|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
spezwend
HV veteran
|
19.10.2010 16:43:16
|
|
|
| tsitaat: |
Kust see Tele2 info pärit on ka?
|
Helistasin 686 6866 ja sealt nii vastati.
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
98 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
19.10.2010 19:26:15
|
|
|
mina sain Tele2. sellise vastuse Nokia N8 tuleb müüki oktoobri lõpus.
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
| Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
135 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masterx
HV veteran

|
19.10.2010 19:37:09
|
|
|
| ärihai kirjutas: |
| mina sain Tele2. sellise vastuse Nokia N8 tuleb müüki oktoobri lõpus. |
See oleks ka loogiline ju. Okt lõpp või novembri algus
Võimas
|
|
| Kommentaarid: 178 loe/lisa |
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wello
HV vaatleja
|
19.10.2010 20:21:31
|
|
|
| Hetkel Pariisis suures ostukeskuses vähemalt 4 eri operaatori poes pole veel N8 esinenud
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
19.10.2010 21:52:30
|
|
|
| spezwend kirjutas: |
Hiina tehas teeb USA turule, Soome tehas Euroopa turule.
Lihtsalt infoks neile kes Soomest ostavad, hoidke originaal ostutsekk alles, muidu Eestis garantiid pole! |
Kindel, et Eestis garantii kehtib. Nokia.ee lehel selline tekst: Käesolev piiratud garantii on kehtiv ja jõustatav ainult riigis, kus Te toote ostsite, tingimusel, et Nokia on mõelnud müüa toodet selles riigis.
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran

|
19.10.2010 22:20:15
|
|
|
| Bumer kirjutas: |
Hiina tehas teeb USA turule, Soome tehas Euroopa turule.
Lihtsalt infoks neile kes Soomest ostavad, hoidke originaal ostutsekk alles, muidu Eestis garantiid pole! |
Kindel, et Eestis garantii kehtib. Nokia.ee lehel selline tekst: Käesolev piiratud garantii on kehtiv ja jõustatav ainult riigis, kus Te toote ostsite, tingimusel, et Nokia on mõelnud müüa toodet selles riigis. |
Järgmine lause sealtsamast: "Kui Te ostsite toote mõnes Euroopa Liidu liikmesriigis, Islandil, Norras, Šveitsis või Türgis ja Nokia algselt soovis toodet müüa ühes neist riikidest, on see piiratud garantii kehtiv ja jõustatav kõikides ülalnimetatud riikides."
Niiet võiks ikka kehtida Eestis garantii.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
20.10.2010 01:06:42
|
|
|
| mina sain Tele2. sellise vastuse Nokia N8 tuleb müüki oktoobri lõpus. |
Ju siis see kelle otsa ma sattusin ei mõistnud piisavalt riigi keelt...
Küsisin veel ektsra topelt, et kas tõesti? Jaa jaa, aprjilis.
Niiet võiks ikka kehtida Eestis garantii.
|
Kindlasti kehtib, uurisin Starcom'st, aga ainult ostutseki alusel.
|
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
20.10.2010 12:42:38
|
|
|
Näoraamatust:
Nokia Eesti: Meil tuleb avapauk novembri teisel nädalal Solarises, ehk siis nagu klassikud ütlevad - jälgige reklaami:)
Alla oli veel pandud link nokia conversationsisse "n8 hits the streets" posti. Kes ei tea, siis Solarises on nokia esindus eestis emti poes
|
|
| Kommentaarid: 98 loe/lisa |
   |
93 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
20.10.2010 12:44:44
|
|
|
Kodanik virx müüb ühte tutikat praegu. Oli mingi 7,7k vist.
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RannoT
HV kasutaja
|
21.10.2010 13:16:05
|
|
|
| Teab keegi öelda, kas helsinkis, nokia poes (aleksanderinkatul) on hõbedast N8 müüa?
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wunki
Kreisi kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RannoT
HV kasutaja
|
21.10.2010 22:24:36
|
|
|
Tegin seda trikki täna 3 korda, ei võetud vastu, eks homme uuesti. Aga tahaks homme juba järgi minna (ma oletan et ikka on, sest netipoes nagu paistab ka olevat).
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
VectraT
HV kasutaja
|
22.10.2010 09:27:34
|
|
|
Helistasin eile päeval- ainult paar rohelist oli järgi. Öeldi, et äkki täna tuleb paar tumehalli...Hõbedase kohta muidugi ei küsinud. Mulle võid tumehalli tuua..
