Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade : Samsung S5620 Monte märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 20, 21, 22  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
trave
HV vaatleja

sõnum 23.10.2010 15:13:42 vasta tsitaadiga

Tere. Mul paar küsimust. Kas sellel uuel FW on juba route 66 peal või meab selle veel kusagilt sikutama? Ja ma ei saa enda tel. kuidagi youtubet mängima, olen proovinud wifiga ja 3g ga aga ei midagi. Paluks abi.
Ette tänades
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Puravik
HV kasutaja

sõnum 23.10.2010 15:18:13 vasta tsitaadiga

millist pead uueks - kui MFJF1, siis jah. On veel uuem (...JI), aga see on ilma Route 66-ta. Kaardid pead ise sikutama. aga need saad pärast regamist tasuta, kui ei taha just 3D kaarte.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 0
tagasi üles
erik70
HV vaatleja

sõnum 23.10.2010 19:17:54 vasta tsitaadiga

Uuendasin tarkvara edukalt F1-le, tänud eelnevatele juhendajatele!

Siin vist küsiti: Route 66 on eraldi ikoonina, mitte "mängude" all. Samas teda minimeerida (nagu "mänge") ei saa, s.t. kas lahti või kinni.

Route66 plussidega pole veel tutvunud (peale ülilihtsa installimise ja kaardi tõmbamise), aga miinuste poole pealt:
- kaardid on üsna konarlikud, vrd guugli maps'i või Mgmaps'iga. linnaosa tasemel zuumides osasid tänavaid üldse ei näita (st. sisse zuumimata ei saa aru, kas on tegemist suure asustamata alaga või ilmuvad äkki ühel hetkel sinna tänavad. piirkondade nimed (nt.linnaosad, pargid vms) ilmuvad minu arvates liiga sügaval sissezuumimisel. Ka huviväärsuste (võimalik näha ka 3D-na) asukohad on üsna kaootiliselt.
- tänavad on üsna suvalise värvikoodiga (s.t. suuremad, keskmised, väiksemad magistraalid). see kirju pilt veidi segab.
- avab ikka päris aeglaselt. Võibolla asi selles, et mul on 8G mälukaart ja seal peal MGmaps'i kaarte oma 2G ulatuses. (kuigi "ametlikult" toetab telefon kuni 16G kaarti, mis siis veel saaks kui see 16G täis panna... ). Aga ikkagi - ikoonile klikkides u 5-10 sekundiks pilt hangub ja midagi muud teha ei saa, mis pole päris normaalne, kui kasvõi kogemata vajutad.

Samas ka telefoni sisselülitamisel või arvutikaabli lahtiühendamisel läheb mälukaardi "leidmiseks" (kaardi ikoon läheb oranzist valgeks) ikka minuteid. Nt route66-i ei saa avada "ilma kaardita" st. seni kuni telefon kaarti otsib.

aga eks varsti jälle järgmine versioon ...
tagasi üles
RaPTiLE
Kreisi kasutaja
RaPTiLE

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.10.2010 11:43:35 vasta tsitaadiga

Keegi kasutab selle telefoniga koos mingi autohoidikut vms ka?
Päris palju on autosõitu, ja väga nadi on seda koguaeg taskust kiskuda välja thumbs_down.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 55
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 24.10.2010 13:34:56 vasta tsitaadiga

RaPTiLE kirjutas:
Keegi kasutab selle telefoniga koos mingi autohoidikut vms ka?
Päris palju on autosõitu, ja väga nadi on seda koguaeg taskust kiskuda välja thumbs_down.gif

Ise soetasin kunagi säästukast mingi lõkatsi, aga jama selles, et sisse pistes siis klahvilukustusnupp reageerib. Nupu asemel võiks nagu nokial see lõkats olla üles alla liigutamisega!

URM4Z
HV kasutaja
URM4Z

sõnum 27.10.2010 12:06:43 vasta tsitaadiga

Nonii ise olen siis 5endast oktoobrist saadik Monte omanik , ise olen suht rahul asjaga.

Keegi teab , kas mingit puutepliiatsit pole olemas sellele ? oleks netis vähe parem surffida ja opera claviga ka parem kirjutada icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
glyko
HV vaatleja

sõnum 27.10.2010 15:55:16 vasta tsitaadiga

Tervist, on kellegi montel veel sellina asi aku indikaatoriga, et see esimene post kestab terve nädala ja siis ülejäänud kaovad päevaga/ööga?
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 27.10.2010 17:00:20 vasta tsitaadiga

glyko kirjutas:
Tervist, on kellegi montel veel sellina asi aku indikaatoriga, et see esimene post kestab terve nädala ja siis ülejäänud kaovad päevaga/ööga?

