Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
erkin
HV kasutaja

|
20.10.2010 13:47:46
|
|
|
Põhimõtteliselt tahaks ise ka teada ja küsimus oleks, et kuidas nii saab, et kõik programmid läheks kohe automaatselt mälukaardile, mis marketist installitud?. Kui panebki mõne kb oma mällu siis poleks ka viga
Olenemata sellest kas app toetab sd kaardile installi või mitte.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
20.10.2010 20:46:30
|
|
|
mina sunnin programme mälukaardile installeeruma järgneva käsuga:
Eeldusel et on installitud Androidi SDK, telefonis 2.2 ja telefon on USB debugging modega arvuti külge ühendatud.
Maci peal:
1) Konsool lahti, cd Androidi SDK/Tools directorysse.
2) Käsk: ./adb install -s package.apk (package.apk on siis vastav programm õiges kataloogis. Mina kopeerint selle apk faili tavaliselt kohe SDK/Tools katalooma)
Navigoni peal veel katsetanud ei ole.
Wini ei tea, aga vaevalt et see väga palju erineb.
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
20.10.2010 20:50:57
|
|
|
muidugi abiks ka google, kus õpetusi nii root'itud kui ka root'imata telefonidele. Abiks võib-olla A2SD
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
1 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
20.10.2010 21:15:19
|
|
|
panin Navigoni ka niimoodi peale ja töötab nagu kulda. Koheselt nii 24MB vaba ruumi mälus juures
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
21.10.2010 14:20:27
|
|
|
NATAS999, Tõsiselt kahju kuulda, et ei leidnud lahendust. Ma hoian sellistel asjadel silma peal, sest garantii ning parandus on tähtsad osad otsusest, mis jubin kelle käest osta. Ei saa kahjuks aru, kas tegu on mingi riistvara kalaga või tarkvara kalaga. Muidu soovitaks rootimist ja mõnda random ROMi, kuid tavaliselt on nende disclaimeris kirjas, et rootige ainult TÖÖTAVAT telefoni st. root+uus rom võib saada saatuslikuks veidralt käituvale telefonile.
Kui telefoni juba maha kandnud oled, siis ehk pole midagi kaotada - Unrevoked3 ja tuld. Niru värk igatahes.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
21.10.2010 17:00:23
|
|
|
Sai nüüd flake õpetuse järgi Android SDK kasutades appe installitud aga ikkagi oma mälu väheneb
Kas üldse on võimalik nii appe installida, et 148MB(appide jaoks ruum) jääks vabaks?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
21.10.2010 17:02:39
|
|
|
madfury, nii palju, kui väljamaakeelseid kommentaare kasutajatelt selle kohta lugenud olen, siis tundub pigem riistvaraline tüüpviga olema.
Muidu mis ohud sellise poolpiduse aparaadi rootimise ja mõne random ROMi installil tekkida võivad? Kui hakkab samamoodi jupsima installi/rootimise ajal, võib telliseks digimuutuda?
Eks hakkan ise seda asja uurima, kui näpud käkkimise järgi sügelema kipuvad ja siis uurib asja lähemalt. Enne oleks hea teada, kui suur on telliseks laskmise võimalus ja kas garantiisse võetakse selline aparaat.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
XT
HV kasutaja

|
21.10.2010 19:10:06
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
madfury, nii palju, kui väljamaakeelseid kommentaare kasutajatelt selle kohta lugenud olen, siis tundub pigem riistvaraline tüüpviga olema.
Muidu mis ohud sellise poolpiduse aparaadi rootimise ja mõne random ROMi installil tekkida võivad? Kui hakkab samamoodi jupsima installi/rootimise ajal, võib telliseks digimuutuda?
Eks hakkan ise seda asja uurima, kui näpud käkkimise järgi sügelema kipuvad ja siis uurib asja lähemalt. Enne oleks hea teada, kui suur on telliseks laskmise võimalus ja kas garantiisse võetakse selline aparaat. |
Brickiks võib ta kindlasti minna, kui ta poole rootimise ajal sul pange paneb. Pole päris sama, aga eelmine aasta lasin oma vana nokia 5300 ka telliseks(samamoodi viskas poole firmware update ajal pange) ja garantiis anti uus vastu. Julge hundi rind on haavleid täis, loodan et saad korda ikka.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
21.10.2010 21:38:59
|
|
|
Kas mingit hääljuhtimist ka sellel on? kunagi jäi nagu kuskil kõrva/silma, et selline asi on olemas, aga praegu küll ei leia.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
22.10.2010 15:19:21
|
|
|
NATAS999, Esimene asi mis läheb ongi garantii. Muidugi, on võimalus "unrootida" eeldusel, et telefon telliseks ei muutu. Mul kogemused HTC toega puuduvad kuid nagu kasutaja XT pajatab, võib tooja ka armuline olla.