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RannoT
HV kasutaja
|
22.10.2010 12:35:44
|
|
|
| VectraT kirjutas: |
Helistasin eile päeval- ainult paar rohelist oli järgi. Öeldi, et äkki täna tuleb paar tumehalli...Hõbedase kohta muidugi ei küsinud. Mulle võid tumehalli tuua.. |
Pommitasin veel, ikka ei vastata mulle... Aga kui seis selline, siis kahtlen et hõbedast oleks.
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
VectraT
HV kasutaja
|
24.10.2010 10:33:51
|
|
|
| Nii, tumehall käes. Skandinaavia soft, eesti keel oli puudu. Tootekoodi muutmine NSS-ga töötas N97-l, aga N8-l mitte. Sattusin eile Pärnu ja Port Artur 1 teise korruse moblaremondis vahetati soft 200.- eest ära.
|
|
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
24.10.2010 19:43:42
|
|
|
VectraT, nonii...ülevaadet, pilte, videot?
Üldjoontes milline mulje? Kuna tundub, et oled vanemat symbiani (s60v5) kasutanud, siis milline oleks võrdlus symbian 3-ga?
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
24.10.2010 20:19:06
|
|
|
| olafsand kirjutas: |
VectraT, nonii...ülevaadet, pilte, videot? |
GSMArena ülevaade ei kõlba?
Üldiselt toas lambivalgel tehtud pildid/videod võiksid paremad olla (liiga mürased), aga telefoni kohta ikka päris head!
Aku kestab napilt 2 päeva, võib-olla alguse asi.
|
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
VectraT
HV kasutaja
|
24.10.2010 20:37:56
|
|
|
Nooh, mingit põrutavat uudist võrreldes N97 pole...Ekraan on päris hea. Kaamera on muidugi super, eile värisevate kätega külmas filmitud videod on 37" telekas läbi HDMI vaadates küll super....Virtuaalne klaver tahab nac harjumist, aga vast elan üle...
|
|
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
VectraT
HV kasutaja
|
24.10.2010 20:49:55
|
|
|
Oh, mis nüüd mina , küll on rohkem advanced kasutajaid kah kellel rohkem aega telefoniga mängida ja siia kribada...Üritan oma igapäevaseid progesid sinna sisse laadida nüüd ja Ovi kaarte uuendada ja Coming Next uut versiooni proovida, sest Nokia enda kalendriaken on ainult üks ja ainult kahe sündmusega...
|
|
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
24.10.2010 23:12:15
|
|
|
VectraT, nonii...ülevaadet, pilte, videot? |
GSMArena ülevaade ei kõlba?
Üldiselt toas lambivalgel tehtud pildid/videod võiksid paremad olla (liiga mürased), aga telefoni kohta ikka päris head!
Aku kestab napilt 2 päeva, võib-olla alguse asi. |
Ei
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
its2cold
HV veteran
|
|
| Kommentaarid: 197 loe/lisa |
   |
174 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
25.10.2010 07:56:28
|
|
|
Ja sellest ma aru ei saa. Võrreldes teiste sama hinnaklassi nutitelefonidega on raud aeglane, resolutsioon väike ja operatsioonisüsteem vaat, et olematu toega (nokia ise räägib Symbianist loobumisest ja vaevalt, et arendajadki viitsivad surnud platvormile asju vorpida). Jah, mul endal on olnud paar Nokiat, S40 ja hiljem juba S60. Aga brändilojaalsus kestab vaid teatud piirini.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
25.10.2010 08:24:39
|
|
|
| Traf, kus kohast Sa seda lugenud oled, et Nokia hakkab symbianist loobuma?
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
25.10.2010 08:32:04
|
|
|
| Traf, kus kohast Sa seda lugenud oled, et Nokia hakkab symbianist loobuma? |
Siinsamas foorumis teema olemas.
|
|
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
25.10.2010 11:12:21
|
|
|
Ja sellest ma aru ei saa. Võrreldes teiste sama hinnaklassi nutitelefonidega on raud aeglane, resolutsioon väike ja operatsioonisüsteem vaat, et olematu toega (nokia ise räägib Symbianist loobumisest ja vaevalt, et arendajadki viitsivad surnud platvormile asju vorpida).
|
1. Kas oled N8 näppinud, et väidad, et raud aeglane on? Vägagi sujuv ja kiire on! Milleks vaja vägevat rauda mis tohutult akut sööb kui saab lahjemaga hakkama?
