|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Ollaz
HV veteran

|
20.10.2010 21:42:40
|
|
|
| spreiii kirjutas: |
Elioni Digi-TV'ga on vist selline jama, et kõik telekad hakkavad ühte pilti näitama, või kuidas sellega lood on? |
2 digibawksi ja näitavad mõlemad eraldi
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tomm2n
Kreisi kasutaja

|
21.10.2010 00:02:40
|
|
|
Proovisin STV 100megasega huvi pärast Youtube(suht harva külastan) laadimisaegu
suvalised 1080p klipid:
13m video laadis lõpuni 2m29s
10m30s videot laadis 1m25s
4m22s videot laadis 30s
|
|
| Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tennine
HV vaatleja

|
21.10.2010 01:02:50
|
|
|
| tomm2n kirjutas: |
Proovisin STV 100megasega huvi pärast Youtube(suht harva külastan) laadimisaegu
suvalised 1080p klipid:
13m video laadis lõpuni 2m29s
10m30s videot laadis 1m25s
4m22s videot laadis 30s |
pane lingid ka videotele, tahaks v6rrelda
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
21.10.2010 13:00:50
|
|
|
| Reixx kirjutas: |
Sai täna suheldud Starmani helpdeskiga.
Olen tlna kesklinna elanik ja kurtsin aeglase uploadi pärast. Nad olid teadlikud sellest ning tegelevad asjaga, et kesklinna rajoonis pidigi selline probleem esinema. Vahetavad kaableid ja seadmeid. Lubati, et selle aasta lõpuks saab probleem lahendatud. |
Kas selle eest mingit kompensatsiooni ka pakutakse, et ca 3 kuud on mingi konkreetne ikaldus?
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
1 :: |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
21.10.2010 16:28:19
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
Youtube = internet ju. SEalt saab uudiste, meelelahutuse, muusika, filmide jne laksu ju kätte  |
Mis filmilaksu sa sealt kätte saad? Muusika on ka valdavalt õudsa kvaliteediga.
Aga see selleks, mul oli ka esimestel nädalatel, kui L neti võtsin, uploadi kiirus kusagil 1-1,5 Mbit/s, kuid nüüd viimasel ajal on see tõusnud 3 peale. Midagi ilmselt seal Starmanis ikka tehakse ja sellega võib juba üldiselt rahule jääda.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
21.10.2010 16:31:24
|
|
|
Mul on hea meel, et teil youtube-ga probleeme on... arvasin, et probleem on ainult minuga.
Mul on küll aeglane pakett aga kas arvate, et 15mb peale upgrade tehes jääb probleem siiski alles?
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
21.10.2010 16:36:19
|
|
|
| -Koppel- kirjutas: |
Mul on hea meel, et teil youtube-ga probleeme on... arvasin, et probleem on ainult minuga.
Mul on küll aeglane pakett aga kas arvate, et 15mb peale upgrade tehes jääb probleem siiski alles? |
Probleem ei ole Sinu kiirusega seotud.
|
|
| Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
21.10.2010 16:55:55
|
|
|
| Põhimõtteliselt siis L paketile (15MB) peale liikudes oleks Youtube vaatamine endiselt piinarikas?
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
abuser
Kreisi kasutaja
|
21.10.2010 17:01:54
|
|
|
| Põhimõtteliselt siis L paketile (15MB) peale liikudes oleks Youtube vaatamine endiselt piinarikas? |
hetkel küll jah
|
|
| Kommentaarid: 180 loe/lisa |
   |
2 :: |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
21.10.2010 17:55:38
|
|
|
| Anti112 kirjutas: |
Loen ja imestan, et kas youtube'i vaatamine ongi enamuste jaoks netis käimise põhiotstarve, et nii emotsionaalseks kohe minnakse?
Endal oleks küll suht kama sellest, kas seda youtube'i piiratakse või mitte...  |
