Selle saadavus sisuliselt 0
Hinnavahe 980x-ga 2000.-
Tahtsin võtta endale aga saadavust pole ja kuskilt "hea hinnaga" ei saanud.
Kui lagedale ilmub siis upgraden kindlasti aga mitte 12000 eegi eest või 800.- € eest
SogegaTyyp, on suur võimalus, et 950 sitem kui praegune.
Sul oleks mõistlik i7 970 võtta ligi.
Sõber võttis just omale 950-i. Panin talle masina kokku. Prose käis 4.2 GHz-il 1.32v peal 5 minti occt-d igatahes pange ei ajanud. Minumeelest igati hea. Sams ei proovinud lakke ajada. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Miks osade kaartidega on mul juhtunud et 3Dmarki lastes pole pilt testi ajal täies ulatuses?
Kas Driverites asi? _________________ Vajad midagi Würthist , küsi julgelt 😉 https://eshop.wuerth.ee/et/EE/EUR/ taavi.jahu@wuerth.ee +37258309618
Miks osade kaartidega on mul juhtunud et 3Dmarki lastes pole pilt testi ajal täies ulatuses?
See on Ati ja Nvidia erinevus. Mul monitor lubab seda pixel aspect ratiot (või mis iganes ta oli) ja Nvidia kaartidega on mul väike reso ekraani keskel - samas Ati kaartidega venitab üle ekraani (võimalik et oli teistpidi aga point on sama)
Oh jah, varsti häbi 950-i omada _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
SogegaTyyp, Head jah aga no 10000eek+ ei tänan... krt kaua nad munevad, tehku paar odavamat 6 tuumalist kah siis lõppude lõpuks, või juba 8... 6 tundub juba vana pask olema ei julge osta ka seda gulfi, nagunii 8 tuumalised uksetaga, mõttetu 10 000 peldikust alla lasta _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
SogegaTyyp, Head jah aga no 10000eek+ ei tänan... krt kaua nad munevad, tehku paar odavamat 6 tuumalist kah siis lõppude lõpuks, või juba 8... 6 tundub juba vana piix olema ei julge osta ka seda gulfi, nagunii 8 tuumalised uksetaga, mõttetu 10 000 peldikust alla lasta
Suvel tulevad 8 tuumalised või hiljem, seega aega sitax, veel ära põe. _________________ Ära siia kliki
Nu ma lasin veega 4800mhz@ 1.55v ja maks temp oli 76
Millegipärast ei saa 3pulgaga kuidagi 4,9+G peal 3D lastud. Miskit takistab, kuigi temp see pole. Proovin mõnipäev 1 ja 2 pulgaga.
Talvel oleks hea tosool sisse valada, radikas aknale ja ongi temp 30C @ load.
Iseasi palju see OCle kaasa annab. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Nu ma lasin veega 4800mhz@ 1.55v ja maks temp oli 76
Millegipärast ei saa 3pulgaga kuidagi 4,9+G peal 3D lastud. Miskit takistab, kuigi temp see pole.
Tahab miinust - ma lasin veega @ load 30C ja samuti jäi sinna 4.9G kanti pidama. Samuti on ta raisk ikka väga tundlik mäludele, tavalised corsa dominaatorid talle üldse ei meeldi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.