2. Miks sa ei loe uudist korralikult läbi? Uuendused jäävad ja Qt äppid toimivad ka symbiani peal.
Fortunately, investors and developers have no reason to worry, apps done with Qt platform would work wonderfully both on Symbian and MeeGo.
|
|
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
25.10.2010 11:59:01
|
|
|
1. Kas oled N8 näppinud, et väidad, et raud aeglane on? Vägagi sujuv ja kiire on! Milleks vaja vägevat rauda mis tohutult akut sööb kui saab lahjemaga hakkama?
|
Kas oled teisi sama hinnaklassi telefone näppinud, et oskad võrrelda? Siinsamas teemas on video review. Kui sinu arvates see sujuv ja kiire on, siis su kogemus piirdub vast eelnevate Symbianitega ainult. Aku kestvus ei ole argument, vaid vabandus, miks rauda vähe on. Kuid jah, eks sul on õigus, kuskilt pidi ju kokku hoidma, et 1200 mAh akuga kestvust saada. Kui N8'l oleks 1400-1500 mAh aku, nagu nutitelefonidele kohane, siis jätkuks seda vägevale rauale ka.
2. Miks sa ei loe uudist korralikult läbi? Uuendused jäävad ja Qt äppid toimivad ka symbiani peal.
Fortunately, investors and developers have no reason to worry, apps done with Qt platform would work wonderfully both on Symbian and MeeGo.
|
|
Mesijutt, et hoida investoreid ja arendajaid lahkumast. XP tasemel uuendused, nagu uudises mainitud, ei ole ju midagi märkimisväärset. Perioodilised turvauuendused ei ole mitte midagi võrreldavat Android ja iPhone platvormidega, mis pidevas arengus on ja millel iga 6-12 kuu järel midagi uut ja huvitavat oodata on. Qt appid võivad toimida ka Symbiani peal, kuid tõsiasi on see, et tegu on süsteemiga, mis edaspidi vaid kesk- ja madalklassi telefonidele jääb, MeeGo varju. Minu arvates praegu on kõige halvem aeg Nokia telefon osta.
Ära saa minust valesti aru, mulle meeldib Nokia telefonitootjana väga ja ma jään huviga ootama, mida uut ja huvitavat toob Nokia järgmine kõrgklassi seeria, sedakorda juba MeeGo platvormil. Mul on lihtsalt imelik näha, kuidas igas mõttes subpar telefoni üritatakse õigustada. Jah, kõik ei vaja kõrge resolutsiooni ja vägeva rauaga telefoni. Kõik ei hooli uuendustest ja appidest ja on rahul sellega, mida telefon neile ostuhetkel pakub. Ning omas hinnakategoorias, sinna 4-5k kanti, ei ütleks ma mitte midagi. N8 aga on Nokia flagship ja selle eest küsitakse 8k. See paneb ta ühele pulgale HTC ja Samsungi pakkumistega, ja vot nendega see telefon võrdlust ei kannata.
|
|
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
25.10.2010 12:46:43
|
|
|
| Traf kirjutas: |
| ... N8 aga on Nokia flagship ja selle eest küsitakse 8k. See paneb ta ühele pulgale HTC ja Samsungi pakkumistega, ja vot nendega see telefon võrdlust ei kannata. |
Mina olen pigem sinna 7 K kanti pakkumisi näinud
Korralik kaamera, usb on the go, tasuta navi ja hdmi-out ise on 7K väärt
Lisaks vastupidav korpus ja viisakas välimus
Filmimise ajal optilise zoomiga võrdväärne võimalus meeldib mulle ka.
Näita mõnda ksenooonvälguga konkurenti mis seda suudab?