Mul mitte, mind häirib aku juures see, et see Aku tühi hoiatus tuleb nii viimasel minutil, et sisuliselt hädaabi kõne sellega enam küll ära ei tee. icon_sad.gif Et võiks ikka pool päeva möliseda kui näpid jne, aga jumh, shit happens kui hakkab mölisema! thumbs_down.gif Muidu etteheiteid pole, mul 4-5 päeva vabalt kui GPSiga ja wifiga koguaeg ei mölla... icon_biggrin.gif

Creat_1
HV veteran
Creat_1

sõnum 01.11.2010 19:16:11 vasta tsitaadiga

teab keegi, miks ma enam google mapsi kasutada ei saa icon_sad.gif igal pool on need refresh margid ja üleval kiri "Data connection lost, retrying..."
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 01.11.2010 21:18:13 vasta tsitaadiga

Creat_1 kirjutas:
teab keegi, miks ma enam google mapsi kasutada ei saa icon_sad.gif igal pool on need refresh margid ja üleval kiri "Data connection lost, retrying..."

Rakenduse seaded valele võrguprofiilile määratud?

Creat_1
HV veteran
Creat_1

sõnum 01.11.2010 22:34:34 vasta tsitaadiga

Tiiger15 kirjutas:

Rakenduse seaded valele võrguprofiilile määratud?

ei mäleta, et oleks midagi näppinud icon_rolleyes.gif proovisin just telefoniga netti minna ja sain errori "DNS failed" (seda nii tele2 internetiga, kui wifi ruuteriga)
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
thomslin
HV vaatleja

sõnum 03.11.2010 15:14:46 vasta tsitaadiga

Mida tähendab punane R üleval ääres? Otsisin netist küll, aga ei leidnud. :s Tänud!
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 03.11.2010 20:43:56 vasta tsitaadiga

thomslin kirjutas:
Mida tähendab punane R üleval ääres? Otsisin netist küll, aga ei leidnud. :s Tänud!

Roaming peaks olema!
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
trave
HV vaatleja

sõnum 05.11.2010 00:17:25 vasta tsitaadiga

Tere siis jälle. Ma olen nüüd proovinud oma aparaadile seda FW panna kus on route 66 juba peal. Kuid mul ei õnnestu see kuidagi. Rohkem ei julge proovida ka enam. Ma täitsa võhik niisugusel alal. Kas leiduks mõni hea inimene kes oleks nõus minu telefonile mõned asjad lisama. Kõigge rohkem tunnen puudust normaalsest GPS- ist .
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 05.11.2010 12:54:11 vasta tsitaadiga

trave kirjutas:
Tere siis jälle. Ma olen nüüd proovinud oma aparaadile seda FW panna kus on route 66 juba peal. Kuid mul ei õnnestu see kuidagi. Rohkem ei julge proovida ka enam. Ma täitsa võhik niisugusel alal. Kas leiduks mõni hea inimene kes oleks nõus minu telefonile mõned asjad lisama. Kõigge rohkem tunnen puudust normaalsest GPS- ist .

Ega see route 66 ilma lisatasudeta nii normaalne polegi, asukoha määrab aga muuks ei kõlba väga! thumbs_down.gif

glyko
HV vaatleja

sõnum 05.11.2010 13:12:56 vasta tsitaadiga

Aga samas pole ma veel midagi paremat ka tasuta navi progredest leidnud. Montel on see route 66 ikka nö "full"? Samsung wave-del pidi olema ka route 66 eelinstallitud, aga litsents ainult trial versioon mingi 1-2 kuud.
tagasi üles
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 05.11.2010 14:54:26 vasta tsitaadiga

glyko kirjutas:
Aga samas pole ma veel midagi paremat ka tasuta navi progredest leidnud. Montel on see route 66 ikka nö "full"? Samsung wave-del pidi olema ka route 66 eelinstallitud, aga litsents ainult trial versioon mingi 1-2 kuud.

Ei ole full......raha pead köhima, et fulliks saada!
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
glyko
HV vaatleja

sõnum 05.11.2010 16:59:16 vasta tsitaadiga

No raha peab köhima vist ju ainult juhatamise(ja veel mõne lisa) eest. aga programm ise ja kaart on ikka tasuta ilma ajalise piiranguta?
tagasi üles
MartinV
HV vaatleja

sõnum 05.11.2010 19:20:36 vasta tsitaadiga

Telefon oli kuu aega paranduses (levi probleemid , vahetati suht terve sisemus välja ) icon_neutral.gif sain kätte vaatan mis FW peal on ja oppa Septembri kuu Firmware icon_biggrin.gif XEJI2 kuid garantii ei saanud korralikult firmware peale laadimisega hakkama ( vist )... CSC ver jäi ikka XEJE1 ( oli ennem peal ) . Menüüse tuli uus ikoon Allalaaditud failid ... Ennem ei olnud seda vist ... Menüüdes on uus FW läägisem kui ennem , see võib tulla sellest , et FW on vigaselt peale lastud ( PFS fail puudu )?
Ise küll ei tea , et XEJI2 oleks väljas aga äkki see mingi tehase undercover veel.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
19Mart94
HV kasutaja

sõnum 05.11.2010 20:20:47 vasta tsitaadiga

Lasin täna endale ka XEJI2 peale beer_yum.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
MartinV
HV vaatleja

sõnum 05.11.2010 20:49:36 vasta tsitaadiga

19Mart94 kirjutas:

