 :: |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ventt
HV kasutaja
|
26.10.2010 21:34:16
|
|
|
Mul on kõige "naljakam" asi see, et ma suutsin toiteka põlema panna. Näpud mustad ja nägu must. Eks toitekas oli ka omajagu must.
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kala1
Kreisi kasutaja

|
26.10.2010 21:46:04
|
|
|
ventt, mis tegid siis ?
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier. |
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
26.10.2010 21:47:37
|
|
|
üks variant oleks see, et kui punane lüliti teise asendisse lükata.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kalluka
Kreisi kasutaja
|
26.10.2010 22:07:59
|
|
|
Ammu aastaid tagasi sai ostetud uus graafika kaart radeon 9600pro ja see oli kõva pill.Ühendasin järgi , panin draiverid peale ja kõik töötas mõned hetked kui arvuti maha põles.Draiverite ja mingi konflikti tõttu põles maha mul toide,kõvaketas ja emaplaadi mingid kiibid.Kogu see õnnetus läks mulle kalliks.Õnneks tutikas video jäi terveks.Ma tean arvuteid väga hästi ja sellist asja pole varem juhtunud.
Teinegi juhtum on elus.Eelmisel aastal hakkas selle juustu arvutiga igav ja hakkasin OC-d tegema.Tean kuidas teha ja kõike aga pärast neid toredaid hetki tegi arvuti piiks piiks ja pilt must.Arvuti korras aga ma olin kogemata pannud bioses mälude kiiruseks jamh ....ei teagi kui palju aga siis bios lihtsalt ei lasnud tööle enam.Arvuti tip top korras tegin lihtsalt hiljem biosele resa.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tener
HV kasutaja
|
26.10.2010 22:20:20
|
|
|
Enne arvutialaga tuttav olemist leidsin BIOSist, et saab muuta klokki ja kordajat.
Siis rõõmsa näoga mõtlesin, et teen kõigile rõõmu ja panen arvuti kiiremaks.
Kiirust ja kordajaid ei mäleta, aga kui enne oli 1,7GHz Celeron, siis ma üritasin seda nii 230x11 vms kiirustele panna
Kui arvuti enam tööle ei läinud, oli üllatus küll jube suur.
Õnneks õpetas üks vanem itimees, kuidas BIOS reseti teha ja õnneks midagi läbi ei läinudki.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Matrix75
HV veteran

|
26.10.2010 22:29:55
|
|
|
| kalluka kirjutas: |
| Ammu ...Draiverite ja mingi konflikti tõttu põles maha mul toide,kõvaketas ja emaplaadi mingid kiibid... . |
Pigem nõrk toide ei pidanud koormusele vastu ja võttis endaga veel detaile kaasa!
_________________ € |
|
| Kommentaarid: 321 loe/lisa |
   |
241 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
27.10.2010 08:43:23
|
|
|
| Matrix75 kirjutas: |
| kalluka kirjutas: |
| Ammu ...Draiverite ja mingi konflikti tõttu põles maha mul toide,kõvaketas ja emaplaadi mingid kiibid... . |
Pigem nõrk toide ei pidanud koormusele vastu ja võttis endaga veel detaile kaasa! |
ei ole ma ka veel näinud, et draiverite konflikti tõttu mõni riist maha võiks surra... ok... video kaardil kui draiver ei juhi ventikaid, siis võimalus, et asi maha põleb, aga see on ka kõige suurem seos mis vigane draiver teha suudab.
|
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Matrix75
HV veteran