Mind ei huvita, et menüü liigub 0,1 s aeglasemalt, ei huvita mustmiljon ühesugust pussuappi. Meeldib see mida ma teha saan N8 - ga.
|
|
   |
98 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
25.10.2010 13:00:48
|
|
|
| Traf kirjutas: |
| ... N8 aga on Nokia flagship ja selle eest küsitakse 8k. See paneb ta ühele pulgale HTC ja Samsungi pakkumistega, ja vot nendega see telefon võrdlust ei kannata. |
Pole siin mõtet jälle vaielda igasugu mõttetuste üle. Inimene ostab telefoni vastavalt sellele milleks tal seda vaja läheb. Kuna antud hetkel pakub tõesti nokia seda millest olen puudust tundnud ja mida teised tootjad ei paku, siis see on ainuõige valik. Pole vahet kas nokia teeb mõnda liigutust mõne sekundi murdosa võrra aeglasemalt või et symbianile ei ole mustmiljon appi nagu androidile, kui need programmid mida ma kasutan ja vajan on olemas, pole ju mingit probleemi.
|
|
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
its2cold
HV veteran
|
25.10.2010 13:27:07
|
|
|
Tasub ära märkida ka seda, et N8 ei ole Nokia sõnul 100% high-end, pigem on tegu midhigh-end klassi kuuluvana telefoniga. Erinevaid kuulujutte N9 suhtes on palju ja see telefon peaks hoopis Nokia flagship olema.
N8´l on tõesti mitmeid miinuseid võrreldes Galaxy ja HTC tippudega. Kommenteeriks hea meelega mõnda neist, mis siin on hiljuti välja käidud.
Kehvem riistvara - Jutt õige, aga ei näe sellel mingit olulisust. Umbes nagu autoga, pole vahet, mis mootor kapoti all on. Peamine, et kiiresti liigub, las kõvatajad kõvatavad. Puht numbrilisest poolest vaadates ei tasu unustada, et N8´l on ka eraldiseisev videoprotessor, mis jätab sellevõrra phiprotsessorile vähem tööd.
Resolutsioon väike - See võib kunagi miinuseks osutuda küll, hetkel pole oma N95 8Gb puhul kordagi mõelnud, et resolutsioon võiks suurem olla. Kuigi selle punktitihedus on väiksem kui N8´l.
Symbian - Android oleks muidugi parem valik olnud, aga ei tasu veel Symbianit mulla alla kanda. Ega Nokia pole Samsung, et aasta pärast telefoni müügile tulekut tugi lõpetatakse ja kõik sellega seonduv ajaloo prügikasti saadetakse. Äppidest ei tule kindlasti puudu, sest Qt tagab Symbianil ka Meego äppide töötamise.
Eelnevalt keegi võttis sõna, et teistele operatsioonisüsteemidele tuleb iga 6-12 kuu tagant uuendus, tõsi. Aga veidi süvenedes on see lausa huumor. iOs´i uuendused kujutavad endast asju, mis on muudel telefonidel ammu olnud. Seega no reason to be excited. Ning Android on hetkel lihtsalt väljatöötamise järgus, mistõttu ka palju uuendusi. Symbian on töötav lahendus out-of-the-box. Sai nüüd väga jäik seisukoht, aga eks vaatame, kuidas teisepoole fännid reageerivad.
viimati muutis its2cold 25.10.2010 16:34:14, muudetud 1 kord |
|
   |
174 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.10.2010 15:53:35
|
|
|
| its2cold kirjutas: |
Tasub ära märkida ka seda, et N8 ei ole Nokia sõnul 100% high-end, pigem on tegu midhigh-end klassi kuuluvana telefoniga. Erinevaid kuulujutte N9 suhtes on palju ja see telefon peaks hoopis Nokia flagship olema.
|
Ja millal siis flagship välja tuleb, pole nokialt high-end mudelilt juba ammu näinud sel juhul
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
25.10.2010 16:11:01
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
|
Ja millal siis flagship välja tuleb, pole nokialt high-end mudelilt juba ammu näinud sel juhul |
Kellelt sa küsid muidu, ma arvan, et nii pädevaid vastajaid siin foorumis ei liigu
|
|
   |
98 |
|
| tagasi üles |
|
 |
its2cold
HV veteran
|
25.10.2010 16:20:44
|
|
|
Ei usu, et N9 niipea välja tuleb, see mõjutaks liialt N8 müügiedu.
Mõnes mõttes on N8 flagship kindlasti, vaevalt et lähema aasta jooksul teist nii hea kaameraga Nokiat müüki tuleb.
Minu jaoks on N8 lipulaev igas mõttes, isegi kui N9 tuleb varsti välja siis füüsilise klaviatuuriga telefoni ma endale ei taha. Otsin just ühes tükis puutetundlikku klotsi, millistele iPhone aluse pani.
|
|
   |
174 |
|
| tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
25.10.2010 16:21:13
|
|
|
Ei usu, et N9 niipea välja tuleb, see mõjutaks liialt N8 müügiedu.
