Nädal tagasi sai siis XL sisse ja seni pole probleeme olnud.
Juutuub on vaadatav 720p-ga õhtuti ja enamustel päevadel saab heade torrentitega midagi sellist kätte:
Hea sõber! Aitame rahvusvahelise internetiliikluse edasimüüjal parandada Starmanile osutatavat välisühenduse teenust ja palume selleks ka Sinu abi. Meie palve on lihtne - kui Starmani internetiühenduse vahendusel youtube-i videot vaadates pilt hangub, siis saada video link koos hakkimise kellaajaga aadressile youtube@starman.ee. Kõikide abistajate vahel loosime välja 3 Starmani saunalina ja 10 Starmani tassi
Hea sõber! Aitame rahvusvahelise internetiliikluse edasimüüjal parandada Starmanile osutatavat välisühenduse teenust ja palume selleks ka Sinu abi. Meie palve on lihtne - kui Starmani internetiühenduse vahendusel youtube-i videot vaadates pilt hangub, siis saada video link koos hakkimise kellaajaga aadressile youtube@starman.ee. Kõikide abistajate vahel loosime välja 3 Starmani saunalina ja 10 Starmani tassi
Peaks mingi automaatskripti tegema, mis seda automaatselt teeks. Ei jõuaks ise neid maile saatagi vist. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Nädal tagasi sai siis XL sisse ja seni pole probleeme olnud.
Juutuub on vaadatav 720p-ga õhtuti ja enamustel päevadel saab heade torrentitega midagi sellist kätte:
Ma ei saa aru mis valemiga te torrentid nii kiireks saate.
Ise olen üritanud kõiki nippe ja üle 3-4 MB/s pole saanud downloadi....
Googeldades, olen otsinud kõiki nippe ja ka neid kõiki proovinud, seadeid sättinud, porte suunanud jne jne
Saatsin meili. Täiesti tõsiselt hakkab see jama juba ära tüütama.
Paar päeva sai juba rõõmus olla, et lõpuks ometi on asi korda saanud.
Miks küll E-lõvi oma fiibrit 100m kaugemale ei viitsinud tuua. _________________ I don't wanna sound like a queer or nothing but I think HinnaVaatlus KICKS ASS
Sai täna suheldud Starmani helpdeskiga.
Olen tlna kesklinna elanik ja kurtsin aeglase uploadi pärast. Nad olid teadlikud sellest ning tegelevad asjaga, et kesklinna rajoonis pidigi selline probleem esinema. Vahetavad kaableid ja seadmeid. Lubati, et selle aasta lõpuks saab probleem lahendatud.
Ma tahaksin pöörduda teie poole avaliku üleskutsega igatpidi Starmani boikoteerida, seda mitte oma tuttavatele soovitada ja üldse võimaluse korral kastanimunadega nende peakorterit loopida. Starman piirab Youtube kiirust õhtusel ajal umbes 2/3 ulatuses, mis tähendab, et minul kunagise Mini paketi omanikuna (1,5Mbit/s) on tõsiseid raskusi 360p videote striimimisega ja katkematult saan vaadata vaid 240p videosid.
Starman on juba 4 kuud tagasi mulle ka probleemi kirjalikult tunnistanud, ent mingit lahendust pole ette võetud. Kes kompenseerib mulle emotsionaalse kahju kui ma ei saa Tabby's pets videot laggimata vaadata?
Done it Videod laadima ja kohvi tegema..tagasi tulles on lootus, et ehk siis saab vaatama hakata _________________ Kommenteerige kasutajaid, siis teavad teised ka mida oodata!
Ma tahaksin pöörduda teie poole avaliku üleskutsega igatpidi Starmani boikoteerida, seda mitte oma tuttavatele soovitada ja üldse võimaluse korral kastanimunadega nende peakorterit loopida. Starman piirab Youtube kiirust õhtusel ajal umbes 2/3 ulatuses, mis tähendab, et minul kunagise Mini paketi omanikuna (1,5Mbit/s) on tõsiseid raskusi 360p videote striimimisega ja katkematult saan vaadata vaid 240p videosid.
Starman on juba 4 kuud tagasi mulle ka probleemi kirjalikult tunnistanud, ent mingit lahendust pole ette võetud. Kes kompenseerib mulle emotsionaalse kahju kui ma ei saa Tabby's pets videot laggimata vaadata?
Väike uuendus, et tipphetkedel ei saa 240p videosid ka jõnksutamata vaadata. Huvitav, kumb on tõenäolisem - kas youtube teeb spetsiaalselt minu jaoks 120p variandi või hakkab starmanis midagi edasi liikuma?
Kasutan hetkel "Road Runner" ühendust ja kiirus peaks olema ca 9Mbit/s. Ausaltöeldes ka selle ühenduse puhul Youtube hakib. Kõige piinarikkam on see, et video leht avaneb ning siis võib rahulikult paar minutit oodata enne kui laadima hakkab. _________________ The sh*t has hit the fan.
Mul üldiselt laeb esimesed paar sekundit ära, niiet video hakkab pihta ja siis kõik....siis uimab nagu pohmas tigu... _________________ Kommenteerige kasutajaid, siis teavad teised ka mida oodata!
Fakk kui närvi nad ajavad...sain enda DL kiiruse kohta ka viimaks siis tehn. osakonnast kõne ja räägiti, et minu piirkonnas ongi hetkel 80Mb suht maksimum, milleks nad võimelised on. Uskumatud krdi tüssajad. Kiirused kiirusteks, need ei ole hetkel nii primaarsed aga no youtube võiks küll lõpuks ometi korda saada - kaua veel? Mul mega uber eesti kiireim nett, millega ei ole mitte persetki peale hakata.
Keegi oskab soovitada normaalset netti Ida-Virumaal(Jõhvis)?
Elioni Digi-TV'ga on vist selline jama, et kõik telekad hakkavad ühte pilti näitama, või kuidas sellega lood on?
Närvi ajab Starmani netikiirus. Viimasel ajal on üldse download kiirus märgatavalt langenud, youtube'iga samad probleemid nagu kõigil teistel..
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.