Mul ei ole sulle ausalt linke anda teemadele, kus inimesed on väidetavalt poolvigaseid telefone proovinud rootida ja asi peesse läind. Kuid jah, suurem osa käkkidest juhtub just selle booti osa updatemise kohapeal. Kui seal telefon otsustab rebootida ennast näiteks, siis on kihvad vist. Samas, mul võttis rootimine aega 5minutit koos kahe restardiga. Su telefon paistab reeglina ikka 30 minti vastu pidavat... Kui nüüd asi tõesti riistvaras, siis tõenäoliselt ei aita root+rom - kivid ikka samad ju. Aga mida sul ikka kaotada on lõpuks kui HTC juba andis oma "kõik on korras" templi? Sealt sa nähtavasti abi ei saa.
Võibolla üks nõuanne, ma ei tea kui hea või halb see on. Mul mõned töökaaslased ostsid omale iPhone 4jad Soomest üldse ja on juba mingi aeg käinud igasugu muredega seal. Eestis IM Arvutid on....well, selline nagu ta on. Suht okei, kuid mu katkist iPodi nad parandada ei tahtnud (ostetud USAst). Seega, Soomes kindlasti mingi pädevam HTC esindus olemas, pilet Helsingisse maksab vähem kui telliseks aetud Desire. Võibolla üks mõnus päeva trip sinna, kerge shopping ja väike vestlus sealses HTC esinduses?
HTC retail shops in Finland
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
22.10.2010 16:43:59
|
|
|
madfury, hmm. Mul käis telefon Riias kuskil spets HTC hoolduses vms. Võimalik, et Soomes miski asisem variant. Eks aastavahetuse paiku või kevadel kuskil satub nagunii kuhugi põhja, kas Soome või Rootsi, siis võib kaasa võtta ja uurida seda asja, kui muidugi vahepeal päris susse püsti ei viska.
Rootimist võib isegi proovida ma arvan, sest et ega ta nüüd 5 ega 10 minuti jooksul pilti kinni ei pane. Eriti veel sellise tegevuse ajal, ma arvan.
HTC ise pakub Eesti hotlineks Elioni numbrit, äkki kui seal asi pikalt ja rahulikult ära seletada, nii nagu on, ehk võiks sealtki abi saada.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramm
Kreisi kasutaja

|
22.10.2010 23:05:23
|
|
|
Kõik eestis ostetud HTC'd lähevad lätti garantiisse,otseselt siin keegi seda ei teosta.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
24.10.2010 08:46:58
|
|
|
erkin kirjutas: |
Sai nüüd flake õpetuse järgi Android SDK kasutades appe installitud aga ikkagi oma mälu väheneb
Kas üldse on võimalik nii appe installida, et 148MB(appide jaoks ruum) jääks vabaks? |
arvesta sellega, et kui tootja poolt pole prgramm ette nähtud mälukaardile installimiseks, kuid sa seda ikkagi forced, siis kogu userdata kirjutatakse ikka telefoni mällu.. sestap see ka väheneb. Käi oma programmid üle ja vaata üle mis sul kuskil mälu õgib ja kui vaja tee puhastus...
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aurah
HV vaatleja
|
26.10.2010 22:53:05
|
|
|
Plaan siis endale ka soetada see telefon, aga mul selline küsimus, et paljudel esineb seda restartimise viga?...lugenud üsna mitmest foorumist, et inimestel selline asi ja see on ka värk, mis väga segaks kohe. Pannud kahtlema see juba, et kas tasub ikka osta Desire endale. Kuidas selle telefoniga nagu lood on?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
26.10.2010 23:26:26
|
|
|
Aurah, vot kui seda restardi jama ei oleks, siis julgeks 100% soovitada, aga kuna selle veaga garantii ka midagi peale ei hakka, ei balticumis ega ka kaugemal, siis see nullib suht kogu ilu ära.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aurah
HV vaatleja
|
26.10.2010 23:42:01
|
|
|
njaa...aga kui suur on nagu tõenäosus, et satub selline vigane telefon? On sellise asjaga mingit statistikat ka peetud`?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
26.10.2010 23:53:25
|
|
|
Aurah kirjutas: |
Plaan siis endale ka soetada see telefon, aga mul selline küsimus, et paljudel esineb seda restartimise viga?...lugenud üsna mitmest foorumist, et inimestel selline asi ja see on ka värk, mis väga segaks kohe. Pannud kahtlema see juba, et kas tasub ikka osta Desire endale. Kuidas selle telefoniga nagu lood on? |
Telefon igati ok, isegi stoc tarkvaraga.