Mõnes mõttes on N8 flagship kindlasti, vaevalt et lähema aasta jooksul teist nii hea kaameraga Nokiat müüki tuleb. |
N8 on sisuliselt N86 järglane, ehk siis 8 seeria on heade kaameratega olnud N82 - N86 - N8
|
|
   |
98 |
|
| tagasi üles |
|
 |
its2cold
HV veteran
|
25.10.2010 16:28:36
|
|
|
enterprice, polegi sellele veel niimoodi mõelnud, aga tõesti. N9x seeria on samuti alati väga hea kaameraga olnud, aga need on alati tõelised tooterea tipud olnud.
Sooviga veel õli tulle valada ütlen, et Samsung Galaxy S tegelikult N8'ga väga ei konkureerigi. Seda peamiselt kahel põhjusel: N8 on tõsine kaameratelefon, ehk siis tänu sellele hoopis teise suunitlusega. Galaxy aga rohkem on hoopis veidi geekilik nutitelefon, millel saab pmst kõike näppida. Teiseks füüsiline suurus, kes Galaxyt käes on hoidnud, siis teab, et ühe käega seda pmst mugavalt kasutada ei saa.
|
|
   |
174 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
25.10.2010 16:33:01
|
|
|
| Sooviga veel õli tulle valada ütlen, et Samsung Galaxy S tegelikult N8'ga väga ei konkureerigi. Seda peamiselt kahel põhjusel: N8 on tõsine kaameratelefon, ehk siis tänu sellele hoopis teise suunitlusega. Galaxy aga rohkem on hoopis veidi geekilik nutitelefon, millel saab pmst kõike näppida. Teiseks füüsiline suurus, kes Galaxyt käes on hoidnud, siis teab, et ühe käega seda pmst mugavalt kasutada ei saa. |
vahet pole, see on Samsung...seda ei ostaks nagunii
|
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
its2cold
HV veteran
|
25.10.2010 16:38:18
|
|
|
HA, seda nüüd küll. Vaadates kuidas Samsung nt i8510 ja i8910 kasutajatele kahe kirvega selga lõi siis ei teki mingit tahtmist sinna leeri pöörduda.
Isegi firmware uuendust pole suudetud i8510´le valmis treida(meie regioonis). Vigu oleks aga küll, mida parandada. Tean, sest vennal see telefon umbes 1,5 aastat olnud ja lubab kindlasõnaliselt, et see tal elus viimane Samsung.
Võin aga kiita Samsungi mikrouuni
|
|
   |
174 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
25.10.2010 17:33:02
|
|
|
sellel mudelil on ainult üks puudus ja see on keskpärane reso, muidu vahetaks kohe oma galaxy s selle vastu välja. (olgu, et symbian võrreldes androidiga on ka nagu ta on.)
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
| Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hemmar
HV kasutaja
|
25.10.2010 17:37:36
|
|
|
Oppaa, kus nüüd poisid solvusid ja otsustasid, et kui nende telefoni maha tehakse peab kohe mõne teise telefoni vastu hakkama mürki pritsima. Minul on galaxy s ja ma suudan seda täiesti vabalt ühe käega kasutada![/huumor!]
Aga kui nüüd tõsiselt rääkida, siis on tõesti tõsi ju see, et N8l on mõned funktsioonid mida kellelgi teisel ei ole ja ma usun, et leidub päris palju inimesi, kes just neid funktsioone ühelt telefonilt ootavad. Mulle näiteks ei meeldiks kui mu galaxy tagaküljest mingi kaamera ja ksenoonvälk välja punnitaksid ja ma olen rahul, et kaamera on väike ja tagasihoidlik. Aga seda ainult sellepärast, et mul pildistamiseks on olemas vähe teistsugused riistad. Samas saan täiesti aru, et nokia kaamera on täielikult valmis võtma üle ühe juhupildistaja senise digiseebikarbi rolli.
Aga tõesti ka mina ei võrdleks N8 ja galaxyt, sest tegu on minu arvates täiesti erineva suunitlusega telefonidega. Nokiat näen ma rohkem sellise tõsise inimese töötelefonina, mis saab kõigega mingil tasemel out of the box hakkama. Android on aga vähe rohkem sellistele inimestele, kellele meeldib süviti oma telefoni hingeellu süveneda ja siis endale sobivaimad lahendused leida.