Mul näiteks Lasnas hakkab kogu välislink õhtuti korralikult aeglaseks muutuma. Mitte küll väga hullusti veel, aga selgelt näha, et välislehed laevad hulka kauem. Mõni päev on jälle okei.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
21.10.2010 21:21:37
|
|
|
Olen üldiselt väga rahulik inimene aga eile sai minu karikas täis ning HV postitusele järgnes ka kiri klienditoele.
Spoiler 
Gert Grünberg to klienditugi
show details 9:40 PM (23 hours ago)
Tere,
Olete lubanud suure suuga netikiiruseks XL paketis kuni 150Mb/s ning viimase mettmokale kliendimailiga lausa 120Mb/s stabiilset kiirust. Mina saan sellest pool kui sedagi. Upload on mul boost 20Mb/s ja "kuni" 10Mb/s stabiilse asemel vahemikus 2-2,5Mb/s. XL paketiga liitumise hetkest ei ole kiirused kunagi küündinud lubatud kõrgusteni ning omavad pigem langusetrendi. Mulle tundub, et te teete minuga hetkel nalja, sest Super kolmik oli märgatavalt kiirem kui praegune "eesti kiireim kodunett". Ärge pugege oma "Kuni xxMb/s" väidete taha - kui te lähete kinno 3h pikkusega filmi vaatama ning see lõppeb poolepealt või veelgi varem, siis kas te olete asjaga rahul? Jätame tavapärase juhe seinast välja jutu - ruuter on Trendnet TEW-633GR, WAN pordi läbilase ca 250Mb/s, arvuti on ühendatud cat6 kaabliga ruuteri gigaporti (nagu tähelepanelik lugeja võibolla juba märkas, siis kunagi "headel aegadel" olen ka märgatavalt suuremaid kiirused saavutanud ning konfiguratsioonis vahepeal mingeid muudatusi teinud ei ole). Millal ükskord ometi hakkab normaalselt tööle nii elementaarne asi nagu youtube?!...
Mõistan väga hästi, et probleeme võib tekkida ning olen nende suhtes alati ka mõistev olnud kuid see on tõesti liig - milleks ma maksan 100% asja eest, mida ma saan 40-50% (uploadist ei hakka siinkohal üldse rääkimagi)? Tehke õiglaseid arveid kuniks probleemid lahendatud saavad!
http://www.speedtest.net/result/998053925.png
Loodan, et leiate mõistliku lahenduse ja ma saan Starmani klient edasi olla, nagu teate, siis konkurents on tihe ning Keila ei ole ka just kolkaküla, kus ma peaksin teenusepakkujate vähesuse pärast muretsema.
Lgp,
Gert Grünberg
Mingit tulemust ei looda siit ja juba olen elionilt sobiva paketi leidnud aga vähemalt olen oma mure ka kirjalikult ära kurtnud.
Tagantjärgi olen õnnelik, et valisin kallima variandi ja ei nõustunud 2a kohustusega, mida XL paketiga hirmsasti kaasa üritati pakkuda.
|
|
   |
449 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
21.10.2010 21:29:29
|
|
|
Loen ja imestan, et kas youtube'i vaatamine ongi enamuste jaoks netis käimise põhiotstarve, et nii emotsionaalseks kohe minnakse?
Endal oleks küll suht kama sellest, kas seda youtube'i piiratakse või mitte...  |
kama on sellest seni, kuni vaja läheb
psühholoogiline aspekt on alati karmim
nagu lähed poodi õlle järgi ja raha napib vaid krooni jagu - kui hinda tead, siis see sitane kroon ei maksa munnigit, aga kui seda krooni kaasas pole, siis on häda niipalju, et õllet näed nagu oma kõrvu
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.10.2010 21:34:44
|
|
|
| libe kirjutas: |
kama on sellest seni, kuni vaja läheb
psühholoogiline aspekt on alati karmim
nagu lähed poodi õlle järgi ja raha napib vaid krooni jagu - kui hinda tead, siis see sitane kroon ei maksa munnigit, aga kui seda krooni kaasas pole, siis on häda niipalju, et õllet näed nagu oma kõrvu |
või sul on vip pääse ,raske raha eest ostetud ja sind lastakse vaid tavainimeste sekka. (korra yhel sõbral juhtus nii, karm laks oli)
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
T1000
HV kasutaja

