Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Negative
Kreisi kasutaja

|
13.11.2003 21:05:19
Pirates of the Caribbean mäng |
|
|
Kas keegi on mänginud ja mis mulje jäi? Mulle tundus täitsa norm olevat.
Kodulehekülg
Minimum nõuded ka siis:
Windows 98/98SE/Millenium Edition/XP/2000
Pentium III 800Mhz
128MB RAM
Eight-speed CD-ROM drive
DirectX 8.1 3D compliant Video Card with 32MB Video RAM
Sound Card (100% DirectX 8.1 Compatible)
Keyboard, Mouse
Desktop Resolution of 800X600 @ 16-bit color depth minimum
1.5GB hard-drive space for installation.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
13.11.2003 21:08:04
|
|
|
Ühes Arvutimaailmas oli ka sellest pikemalt juttu
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alien
HV kasutaja

|
13.11.2003 21:08:48
|
|
|
tahaks ka teada..mis see mäng endast kujutab;)
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Negative
Kreisi kasutaja

|
14.11.2003 00:17:14
|
|
|
tsitaat: |
Ühes Arvutimaailmas oli ka sellest pikemalt juttu |
Ei juhtunu kahjuks lugema
tsitaat: |
tahaks ka teada..mis see mäng endast kujutab;) |
Pead endale meeskonna palkama, sõjasaaki ja muid asju müüma, laeva täiustama, võitlema...mina igatahes paremini seletada ei oska .Aga ma sain siis ise ka proovitud ja täitsa mängitav mäng on
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Matzz
HV kasutaja
|
14.11.2003 15:29:39
|
|
|
Ma olen mänginud seda , ja päris lahe mäng oli...
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
14.11.2003 15:34:35
|
|
|
sai ka seda korra proovitud ja minule ei istunud
suht kiiresti tüütas ära. laevaga tormist pääsemine oli küll ikka väga harv nähtus.
ja ma eelistan ikka selliseid mänge, kus tegevus on enamvähem praeguses ajas (ei meeldi ei tulevik ega minevik).
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
ronley
HV kasutaja

|
14.11.2003 16:27:35
|
|
|
See, mis kujul see mäng ostjani jõudis, ja milline ta tegelikult olema pidi, on minu jaoks isiklikult üks suurimaid pettumisi...
Money makes the things go around...
Muidugi, ma alustasin arvutimängude mängimist Pirates! ajal.
Selle mängu nimi pidanuks olema Korsary II, ja vene "jewel" pakendil on vstavanimeline kleps ka olemas. Üks mängu teinutest, asjade seisust pettunud tegi valmis ka mingi patchi või modi, et pettunud fanatte natukenegi rõõmustada. Otsing abiks.
_________________ Jumal annab, maksuamet võtab. |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
14.11.2003 21:09:09
|
|
|
ei istunud minule ka see mäng, kuidagi kogu liikumine ja ka interfeis olid vägagi ebamugavad.
mingil määral idee poolest meenutas mulle see mäng Freelancer'it, ainult et siis keskajal mitte tulevikus .
merestseenid olid väga ilusad minu arvates, laevadega sõdimine ka päris lahe, kuid kõik see kus mehena ringi liigud ehk siis maa peal või siis laevade peal kakluse ajal ei meeldinud mulle yldse mitte, väga ebamugav oli liigelda/kakelda.
yldiselt pettumus minulegi, jutud mis enne mängu välja tulekut käisid lubasid midagi mängitavamat.
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
dragut
HV kasutaja