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
25.10.2010 19:20:31
|
|
|
kukuraadio digitunnis tehti küll N8 korralikult maha
ma ei tea mulle ta meeldib endiselt
|
|
| Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
135 |
|
| tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
25.10.2010 21:52:27
|
|
|
Kas oled teisi sama hinnaklassi telefone näppinud, et oskad võrrelda? Siinsamas teemas on video review. Kui sinu arvates see sujuv ja kiire on, siis su kogemus piirdub vast eelnevate Symbianitega ainult.
|
Kõiki loomulikult ei ole kuna teh. andmete ja välimuse poolest jäid sõelale galaxy s, itel4 ja n8, need on näpitud. Kõige ebamugavam (liiga kerge labidas) ja odavam (vetruv ja krigisev laste telefon) tundub sumsang. Kõige mõnusam (istub hästi konkreetselt käes) ja parima (selged kontrastsed ikoonid) ekraaniga on itel4. N8 on liiga seep oma ümarate külgedega ja selline tunne, et kohe kukub maha. Kõikide telefonide menüüd tundusid mõnusalt sujuvad ja kiired, mingeid etteheiteid mul pole. Küll tundub, et telefoni reageerimine oleneb sellest kuidas sa ekraani silitad ja käed/näpud peavad olema kuivad, soojad ja kreemitatud, n8 puhul kergelt niisked tegelikult, et käest maha ei libiseks.
Hetkel mulle meeldiks itel4 kestas n8, aga kuna n8 võimalustega teist telefoni pole, siis valik langeb n8-le ehk parim telefon 7-8k eest.
(JOKK oleks vist jutu lõpu IMO ka panna, et sumsangi ja näritud õuna fännid käima ei läheks )
kukuraadio digitunnis tehti küll N8 korralikult maha
ma ei tea mulle ta meeldib endiselt  |
Ära pane tähele, tüüpiline õunafännide möla. Mõtle kui paha, n8'l pole lõustaraamatu äppi...
|
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
26.10.2010 16:57:45
|
|
|
| N900 on Nokia flagship hetkel
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
26.10.2010 17:35:15
|
|
|
kõik teevad N8't maha...
samas igalpool, kaasa arvatud viimases [digi]'s tehakse Androidi täiega maha...
võta nüüd kinni, mis siis hea on
|
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
its2cold
HV veteran
|
26.10.2010 18:12:32
|
|
|
Digi on üldse mõttetu . Roonemaa armastab ainult iOsi.
|
|
   |
174 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
26.10.2010 18:36:33
|
|
|
| Väga huvitav. starcom.ee väidab, et neil N8 juba müügil ja tõstsid hinnad 7590.- pealt 8990.- peale. Huvitav kas keegi kavatseb sealt osta ka.
|
|
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
26.10.2010 18:58:26
|
|
|
| Väga huvitav. starcom.ee väidab, et neil N8 juba müügil ja tõstsid hinnad 7590.- pealt 8990.- peale. Huvitav kas keegi kavatseb sealt osta ka. |
Selle raha eest kasutan telefoni asemel pigem karjumis meetodit. Oleks aeg juba ,kui Eestisse normaalseks ajaks telefonid jõuaks. Soome pole ju nii kuradi kaugel.
_________________ Tere. |
|
| Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
26.10.2010 19:24:49
|
|
|
| Väga huvitav. starcom.ee väidab, et neil N8 juba müügil ja tõstsid hinnad 7590.- pealt 8990.- peale. Huvitav kas keegi kavatseb sealt osta ka. |
Ühesõnaga hinnavahe Eestis ja Soomes ca. 2000.-. Odavam oleks juba mingi 6 korda soome sõita ja sealt see telefon osta. Ehk esindustes tulevad ikka mõistlikud hinnad, see on ikka ilge kirves
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
26.10.2010 20:00:25
|
|
|
Odavam oleks juba mingi 6 korda soome sõita ja sealt see telefon osta.
|
Aga milles käts, miks siin halate, võtke 6 pac näppu ja käige ära 4h koos Helsingi linnavaatega ja tehtud.
Hinnad ja sadavus aga sellised asjad mis ei küsi kilomeetrit vaid "turud" on paika pandud palju suuremas mastaabis kui enamus väikeste AHVikeste peakesed jõuavad läbi raalida.
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
26.10.2010 20:05:25
|
|
|
| Ei halagi, lihtsalt tegin tähelepaneku. Minul on määrav see, et tahan osta telefoni järelmaksuga.... Muidu oleks juba ammu N8 käes.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|