Ilmunud on esimesed jutud Benchi kohta ja tegin teema ära.
Nimi on ilmselt DX11 järgi.
Kui vantage oli Sapphire promotud siis seda jagab oma kaartidega kaasa MSI,sellest ka bench ühes mängu testis olev MSI logo näitamine.
Müük algab Q3 ja esmaesitlus on Computex2010-l
wanawoll, teema nime võiksid küll muu panna... skooridest ei saa veel mitu mitu mitu kuud rääkida. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Meh, täiesti mõttetu video oli imo, mingeid uusi efekte ei näinud või siis dx11 ei peagi wow faktorit omama? Tundus nagu mingi dx8 või dx9 peal tehtud video, ükski puuleht isegi ei lehvinud.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Meh, täiesti mõttetu video oli imo, mingeid uusi efekte ei näinud või siis dx11 ei peagi wow faktorit omama? Tundus nagu mingi dx8 või dx9 peal tehtud video, ükski puuleht isegi ei lehvinud..
Mika peaks koguaeg lehed lehvima?Tuulevaikusest oled kuulnud? _________________ Ära siia kliki
G80, noo ei käinud vaid sellekohta, graafika on kah suht mage ikka 3DMarki kohta. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
tessellationi oli ikka omajagu kasutatud ja detaile paistis ka ikka olevat.
midagi väga erilist see video tõesti ei tundunud aga sellist grafat hetkel mängudes küll ei näe.
PlatoonSgtElias, Võrreldes eelnevatega oli ikka vägagi kena. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Kusjuures in da real life, Platoon oli täiesti norm, sai isegi veidike lolli juttu aetud Raplas, aga foorumis küll teeb graafika alal veidike nõmedaid kommentaare
Lauri Kiissel, olen aus Ma näen asju nii nagu on, mai tea, mõni näeb mannakreemina igat asja _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, ma olen kah aus ja ma usun, et kõik teised on kah. Miks peaksid kõik peale ühe valetama, et graafika on ilus, kui video on ette antud?
Lauri Kiissel, no kuuuule võibolla siin teistele meeldib see graafika aga minuarust sellise firma poolt ootaks ikka midagi eriti eriti, alates esimesest 3DMarkist, mis oli ee 3DMark99 vms siis igakord oli märgatavalt võimas graafika igas markis võrreldes tolle aja mängudega, alates 2003 või ehk 2005a 3DMarkides on graafika olnud väga kesine oma aja kohta. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, vantage on veel pasam. ehk siis kõige pasama pildiga 3dmark ever made = vantage.
wanawoll, vahe on väga suur. 3DMark on siiski benchmark ja logish oleks, et näitaks ära kõik, mida uus DX võimaldab. 10FPS jooksev hall kuubik sinisel taustal kõikide DX11 featuuridega pole just eriline näitaja.
viimati muutis NATAS999 20.10.2010 22:53:36, muudetud 1 kord
wanawoll, noo sorry vaan aga teema pealkirjaks on skoorid ja mitte ükski post ple skoore näidanud siin Nii, et mula las tulla edasi ikka. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.