|
21.10.2010 22:03:16
|
|
|
| Väga kahju tegelt, et starmanis ei saa makstud raha eest vastavat teenust. Promovad s**** ainult....
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
21.10.2010 23:16:08
|
|
|
| T1000 kirjutas: |
| Väga kahju tegelt, et starmanis ei saa makstud raha eest vastavat teenust. Promovad s**** ainult.... |
Eks ta ole.
Aga siiski ise esialgu rahul, kuna maksan raha vähem kui Elisale ADSL'i eest ja kiirused on mitu korda suuremad kui Elisas (Parima hinna garantii ???? )
Olgugi, et lubatut pole seni veel näinud.
Aga siin majas esialgu midagi normaalsemat (STV Saturn või Elion Hüperkiire ) ei pakuta.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Forgotten
HV kasutaja
|
21.10.2010 23:30:15
|
|
|
Kui mul momendil digikolmikuga selline upload, siis vist XL internetiga ta hetkel ei parane ? Arvestades nende järgi, kel see võetud.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
22.10.2010 00:51:38
|
|
|
| Forgotten kirjutas: |
Kui mul momendil digikolmikuga selline upload, siis vist XL internetiga ta hetkel ei parane ? Arvestades nende järgi, kel see võetud.
 |
Ping 0? Polegi sellist asja varem näinud...
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PAUKA
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 207 loe/lisa |
   |
191 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
22.10.2010 01:55:12
|
|
|
torrentitest jääb niipalju üle, et saab kergelt surfata ka
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
22.10.2010 07:53:17
|
|
|
Hommikul on selline. Õhtul panen uue. Kontrast on päris tore, seda tean juba ette.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
22.10.2010 20:48:41
|
|
|
Hommikul kannatas videode striimimine ja youtube ilusti kõike välja, nüüd õhtul on jälle tõsine ikaldus
Õnneks nädala pärast on see porr kadunud ja Elioniga asendatud.
Huvitav palju on inimesi, kes sellest probleemist teadlikud on ja kes lõpuks samuti Starmani pikalt saadavad?
See s*** ei kannata ju kriitikat.
_________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust!
Liitu Wise'ga! |
|
| Kommentaarid: 267 loe/lisa |
   |
4 :: |
218 |
|
| tagasi üles |
|
 |
karusloom
HV kasutaja
|
23.10.2010 12:55:46
|
|
|
| Kristoferr kirjutas: |
Hommikul kannatas videode striimimine ja youtube ilusti kõike välja, nüüd õhtul on jälle tõsine ikaldus
Õnneks nädala pärast on see porr kadunud ja Elioniga asendatud.
Huvitav palju on inimesi, kes sellest probleemist teadlikud on ja kes lõpuks samuti Starmani pikalt saadavad?
See s*** ei kannata ju kriitikat. |
Ise saatsin samuti Starmani kus seda ja teist ning nüüd juba paar nädalat elioni 100 mega optika ühenduse otsas ja seda mustamäel ning ütlen otse ilma pilti üle pingutamata, et Starmanil on ikkka väga pikk tee sinna kus Elion oma teenusega hetkel on. Digi pilt peaks küll igas asendis ühesugune olema aga vat elioni digi läbi optika ikka paitab silma. Elion
|
|
| Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indu
HV veteran

|
23.10.2010 18:04:59
|
|
|
Mina isiklikult olen elioni peale pettunud. Vana ADSL puhul polnud häda aga nüüd kus ajad edasi läinud on- ei tegutseta essugi. 4 aastat lepinguline klient olnud aga pole nad suutnud liine korda teha.
Näiteks me korterelamus on asi nii hull et digitv'ga liituda enam ei saa. Need kellel on - peaksid õnnelikud olema. Liinid lihtsalt nii pekkis. Ja optika tuleb siia heal juhul kah paari aasta pärast.
Kannatan veel paar nädalat siis peaks starman siin ka lõpuks olema.
Hetkel Elioni DIGITV 1Mbit / 1MBit
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 999 / 11.998
Selline nett ei kõlba samamoodi mitte kuhugi ...
_________________ http://www.lossirestoran.eu/ |
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.10.2010 19:36:36
|
|
|
| indu kirjutas: |
Mina isiklikult olen elioni peale pettunud. Vana ADSL puhul polnud häda aga nüüd kus ajad edasi läinud on- ei tegutseta essugi. 4 aastat lepinguline klient olnud aga pole nad suutnud liine korda teha.
Näiteks me korterelamus on asi nii hull et digitv'ga liituda enam ei saa. Need kellel on - peaksid õnnelikud olema. Liinid lihtsalt nii pekkis. Ja optika tuleb siia heal juhul kah paari aasta pärast.
Kannatan veel paar nädalat siis peaks starman siin ka lõpuks olema.
Hetkel Elioni DIGITV 1Mbit / 1MBit
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 999 / 11.998
Selline nett ei kõlba samamoodi mitte kuhugi ... |
pakun, et sa yks vähestest
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
23.10.2010 22:18:40
|
|
|
| indu kirjutas: |
|
Ei tea kus kohas sa elad aga põlvas ju mingid aastad tagasi veeti suurematesse majadesse optikat. Keegi seda aga ei reklaami, polegi kunagi reklaaminud ja põlva elioni ära sel teemal küsima mine. Nende vastus on et põlvas optikat pole ja 100 mega ka siin ei saa (ometi leidub siin foorumiski kasutajaid kel antud linnas 100 mega olemas on). Seega uuri parem kuskilt tallinnast selle kohta.
Samas jah kui soov Starmani minna siis ära näe vaeva.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indu
HV veteran