|
15.11.2003 00:16:44
|
|
|
See kaklemise osa oli tõesti kaunis ebameeldiv - aga lõpu pool sain mina enam-vähem nõksu kätte kuidas siiski hakkama saada:)
Aga muidu mulle meeldis - hea idee
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilMick007
HV veteran
|
15.11.2003 01:05:08
|
|
|
Minule isiklikult mäng väga meeldis, ega seal aint kaubavahetusega pea tegelema, seal siiski "missioonid" kah olemas
_________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada.. |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
15.11.2003 01:20:17
|
|
|
Ma natuke proovisin - mis natuke ikka päästsin oma kallist Inglismaad - ehk missioonid.. Kahjuks mulle see mäng üldse ei meeldinud - kuigi pilt oli normaalne - kakelda võis ka - aga kakelmine oli suht ajuvaba - eriti laeva rünnak aluguses - kus lihtsalt su oma mehed ei tee midagi peale suremise Ülesanded on väga - neetud rasked, sest sa pead nõmedat laeva juhtima mis üldse ei sõida - ei lase kahuritest ja ei saa oma haakidega teise laeva külge kinni...)
Muide meestel on oskused - meestel selles mõttes, et sa saad ennast ja oma teiste laevade kapteneid treenida - ta on täielikult vana Piraatide mängu koopia - ja samamoodi nagu seal oled ka selles mängus sa kinni misioonides... Muidu muutub mäng liiga mõtetuks - liigud ringi ja... ? Kõik !! Kuid kui missioonid pihta hakkavad ei ole sul aega enam rinig konnata. Muidu asuvad saartel erinevad koopad kus sa saad varandust leida - linnades on katakombid jne..
Ühesõnaga nagu ma ütlesin - on ta täieliklt vana piraatide mängu koopia - ainult, et nüüd liigud sa 3D linnas, ehk siis kes pole vanemat versiooni näinud. Varastad majadest asju - röövid laevu kui suudad ta seisma saada - peale ronida ja kapteni kahe võitluses tappa. Kahjuks merepeal sõitmine on väga raske või isegi ajuvaba (eriti time SKIP) mõjutavad laeva liikumist paljud tegurid.. Siis palkad meeskonda - ja pead heat seisma selle eest, et nad mässama ei hakka. erinevates sadamates putitad oma laeva (kahurid, purjed, laskemoon) kui raha palju on võid osta omale uue laeva või siis juurde laevu - kus teist juhib arvuti.. Loomulikult on seal Inglismaa, Prantsusmaa, Hollan jne kes sõdivad üksteise vahel - sina oled aga oma maal sünindu ja seisad heat selle eest, et su maa ikka võidaks - saad a'la kuninga piraadiks hakkad missioone tegema..
Loomulikult oma laevu pole eriti soovitav rünnata, sest siis tulevad ka omad kallale - üldse pole mõtet sinna sadamasse sõida kellele sa oled juba kallale läinud - linnas on ka valvurid
Ah jaa... saab ka tervet sadamat rünnata ning uuendausena vanema verisooni ees on see, et saa saad EXPERIENCE' t vastavalt võitluse, uputamise, varastamise ja tormis laeva "eluga" välja toomise ning missioonide täitmise eest.. Expid jaotad oma füüsiliste võimete ja Perkide peale.
FILMIGA ei lähe seal midagi kokku - v.a. sõna piraat...
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Negative
Kreisi kasutaja

|
15.11.2003 01:42:55
|
|
|
sektor1 kirjutas: |
FILMIGA ei lähe seal midagi kokku - v.a. sõna piraat... |
Aga filmi pealkiri oli ju Pirates of the Caribbean: The curse of the black pearl. Nii et, ma arvan , et ei peagi filmiga kokku langema.
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilMick007
HV veteran
|
15.11.2003 02:07:06
|
|
|
insane clown posse kirjutas: |
sektor1 kirjutas: |
FILMIGA ei lähe seal midagi kokku - v.a. sõna piraat... |
Aga filmi pealkiri oli ju Pirates of the Caribbean: The curse of the black pearl. Nii et, ma arvan , et ei peagi filmiga kokku langema.  |
Peale selle veel, mäng oli väljas enne filmi + nende ainus ühine asi ongi see kariibimere osa nimes
_________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada.. |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Negative
Kreisi kasutaja

|
15.11.2003 18:21:41
|
|
|
Mäng hakkab lõpu poole filmi moodi ka minema, et tulevad mingid surematud piraadid ja siis on mingi must pärl ka Alguses võib see mäng tõesti igavana tunduda, aga kui asjasse süvened ja natuke püsimist ka on siis on täitsa mõnus mängida
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.11.2003 15:03:48
|
|
|
insane clown posse kirjutas: |
Mäng hakkab lõpu poole filmi moodi ka minema, et tulevad mingid surematud piraadid ja siis on mingi must pärl ka Alguses võib see mäng tõesti igavana tunduda, aga kui asjasse süvened ja natuke püsimist ka on siis on täitsa mõnus mängida  |
money makes the world go around... sama nimi on selle pärast, et disney ostis lihtsalt etteteadlikult selle mängu nimeõigused ära, ehk siis lasi oma dollarid käiku ja nimi muudeti ära, mitte kui mingit seost peale nime nendel kahel asjal pole
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
matux
HV kasutaja