|
27.10.2010 08:51:14
|
|
|
| Hollow kirjutas: |
ei ole ma ka veel näinud, et draiverite konflikti tõttu mõni riist maha võiks surra... ok... video kaardil kui draiver ei juhi ventikaid, siis võimalus, et asi maha põleb, aga see on ka kõige suurem seos mis vigane draiver teha suudab. |
Minu teada isegi draiver ei saa mõjutada videokaarti ventikat. Ventika kiirusi saab muuta videokaarti biosi modides.
_________________ € |
|
| Kommentaarid: 321 loe/lisa |
   |
241 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kalluka
Kreisi kasutaja
|
27.10.2010 09:24:02
|
|
|
| Uskuge või mitte aga nii see oli.Esimesena mobo siis ketas ja toide.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
27.10.2010 09:24:41
|
|
|
| Matrix75 kirjutas: |
| Hollow kirjutas: |
ei ole ma ka veel näinud, et draiverite konflikti tõttu mõni riist maha võiks surra... ok... video kaardil kui draiver ei juhi ventikaid, siis võimalus, et asi maha põleb, aga see on ka kõige suurem seos mis vigane draiver teha suudab. |
Minu teada isegi draiver ei saa mõjutada videokaarti ventikat. Ventika kiirusi saab muuta videokaarti biosi modides. |
no draiver ikka annab teada mida ta temperatuurist arvab ja seejärel mõjutab vastavalt temperatuurile ventikat... vähemalt suuremate võimsamate kaartidega sedasi... nt. RivaTuner mõjutab draiverit, et see mõjutaks ventikat mitte ei mõjuta ta graafika bios'i
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.10.2010 09:50:50
|
|
|
kalluka: See Sinu poolt toodud versioon on täiesti esinev ja "töötab" see siis selles järjekorras:
1. "Sild" kuumeneb nii tugevalt üle, põleb lühisesse.
2. Selle lühisega koos põleb maha siis sillaga ühendatud seade - näiteks HDD
3. Ning seesama "silla" lühisvool võib olla vabalt nii suur, et sellele ei pea omakorda toiteplokist tulev pingeahel vastu.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kalluka
Kreisi kasutaja
|
27.10.2010 10:11:34
|
|
|
Ise ei teagi mis järjekorras vähemalt tundus nii aga see kõik juhtus.Ja video jäi terveks  .See oli nii 3a tagasi vist.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
27.10.2010 10:13:59
|
|
|
| tahanteada kirjutas: |
kalluka: See Sinu poolt toodud versioon on täiesti esinev ja "töötab" see siis selles järjekorras:
1. "Sild" kuumeneb nii tugevalt üle, põleb lühisesse.
2. Selle lühisega koos põleb maha siis sillaga ühendatud seade - näiteks HDD
3. Ning seesama "silla" lühisvool võib olla vabalt nii suur, et sellele ei pea omakorda toiteplokist tulev pingeahel vastu. |
tahanteada
see sinupoolt pakutud versiooni tõenäosus siiski suht kaduväike, kuna selle peale oleks toiteblokis mahapõlenud ennem kaitse... samuti on emaplaatidel enamuses SMD kaitsmed peal... aga võimalus jääb alati... kuigi see on väga vähe tõenäoline... küll aga 100% kindel, et seda ei teinud mingi draiveri viga
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kalluka
Kreisi kasutaja
|
27.10.2010 15:38:31
|
|
|
| Nojah aga juhtus.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
28.10.2010 04:23:24
|
|
|
Juhtuda võis aga draiverite konflikti pärast kohe kindlasti mitte.
Ja 3a tagasi polnud 9600Pro mingi mitte mingi püss kaart, äkki oli vähe rohkem kui 3a tagasi?
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.10.2010 04:48:51
|
|
|
Vale draiveriga saab tekkida Overclock ja selliseid Hyperhackitud draivereid liigub, kui otsida tahetakse. Ja ajada kuum sild a 80-lt kraadilt a 100-120 kraadile pole sel juhul mingi probleem. Ja siis saavad vabalt ka lyhised tekkida, kuna kehva jahutuse korral sild keeb, nii et v2he pole.
Postitatud mobile device
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kalluka
Kreisi kasutaja
|
28.10.2010 10:52:12
|
|
|
Võis olla rohkem.Ma ei mäleta võis olla ka 4-5a tagasi.Inimene võib eksida .
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|