|
23.10.2010 22:58:45
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
Ei tea kus kohas sa elad aga põlvas ju mingid aastad tagasi veeti suurematesse majadesse optikat. Keegi seda aga ei reklaami, polegi kunagi reklaaminud ja põlva elioni ära sel teemal küsima mine. Nende vastus on et põlvas optikat pole ja 100 mega ka siin ei saa (ometi leidub siin foorumiski kasutajaid kel antud linnas 100 mega olemas on). Seega uuri parem kuskilt tallinnast selle kohta.
Samas jah kui soov Starmani minna siis ära näe vaeva. |
Ei ole mul vaja Tallinnast küsida, kuna Põlva on nii väike koht et tunnen nii mõnda Elioni kui ka enamus Elteli tehnikuid.
Ja 3-kordsetesse majadesse ei tule 100mega nii pea ... Va endised norby kliendid saavad nautida 100mega netti.
_________________ http://www.lossirestoran.eu/ |
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
25.10.2010 23:35:51
|
|
|
Ja ikka endiselt ei ole midagi muutunud:
Minu pika ja kurja kirja peale pakuti tehniku visiiti
|
|
   |
449 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tennine
HV vaatleja

|
26.10.2010 11:19:55
|
|
|
eile öösel umbes 2 ajal sai 10mb uploadi kätte igatahes, 120mb downloadi võib nädalavahetusel ka päevasel ajal saada.
Ilmselgelt on hetkel tegu veel nende võrgu ülekoormatusega. Asun tln kesklinnas
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
metsla99
HV vaatleja
|
26.10.2010 14:49:35
|
|
|
Mina olen hetkel väga pettunud olekus.
Ühenduseks siis peaks olema XL aga näha, ega tunda ei ole.
Eelmine nädal nimelt kolmapäeval helistasin teenindusse, kaebasin et kiirus on 25-30 mbit speedtest.net-iga. - lubati et internetiosakond võtab yhendust 48h jooksul.
Neljapäeval tegin naljapärast veel teste...statistika mõttes ja oh imet... speedtesti tulemused olid üleöö liikunud 45-50 kanti. Reedel, kui siis starman tagasi helistas ja proovisime kiirust, tuli tulemuseks isegi 60 korra.... nõustuti saatma tehnik (pühapäeval loomulikult) kes asja üle vaataks.
Eks ma siis jätkuvalt jälgisin oma speedtesti tulemusi ja pühapäeva hommikul enne tehniku saabumist, oh imet, oli keskmine kiirus suisa 70-75mbit. Tehnik käis ka kohal, laiutas käsi, katsetas, ja sai omapoolseks tulemuseks lõpuks 80 mida ta pidas peaaegu normaalseks, lubas asja uurida, ühendust võtta jne.... Ja eks ma isegi juba lootsin et ehk sai parem vähemalt võrreldes varasemaga...
Ja siis saabus esmaspäev. Töölt koju jõudes panin juba harjumuspäraselt tööle testikese ja oh imet.... peale tehniku käiku kiirus on taaskord kadunud... esimesed testid andsid tulemuse 18mbit ja sinnakanti, õhtu lõpuks korra nägin isegi numbrit üle 25mbit.
Tekib vägisi tunne et nad keeravad liinile natuke hoogu juurde siis kui nad kohale tulevad või ühendust võtavad probleemi lahendamise osas.... või on olemas mõni muu selgitus, a.la koormus erinevatel aegadel jne..... kuigi, isegi koormus ei saa selgitada seda miks mu ühenduse kiiruseks on suurem osa ajast ~15-25% lubatust..
Kui asi täna õhtul parem ei ole siis võtan nad uuesti toru otsa... seekord veidi vihasemalt... ja lasen muuhulgas ruuteri välja vahetada - tehniku sõnul oli see normaalne et ruuter vahel oma parooli lihtsalt ära unustab ja kõigel (kaasaarvatud wireless) algseaded taastab.
Ehk peaks ka tehniku suunal paar teravamat sõna ytlema kui temaarust seadme paroolide resetid normaalsed on ja Megasid tõlgitakse 1:10 mitte 1:8 suhtega (8Mb oli tema arust 80 megabitti mitte 64).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
26.10.2010 16:09:13
|
|
|
| Mul oli vastukaaluks täna tore ja positiivne kogemus Starmani klienditeenindusega. Helistati sealt täiesti lambist mulle ja küsiti selges ja korralikus eesti keeles, et kuidas te selle Start paketivärgendusega rahul olete ja et kas on midagi kurta jne. Ma siis vastasin, et internet on õhtuti aeglasem, kui lubatud, kuid mind see otseselt ei sega (ikka kiirem kui varasema kolmikpaketiga) ja kõik muu (digi-tv ja telefon) töötab ideaalselt (mis on sulatõsi) ja nii tore oli kuulda, kuidas inimene teiselpool telefoni siiralt rõõmustas, et leidub ka rahulolevaid inimesi. Nii ninnu-nännu-nunnu. Ilmselt on nad seal viha teenindaja peale väljavalamisega oluliselt rohkem harjunud. Aga tegelt oli kõne point see, et pakuti kahte digi-tv lisapaketti tasuta proovida kuni detsembrini. Miks ka mitte.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lauri
HV veteran

