Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Partitsiooni suurendamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
wobble
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.10.2010 13:29:05 Partitsiooni suurendamine vasta tsitaadiga

Nii, kui läpakas sai ostetud oli 250gb kõvakettal 2 partitsiooni - üks vista jaoks 115gb ja ülejäänud oli muude andmete partitsioon. Kuna ma tahtsin xpd siis tegin talle 10 gb partitsiooni (väga loll otsus ma tean) ja olen kuidagi aastakese vastu pidanud - praegu 700 mb vaba sellel partitsioonil. (võtsin automaatse updeitimise maha). Nüüd oleks vaja asjatundjate abi, et kuidas on mõttekas ja OHUTU mu D ketta (10gb windows xp) suurendamine kahe teise arvelt? Ehk on ka soovitada mõnda väga täpset tutorialit, et midagi nihu ei läheks? Ja kui mingeid erilisi nüansse selle toimingu juures on, siis olen vastuvõtlik infole.

Ette tänades!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
A.S.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.10.2010 15:56:11 vasta tsitaadiga

Algul tee Windowsi vahenditega partitsioonidele Check Disk ära, koos vigade parandusega ja siis proovi http://www.partition-tool.com/
Aga kui kardad, et nihu läheb, siis tavaliselt ka läheb. Täiesti ohutut võimalust polegi olemas.

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
toivos
Kreisi kasutaja
toivos

sõnum 18.10.2010 16:04:50 vasta tsitaadiga

Et nihu ei läheks. Siis:
1. tee backup(varukoopia).

Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 18.10.2010 17:16:53 vasta tsitaadiga

10 giga on ju XP-le küll ja veel. Tõsi, muu softi installin ise juba teisele pardile.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sama123
HV veteran

sõnum 18.10.2010 19:40:47 Re: Partitsiooni suurendamine vasta tsitaadiga

wobble kirjutas:
Nii, kui läpakas sai ostetud oli 250gb kõvakettal 2 partitsiooni - üks vista jaoks 115gb ja ülejäänud oli muude andmete partitsioon. Kuna ma tahtsin xpd siis tegin talle 10 gb partitsiooni (väga loll otsus ma tean) ja olen kuidagi aastakese vastu pidanud - praegu 700 mb vaba sellel partitsioonil. (võtsin automaatse updeitimise maha). Nüüd oleks vaja asjatundjate abi, et kuidas on mõttekas ja OHUTU mu D ketta (10gb windows xp) suurendamine kahe teise arvelt? Ehk on ka soovitada mõnda väga täpset tutorialit, et midagi nihu ei läheks? Ja kui mingeid erilisi nüansse selle toimingu juures on, siis olen vastuvõtlik infole.

Ette tänades!

Ohutum on Paragon Partition Manegeri kasutades:http://drivec.ru/?lid=1317469&u=332829&h=1214502870
http://drivec.ru/?lid=1317471&u=332829&h=1214502870
muutused teostab idles,lisaks ka defragmentimine idles.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 25.10.2010 20:14:59 vasta tsitaadiga

Kellel võib vaja minna, saab siit täisverelise partitsioonimudija: http://www.mydigitallife.info/2010/10/21/easeus-partition-master-professional-6-1-1-full-unlocked-version-free-download/
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Partitsiooni suurendamine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.