Aaa FAIL! Pratsumaa rallil panin sinna finishi värki sisse. Kõige hullem oli see, et mma olin 1-2 kohal.
See ple hullu midagi, ma RBR-is kunagi ammu tegin hullupööra hea aja GB ühel rajal ja siis sain finishi ja siirdusin vaikselt viimaste lippudeni ja panin enne seda vastu puud nii, et mootor välja suri norm... _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
mittmes see P-WRC on ?
mul endal on number 7-s mingi 10 sõitu vms teha ja 8-s on lahti kuid ei viitsi eriti teha sest väga haiglaselt palju on sõite seal 8-da esimeses on 24 sõitu vms
Alguses kohe üldse ei meeldinud see mäng. Lihtsalt ei suutnud autot teel hoida. Nüüd võtsin jälle kätte ja sain sõitma. Kui Level 3 auto perse alla sain, olid alguses jälle probleemid auto teel hoidmisega kuna see oli eelnevatest märgatavalt kiirem. Natuke harjutamist ja saab juhtimise käppa küll. Nüüd käib jälle üsna karm andmine.
Kõik abid maas ja raskustase on umbes poole peal. Võitmiseks peab tavaliselt mitu korda sõitma ja üsna puhast sõitu tegema. _________________ ¯\_(ツ)_/¯
Valvejoodik, saab küll. kui nuppe konfid, siis pead selle keyboard peale minema ja sealt gamepad valima. suht loll süsteem. siis veel 1 asi, mida ei ole, on exit game vms. alt+f4 ainult. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Sõbral selline mure mänguga, et auto mootori häält ei ole kuulda. Kaardilugeja hääl on ja kõik muu korras aga mootori/auto häält/hääli pole. Tema sõnul sound seadete all kõik korras. Mida võiks proovida? _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Sain ka selle mängu siis lõpuks ja tekkis selline küsimus, et kuna WRC tiimid mind palgata tahtma hakkavad?
Olen praegu level 5 juures ja tõsine masendus tuli peale, kui pidin Subarult mingi Puntokäki peale üle minema, ja mänguisu kadus peaaegu täielikult, kui mingi ulme kaua peab Fiestaga sõitma.
Aga hakib ikka see mäng minul, WRC2010_v1.01.000_Patch lasin peale ikka hakib. Alustasin radeon 5770 kaardiga, mõtlesin et nõrk kaart, aga praeguse HD 6950-ga ikka. Olen teinud clean installi win 7 64-le ja driverid 11-2 on peal, antialias-t ei saa üldse panna settingutest. Teiste uute mängudega pane kõik põhja ja jääb ülegi.
Mul oli selle mänguga selline jama, et kui panin, et ma sõitma hakkaks siis ta laadis n.ö. rada ~10 min. Oskab keegi aidata, et kuidas sellest vabaneda?
Mul oli selle mänguga selline jama, et kui panin, et ma sõitma hakkaks siis ta laadis n.ö. rada ~10 min. Oskab keegi aidata, et kuidas sellest vabaneda?
osta ssd ketas
Mul laeb sekundeid _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
jeesus188, MA ei hakka oma arvutile midagi ostma. See on nii luts arvuti, et ma kutsun seda lausa kalkulaatoriks.
ja miks sa siis imestab, et sul 10 min võtab laadimine ja arvuti paitamine ei tee seda kiiremaks _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
v-sync tuli optionsist maha võtta kui ma ei eksi. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.