Kust seda saab??? Ma suht ei teadnudki , et XEJI2 olemas on... Download linki paluks icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 06.11.2010 10:41:39 vasta tsitaadiga

Heh, mis te neid vahetate koguaeg icon_biggrin.gif Ega midagi nii utoopiliselt head sealt ju niikuinii ei tule icon_razz.gif
Puravik
HV kasutaja

sõnum 06.11.2010 11:23:55 vasta tsitaadiga

Tiiger15 kirjutas:
Heh, mis te neid vahetate koguaeg icon_biggrin.gif Ega midagi nii utoopiliselt head sealt ju niikuinii ei tule icon_razz.gif

Mõnikord on vahetamisel siiski mõte olemas - JF1 tõi ikka tunduvalt kiirema GPS-i ja ROUTE66-e, mis ehk pole küll ideaalne navi programm, aga siiski parem, kui mgmaps vms. JI peal väidetavalt ROUTE-t pole (pole ise proovinud). Utoopiliselt head vaevalt keegi ootabki (selleks tuleks osta vähemalt 5x kallim riist), aga kui midagi paremaks muutub, miks siis mitte kasutada.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 0
tagasi üles
19Mart94
HV kasutaja

sõnum 06.11.2010 12:00:08 vasta tsitaadiga

MartinV kirjutas:
19Mart94 kirjutas:

Kust seda saab??? Ma suht ei teadnudki , et XEJI2 olemas on... Download linki paluks icon_biggrin.gif

http://www.samsungfirmwareworld.com/samsung-s5620-firmwares-flashguide-t41.html

S5620XEJI2

Järgmine postitus on kohe õpetus, kuna PDF lk. maas.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 07.11.2010 11:24:04 vasta tsitaadiga

Puravik kirjutas:
Tiiger15 kirjutas:

Mõnikord on vahetamisel siiski mõte olemas - JF1 tõi ikka tunduvalt kiirema GPS-i ja ROUTE66-e, mis ehk pole küll ideaalne navi programm, aga siiski parem, kui mgmaps vms. JI peal väidetavalt ROUTE-t pole (pole ise proovinud). Utoopiliselt head vaevalt keegi ootabki (selleks tuleks osta vähemalt 5x kallim riist), aga kui midagi paremaks muutub, miks siis mitte kasutada.

Nujaa, ega see GPS kõige tähtsam selle tel. juures ka pole. Ja no selliste uuenduste puhul jah tasub teha, aga mõni vist koguaeg siin aint vahetabki neid icon_biggrin.gif

Peaks lisama, et sellel telefonil on midagi kõigist telefonidest, aga ühtegi korralikku vidinat tal pole samas.

GPS - Sellega on algusest peale jamad olnud (Miks panna tel. GPS ja Google Maps mis on lisakulu.)
Kaamera - Kehvavõitu. Pole ei autofookust ega välku. Päikesepaistelisel talveilmal ajab aint asja....
MP3 Kvaliteet - kaheaastavanuse XpressMusikule jääb ikka alla
Failihaldus - Mul oli tükk tegemist, et sellele süsteemile pihta saada.
Lisafunktsioonid - No seda uTalki pole ma oma msni accountiga tööle saanud, vidinate pärast on tehtud nö. 3 deskdopi (haiglane), äratuskella paikaseadmine on nagu tuumafüüsika ja lisaks kui valvsuse kaotad, jääb hommikul tööle minemata. EI mina aru saa kuidas see äratuse helitugevus koguaeg kõige madalama peale tahab minna ise.
QWERTY Puudumine on ikka suur hoop
Menüü jaotus - Milleks mulle menüü pealehtedele laiali jaotatud MySpace, Facebook, uTalk ja üldse need kogukonnad. Need oleks sobinud eraldiseisvasse kausta aga menüüdes nagu alammenüüd polegi (N) Kui normaalse mõistuse juures olla siis oleks kõik menüü ikoonid ühele lehele paigutanud ülesse alla scrollimisega. Lisaks on ekraanile "kinni tinutatud" klahvid, tel. raamat, sõnumid.
See memo ja kalendri süsteem on ikka algeline, kalendrisse saab lisada mingi ajakava ja tähtpäeva. Siin tunnen küll nokiale omasest kalendrisüsteemist puudu.
Mõni pluss kah - päris ilus disain võrreldes mõne nokia võikarbiga.
WIFI on suur pluss
Aku vastupidavus on ikka tase
Puutetundlikus on mõnikord liigagi hea icon_biggrin.gif
Sisemälu ilma memory kaardita oli ka märkimisväärselt suur. Polegi kuulnud et lampi paar kolmsada mega mõnel uuel kallil äriklassi telefonilgi sees on icon_biggrin.gif Kindlasti on, aga siiski kõigil ju pole kah.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et tegu on noortepärase odava klassi telefoniga kuhu on püütud võimalikult palju cooli stuffi sisse lükata, aga igal asjal on mingi kiiks küljes. 3G ja WIFI on suur pluss arvestades telefoni hinda, lisaks ilus disain ja hea aku vastupidavus thumbs_up.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade : Samsung S5620 Monte mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 20, 21, 22  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.