|
26.10.2010 16:17:05
|
|
|
Mulle helistati ka eile ja küsiti, et kas olen rahul. Ei osanud ka millegi üle kurta. Pakuti ka mingeid pakette tasuta, aga loobusin, kuna ei jõua Eesti kanaleidki ära vaadata.
_________________ The sh*t has hit the fan. |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
80 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PAUKA
HV veteran

|
26.10.2010 17:20:34
|
|
|
värske test - ma ei saa aru, mis värk on...mul töötab kõik kenasti, mul tekib kuri kahtlus et osad inimesed ei saa oma seadmetega lihtsalt hakkama...
|
|
| Kommentaarid: 207 loe/lisa |
   |
191 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
26.10.2010 18:04:49
|
|
|
Speedtest läbi ruuteri:
Ja otse modemi tagant:
Hetkel on jah natuke parem aga see tõestab vaid seda, et ruuter ei ole siin pudelikaelaks ning probleem on nende poolne.
|
|
   |
449 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
26.10.2010 18:23:28
|
|
|
| lauri kirjutas: |
| Mulle helistati ka eile ja küsiti, et kas olen rahul. Ei osanud ka millegi üle kurta. Pakuti ka mingeid pakette tasuta, aga loobusin, kuna ei jõua Eesti kanaleidki ära vaadata. |
Sama siin
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
88 |
|
| tagasi üles |
|
 |
meelis50
HV vaatleja
|
28.10.2010 09:33:22
|
|
|
Mina olen ka Starmani teenusega rahul, XL netiga sain Cisco wifi N standardi ruuteri, milles 4 pordiga gigabitine switch
Täna hommikul sain IE9'ga sellised kiirused
|
|
| tagasi üles |
|
 |
dud66
HV veteran

|
28.10.2010 12:49:51
|
|
|
meelis50, Whaat ?
Kus asud?
_________________ Kommenteerige kasutajaid, siis teavad teised ka mida oodata! |
|
| Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
31.10.2010 15:38:50
|
|
|
Kas kellelgi teisel ka viimasel ajal XL netiga kuidagi kiirus kukkunud?
Viimane nädal enamjaolt allalaadimine koguaeg kuskil 30-40. Tipptunnil veelgi aeglasem! Ja pingi pole mina veel kordagi alla 8 ms-i saanud :S
TLN kesklinn.
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
31.10.2010 16:47:02
|
|
|
[
Kodu kolmikpakett
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tennine
HV vaatleja