Soovitan neil kellel resab tarkvara vahetada.
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
27.10.2010 12:27:35
|
|
|
Mul on Desire ja veel vähemalt kahel kolleegil - pole kuulda olnud kellelgi mingit restartimise probleemi. Pigem on hämmastavalt stabiilne võrreldes Xperia X1'ga.
Kokku jooksnud pole kordagi, üks kord vist olen täheldanud mingit aeglustumist ühe mängu ajal.
Minu jaoks on kõige suurem probleem, et Exchange toe arengu osas on veel natuke ruumi, puudu on näiteks "Private" linnukese märkimine kalendrikirjel. Üldiselt aga saab telefon Exchange'iga otse, läbi palju paremini kui Outlookiga "HTC Sync" vahendusel.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
droidand
HV vaatleja
|
27.10.2010 13:58:21
|
|
|
Plaan siis endale ka soetada see telefon, aga mul selline küsimus, et paljudel esineb seda restartimise viga?...lugenud üsna mitmest foorumist, et inimestel selline asi ja see on ka värk, mis väga segaks kohe. Pannud kahtlema see juba, et kas tasub ikka osta Desire endale. Kuidas selle telefoniga nagu lood on? |
Oktoobri lõpus/novembri alguses tuleb juba desire hd. Oled mõelnud selle peale? HD-l on parem riistvara (8mp kaamera, rohkem rami)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
27.10.2010 14:19:19
|
|
|
droidand kirjutas: |
Oktoobri lõpus/novembri alguses tuleb juba desire hd. Oled mõelnud selle peale? HD-l on parem riistvara (8mp kaamera, rohkem rami) |
Oluline vahe Desire vs Desire HD on minumeelest just sisemise mälu maht (paljud rakendused ei toeta ikka veel SD kaardile installimist). Desire puhul on see häbematult väike.
Kaamerate osas ei usuks suurt edasiminekut ning jõudluses ei ole ka siiani puudust tundnud.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
27.10.2010 15:06:44
|
|
|
ja HD'l on ekraani diagonaal 0.6" suurem, ehk 3.7 vs. 4.3". Pixleid vist sama palju.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
27.10.2010 15:13:24
|
|
|
NATAS999, Ja laed tihedamalt
Aurah, Põmst on ka ju selline lugu, et kui telefon ei meeldi (või on vigane) siis saab selle müüjale tagastada mingi kindla perioodi jooksul. Ja kui sul resab asi ise (ehk vigane riistvara) siis peaks see ikka väga kiirelt välja tulema. Ma usun, et ei teki meeletut probleemi, kui järgmine päev tagasi EMTi/Elisasse/Tele2te astud ja telefoni tagasi annad. Kui ikka riistvara on vigane, siis ei saa see viga peidus olla aktiivse kasutamise juures. Teine võimalus on Wildfire (väikevend), Desire HD (suur vend) või Gratia (väike õde). Kõik siis HTC mudelid ja info olemas GSMareas. Valikut niiet tapab
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
27.10.2010 15:17:02
|
|
|
madfury kirjutas: |
Teine võimalus on Wildfire (väikevend), Desire HD (suur vend) või Gratia (väike õde). Kõik siis HTC mudelid ja info olemas GSMareas. Valikut niiet tapab  |
Heh... jäid need sugulus asted silma. Pole paha lahterdamine.
Nexus One oleks siis Evil Twin või poolvend?
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
27.10.2010 15:19:18
|
|
|
Ra*, Nexus 1 on see kloon mis laborist jalga lasi. Desire adopteeriti ja sai endale perekonna.
_________________ Avatar by Flacko |
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
27.10.2010 15:27:20
|
|
|
madfury, big deal, Desiret laen max üle päeva, tavaliselt üle 2 päeva. Kui hommikul laadimisest ära võtan ja järgmise hommikuni vastu peab, siis kõva küll juba. Mingi 24-36 tundi on täitsa piisav sellisele riistapuule. Tegemist ei ole selliste vidinate näol mitte telefoniga, vaid miniläppariga, millele helistamisvõimalus külge poogitud. Läppariga ei saa poolt päevagi ilma seinata.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|