|
16.11.2003 15:56:17
|
|
|
see mäng on sellist tüüpi kus hakkab lõpus kõik selguma ja huvitavaks minema... väga lahe... soovitan.Plus veel lahe interactivity minumeelest... nt.kauplemine käib kergelt ja raha saab kaubeldes või siis loansharkilt varastades... Kuigi nupud natu ebamugavad aga harjub ära.......... soovitan.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
31.05.2006 20:31:26
|
|
|
Et siis jumala tupikus olen:
1. ei viitsind seletama hakata aga all on pilt sellest questi kirjeldusest, keegi vist oli selle läbi mängind niiet palun abi.
Nagu kuhu minema pean ? Sellist kohta nagu "Pirates Island" ei ole kaardil.
Ja see lause tekitaski segadust mis mull sisse raamitud on
Download Pirates 1.JPG - UploadSpy.com
2. ma hakkasin kaubandusega tegelema, oma 3 vedu tegin ära siis sain Duwsonilt mingi cinnamoni laadungi Oxbayle, vedasin ära sellele inimesele kellele vaja oli, võtsin rääkimises valiku "I wanna chat about busniess vms, aga siis oli kohe valik ees ja ainuke valik et "tegelt mul ei olegi sinuga midagi rääkida" Hiljem minnes oli sama jama teisi tööotsi ka ei saand endam võtta.
3. Siis selle Musta pärli laevast ja selle piraatidest on quest et vedasin üht kirstu ja seadsin ka oma elu ohtu jne jne siis mingi vend elab Fleis De fleuril kes pidi asjast kõike teadma, aga kus ? kogu kaardi tujasin läbi kedagi ei leidnud ?
Palun siis vastata kah teadjamatel samamoodi
1.......
2.......
3.......
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkel1404
HV kasutaja

|
06.06.2006 19:30:47
|
|
|
konkreetselt KÕIGE parem mäng mida mängind ja otsast otsani läbi teinud
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
StrongEST
HV vaatleja
|
06.06.2006 21:05:37
|
|
|
1. googelda ja sebi maailma kaart endale sealt, seal kõik kirjas.
2. su laev on liiga väike või midagi, koorem ei mahu peale, samas pead tegema mingi missiooni ka vahel ära, siis valikud suurenevad, aga üldiselt pead laeva võimalikult palju arendama ja laevu juurde sebima siis võid haigeks ennast vedada ja pappi lahmab.
3.kas ta mitte kubernandi maja ees olevas baaris ei chillind? Gamespys või gamespotis oli selle kohta normaalne õpetus ka vist, ei mäleta enam.
Üldiselt ikka jumala vigasid täis see mäng aga mäng ideena jumala mõnus ikka ja missioonid lähvad ka päris huvitavaks, natuke enese arendamist ja saad laevu nii mis sahiseb merelt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
06.06.2006 22:03:56
|
|
|
et siis kõige tulusam äri on battleshippide smuugeldamine kui sul grappling heal kohal on, nagu 100 000 kukkus laevast alati
Aga jah !!!VÄGA HEA MÄNG!!!
Mõned päevad trenn nurka visatud ja noliferi pandud
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kellogg's
HV kasutaja

|
03.08.2006 16:23:25
|
|
|
Kui suur see mäng on (mitu CD'd) ?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
03.08.2006 16:27:10
|
|
|
2 plaati oli kindlasti võibolla 3, kuna ise lasin mängu eile alles maha koos 30 gb muude asjadega ja ei tea täpselt palju ta võttis mälu.
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
H!tman
Piiratud kasutaja

|
07.08.2006 03:11:23
|
|
|
See mäng on väga imelik proovitud
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
5 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kellogg's
HV kasutaja

|
08.08.2006 00:51:16
|
|
|
Veider: hakkasin tegema missioone sellele inglise kubernerile (tähendab tegelikult pmst. see esimene missioon). Ja siis selles osas, kus teesklesid prantsuse laeva eskortijat aga tegelikult lasid ta põhja lööb mäng alati "illegal operations" vms. errori ette iga kord, kui ma naasen Redmonti oma autasu järgi.
Keegi ei tea sellele probleemile lahendust?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|