|
31.10.2010 23:41:03
|
|
|
Viimane nädal enamjaolt allalaadimine koguaeg kuskil 30-40. Tipptunnil veelgi aeglasem! Ja pingi pole mina veel kordagi alla 8 ms-i saanud :S
TLN kesklinn. |
ei ole täheldanud, asun samuti tln kesklinnas
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
01.11.2010 00:57:10
|
|
|
| tennine kirjutas: |
TLN kesklinn. |
 |
imelik,
alguses oli down kuskil 70-80
aga üle 100 ma pole veel kordagi saanud :S
isegi mitte otse modemist.
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tennine
HV vaatleja

|
01.11.2010 02:23:55
|
|
|
| tennine kirjutas: |
TLN kesklinn. |
 |
imelik,
alguses oli down kuskil 70-80
aga üle 100 ma pole veel kordagi saanud :S
isegi mitte otse modemist. |
pane korralikud gigased inteli v6rgukaardid masinatesse ja 120mb tuleb 2ra kyllalt kergelt
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
01.11.2010 11:25:21
|
|
|
Tahtsin Starmanilt kiiremat internetti saada, vastuseks öeldi, et sellisel juhul jääb alles vaid 20 analoogkanalit ning ülejäänud kolivad digisse. Kaablisse ei mahu kõrvuti palju analoogkanaleid ja kiirem internet vms. Alles jääksid sisuliselt vaid eesti kanalid ja mingid vene omad vist.
Seega tahaks alles jätta Starmani pakutava televisiooni (70 kanalit) kuid interneti teenuse mujalt võtta.
Mida te soovitaksite stand-alone interneti teenusena?
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.11.2010 11:29:12
|
|
|
Tahtsin Starmanilt kiiremat internetti saada, vastuseks öeldi, et sellisel juhul jääb alles vaid 20 analoogkanalit ning ülejäänud kolivad digisse. Kaablisse ei mahu kõrvuti palju analoogkanaleid ja kiirem internet vms. Alles jääksid sisuliselt vaid eesti kanalid ja mingid vene omad vist.
Seega tahaks alles jätta Starmani pakutava televisiooni (70 kanalit) kuid interneti teenuse mujalt võtta.
Mida te soovitaksite stand-alone interneti teenusena? |
aga mis sul digikanalite vastu on?
Yldiselt elionilt sa 100-st netti ei saa ilma tv-ta
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
01.11.2010 12:58:29
|
|
|
| Mida te soovitaksite stand-alone interneti teenusena? |
Kõigepealt räägi välja, mis sul seal üldse levib.
Infonet/STV Saturn on üldiselt kiita saand, endal kogemus puudub.
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
01.11.2010 13:09:41
|
|
|
Kodus kaks CRT telerit
STV Saturn võimalus kahjuks puudub.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
01.11.2010 13:09:54
|
|
|
Kodus kaks CRT telerit
STV Saturn võimalus kahjuks puudub. |
no aga digiboxid olemas ju.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
01.11.2010 13:44:31
|
|
|
Kuidas ma kahte telerisse pildi saan?
Keiss tegelt rohkem selles, et üürikorter, alla aasta elan veel seal ning digiboxi (digiboxe) ei raatsi osta.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
01.11.2010 14:56:23
|
|
|
Kuidas ma kahte telerisse pildi saan?
Keiss tegelt rohkem selles, et üürikorter, alla aasta elan veel seal ning digiboxi (digiboxe) ei raatsi osta. |
Neid saab rentida.
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
01.11.2010 20:52:16
|
|
|
Olude sunnil pidin starmani kaabli mõneks päevaks arvutile sappa panema.
Youtube on täiesti lootusetu. Isegi 360p video puhverdamine kestab nii kaua et läheb juba meelest, mida vaatama hakkasin.
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
01.11.2010 21:41:34
|
|
|
| Spezz kirjutas: |
Olude sunnil pidin starmani kaabli mõneks päevaks arvutile sappa panema.
Youtube on täiesti lootusetu. Isegi 360p video puhverdamine kestab nii kaua et läheb juba meelest, mida vaatama hakkasin. |
Sekundeerin. Mis pakett sul on? Kunagine Mini?
|
|
| Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
179 |
|
| tagasi üles |
|